Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 746K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
θυμιθηκα κατι Ελληνες που μεναν τη δεκαετια του '90 στις φοιτητικες εστιες ξεσκιζοντουσαν στην  :jerking:.Ενας απ'αυτους ξερει το βοηθο του πατερα μου και του ειπε ιστοριες για αγριους! :2funny:οτι καθε μερα  :knockinb: και αλλη γκομενα!!! :2funny:Λεω για φερτον εδω να μου τα πει και μενα αυτα :2funny:με αποφευγε οπως ο διαολος το Λιβανι! :2funny:.ειδεικα εσυ ειναι αδυνατον να  :knockinb:.οχι γιατι δεν μετρας αλλα αν εισαι οπως λες παντρεμενος εκει.σε μια μικρη πολη που ολοι ειναι γνωστοι με το που κανεις κατι σε 3-4 ωρες το ξερουν ολοι και φυσικα η γυναικα σου!δεν μπορεις να κρυφτεις πουθενα!μονο αν πας σε αλλη πολη της Μολδαβιας μπορεις να κανεις κατι Κισινιοφ δεν θα σε συμβουλευα γιατι μετα θα βρεθεις μπλεγμενος με δυαζηγια.Οσο για την ηληκια ειναι κατι που διαφερει απο ανθρωπο σε ανθρωπο.μπορει να ειναι ενας 35αρης γεματος ρητιδες ή με στησιμο και συμπεριφορα μεσηλικα ή καραφλος και χοντρος και να φενεται σαν 45+.και μπορει να ειναι ενας 55αρης με που εχει κανει ενα πετυχημενο Λιφτινγκ και να μην φενεται ουτε 35!.Συμφωνα με τον Πιτσιλιστη οι Ελληνες που ειδε εκει ηταν πολυ χαμηλου επιπεδου και ειναι φυσικο.αν ειχαν λεφτα και μετραγαν δεν θα πηγαιναν εκει για να  :knockinb:.θα πηγαιναν σε πιο Χα'ι' μερη.
φιλε εδω ηλθα για να επενδυσω ,επειδη εβλεπα οτι η ελλαδα οικονομικα πεθενε, και οχι για να γ :knockinb: ζω μονος μου εδω και πολλα χρονια ενω η πολη του κισινιεφ πλησιαζει το 1000000 κοσμο οσο αν ειμαι χαμηλου επιπεδου ?ε δεν ειμαι και ο πιο εξυπνος ανθρωπος στο κοσμο ,αλλα σεβομαι ολους ασχετα με το επιπεδο τους.Ειμαι 1.81 αδυνατος 47 ετων μοιαζω με 38 δεν εχω εκατομυρια και στην ελλαδα δεν ειχα πολλες επιτυχιες στις γυναικες και αν ο πιτσι με ειπε χαμηλου επιπεδου τοτε κατι ξερει

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
φιλε εδω ηλθα για να επενδυσω ,επειδη εβλεπα οτι η ελλαδα οικονομικα πεθενε, και οχι για να γ :knockinb: ζω μονος μου εδω και πολλα χρονια ενω η πολη του κισινιεφ πλησιαζει το 1000000 κοσμο οσο αν ειμαι χαμηλου επιπεδου ?ε δεν ειμαι και ο πιο εξυπνος ανθρωπος στο κοσμο ,αλλα σεβομαι ολους ασχετα με το επιπεδο τους.Ειμαι 1.81 αδυνατος 47 ετων μοιαζω με 38 δεν εχω εκατομυρια και στην ελλαδα δεν ειχα πολλες επιτυχιες στις γυναικες και αν ο πιτσι με ειπε χαμηλου επιπεδου τοτε κατι ξερει
καταρχην δεν ειπε για σενα οτι εισαι χαμηλου επειπεδου.για σενα δεν μιλισαμε πανω σε αυτο το θεμα.το μονο που δεν του αρεσε και κατα τη γνωμη μου εχει δικιο ειναι που δεν τον βοηθισες τοτε και αναγκαστηκε να παιρνει εμενα τηλεφωνο!--ο Πιτσι ειπε οτι ολη η πολη ειναι μιζερη και εχει πολυ φτωχια.ειπε για τους Ελληνες που ειδε εκει οτι ειναι χαμηλου επιπεδου.και σε αυτο συμφωνο.και εδω που και που εχει τετοιους κοιτανε της Λιμουζινες και τα Hummer με θαυμασμο σαν να μην εχουνε ξαναδει!----οσο για της γκομενες ζηταγαν στις ντισκο 100 Ευρω την ωρα!!!οι δε ντισκο ειχαν λεει μονο πουτανες (Ρωσσια 1992-1995 ηταν ετσι)----τωρα το ποσο κανεις φενεται μπορει να το δει κανεις απο την ηληκια απο της γκομενες που βγαζει.ολοι λενε ΕΓΩ ΔΕΙΧΝΩ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟς! :2funny:δεν σε εχω δει ουτε καν σε φωτογραφια και δεν μπορω να ξερω.-----αυτο που δεν εχεται καταλαβει ειναι οτι δεν παιζει ρολο μονο η ηληκια.και 20 ετων να εισαι αν εισαι γυφτος  λα'ι'κος και μιζερος (Π.Χ. σαν τον Red :2funny:) Δεν προκειται να βγαλεις ποιοτηκες γκομενες.γι αυτο και οπως εσυ ειπες παει στα χωρια για να  :knockinb:.γιατι πιθανοτατα στο Κισινιοφ δεν του καθονται.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
47 ετων μοιαζω με 38
αυτο το ποσο φενεται κανεις ειναι ενα θεμα που χωραει πολυ συζητιση.οι συμβουλες που μπορω να δωσω ειναι ΑΠΟΦΥΓΕΤΑΙ ΤΟΝ ΗΛΙΟ!ο ηλιος γερναει.εχω παρατηρισει οτι Ελληνες που ζουνε σε βοριες χωρες δειχνουν πολυ νεοτεροι.οταν Ελλαδα συναντιεμαι με παλιους μου συμαθητες ολοι εχουν ρητιδες και διχνουν πολυ μεγαλητεροι απο μενα.θα συμβουλευα απο προσωπικη πειρα την κρεμα La praire μαζι με το Τονικ ενυδατοσεως.καθως και καθαρισμο προσωπου με Σκραμπ και Πιλινγκ Γκελ.θα σας τα βαλω φωτο αυτα που χρησιμοποιο εγω.ειναι πολυ καλα σιγουρα ομως θα υπαρχουν και καλητερα

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
βεβαια σιγουρα στα 50 πρεπει πια να κανει κανεις Λιφτινγκ αν θελει να διχνει 30-32  ετων (αν παει σε καλο γιατρο και πετυχει το Λιφτινγκ)και να μπορει να καμακωσει ωραια μουνακια.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.052
Πόντοι
42.697
βεβαια σιγουρα στα 50 πρεπει πια να κανει κανεις Λιφτινγκ αν θελει να διχνει 30-32  ετων (παει σε καλο γιατρο και πετυχει το Λιφτινγκ)και να μπορει να καμακωσει ωραια μουνακια.

δημητράκη μου αν στα 50+ δεν έχεις μπαγιόκο να χαλάσεις για νεαρά μουνάκια όσα λίφτιγκ και να κάνεις, όσα μαλλια και να βάλεις, όσο γυμναστήριο και να κάνεις, κτλ, κτλ, τότε αυτές δεν θα γυρίσουν να ασχοληθούν μαζί σου....

θα το κάνουν μονο αν έχεις χρήμα.

Φιλικά :)
Z.T.

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
βεβαια σιγουρα στα 50 πρεπει πια να κανει κανεις Λιφτινγκ αν θελει να διχνει 30-32  ετων (αν παει σε καλο γιατρο και πετυχει το Λιφτινγκ)και να μπορει να καμακωσει ωραια μουνακια.
δημητρακη αν στα 50 δεν εχεις φραγκα δεν σε θελουν ουτε τα παιδια σου.οσο για γκομενες στα 50 μονο αν τα χωσεις θα τον χωσεις  φιλε.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
δημητράκη μου αν στα 50+ δεν έχεις μπαγιόκο να χαλάσεις για νεαρά μουνάκια όσα λίφτιγκ και να κάνεις, όσα μαλλια και να βάλεις, όσο γυμναστήριο και να κάνεις, κτλ, κτλ, τότε αυτές δεν θα γυρίσουν να ασχοληθούν μαζί σου....

Z.T.
τα λεφτα ειναι ενας απο τους παραγοντες που παιζουν σημαντικο ρολο.εννοειται οτι αν εισαι Φτωχος δεν προκειται να ασχολιθουν μαζι σου!αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να εισαι και εκατομυριουχος.στον αντρα ολα μετρανε.και η εμφανιση και το φερσιμο του και ο χαρακτηρας του και φυσικα να εχει και καποια λεφτα.παντος εμενα 35 ετων αρχισαν παλι να με σταματανε στο δρομο η αστυνομια για να δουνε αν εχω παει στρατο (Στη Ρωσσια στρατευσιμοι ειναι μεχρι τα 27).αυτο γινεται καθε ανοιξη και φτηνοπωρο οταν καλουνε στο στρατο :2funny:----τωρα για το αν θα πηγαινουν μαζι στα 50 επειδη εχω χρηματα δεν μπορω ακομα να ξερω σε 15 χρονια το συζηταμε  :2funny:

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6

Z.T.

Συμφωνώ και αν μην τι άλλο... Επαυξάνω!

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
καταρχην δεν ειπε για σενα οτι εισαι χαμηλου επειπεδου.για σενα δεν μιλισαμε πανω σε αυτο το θεμα.το μονο που δεν του αρεσε και κατα τη γνωμη μου εχει δικιο ειναι που δεν τον βοηθισες τοτε και αναγκαστηκε να παιρνει εμενα τηλεφωνο!--ο Πιτσι ειπε οτι ολη η πολη ειναι μιζερη και εχει πολυ φτωχια.ειπε για τους Ελληνες που ειδε εκει οτι ειναι χαμηλου επιπεδου.και σε αυτο συμφωνο.και εδω που και που εχει τετοιους κοιτανε της Λιμουζινες και τα Hummer με θαυμασμο σαν να μην εχουνε ξαναδει!----οσο για της γκομενες ζηταγαν στις ντισκο 100 Ευρω την ωρα!!!οι δε ντισκο ειχαν λεει μονο πουτανες (Ρωσσια 1992-1995 ηταν ετσι)----τωρα το ποσο κανεις φενεται μπορει να το δει κανεις απο την ηληκια απο της γκομενες που βγαζει.ολοι λενε ΕΓΩ ΔΕΙΧΝΩ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟς! :2funny:δεν σε εχω δει ουτε καν σε φωτογραφια και δεν μπορω να ξερω.-----αυτο που δεν εχεται καταλαβει ειναι οτι δεν παιζει ρολο μονο η ηληκια.και 20 ετων να εισαι αν εισαι γυφτος  λα'ι'κος και μιζερος (Π.Χ. σαν τον Red :2funny:) Δεν προκειται να βγαλεις ποιοτηκες γκομενες.γι αυτο και οπως εσυ ειπες παει στα χωρια για να  :knockinb:.γιατι πιθανοτατα στο Κισινιοφ δεν του καθονται.

Διευκρινίζω ότι η Μολδαβία διαθέτει όλα τα επίπεδα των Ελλήνων. Από τους ΠΟΛΥ (ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ) πλούσιους και επιτυχημένους, μεσαίους και φυσικά χαμηλού επιπέδου. Το γεγονός ότι ο εν λόγω εκδρομέας δεν είδε υψηλότερου επιπέδου Έλληνες, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν! Υπενθυμίζω ότι ένας εκ των πλέον επιτυχημένων Ελλήνων (ο οποίος άφησε τον μάταιο τούτο κόσμο πριν 15-20 ημέρες) ήταν ιδιοκτήτης μίας σημαντικής τράπεζας. Υπάρχουν επίσης και άλλοι, μόνιμα εγκατεστημένοι Έλληνες που ασχολούνται με το εμπόριο. Σημειώστε τέλος ότι πολλές εκ των 2500 Ελληνικών συμφερόντων εταιρειών που είναι εγκατεστημένες στη Ρουμανία, ετοιμάζονται να ανοίξουν παραρτήματα ή να εγκατασταθούν μόνιμα στο Κίσινεφ.

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6

Είναι περισσότερο cost effective να τα δώσεις στα μουνάκια.
Εξάλλου δεν κινδυνεύεις να πάθεις καρκίνο  :2funny: :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Διευκρινίζω ότι η Μολδαβία διαθέτει όλα τα επίπεδα των Ελλήνων. Από τους ΠΟΛΥ (ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ) πλούσιους και επιτυχημένους, μεσαίους και φυσικά χαμηλού επιπέδου. Το γεγονός ότι ο εν λόγω εκδρομέας δεν είδε υψηλότερου επιπέδου Έλληνες, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν! Υπενθυμίζω ότι ένας εκ των πλέον επιτυχημένων Ελλήνων (ο οποίος άφησε τον μάταιο τούτο κόσμο πριν 15-20 ημέρες) ήταν ιδιοκτήτης μίας σημαντικής τράπεζας. Υπάρχουν επίσης και άλλοι, μόνιμα εγκατεστημένοι Έλληνες που ασχολούνται με το εμπόριο. Σημειώστε τέλος ότι πολλές εκ των 2500 Ελληνικών συμφερόντων εταιρειών που είναι εγκατεστημένες στη Ρουμανία, ετοιμάζονται να ανοίξουν παραρτήματα ή να εγκατασταθούν μόνιμα στο Κίσινεφ.
Φιλε Σοριτα παλι δεν εννοουσα εσενα!οι υψηλου επιπεδου Ελληνες δεν προκειται να πανε να λενε στης γκομενες Девушка beautiful Καφέ!και να της διχνουν την καφετερια.η συμπεριφορα τους θα ειναι δε Κοσμιοτατη και δεν θα σκορπανε χρηματα αριστερα και δεξια.το πιθανοτερο ειναι να ερχονται Κισινιοφ για 2-3 μερες και να φευγουν.δε νομιζω να μενουν μονιμα.

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6

Νομίζω πως ο Moldo διευκρίνησε σε παλαιότερο post τους λόγους για τους οποίους δεν ήταν σε θέση να βοηθήσει τον Πίτσι. Επίσης αν δεν κάνω λάθος σε έπαιρνε τηλέφωνο για να τον βοηθήσεις στα Ρώσικα. Ομολογώ πως και εγώ μερικές φορές έχω τηλεφωνήσει σε φίλο μου Ρώσο στη Μόσχα για να με βοηθήσει στη μετάφραση. Αν κατάλαβα καλά (διορθώστε με αν κάνω λάθος) ο Πίτσι ήθελε να πάει σε salon. Το Κίσινεφ είναι μία μικρή σχετικά πόλη και η νοοτροπία των ανθρώπων μοιάζει πολύ με τις Ελληνικές επαρχιακές πόλεις. Δεν μπορεί να συκγριθεί με την Αθήνα, την Πετρούπολη ή τη Μόσχα που δεν σε ξέρει κανείς και οι πιθανότητες να έρθεις πρόσωπο με πρόσωπο με ένα γνωστό σου, είναι ελάχιστες. Αν κλάσεις σταβά το πρωί, το μεσημέρι το ξέρουν όλοι. Ένας ξένος επιχειρηματίας που μένει μόνιμα στο Κίσινεφ πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός στο τι κάνει και πως το κάνει. Αν τον δουν να πηγαίνει στα salon, θα έχει κακό αντίκτυπο στην επιχείρησή του. Νομίζω ότι πρέπει να καταλάβουμε πως η βοήθεια είναι σχετική. Το γεγονός ότι τους πήρε στη Μολδαβία, τους βρήκε φτηνά και καλά διαμερίσματα, και εκτιμώ ότι μάλλον θα τους έδωσε και οδηγίες, κατά την ταπεινή μου άποψη, είναι περισσότερο από αρκετά. Από εκεί και πέρα, ο καθένας πράττει ανάλογα με την εμπειρία του και την τρέλλα του.

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
Φιλε Σοριτα παλι δεν εννοουσα εσενα!οι υψηλου επιπεδου Ελληνες δεν προκειται να πανε να λενε στης γκομενες Девушка beautiful Καφέ!και να της διχνουν την καφετερια.η συμπεριφορα τους θα ειναι δε Κοσμιοτατη και δεν θα σκορπανε χρηματα αριστερα και δεξια.το πιθανοτερο ειναι να ερχονται Κισινιοφ για 2-3 μερες και να φευγουν.δε νομιζω να μενουν μονιμα.

Το κατάλαβα ότι δεν είπες για εμένα.
Το κατάλαβα ότι μιλάς γενικά. Και εγώ το ίδιο κάνω!!!! Εξάλλου εγώ δεν είμαι από τους "ΠΟΛΥ (ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ) επιτυχημένους...
Σημείωσε ότι τα τελευταία 1-2 χρόνια όλο και περισσότεροι Έλληνες πάνε στη Μολδαβία.
Άλλοι για δουλειές, άλλοι γιατί γνώρισαν μία crasivaya devuska σε κάποιο κωλόμπαρο της επαρχίας και άλλοι γιατί συνοδεύουν τις γυναίκες τους σε εκδρομές στα Ορθόδοξα μοναστήρια (κυριολεκτώ)! Τελευταία έρχονται και πολλοί από την επαρχία για να νοικιάσουν χωράφια. Άρα λοιπόν το να βρέθηκε και κανένας βλάχος (με την καλή ή κακή έννοια) δεν σημαίνει ότι αυτός είναι και ο κανόνας.

Έχεις δει Ιταλό (από την Ρώμη) να κάνει καμάκι στη Μόσχα ή στο Κίεβο?
Αν τύχει και δεις, τότε το απίθανο "Девушка beautiful Καφέ" φαντάζει ιδιαίτερα πολιτισμένο!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ειδεικα εσυ ειναι αδυνατον να  :knockinb:.οχι γιατι δεν μετρας αλλα αν εισαι οπως λες παντρεμενος εκει.σε μια μικρη πολη που ολοι ειναι γνωστοι με το που κανεις κατι σε 3-4 ωρες το ξερουν ολοι και φυσικα η γυναικα σου!δεν μπορεις να κρυφτεις πουθενα!μονο αν πας σε αλλη πολη της Μολδαβιας μπορεις να κανεις κατι Κισινιοφ δεν θα σε συμβουλευα γιατι μετα θα βρεθεις μπλεγμενος με δυαζηγια.
ΣΟΡΙΤΑ ΕΡΧΕΣΑΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ
Νομίζω πως ο Moldo διευκρίνησε σε παλαιότερο post τους λόγους για τους οποίους δεν ήταν σε θέση να βοηθήσει τον Πίτσι. Επίσης αν δεν κάνω λάθος σε έπαιρνε τηλέφωνο για να τον βοηθήσεις στα Ρώσικα. Ομολογώ πως και εγώ μερικές φορές έχω τηλεφωνήσει σε φίλο μου Ρώσο στη Μόσχα για να με βοηθήσει στη μετάφραση. Αν κατάλαβα καλά (διορθώστε με αν κάνω λάθος) ο Πίτσι ήθελε να πάει σε salon. Το Κίσινεφ είναι μία μικρή σχετικά πόλη και η νοοτροπία των ανθρώπων μοιάζει πολύ με τις Ελληνικές επαρχιακές πόλεις. Δεν μπορεί να συκγριθεί με την Αθήνα, την Πετρούπολη ή τη Μόσχα που δεν σε ξέρει κανείς και οι πιθανότητες να έρθεις πρόσωπο με πρόσωπο με ένα γνωστό σου, είναι ελάχιστες. Αν κλάσεις σταβά το πρωί, το μεσημέρι το ξέρουν όλοι. Ένας ξένος επιχειρηματίας που μένει μόνιμα στο Κίσινεφ πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός στο τι κάνει και πως το κάνει. Αν τον δουν να πηγαίνει στα salon, θα έχει κακό αντίκτυπο στην επιχείρησή του. Νομίζω ότι πρέπει να καταλάβουμε πως η βοήθεια είναι σχετική. Το γεγονός ότι τους πήρε στη Μολδαβία, τους βρήκε φτηνά και καλά διαμερίσματα, και εκτιμώ ότι μάλλον θα τους έδωσε και οδηγίες, κατά την ταπεινή μου άποψη, είναι περισσότερο από αρκετά. Από εκεί και πέρα, ο καθένας πράττει ανάλογα με την εμπειρία του και την τρέλλα του.
Καταρχην το διαμερισμα το ΒΡΗΚΑΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥς.Και τα παιδια εχουν ενα παραπονο οτι ο Μολδολαγνος δεν τους βοηθισε σε τιποτα.Βεβαια δεν ειχε και καμια υποχρεωση να τους βοηθισει.Αλλα εγω το γραφω για να μην παει κανεις και ελπιζει σε βοηθεια του Μολδολαγνου.Εγω παντα απο πριν ξεκαθαριζω παντα τη θεση μου και τα λεω στα ισια για να μην υπαρχουν παρεξηγισεις.οπως το ειπα και του RED και τσαντιστηκε.οπως και για το ταξηδι που θελουμε να παμε ΠΜΡ ειπα στα παιδια ποιοι πρεπει να παμε και ποιοι εκει δεν εχουν καμια ελπιδα για να εχουμε επυτηχια και να  :knockinb: καλα.φτηνο δεν  θεωρω το διαμερισμα 60 Ευρω τη μερα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ!για μενα ειναι τρελα λεφτα!οσο ΓΙΑ ΣΑΛΟΝ!ΣΤΟ ΚΙΣΙΝΙΟΦ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!μου το ειπαν ολοι οι Ταξιτζηδες που μιλησα.Παντος σε ολα οσα  γραφεις εχεις απολυτο δικιο!
Τελευταία έρχονται και πολλοί από την επαρχία για να νοικιάσουν χωράφια. Άρα λοιπόν το να βρέθηκε και κανένας βλάχος (με την καλή ή κακή έννοια) δεν σημαίνει ότι αυτός είναι και ο κανόνας.

Έχεις δει Ιταλό (από την Ρώμη) να κάνει καμάκι στη Μόσχα ή στο Κίεβο?
Αν τύχει και δεις, τότε το απίθανο "Девушка beautiful Καφέ" φαντάζει ιδιαίτερα πολιτισμένο!
Οι Ιταλοι ειναι για πολλες κλωτσιες.ειχε γελιο οταν τους εστηλα συστημενη την εφοριακη αστυνομια και τους εκλεισα το εστιατοριο!(εγω τους εστηλα να τους κατασχουνε τα πραγματα και τα φαγια.που σιγουρα μετα θα χανοντουσαν :2funny:και αυτοι βρηκαν οτι δεν ειχε αδεια αλλα ηταν στα χαρτια σαν αποθηκη!)και τους κατεστρεψα!μιλαμε για ζημια 150.000-200.000 Ευρω :2funny:ημουνα μετα απο αυτο Ντισκο (πριν 2 χρονια)ηταν καμια 10αρια Ιταλοι μερικοι σαν το RED γομαρια με κοιταγαν αγρια και δεν τολμαγανε να με πλησιασουν (τος 2 απ'αυτους τους ειχαν παρει το διπλωμα οδηγησης.τους κερασα βοτκα και πηρα τηλεφωνο κατι γνωστους μου τροχονομους να ερθουν να τους περιμενει εξω απο την Ντισκο :2funny:!ειναι μεγαλοι χεστες.δεν εχω ξαναδει μεγαλητερες κωλοστρες.μονο οταν ειναι πολλοι μαζι κατι κανουν!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
μετα απο αυτα μεχρι πριν 2 χρονια εγραφε σε κατι Ιταλικα σα'ι'τ για καποιους κακους Ελληνες στη Ρωσσια που μπορει να χαλασουν της δουλειες σας :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
φιλε επειδη καταλαβα πλεον πιους ενοεις σε πληροφορω οτι αυτοι ειναι δυο τους οποιους εδιωξα απο το μαγαζι ,ειναι τελειως ηλιθιοι και δεν μενουν μονιμα εδω

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
πιτσι γιατι μιλαει ο δημητρακης για σενα ?? δεν σας εδωσα πληροφοριες που να πατε και πως να κινηθειτε ? δεν σου εξηγησα γιατι δεν μπορουσα να σας βοηθεισω περισσοτερο ?? αν και οπιρφορος απαντησε εν μερει ,τι εγινε??πες για την τελευταια γκομενα που εφερες τι εγινε

flowers lover

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Like
158
Πόντοι
1
δηλαδη φιλε αν εσενα καποιος σε απειλουσε θα τον συγχωρουσες ετσι ευκολα με μια συγνωμη ? δεν ξερω ακριβως τι εγινε αλλα αν καποιος σαν το σοριτας ,που φαινεται σοβαρος και εχει τον σεβασμο ολων μας , τα λεει αυτα τοτε ειναι πολυ σοβαρα τα πραματα .Το σιτε αυτο οπως εγω το καταλαβα περιλαμβανει εκτος των πληροφοριων και ενα χωρο κουβεντας μεταξυ ανθρωπων που εχουν ενα κοινο παρονομαστη τα μουνια.Αν μερικοι απο μας εχουν διαφορετικες αποψεις αυτο δεν σημαινει οτι ειμαστε εχθροι,και προπαντων δεν μπορει καποιος να βγαλει τάποθημενα του εδω .αν καποιος εχει να γαμησει καιρο η δεν του σηκωνεται ι τον εχει σαν το μικροτου δακτυλο τοτε να λυσει το προβλημα του με αλλο τροπο πχ να γινει πουστης η να κανει πιπες η ,αν δεν εχει λεφτα ,να αυτοκτονησει ,εμεισ γαμω τη τρελα μου τι φταιμε ?Εγω ειμαι παντρεμενος χωρισμενος τρεις φορες εχω 6 παιδια, ολα αγορια δηλαδη γαμιαδες και εχω και τον φλ να μου σπαει τα οθμπαλα καθε μερα τι πρεπει να κανω? να βριζω τον αλλαν και να απειλω τον πιρφορο? τι μου φταινε αυτοι? αλλα οχι καλυτερα να καψω το αμαξι του ρεντ δεν γαμιεμαστε λεω γω καλυτερα .Κανενας δεν μου φταιει για τις μαλακιες που εκανα αλλα μονο Ε Γ Ω καταλαβατε ρε ρομπες ????

Σπαστικούλη τι έκανα εγώ πάλι και σου πρίζω τα ούμπαλα :tickedoff: Έχεις δει πιο ήσυχο άνθρωπο από εμένα;  Ααααα!!! Θα θυμώσω :s&m_2:

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
ΣΟΡΙΤΑ ΕΡΧΕΣΑΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ Καταρχην το διαμερισμα το ΒΡΗΚΑΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥς.Και τα παιδια εχουν ενα παραπονο οτι ο Μολδολαγνος δεν τους βοηθισε σε τιποτα.Βεβαια δεν ειχε και καμια υποχρεωση να τους βοηθισει.Αλλα εγω το γραφω για να μην παει κανεις και ελπιζει σε βοηθεια του Μολδολαγνου.Εγω παντα απο πριν ξεκαθαριζω παντα τη θεση μου και τα λεω στα ισια για να μην υπαρχουν παρεξηγισεις.οπως το ειπα και του RED και τσαντιστηκε.οπως και για το ταξηδι που θελουμε να παμε ΠΜΡ ειπα στα παιδια ποιοι πρεπει να παμε και ποιοι εκει δεν εχουν καμια ελπιδα για να εχουμε επυτηχια και να  :knockinb: καλα.φτηνο δεν  θεωρω το διαμερισμα 60 Ευρω τη μερα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ!για μενα ειναι τρελα λεφτα!οσο ΓΙΑ ΣΑΛΟΝ!ΣΤΟ ΚΙΣΙΝΙΟΦ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!μου το ειπαν ολοι οι Ταξιτζηδες που μιλησα.Παντος σε ολα οσα  γραφεις εχεις απολυτο δικιο!Οι Ιταλοι ειναι για πολλες κλωτσιες.ειχε γελιο οταν τους εστηλα συστημενη την εφοριακη αστυνομια και τους εκλεισα το εστιατοριο!(εγω τους εστηλα να τους κατασχουνε τα πραγματα και τα φαγια.που σιγουρα μετα θα χανοντουσαν :2funny:και αυτοι βρηκαν οτι δεν ειχε αδεια αλλα ηταν στα χαρτια σαν αποθηκη!)και τους κατεστρεψα!μιλαμε για ζημια 150.000-200.000 Ευρω :2funny:ημουνα μετα απο αυτο Ντισκο (πριν 2 χρονια)ηταν καμια 10αρια Ιταλοι μερικοι σαν το RED γομαρια με κοιταγαν αγρια και δεν τολμαγανε να με πλησιασουν (τος 2 απ'αυτους τους ειχαν παρει το διπλωμα οδηγησης.τους κερασα βοτκα και πηρα τηλεφωνο κατι γνωστους μου τροχονομους να ερθουν να τους περιμενει εξω απο την Ντισκο :2funny:!ειναι μεγαλοι χεστες.δεν εχω ξαναδει μεγαλητερες κωλοστρες.μονο οταν ειναι πολλοι μαζι κατι κανουν!

1. Χαίρομαι!
2. Δεν γνωρίζω τα παιδιά που πήγανε επάνω. Ούτε βέβαια είμαι σε θέση να γνωρίζω αν και τι συζητήσανε πριν πάνε. Φοβούμαι όμως ότι πήγανε χωρίς σχέδιο και προγραμματισμό και χωρίς πιθανόν να διαβάσουν συνολικά τι έχει γραφεί εδώ μέσα. Το Κίσινεφ δεν είναι σαν την Μόσχα, την Αγία Πετρούπολη, το Κίεβο ή την Οδησσό, που μπορείς να βρεις τα πουτανάκια παντού και απροκάλυπτα. Προσωπική μου άποψη είναι ότι αυτή η ενότητα παρέχει πολλές πληροφορίες και ότι όποιος πήγε στο Κίσινεφ και θεωρεί ότι το ταξίδι του ήταν αποτυχημένο, στην πραγματικότητα φταίει ο ίδιος. Δεν καταφέρομαι εναντίον κανενός, εκφράζω μόνο την άποψή μου.
3. Τα διαθέσιμα διαμερίσματα προς ενοικίαση στο Κίσινεφ είναι λίγα σε σχέση με την ζήτηση και τα περισσότερα από αυτά παλαιά. Οτιδήποτε κάτω από 50-60 Ευρώ την ημέρα δεν είναι καλής ποιότητας (προσωπική άποψη).
4. Δεν θα λάμβανα την άποψη των ταξιτζήδων πολύ σοβαρά, αφού είναι γνωστό σε όλους, ότι συνήθως σε πάνε σε μέρη όπου έχουν την καλύτερη μίζα. Αν για παράδειγμα το έλεγε ο von ή ο Moldo, θα το πίστευα.
Τέλος, το να κυνηγάς πουτανάκια στα club είναι το ίδιο με το να πηγαίνεις σε salon και έχει το ίδιο κακό αντίκτυπο για ένα ξένο επιχειρηματία που μένει μόνιμα στο Κίσινεφ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom