Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 746K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
ENTOMETAΞΕΙ    φον –μακ  ????? μπορεις   να   μου  εξηγήσεις   γιατί  ενώ  το  γριβνα  από 7  πήγε   12.5    στην   μολδαβια  αντίθετα   σε  όλες   τις   προβλέψεις   που  έλεγαν   ότι  το  μολδαβικο λεει  θα   πάει   22  τουλάχιστον  παρέμεινε   16  !!!!!!    μήπως   τους  ετοιμάζουν   για   ευρωπη????

Έλα τώρα που θα μας κάνεις και πολιτική ανάλυση... Ήμαρτον!!!!!
Η Μολδαβία σαφώς και θα μπεί στην ΕΕ, αλλά θα περάσουν 5-10 χρόνια ακόμη και προηγουμένως βέβαια πρέπει να τα βρούνε με την Ρωσία, η οποία δεν θα αφήσει το προτεκτοράτο της χωρίς γενναία ανταλλάγματα. Το Μολδαβικό Lei έμεινε εκεί εξαιτίας τεχνικών συγκράτησης της κυβέρνησης Voronin λόγω εκλογών. Και αν τους ετοιμάζανε για ΕΕ το Lei θα είχε πάει στα 52! Συνήθως υποτίμηση γίνεται όχι υπερτίμηση. Για την Μολδαβία μιλάμε όχι για τη Γερμανία! Εκτός βέβαια και αν είσαι ακόμη με εκείνη την Vo όταν μας έλεγες ότι το Κίσινεφ μοιάζει με την Ρώμη!

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
    FON-MAC  ΣΕ  ΟΛΑ  ΣΥΜΦΟΝΟΥΜΕ   ΕΚΤΟΣ  ΑΠΟ  ΤΟ  (Γ)  ΕΚΕΙ  ΚΑΤΑ  ΤΙΝ  ΓΝΟΜΗ  ΜΟΥ  ΕΙΣΕ  ΜΑΥΡΑ  ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ 
ΟΚ , αν θεωρείς ότι ξέρεις καλύτερα την αγορά από την Μολδαβέζα σύζυγό μου , πάω πάσο.

yantis

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
ΟΚ , αν θεωρείς ότι ξέρεις καλύτερα την αγορά από την Μολδαβέζα σύζυγό μου , πάω πάσο.
  ΣΥΝΤΡΟΦΕ  οπως  ΕΣΥ  εχεις  γυναικα  απο  το ΤΙΡΑΣΠΟΛ  εγω  σπονσοραρο  2  αλογα  απο  κισινευ  και  καθε  μηνα  ειμε  εκει  !!!!    για  οτι  γραφω  παντα  ειμε  σιγουρος και  γι  αυτο  παντα  επαληθευομε!!!!!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
  ΣΥΝΤΡΟΦΕ   οπως   ΕΣΥ   εχεις   γυναικα   απο  το ΤΙΡΑΣΠΟΛ  εγω  σπονσοραρο   2   αλογα   απο  κισινευ  και  καθε  μηνα  ειμε  εκει   !!!!    για  οτι  γραφω  παντα  ειμε  σιγουρος και  γι  αυτο  παντα  επαληθευομε!!!!!
Εγω το αντιθετο ειδα :2funny:οτι γραφεις δεν εχει καμια σχεση με την πραγματικοτητα :2funny:

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
ΚΑΛΑ  ΡΕ  ΜΟΛΔΟΛΑΓΝΕ   Εντάξει   ΘΑ  ΕΡΘΟΥΜΕ   ΝΑ ΦΑΜΕ  έμαθα   έχεις   ορεα  φαγητά    σε  καλές   τιμές   !!!!!!!!!!   αλλανταλον    πάνω   που  σε  συμπάθησα     μου   στεναχώριες    τον   αρχοντα  !!!!!!!!!!!!!!!!   ο αρχοντας   την  αλήθεια    εγραψε  !!!!!!!!!   επίσης   στο   θέμα  μας     τιρασπολ   έχει  άμεσα    λάσπη   και  πολύ  φτηνότερα  από  κισινευ    στο   πλάσμα   club   όλο  το  παιχνίδι    και   στην   ρεσεπσιον  του    ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ  AIiS    ΚΑΙ   ΤΟΥ  ΠΑΝΑΚΡΙΒΟΥ    TIMOTHY    αλλά   υπάρχει   σοβαρό   πρόβλημα   με  τους    ασφαλίτες    και  τους  μπάσους ……  άμα   πας   άσχετος    με  δικό σου   αμάξι     τουλάχιστον   100  ευρα  το  κάθε   μπλόκο   και  με  ξένα  νούμερα   γαμισετα   καλυτέρα    μην  το  επηχειρισετε    κατά   την  γνώμη   μου   

Είναι αλήθεια ότι στις χώρες της FSU, οι τροχονόμοι σε σταματάνε συχνά-πυκνά και ζητάνε το χαρτζηλίκι τους. Έχοντας οδηγήσει αυτοκίνητα με ξένες πινακίδες σε πολλές από αυτές τις χώρες επιβεβαιώνω το χαρτζηλίκωμα. Δεν έχω οδηγήσει στην Τρασνίστρια ακόμη, αλλά τα 100 Ευρώ, μου φαίνονται εξωπραγματικό νούμερο. Συνήθως δεν δίνω τίποτε και στην χειροτέρα των περιπτώσεων 5 Ευρώ. Βέβαια τηρώ τον εκάστοτε ΚΟΚ με ευλάβεια. Αν την πατήσεις και δώσεις στον πρώτο που θα σε σταματήσει, τότε αυτός θα επικοινωνήσει με τον ασύρματο ή το κινητό του με τον επόμενο τροχονόμο και θα σου ζητήσει και αυτός τα ίδια και ούτω καθεξής. Για κάποιον που ζει στη Ρουμανία για 15 χρόνια μου φαίνεται περίεργο να την πατάει σαν πρωτάρης!

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
  ΣΥΝΤΡΟΦΕ    ΑΜΑ  ΕΙΧΕ  ΤΟΣΟ  θα   ειχα   παει   μονιμα   εκει    εγω   και   ολο  το  βουκουρεστι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!    αλλα   και  στο  θρεντ  τις  ταυλανδης     τα  ιδια   γραφης .............  οτι  εση   τζαμπα   ολοι  οι  αλλοι   πανακριβα      τελος   παντον    ΠΕΞΕ  μπαλα    τιρασπολ   σιντροφε  !!!!!!  το  κισινεου   εχει  αλλαξει    εθνικη    κατηγορια 

Μην πας!
Θα χαλάσεις την πιάτσα!

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
αγαπητε πιτσιλιστι γιατι σωπαινεις????? :s&m_3: δωστους να καταλαβουν και φιλε γιαντις δεν αμφιβαλω οτι εχεις αλογα αλλα υπαρχουν και αλλοι που εχουν φαρμα και χωρις πολλα λεφτα βλεπε φλ

flowers lover

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Like
158
Πόντοι
1
αγαπητε πιτσιλιστι γιατι σωπαινεις????? :s&m_3: δωστους να καταλαβουν και φιλε γιαντις δεν αμφιβαλω οτι εχεις αλογα αλλα υπαρχουν και αλλοι που εχουν φαρμα και χωρις πολλα λεφτα βλεπε φλ
Moldo μην λες για άλογα και φάρμες γιατί οι μαλακοπίτουρες μετανάστες που διαμένουν στις γειτονικές του Παραδείσου χώρες, μας έχουν πάρει στο ψηλό :2funny: :2funny: :2funny:
Αλλά εδώ ταιριάζει απόλυτα το διδακτικό ασματάκι του Βουρλιώτη "μαζί μας ασχολείστε πόσο  :jerking: :jerking: είστε".. Βλέπεις σε μερικούς το σπέρμα έχει μπερδέψει τα κεφάλια και αντί να πάει στο κάτω έχει ανέβει στο επάνω με αποτέλεσμα να πλημυρίσσει ο εγκέφαλος τους και να πνιγεί.. Άντε γιατί η υπομονή και η ειρωνία έχουν όρια..
Pitsi, χώσου γιατί εσύ το δημιούργησες όλο αυτό με το να ζητάς εξωτερική βοήθεια :s&m_1:

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Moldo μην λες για άλογα και φάρμες γιατί οι μαλακοπίτουρες μετανάστες που διαμένουν στις γειτονικές του Παραδείσου χώρες, μας έχουν πάρει στο ψηλό :2funny: :2funny: :2funny:
Αλλά εδώ ταιριάζει απόλυτα το διδακτικό ασματάκι του Βουρλιώτη "μαζί μας ασχολείστε πόσο  :jerking: :jerking: είστε".. Βλέπεις σε μερικούς το σπέρμα έχει μπερδέψει τα κεφάλια και αντί να πάει στο κάτω έχει ανέβει στο επάνω με αποτέλεσμα να πλημυρίσσει ο εγκέφαλος τους και να πνιγεί.. Άντε γιατί η υπομονή και η ειρωνία έχουν όρια..
Pitsi, χώσου γιατί εσύ το δημιούργησες όλο αυτό με το να ζητάς εξωτερική βοήθεια :s&m_1:
σπαστη θα λεω παντα την αληθεια οπως ειναι . Ξερω πολους που μενουν Ουκρανια και οταν ερχονυαι εδω τριβουν τον πουτσο τους απο την γκαντεμια τους που ζουν εκει.Απαντησα εν μερει στον ιωσηφ που τολμησε χωρις να ξερει να μιλησει για τον παραδεισο.Ο μεγαλοσ πιτσι μπορει να μιλησει επιτελους με στοιχεια ,οπως ο ιδιος παραδεχτηκε η μολδαβια δεν ειναι η χωρα του αγοραιου ερωτα αλλα του ερωτα

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6

Μπα....
Μάλλον για κανένα γαϊδούρι τον βλέπω να έχει...

yantis

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Συντροφοι  το  γαιδουρι  μου  ο  ΣΩΤΗΡΑΚΙΣ μου  το  στειλανε  στιν  μολδαβια  απο  την  αιτολοακαρνανια .................      τωρα  βεβαια  γερασε    αλλα  η  απολητη  μουνοπαγιδα    στο  κισινευ  στην  κεντρικη  πλατεια  μπροστα    στο  κοινοβουλιο  ολα    τα  μορα  το  καλοκαιρη  ερχοντουσαν  για  φοτο  απειρο  καμακι  !!!!  δεν  κανω  πλακα  !!!!!!!!  σοβαρολογω 

Συνημμένα

• md.jpg
    md.jpg
    118,9 KB · Εμφανίσεις: 54

yantis

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
  Tο  ψάρεμα  όμως    καλά  πήγε    στο  κισινεου  σύντροφε      μπαρμπούνια  βγάλατε??    Υ.Γ    .Δεν  σε  έχω  χαρακτηρίσει  ποτέ  επί  προσωπικού  λουλουδάτε !!!!!!!!!!

Συνημμένα

• zon.jpg
    zon.jpg
    68,9 KB · Εμφανίσεις: 32

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Έλα τώρα που θα μας κάνεις και πολιτική ανάλυση... Ήμαρτον!!!!!
Η Μολδαβία σαφώς και θα μπεί στην ΕΕ, αλλά θα περάσουν 5-10 χρόνια ακόμη και προηγουμένως βέβαια πρέπει να τα βρούνε με την Ρωσία, η οποία δεν θα αφήσει το προτεκτοράτο της χωρίς γενναία ανταλλάγματα. Το Μολδαβικό Lei έμεινε εκεί εξαιτίας τεχνικών συγκράτησης της κυβέρνησης Voronin λόγω εκλογών. Και αν τους ετοιμάζανε για ΕΕ το Lei θα είχε πάει στα 52! Συνήθως υποτίμηση γίνεται όχι υπερτίμηση. Για την Μολδαβία μιλάμε όχι για τη Γερμανία! Εκτός βέβαια και αν είσαι ακόμη με εκείνη την Vo όταν μας έλεγες ότι το Κίσινεφ μοιάζει με την Ρώμη!

Γιατί έχει υποβάλει υποψηφιότητα;

Η πείρα έχει δείξει ότι 10 χρόνια διαρκούν στην καλλίτερη περίπτωση οι διαπραγματεύσεις για πρώην Ανατολικά κράτη.

Ουυυ, μέχρι να υποβάλει, να αποφασίσουν να την δεχθούν, να γίνουν διαπραγματεύσεις και να πέσουν οι υπογραφές καμιά 20ετία θα χρειασθεί.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Η moldavia δεν είναι πολύ ψηλά στη λίστα των χωρων που ΘΑ μπούν κάποια στιγμή στην ΕΕ.
IΣΩΣ ξεκινήσει κάτι ΑΦΟY μπούν τα βαλκάνια και ΕΦOΣΟΝ έχουν λυθεί θέματα που σχετίζονται με την πολιτική σταθερότητα στη χωρα

Ο ορίζοντας είναι 15ετίας

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Η moldavia δεν είναι πολύ ψηλά στη λίστα των χωρων που ΘΑ μπούν κάποια στιγμή στην ΕΕ.
IΣΩΣ ξεκινήσει κάτι ΑΦΟY μπούν τα βαλκάνια και ΕΦOΣΟΝ έχουν λυθεί θέματα που σχετίζονται με την πολιτική σταθερότητα στη χωρα

Ο ορίζοντας είναι 15ετίας
εχεις δικιο.και εγω την ιδια γνωμη εχω.μαλλον τοτε θα μπει.πιθανοτατα χωρις το ΠΜΡ.παντος θα μπει γιατι ειναι μικρη χωρα και δεν θα εχει πολλους βουλευτες στο Ευρωκοινοβουλιο.αυτη που ειναι πολυ δθσκολο να μπει ειναι η Ουκρανια.εκτος αν χωριστει σε δυτικη που μπει στην ΕΕ και σε ανατολικη που παει με τη Ρωσσια.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
σπαστη θα λεω παντα την αληθεια οπως ειναι . Ξερω πολους που μενουν Ουκρανια και οταν ερχονυαι εδω τριβουν τον πουτσο τους απο την γκαντεμια τους που ζουν εκει.Απαντησα εν μερει στον ιωσηφ που τολμησε χωρις να ξερει να μιλησει για τον παραδεισο.Ο μεγαλοσ πιτσι μπορει να μιλησει επιτελους με στοιχεια ,οπως ο ιδιος παραδεχτηκε η μολδαβια δεν ειναι η χωρα του αγοραιου ερωτα αλλα του ερωτα
Αν βγει και μιλισει και τα πει εξω απο τα δοντια δεν θα ειναι καθολου κολακευτικα για σενα!εγω δεν εκρινα κανεναν.εγραψα οτι ΕΓΙΝΕ!οτι με πηρε τηλεφωνο για να μιλισω στον Ταξιτζη και στις πουτανες γιατι δεν τους βοηθισες.ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ ΚΑΝΕΙς.βαζω και ενα αλλο στοιχειο.Οτι απεναντι απο το πανεπηστημιο ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΠΟΥ ΤΡΩς ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΩΡΑΙΟ ΦΑ'Ι' ΜΕ 3 ΕΥΡΩ!ΕΝΩ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΘΕΛΕΙς 8 ΕΥΡΩ για να φας!εγω βαζω της πληροφωριες δεν της σχολιαζω ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕς ΤΟΥ ΣΑ'Ι'Τ Ας ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥς!-----οσο για τον αγοραιο ερωτα στη Μολδαβια θα πω τι μου ειπαν φιλοι μου Ρωσσοι που ηταν εκει πριν 2 μηνες:Οι Μολδαβοι ειναι μεγαλοι απατεωνες μας πιανουν κορο'ι'δα.ενω αυτοι γαμανε τσαμπα ή δινουν το πολυ 300 Λε'ι' στις γκομενες.εμεις πληρωνουμε 400 πολλες φορες ακομα και 500 Λε'ι' για να παρουμε γκομενες στη σαουνα!ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Ας ΒΓΑΛΕΙ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Ο ΚΑΘΕΝΑς ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ!

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
εχεις δικιο.και εγω την ιδια γνωμη εχω.μαλλον τοτε θα μπει.πιθανοτατα χωρις το ΠΜΡ.παντος θα μπει γιατι ειναι μικρη χωρα και δεν θα εχει πολλους βουλευτες στο Ευρωκοινοβουλιο.αυτη που ειναι πολυ δθσκολο να μπει ειναι η Ουκρανια.εκτος αν χωριστει σε δυτικη που μπει στην ΕΕ και σε ανατολικη που παει με τη Ρωσσια.

Έτσι είναι

Η Ουκρανία πολύ δύσκολα θα μπει για πολλούς λόγους. Πολιτική αστάθεια και μεγάλος πληθυσμός, άρα πολλές έδρες. Η ΕΕ έμαθε το μάθημα της με τους πολωνούς.

Πριν 2 μήνες ήμουν παρών στην εκδήλωση που έγινε στο Βέλγιο όπου το Belarus μπήκε στο ΕΝΡΊ. Εκεί κάνει ανοίγματα απελπισίας τώρα η ΕΕ

Αλλα τέλος εδώ, ας μη χαλάω το thread

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Αν βγει και μιλισει και τα πει εξω απο τα δοντια δεν θα ειναι καθολου κολακευτικα για σενα!εγω δεν εκρινα κανεναν.εγραψα οτι ΕΓΙΝΕ!οτι με πηρε τηλεφωνο για να μιλισω στον Ταξιτζη και στις πουτανες γιατι δεν τους βοηθισες.ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ ΚΑΝΕΙς.βαζω και ενα αλλο στοιχειο.Οτι απεναντι απο το πανεπηστημιο ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΠΟΥ ΤΡΩς ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΩΡΑΙΟ ΦΑ'Ι' ΜΕ 3 ΕΥΡΩ!ΕΝΩ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΘΕΛΕΙς 8 ΕΥΡΩ για να φας!εγω βαζω της πληροφωριες δεν της σχολιαζω ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕς ΤΟΥ ΣΑ'Ι'Τ Ας ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥς!-----οσο για τον αγοραιο ερωτα στη Μολδαβια θα πω τι μου ειπαν φιλοι μου Ρωσσοι που ηταν εκει πριν 2 μηνες:Οι Μολδαβοι ειναι μεγαλοι απατεωνες μας πιανουν κορο'ι'δα.ενω αυτοι γαμανε τσαμπα ή δινουν το πολυ 300 Λε'ι' στις γκομενες.εμεις πληρωνουμε 400 πολλες φορες ακομα και 500 Λε'ι' για να παρουμε γκομενες στη σαουνα!ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Ας ΒΓΑΛΕΙ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Ο ΚΑΘΕΝΑς ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ!
το οτι δεν μπορουσα να του βρω πουτανες ,και σου εξηγησα το γιατι,δεν σημαινει οτι του φερθηκα ασχημα.Το οτι υπαρχουν εστιατορια φθηνοτερα βεβαιως το παραδεχομαι και οχι ενα οπως γραφεις αλλα πολα .Βεβαια δεν θα επετρεπα ποτε στον εαυτο μου να φαει σε τετοια γιατι τις προαλες απο ενα τετοιο επαθαν δηλητιριαση 40 ατομα απο τα οποια το ενα πεθανε.Οσο για τους φιλους σου τους ρωσους καλα τα ειπανε αλλα εγω δεν ειμαι μολδαβος και ποτε δεν υποχρεωσα καποιον να φαει με το ζορι.Αλλα οχι και να μας τη λετε ρε παιδια με ειρωνειες

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Συνέλθετε !!!
Φυσικά και μπορείς να φας μς 3 και 4  € στην Μολδαβία. Το θέμα είναι τι τρώς.
Θυμαμαι με φρίκη το πρώτο μου φαγητό στπ Κισινίεφ (αγνωστο παντελώς τότε) και το απαίσιο κατόπουλο που είχα φαει έναντι ευτελούς ποσού.
Και ναι στην Μολδαβία παρακολουθούνται οι αλλοδαποί επιχειρηματίες. Δεν ξέρω σε τι έκταση, αλλά καλύτερα είναι να φυλάς τα ρούχα σου.
Και φυσικά μπορείς να βρείς πουτάνες με 300 και 400 λέει. Αλλά όπως καταλαβαίνεις για τον απλό τουρίστα είναι απλά αδύνατον.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom