ΣΟΡΙΤΑ ΕΡΧΕΣΑΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ Καταρχην το διαμερισμα το ΒΡΗΚΑΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥς.
Και τα παιδια εχουν ενα παραπονο οτι ο Μολδολαγνος δεν τους βοηθισε σε τιποτα.Βεβαια δεν ειχε και καμια υποχρεωση να τους βοηθισει.Αλλα εγω το γραφω για να μην παει κανεις και ελπιζει σε βοηθεια του Μολδολαγνου.Εγω παντα απο πριν ξεκαθαριζω παντα τη θεση μου και τα λεω στα ισια για να μην υπαρχουν παρεξηγισεις.οπως το ειπα και του RED και τσαντιστηκε.οπως και για το ταξηδι που θελουμε να παμε ΠΜΡ ειπα στα παιδια ποιοι πρεπει να παμε και ποιοι εκει δεν εχουν καμια ελπιδα για να εχουμε επυτηχια και να
καλα.
φτηνο δεν θεωρω το διαμερισμα 60 Ευρω τη μερα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ!για μενα ειναι τρελα λεφτα!οσο ΓΙΑ ΣΑΛΟΝ!ΣΤΟ ΚΙΣΙΝΙΟΦ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!μου το ειπαν ολοι οι Ταξιτζηδες που μιλησα.Παντος σε ολα οσα γραφεις εχεις απολυτο δικιο!Οι Ιταλοι ειναι για πολλες κλωτσιες.ειχε γελιο οταν τους εστηλα συστημενη την εφοριακη αστυνομια και τους εκλεισα το εστιατοριο!(εγω τους εστηλα να τους κατασχουνε τα πραγματα και τα φαγια.που σιγουρα μετα θα χανοντουσαν
και αυτοι βρηκαν οτι δεν ειχε αδεια αλλα ηταν στα χαρτια σαν αποθηκη!)και τους κατεστρεψα!μιλαμε για ζημια 150.000-200.000 Ευρω
ημουνα μετα απο αυτο Ντισκο (πριν 2 χρονια)ηταν καμια 10αρια Ιταλοι μερικοι σαν το RED γομαρια με κοιταγαν αγρια και δεν τολμαγανε να με πλησιασουν (τος 2 απ'αυτους τους ειχαν παρει το διπλωμα οδηγησης.τους κερασα βοτκα και πηρα τηλεφωνο κατι γνωστους μου τροχονομους να ερθουν να τους περιμενει εξω απο την Ντισκο
!ειναι μεγαλοι χεστες.δεν εχω ξαναδει μεγαλητερες κωλοστρες.μονο οταν ειναι πολλοι μαζι κατι κανουν!