Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 746K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
στη συναντηση στην αθηνα αυτο ειπα και μαρτυρας ο φον.Δεν ξερω αν εσυ εκει δουλευεις εγω εδω δουλευω και τα παιδια εδειχναν να με καταλαβαινουν.Τους εξηγησα οτι μονο σπιτι μπορω να τους βρω και με το αυτοκινητο μου αν χρειαστουν κατι.Ομως δεν καταλαβαινω γιατι επιμενεις αυτοι μαλλον περασαν καλα ,ετσι τουλαχιστον μου ειπαν,εκτος και αν εχεις αλλες πληροφοριες??? οσο για τη φκομενα που μου βρηκε του εδειξα τον σεβασμο μου
Εμενα εδω με ξερουν ολοι.παλια εκανα και στριπτιζ και πολυ συχνα ακομακαι τωρα συνανταω θαυμαστριες μου.οποτε πρεπει να προσεχω τα παντα.ακομα και τη γκομενα που εχω διπλα μου.αν ειναι καμια ψωφια ΕΓΩ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΜΑΙ.εννοειται και αυτους που πανε μαζι μου ντισκο πρεπει να τους διαλεγω.Οσο για το καθεστως εδω δεν ειχα ποτε κανενα προβλημα γιατι δεν πηγα να το παιξω μειονοτητα.ουτε και θεωρουμε ξενος.ςχει και 'δω Ελληνικο εστιατοριο.εχω να παω 3 χρονια.ειναι πανακρυβο (2 ατομα τρωνε με 2000 ρουβλια το λιγοτερο (45 Ευρω).οταν σε Κινεζικο σκας απ'το φαει με 800-1100 (18-25 Ευρω) οσα θελεις και στην Πιτσα Χατ).εξαλου στο Ελληνικο ειναι ολοι οι λιγουριδες (ευτυχως ειναι πολλοι λιγοι και χανονται στην πολη).μου θυμιζουν αυτους στην Ελλαδα που καθονται στα καφενεια και λενε οτι  :knockinb:.οταν πηγα με γκομενα κοιταγαν σαν κακομοιρηδες :jerking:
είσαι μόνιμος κάτοικος εκεί και ήρθε ο τουρίστας πίτσι να σου βρει γκόμενα? θλιβερό...
ο ΠΙΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑς ΤΥΧΑΙΟς.με την πειρα μου ΠΡΟΒΛΕΨΑ ΤΗΝ ΕΠΥΤΗΧΙΑ ΤΟΥ.το Μα'ι'ο στην Αθηνα πριν ερθει Αγια Πετρουπολη το προβλεψα οτι θα εχει τρομερη επυτηχια.οπως προβλεψα και την επυτηχια του στο Κισινιοφ.και ολα τα αλλα που του ειπα βγηκαν αληθεινα!οταν τον ρωτησα για το Κισινιοφ πως πηγε η Πορνοεκδρομη.μου απαντησε:Τι ρωτας αφου τα ξερεις!ολα γιναν οπως τα ειπες.

yantis

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
 ο ΠΙΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑς ΤΥΧΑΙΟς.με την πειρα μου ΠΡΟΒΛΕΨΑ ΤΗΝ ΕΠΥΤΗΧΙΑ ΤΟΥ.το Μα'ι'ο στην Αθηνα πριν ερθει Αγια Πετρουπολη το προβλεψα οτι θα εχει τρομερη επυτηχια.οπως προβλεψα και την επυτηχια του στο Κισινιοφ.και ολα τα αλλα που του ειπα βγηκαν αληθεινα!οταν τον ρωτησα για το Κισινιοφ πως πηγε η Πορνοεκδρομη.μου απαντησε:Τι ρωτας αφου τα ξερεις!ολα γιναν οπως τα ειπες.                                                                                                               
[/quote]   ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ   ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ   !!!!!!!!!!!!!!!!!!!  ΕΧΟΥΜΕ  ΚΑΙ  ΜΑΝΤΗ   ΤΙΡΕΣΙΑ   ΣΤΟ  ΣΙΤΕ      ΕΙΜΑΣΤΑΙ   ΠΟΛΥ  ΤΥΧΕΡΟΙ   ευγε   ρασπουτιν   !!!!!!   πες  τα  μας  ολα   ΜΕΓΑΛΕ!!!!!  ΑΑΑ  ΠΡΩΤΕΕΕ!!!!!!!!!!   

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
Εμενα εδω με ξερουν ολοι.παλια εκανα και στριπτιζ και πολυ συχνα ακομακαι τωρα συνανταω θαυμαστριες μου.οποτε πρεπει να προσεχω τα παντα
εχει γινει κ εδω γνωστο το γεγονος αυτο δημητρη
αφησα κατα λαθος το λαπτοπ ανοιχτο κ ειδαν μια φωτογραφια σου καποιες παμπτωχες,κοντες,ασχημες και δυστυχες που γαμαω εδω,οπωςειναι φυσικο σηζητηθηκε το θεμα σε ολο το κισιναου,μεχρι κ μπαλτσι κ νομιζω,δεν ειμαι σιγουρος κ τιρασπολ-εδω ο μακης ισως μας ενημερωσει καλυτερα-
απο ζηλια,το ομολογω,φια την τεραστια επιτυχια σου, δεν στο ειχα αναφερει μεχρι τωρα
μαλιστα 2-3 απο αυτες,αρχισαν να κανουν "βιζιτα" κ εχουν πλεον καποια οικον.ανεση
γι αυτο κ σε ρωτω,κατοπιν δικης τους επιθυμιας
1.ειναι πιθανον να εμφανιστεις σε καποιο κλαμπ εδω?πχ"DRIVE" H "City"?2 ΚΑΝΕΙς "ΠΡΙΒΕ" ΣΩΟΥ?αν ναι,ποσο χρεωνεις την ωρα?3.φορας τσαρουχια με τη φουστανελλα η τις μποτες,αυτες που σου αγορασε η μητερα σου?4.εχεις κ "σωου" με κρητικη ενδυμασια?για πιο "κινκυ" -λογω μαυρου χρωματος ενδυμασιας κ πιθανον μαυρου  "στρινγκ" που φορας με τα κρητικα μου ειπαν καποιες
5.επιτρεπετε να σε αγγιζουν την ωρα του "στριπ"?αυτο ειναι ενα απο τα βασικα τους ερωτηματα,ενημερωτικα
6.μηπως επειδη δεν εισαι και πρωτο μποι,στο "πριβε" σωου,χρειαστει καποια μικρη "εξεδρα"?

σκεψου το σοβαρα,η επιτυχια ειναι σιγουρη,ισως ετσι σημπληρωσεις κ χρηματα για το HUMMER,φαντασου να σκας με το hummer,κ να πεταγεσαι ,πανω στην οροφη κ νσα κανεις το "σωου"με τη φουστανελλα,θα εχουμε "καρδιακα" απο τις θαυμαστριες κ εδω,και κανα "κοκαλο" θα μεινει κ για μας

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
.....εγω παντα ετσι κανω.στον Ρεντπε'ι'νζ το ειπα στα ισια ΕΙΣΑΙ ΛΑ'Ι'ΚΟς (προσπαθισα να του το πω ευγενικα.αλλα τσαντιστηκε και εβαλε τους κλωνους και με εβριζε) και δεν εχεις καμια ελπιδα να βγαλεις υψηλου επιπεδου γκομενα σε μια μεγαλη πολη.γι'αυτο και καθεται Κισινιοφ.----φιλε Μολδολαγνε δεν ειναι ντροπη να πεις ξερεις ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑς ΔΕΙΞΩ ΤΙΠΟΤΑ ετσι ειχα πει κα στον Πιτσι οτι αν μου ΦΕΡΕΙς ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΑΥΤΟΝ,ΑΥΤΟΝ ή ΑΥΤΟΝ ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΑΩ ΟΥΤΕ ΣΕ ΣΑΛΟΝ ΟΥΤΕ ΣΕ ΝΤΙΣΚΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ!ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΥΤΗΛΙΣΤΩ!για καφε Ελλαδα παω με ολους.αλλα στη ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΖΩ!
1.δημητρη για πολοστη φορα με πληγωνεις με την ευθυτητα κ την δυναμικη της αποψης σου για μενα.....ευτυχως λιγες μολδαβες διαβαζουν το σαιτ,ελπιζω να μην τα βαλεις κ στο mail.ru και δεν ξανακατσει ουτε επιπεδου,σαν τιε δικες σου τις μουναρες που πολλακις εχεις δημοσιευσει με φοτο μες απο το διαμερισμα σου,ουτε παμπτωχη σαν αυτες που λυπηθηκε ο πιτσι...
2.μολδολαγνε καλα σε λεει ταβερνιαρη ο μπλασκος,ΔΕΝ ΚΑΝΕΙς ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ,καλα δεν τοχεις καταλαβει τοσο καιρο οτι ο δημητρης ειναι ΕΠΠΑΓΕΛΜΑΤΙΑΣ με τις γυναικες,οτι κ να σημαινει αυτο,Κ ΟΤΙ ΘΑ ΕΚΤΕΘΕΙς,αφου ειναι ξεκαθαρο,ο ανθρωπος ειναι ΣΟΒΑΡΟΣ Κ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ,
ΒΡΕΣΤΑ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΗΤΡΗ,και σου δινω και ιδεα,στα ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ "ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ",τον φαιρνεις να κανει εκει και γαι πρωτη φορα ΣΕ ΚΙΣΙΝΑΟΥ Κ ΜΟΛΝΤΟΒΑ ΓΕΝΙΚΑ,το "LIVE STRIP FUSTANELA SEX-SHOW",αυτο θαναι το event της χρονιας,ΞΥΠΝΑ!!!!!!!!
υ.γ.δημητρη τωρα που πηγε ο Ψινακης- κ η Τζουλια με το ΛΑΟΣ,μηπως πρεπει να το σκεφτεις κι εσυ να πολιτευθεις σαν επισης ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑς στο ειδος σου?

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
τελικα
1.ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΜΟΥ ΕΡΩΤΗΜΑ¨¨
ειναι ο παραδεισος της βιζιτας το κισιναου?" διμετρα αλογα πασαρελα αναμενουν τον καβαλαρη δυτικο τουριστα,κι η τιμη ?τζαπα 10 γιουρο το κεφαλι"???ειναι αρκετα κοντα ο συγραφευς του αρθρου?
2.στις "ντισκο" οποιος "τυχερος" πηγε μονος,χορευαν του γελουσαν κ  γενικα τον προκαλουσαν τα "αλογα" κ μη να τους μιλησει κ να τις παει μετα για "χοτντογκ"??η ακομα κ τα αλογα "πονυ",οχι οι πουτανες-ψοφιμια των 50ευρω/ωρα,οι υπολοιπες ρωταω!!
3.οι μολδαβοι "δεν ενδιαφερονται γαι γκομενες,αλλα για ποτο"? η "κανουν σαν τρελλοι για το μουνι"?(κ τα δυο ποστ,ο ιδιος εκτιμητεος κατα τ αλλα συντροφος ταχει γραψει,τωρα πως αυτα συνδιαζονται,αλλη ιστορια),τελικα τι ισχυει??
4.με 20-25ευρω τη μερα(δηλ τα 700ε/μηνα),ολα μεσα,βολτα,κερασματα, μετακινησεις,φαγητα κλπ-εκτος απο σπιτι- περνας "βασιλιας",στο κισιναου?
5.οι "ελευθερες" γκομενιτσες,κυνηγουν τον ξενο τουριστα των 35+,η κ μικροτερο λιγο,η μεγαλυτερο,κ ειναι αθωες κορασιδες που κατακτωνται με το "δυτ. πνευμα κ πολιτισμο",ανεξαρτητα απο την εμφανιση κι ηλικια του "επιδοξου" εραστου?Η κοιτανε να τον "ψηρισουν" η κ "ξυρισουν" ακομα αν μπορουν?ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΑ,ΟΧΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΟΝΙΜΟ ΚΑΤΟΙΚΟ ΚΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ
περιμενω να μαθω κι εγω

Γιατί επαναλαμβάνουμε τα ιδια ερωτήματα δεν σε κάλυψε η αναφορά μου;;;;;
όλα σου τα ερωτηματα εχουν απαντηθή απο εμένα νομιζω. :think: :think: :think: :think:

Χωρίς πολλά λόγια ξαναδές την γελοιογραφία και τελος τα λέει όλλα.

Συνημμένα

• 742 I`m with him1.jpg
    742 I`m with him1.jpg
    64,3 KB · Εμφανίσεις: 27

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
νατα  νατα!!!!!!!!!!!!  μια  ο  λουλουδατος   εραστης   στο  μαγαζι  2   ο μολδολαγνος!!!!!!!!!!!!   γουσταρη!!!!!!  τον  σοριτα   χμμμμμμμμμμ   ρε  λες να?????????   δεν  μου λες  ρε  ταβερνιαρη  φτιαχνεται  και  σουσελ????  στο  μαγαζιιι  εεεεεεε   σουσι ηθελα  να  πω,,,,,,  να  παρω  τιν  αμερικανικη  πρεζβια  να  ρθουμε  για  φαι
μου φαινεται περιεργο που εσυ μονο γυναικες γουσταρεις  :zfuck:αλλα ακουσα για σενα .Μεχρι και πυτσι κανω για μερικους σαν και σενα και ειναι και μεγαλο για να γουσταρεις θα στο σερβιρει ο φλ οταν ερθεις :pipa3:

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
αλλαν τι κανεις εκει ? εδω ειναι 2 απο τα μερη σου και τρωνε σε μενα πουτσι κριμα που δεν ξαναρθες μαζι τους με αμαξι χτες εμφανιστηκε το μωρο σου

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
Γιατί έχει υποβάλει υποψηφιότητα;

Η πείρα έχει δείξει ότι 10 χρόνια διαρκούν στην καλλίτερη περίπτωση οι διαπραγματεύσεις για πρώην Ανατολικά κράτη.

Ουυυ, μέχρι να υποβάλει, να αποφασίσουν να την δεχθούν, να γίνουν διαπραγματεύσεις και να πέσουν οι υπογραφές καμιά 20ετία θα χρειασθεί.

Όχι δεν έχει υποβάλλει υποψηφιότητα, αλλά ο απώτερος στόχος της χώρας δεν είναι άλλος από το να ενταχθεί στην ΕΕ. Με την αλλαγή της πολιτικής κατάστασης στη χώρα μετά τις εκλογές του Ιουλίου και την επικράτηση των προ-δυτικών (και με την προϋπόθεση ότι δεν θα υπάρξουν ανατροπές), αυτό θα γίνει ο κύριος στόχος τους. Η υπόθεση βέβαια δεν είναι απλή, ούτε μπορεί να συγκριθεί με τις άλλες χώρες της Ανατολικής Ευρώπης, αφού η Ρωσία (μεσω Τρασνίστριας) δεν θα αφήσει το προτεκτοράτο της και την προκεχωρημένη στρατιωτική της βάση, τόσο εύκολα. Το πιθανότερο είναι να υπάρξει μία ειδική σχέση μεταξύ ΕΕ και Μολδαβίας, κυρίως όσον αφορά τους δασμούς εξαγωγών-εισαγωγών στο εγγύς μέλλον.

yantis

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
μου φαινεται περιεργο που εσυ μονο γυναικες γουσταρεις  :zfuck:αλλα ακουσα για σενα .Μεχρι και πυτσι κανω για μερικους σαν και σενα και ειναι και μεγαλο για να γουσταρεις θα στο σερβιρει ο φλ οταν ερθεις :pipa3:
  νατα   νατα!!!!!!!!  στο  μαγαζι   ο  ταβερνιαρης   με  τον  λουλουδατο    σερβιρουν    πουτσι  !!!!!!!!!!! προσοχη   σιντροφοι  μονο  με  τσιγκινα  εκει   !!!!!!!!!!     ΕΕΕΕ  αγαπητε  ταβερνιαρη   ΤΙ  ΝΑ  ΚΑΝΩ  ΤΩΡΑ !!!!απο  μικρος   οσο  περιεργο και  αν  σου  φαινεται  μονο  γυναικες  γουσταρα !!!!!!

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
αλλαν τι κανεις εκει ? εδω ειναι 2 απο τα μερη σου και τρωνε σε μενα πουτσι κριμα που δεν ξαναρθες μαζι τους με αμαξι χτες εμφανιστηκε το μωρο σου

Ποιο μωρο????????? το ξανθό;;;;;; ή η Μελαχρινή της τελευταίας βραδιάς από Πίτσι μεριά;;;;;
ΤΟ ξανθό μου λείπη και οι δύο  μικρές της βίζιτας των 100 για  δύωρον γαμώτο με τα πανάκριβά ποτά των 100 λέι (6 ευρώ) που κερασε  ο πιρφόρος για αυτες και μόνο θα ξανάλθω ευχαρίστως.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ΚΡΙΜΑ!!!!!!!ατιμουλη   αλλαν-νταλον  ΚΡΙΜΑ!!!! 

εσύ τι μιλάς ;;;;; έχεις αναλάβη ηθική υποχρέωση να με ξεναγήσης στον σεξοτουρισμό των εμπειριών σου οπότε ως τότε δεν δικαιούσε να έχεις αποψη επι των μωρών μου.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πρώτα είδομεν και μετά σχολιάζομεν επι προσωπικών γκε-γκε;;;;;;;;
:s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:
:s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:  :s&m_3: :s&m_3:

yantis

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
εσύ τι μιλάς ;;;;; έχεις αναλάβη ηθική υποχρέωση να με ξεναγήσης στον σεξοτουρισμό των εμπειριών σου οπότε ως τότε δεν δικαιούσε να έχεις αποψη επι των μωρών μου.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πρώτα είδομεν και μετά σχολιάζομεν επι προσωπικών γκε-γκε;;;;;;;;
:s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:
:s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:  :s&m_3: :s&m_3:
  εισε  μεγαλη  αλεπου    στελνεις  στο  αλεπο  τα  παλικαρια  να  φανε  πουτσι  και  εση    δεν  πας  μαζι!!!!!!  το  γκε  γκε  εινε  αρβανιτικο  που  το  εμαθες  ?????  αμα  παρεις  εγκριση  απο  αρχοντα  μπλασκο  σε  παω  οπου  στιν  ουκρανια  γουσταρεις  Υ.Γ  Η  ΦΟΤΟ  ΜΟΛΙΣ  ΕΦΤΑΣΕ  !!!!ΜΟΛΔΑΒΙΑ  ΕΧΩ  ΑΠΟ ΑΛΕΠΟ  ΤΑΒΕΡΝΑ-ΚΑΦΕ-ΜΠΑΡ-ΠΟΥΤΣΙ

Συνημμένα

• 2631168441_c02bf8546d.jpg
    2631168441_c02bf8546d.jpg
    97,7 KB · Εμφανίσεις: 48

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
  εισε   μεγαλη  αλεπου    στελνεις   στο  αλεπο  τα  παλικαρια  να   φανε   πουτσι  και  εση    δεν  πας   μαζι!!!!!!   το  γκε  γκε  εινε  αρβανιτικο   που  το  εμαθες   ?????   αμα  παρεις  εγκριση   απο  αρχοντα  μπλασκο  σε  παω   οπου  στιν  ουκρανια   γουσταρεις   Υ.Γ   Η  ΦΟΤΟ  ΜΟΛΙΣ   ΕΦΤΑΣΕ   !!!!ΜΟΛΔΑΒΙΑ  ΕΧΩ  ΑΠΟ ΑΛΕΠΟ   ΤΑΒΕΡΝΑ-ΚΑΦΕ-ΜΠΑΡ-ΠΟΥΤΣΙ

Εγώ έχω ελευθέρας απο τον Μπλάσκο λόγο συγγένειας οπότε  ιδού η ρόδος ιδού και το  :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:

Αρβανίτικο;;;;;; καλά κρασιά,  εχουμε και καποια ηλικία και αρκετές συναστροφές τόσο σε Ελληνικό όσο και αλλοδαπό έδαφος απο το 1976  (σε ηλικία 14 ετών) έως σήμερα οτι αρέση το κρατάμε γκε γκε???????

ΥΓ. ωραία φωτο μέσα εισαι.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
Εγώ έχω ελευθέρας απο τον Μπλάσκο λόγο συγγένειας οπότε  ιδού η ρόδος ιδού και το  :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:

Αρβανίτικο;;;;;; καλά κρασιά,  εχουμε και καποια ηλικία και αρκετές συναστροφές τόσο σε Ελληνικό όσο και αλλοδαπό έδαφος απο το 1976  (σε ηλικία 14 ετών) έως σήμερα οτι αρέση το κρατάμε γκε γκε???????

ΥΓ. ωραία φωτο μέσα εισαι.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τώρα κατάλαβα γιατί εξαφανίσθηκε η φτερού!
Πήγε στη ρουμανία να σπουδάσει γιατρίνα!
Γειά σου ρε Yanta...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

flowers lover

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Like
158
Πόντοι
1
ΒΡΕΣΤΑ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΗΤΡΗ,και σου δινω και ιδεα,στα ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ "ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ",τον φαιρνεις να κανει εκει και γαι πρωτη φορα ΣΕ ΚΙΣΙΝΑΟΥ Κ ΜΟΛΝΤΟΒΑ ΓΕΝΙΚΑ,το "LIVE STRIP FUSTANELA SEX-SHOW",αυτο θαναι το event της χρονιας,ΞΥΠΝΑ!!!!!!!!
υ.γ.δημητρη τωρα που πηγε ο Ψινακης- κ η Τζουλια με το ΛΑΟΣ,μηπως πρεπει να το σκεφτεις κι εσυ να πολιτευθεις σαν επισης ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑς στο ειδος σου?
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Red, έδωσες ρέστα.. Moldo σκέψου σοβαρά την ιδέα του συναγωνιστή red.. την βραδυά των εγκαινίων η ουρά θα φτάσει μέχρι Στέφαν Τσελμάρε, μπορεί και Σαν Σίτυ.. :rockon: :rockon:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Red, έδωσες ρέστα.. Moldo σκέψου σοβαρά την ιδέα του συναγωνιστή red.. την βραδυά των εγκαινίων η ουρά θα φτάσει μέχρι Στέφαν Τσελμάρε, μπορεί και Σαν Σίτυ.. :rockon: :rockon:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ναι και αβανταδώρους τους δύο πολυ καλλούς γνώστες την μολδαβικής επικράτειας  όλα τα λεφτά λέμε...............................................

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
  νατα   νατα!!!!!!!!  στο  μαγαζι   ο  ταβερνιαρης   με  τον  λουλουδατο    σερβιρουν    πουτσι  !!!!!!!!!!! προσοχη   σιντροφοι  μονο  με  τσιγκινα  εκει   !!!!!!!!!!     ΕΕΕΕ  αγαπητε  ταβερνιαρη   ΤΙ  ΝΑ  ΚΑΝΩ  ΤΩΡΑ !!!!απο  μικρος   οσο  περιεργο και  αν  σου  φαινεται  μονο  γυναικες  γουσταρα !!!!!!
η φωτογραφια που λεει αλλα η φτερου σου παει και γι αυτο λεω σε ολους οτι δεν εισαι ορεντ γιατι αυτος με ξερει και με σεβεται και εκτος των αλων ειναι αντρακλας το απεδειξε ενω εσυ το πνιγεις το κουνελι η μαλλον το γαιδαρο ... φτεραααα ρε ρομπα ξεκουμπωτη και ελα απο δω να σου δειξουμε ολοι μαζι το πουτσι που προσφερουμε σε πελατες σαν και σενα

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
σωστο φιλε θα βαλουμε το φιλο μου ρεντ που ειναι ψηλος και μελαχροινος ενω ο πουτσι θα παιζει κλαρινο  :pipa2: φτερααααααα πουτσι και προσεχε μη πεσεις στο φλ γιατι θα πονεσεις :pipa3:

yantis

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
6

Συνημμένα

• coca-cola-x-ray.jpg
    coca-cola-x-ray.jpg
    86,3 KB · Εμφανίσεις: 62

yantis

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
σωστο φιλε θα βαλουμε το φιλο μου ρεντ που ειναι ψηλος και μελαχροινος ενω ο πουτσι θα παιζει κλαρινο  :pipa2: φτερααααααα πουτσι και προσεχε μη πεσεις στο φλ γιατι θα πονεσεις :pipa3:
ΛΟΥΛΟΥΔΑΤΕ  Ο ΤΑΒΕΡΝΙΑΡΗΣ  ΠΟΛΥ    ΣΕ  ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ!!!!!ΚΑΛΟΠΕΡΝΑΤΕ  ΤΑ  ΔΥΟ  ΣΑΣ  ΕΚΕΙ  Ε!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom