Φίλοι και συναγωνιστές...Εντυπώσεις και συμπεράσματα απ το πρόσφατο ταξίδι μας στο Κισινάου.. Καταρχήν αυτό που αναφέρθηκε και απ τον Αλαντάλον το πρώτο που παθαίνεις όταν πας και κυκλοφορήσεις στη πόλη είναι μουνόπλακα...
τόσες πολλές μουνάρες δεν έχω ξαναδεί πουθενά ούτε καν στη Μόσχα.. Σέξυ θηλυκές προκλητικές ερωτικές με μίνι με σορτσάκια με τακουνάκια
σε κάνουν να γυρνάς το κεφάλι αριστερά και δεξιά και να
φωτογραφίζεις διαρκώς..
Θα ανεβάσουμε λιαν συντόμως πλήθος φωτογραφιών από καθημερινά πορνίδια για να πάρετε μια εικόνα όσοι δεν έχετε επισκεφτεί αυτή τη καβλόπολη...Είχαμε μείνει με το Πίτσι κοντά στην οικονομική ακαδημία και το τι βλέπαμε κάθε μέρα απο φοιτήτριες δε περιγράφεται..
Φυσικά τους κάναμε καμάκι παντού στο
δρόμο στα πάρκα στα κλαμπ και απ ότι φαίνεται το καλύτερο μέρος είναι στα πάρκα που κάθονται και μπορείς να κάτσεις δίπλα τους και να πιάσεις κουβεντούλα..αρκετές ήταν φιλικές και ανταλλάζαμε μερικές κουβέντες με τα λίγα Ρώσικα που ξέραμε..Στα κλαμπ δε παίζει τόσο καμάκι γιατί συνήθως οι ασυνόδευτες κοπέλες είναι οι κοπέλες των 100 Ευρώ που ανέφερε ο Αλαντάλον..σε περιμενω συντομα με μεγαλη χαρα γιατι γουσταρω[ωχ] τη παρεα σου
Τώρα επί της ουσίας από καμάκι δεν καταφέραμε πολλά πράγματα και περιοριστήκαμε σε επαφές που έιχαμε ήδη απ το ίντερνετ. Οι λόγοι πιστεύω που κάνουν δύσκολο το καμάκι είναι η έλλειψη καλής επικοινωνίας δε μιλάνε αγγλικά οι περισσότερες και αν δε ξέρεις καλά Ρώσικα ή Ρουμάνικα έχεις πρόβλημα..και επίσης ότι σε βλέπουν σαν το τουρίστα που ήρθε να πηδήξει και να φύγει...και είτε δε σε βλέπουν σοβαρά είτε κοιτάνε να στα φάνε και να μη σου κάτσουν μάλιστα... Μου τυχε να βγούμε πρώτη φορά με γκόμενα..έφαγε το άμπακο ήπιε ποτά χυμούς, ήθελε να της πάρω και δωράκι...
της λέω γιατί μωρή γκόμενά μου είσαι;
Και μετά σηκώθηκε και τη κοπάνησε...ελλεηνή τελείως..
Μια άλλη τη τάισα και μετά ήθελε να της ψωνίσω ρούχα 200 Ευρώ...
αλλά πήρε τα @@ μου...
Η εικόνα που μου έδωσαν οι γυναίκες που γνώρισα εκεί είναι ότι μοιάζουν περισσότερο με βλαχορουμανες πειναλέες και κουτοπόνηρες... φτηνιάρες και κατώτερες από Ρωσίδες... βλέπουν τον ξένο σαν ΑΤΜ κοιτάνε να τον δαγκώσουν τώρα που τον βρήκαν και με πολύ άκομψο τρόπο...
Σίγουρα θα υπάρχουν σοβαρές κοπέλες αλλά δύσκολο να τις βρεις σε λίγες μέρες και μέσω ίντερνετ..
Τώρα από θέμα αγοραίου έρωτα τα είπε και ο Αλαντάλον τα κλαμπ είναι γεματα πιτσιρίκες πανέμορφες που με λίγα παζάρια με 100 ευρώ κάθονται όλη τη νύχτα ... Το αστείο είναι ότι θέλουν και αυτές κερασματα και ψηστίρι γιατί επιλέγουν κιόλας με ποιους θα πάνε... Γενικά το Κισινάου είναι αστυνομοκρατούμενο και δεν είναι ιδανικός σεξοπροορισμός και όλα είναι κρυφά και παράνομα...Παίζουν και αγγελίες στις εφημερίδες με γραφεία και ανεξάρτητες cg και μασατζούδες αλλά στα Ρώσικα...οπότε για τον τουρίστα είναι δύσκολο να τις βρει... Αυτό δεν εμπόδισε βέβαια το πορνολαγωνικό το Πίτσι να τις ξετρυπώσει...
αλλά από θέμα εμφάνισης δεν έλεγαν πολλά.. Στριπ που πήγαμε ίδιες τιμές με Ελλάδα τα ποτά και οι χοροί αλλά κάθονται περισσότερο χρόνο με ένα ποτό κανα μισάωρο...Μασατζίδικα μπουρδελα στούντιο δεν έχει ...
Τώρα σαν πόλη το Κισινάου προσωπικά μ άρεσε πολλά πάρκα δέντρα μεγάλα πεζοδρόμια νοιώθεις μια ηρεμία να περπατάς ειδικά αν έρχεσαι απο μεγαλούπολη..Η ζωή εκεί είναι φτηνή τιμές 1/3 Ελλάδας και μισθοί τραγικοί είχαμε ρωτήσει το φύλακα του διαμερίσματος μας και μας είπε ότι έπερνε 100 $ το μήνα....Οπότε καταλαβαίνετε ότι αυτές οι κοπέλες σε μια νύχτα έπερναν ένα μηνιάτικο απ τους ξένους...Βέβαια ήταν για λύπηση να βλέπεις κοπέλες σα τα κρύα τα νερά να κλείνει το κλαμπ και να πηγαίνουν με κάτι κατάσχημους και χοντρούς Ιταλούς για
τα λεφτά...
Μια φορά είχε καμάκώσει ο Πίτσι μια σε ενα κλαμπ και το επόμενο πρωί του ζήταγε λεφτά και κλαψούριζε για λίγα πορνοευρώ.. :- Γενικά το συμπέρασμα που έβγαλα για το Κισινάου απ τη μικρή μου διαμονή εκεί είναι ότι είναι καλό για οφθαλμόλουτρο αλλά απο θέμα έρωτα αγοραίου ή μη είναι δύσκολα τα πράγματα για το μη ρωσόφωνο τουρίστα... δεν προλαβαίνει να κάνει πολλά πράγματα αν δεν έχει βοήθεια από ντόπιους ομιλούντες τη
γλώσσα...Βέβαια για τον Έλληνα που θα μείνει μόνιμα εκεί και θα μάθει τη γλώσσα και τη νοοτροπία και έχει όλο το χρόνο στη διάθεση του τα πράγματα μπορεί να γίνουν παραδεισένια... ακούς Φλαουερ ;)
Με το Πίτσι τον Αλαντάλον τον Φλάουερ και τον Μολδολάγνο περάσαμε ωραία πάντως είχαμε πολύ χαβαλέ πορνοπεριπέτεια κάναμε τη πλακίτσα μας ήπιαμε τα ποτάκια μας και γενικά ήταν μια καλή εμπειρία και θα χαρώ να τους ξανασυναντήσω..
Με το τρελό αγόρι το Πίτσι τραβήξαμε και βίντεο με τα άτακτα πορνίδια του Κισινάου...σε πριβέ πλάνα και μή..και ετοιμάζουμε το επόμενο πορνοταξίδι μας μαζί με τον χίστη Ιππότη...