Εμενα εδω με ξερουν ολοι.παλια εκανα και στριπτιζ και πολυ συχνα ακομακαι τωρα συνανταω θαυμαστριες μου.οποτε πρεπει να προσεχω τα παντα
εχει γινει κ εδω γνωστο το γεγονος αυτο δημητρη
αφησα κατα λαθος το λαπτοπ ανοιχτο κ ειδαν μια φωτογραφια σου καποιες παμπτωχες,κοντες,ασχημες και δυστυχες που γαμαω εδω,οπωςειναι φυσικο σηζητηθηκε το θεμα σε ολο το κισιναου,μεχρι κ μπαλτσι κ νομιζω,δεν ειμαι σιγουρος κ τιρασπολ-εδω ο μακης ισως μας ενημερωσει καλυτερα-
απο ζηλια,το ομολογω,φια την τεραστια επιτυχια σου, δεν στο ειχα αναφερει μεχρι τωρα
μαλιστα 2-3 απο αυτες,αρχισαν να κανουν "βιζιτα" κ εχουν πλεον καποια οικον.ανεση
γι αυτο κ σε ρωτω,κατοπιν δικης τους επιθυμιας
1.ειναι πιθανον να εμφανιστεις σε καποιο κλαμπ εδω?πχ"DRIVE" H "City"?2 ΚΑΝΕΙς "ΠΡΙΒΕ" ΣΩΟΥ?αν ναι,ποσο χρεωνεις την ωρα?3.φορας τσαρουχια με τη φουστανελλα η τις μποτες,αυτες που σου αγορασε η μητερα σου?4.εχεις κ "σωου" με κρητικη ενδυμασια?για πιο "κινκυ" -λογω μαυρου χρωματος ενδυμασιας κ πιθανον μαυρου "στρινγκ" που φορας με τα κρητικα μου ειπαν καποιες
5.επιτρεπετε να σε αγγιζουν την ωρα του "στριπ"?αυτο ειναι ενα απο τα βασικα τους ερωτηματα,ενημερωτικα
6.μηπως επειδη δεν εισαι και πρωτο μποι,στο "πριβε" σωου,χρειαστει καποια μικρη "εξεδρα"?
σκεψου το σοβαρα,η επιτυχια ειναι σιγουρη,ισως ετσι σημπληρωσεις κ χρηματα για το HUMMER,φαντασου να σκας με το hummer,κ να πεταγεσαι ,πανω στην οροφη κ νσα κανεις το "σωου"με τη φουστανελλα,θα εχουμε "καρδιακα" απο τις θαυμαστριες κ εδω,και κανα "κοκαλο" θα μεινει κ για μας