φιλε μην ξεχνας και οτι εδω σε γαμανε οι γκομενες ,το λεω για αυτους που δεν τους αρεσουν οι επαγκελματιες ,και σιγα που στη ρουμανια ειναι ιδιες τιμες οπως στο κοφε χαους μιλα σοριτας που την ξερεις καλυτερα
Αγαπητέ Moldo,
Λυπάμαι, αλλά δεν θα σου κάνω το χατήρι!
Έχω βαρεθεί να διαβάζω του κόσμου τις ασυναρτησίες από ανθρώπους που είτε έχουν δει την Μολδαβία με το καλαμάκι, ή στη καλύερη περίπτωση στο google maps, αλλά και από αυτούς που πιθανόν να πήγανε μερικές φορές και αφού την "πάτησαν" να εκφέρουν άποψη σαν ειδήμονες. Όλα αυτά που γράφει ο παραπάνω, έχουν ήδη απαντηθεί και έχει αποδειχθεί ακριβώς το αντίθετο, από ανθρώπους που ήδη επισκέφθηκαν τη χώρα, διαβάζοντας τις 120 σελίδες αυτής της ενότητας.
Για να δούμε τι έλεγαν και τι αποδείχθηκε:
- Έλεγαν ότι η Μολδαβία είναι τόσο ακριβή όσο η Ρώμη. Αποδείχθηκε λάθος.
- Έλεγαν ότι χρειάζεται μια περιουσία για να κρεββατώσεις μιά μικρή. Αποδείχθηκε λάθος.
- Έλεγαν ότι είναι ένας ιδιαίτερα επικίνδυνος προορισμός. Αποδείχθηκε λάθος.
- Έλεγαν ότι στα επεισόδια του Απριλίου σκοτώθηκαν 30 άνθρωποι. Αποδείχθηκε πέρα για πέρα ψέμα!
- Έλεγαν, έλεγαν, έλεγαν διάφορα ανυπόστατα ψέματα και χαζομάρες, που αποδείχθηκαν τελείως λάθος.
Τώρα μας λένε ότι είναι επικίνδυνοι οι ταξιτζήδες και ότι το Κίσινεφ είναι ακριβότερο από το Βουκουρέστι. Ε! άστους να λένε, ποιος, έχοντας σώας τας φρένας, μπορεί να τους πιστέψει...
Εκτιμώ ότι έχουμε ασχοληθεί περισσότερο από όσο ίσως έπρεπε με τους διάφορους τυχάρπαστους, δίνοντάς τους μία υπεραξία που ποτέ δεν είχαν και ήλπιζαν ότι θα αποκτούσαν. Τις τελευταίες ημέρες, έχω κυριολεκτικά κατακλισθεί με απειλιτικά ΡΜ για εμένα προσωπικά
και για την οικογένειά μου, από έναν από αυτούς, βασικό χαρακτηριστικό του οποίου, ήταν και είναι, η κινδυνολογία, τα ψέματα και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς. Δεν γράφω ποιος είναι, για να μην του δώσω την "υπεραξία" που ανέφερα παραπάνω. Το αναφέρω όμως για να δείτε την "ποιότητα" των ανθρώπων, οι οποίοι λένε τις χαζομάρες με τις οποίες έχουν κατακλείσει αυτή την ενότητα.
Για να ολοκληρώνουμε, οι χώρες της FSU και εν προκειμένω η Μολδαβία, δεν είναι προορισμοί για τον καθένα. Απαιτεί γνώση, εμπειρία, σεβασμό και προπάντων IQ άνω του μετρίου.
Στο εξής θα γράφω αναφέροντας τις εμπειρίες μου από τον παράδεισο που λέγεται "Μολδαβία" και θα απαντώ μόνο σε αυτούς που είναι σοβαροί!