Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 746K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
σε μερικεσ μερεσ θα ανεβασο φοτογραφιεσ απο το κισιναου και θα γραψο τα παντα οσο αναφορα αγορεο εροτα και γινεκεσ...
[size=20pt]ι αλιθεια παντοσ σε ολα αυτα που λετε ολοι βρισκετε καπου στιν μεσι....[/size]
;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

AQ7

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
σε μερικεσ μερεσ θα ανεβασο φοτογραφιεσ απο το κισιναου και θα γραψο τα παντα οσο αναφορα αγορεο εροτα και γινεκεσ...
[size=20pt]ι αλιθεια παντοσ σε ολα αυτα που λετε ολοι βρισκετε καπου στιν μεσι....[/size]
;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Kρινοντας απο Ρουμανια, δεν εχω ερθει ακομα στη χωρα, αλλα με εχουν καλεσει κατι φιλες μου, θα ελεγα οτι συμφωνω με σενα.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
καλα   που  μας  εξιγησε   ο αρχοντας  μπλασκος    εχτες  το  βραδυ  τι   εγινε   ακομα   γελαο  .. :2funny: :2funny:

O Μπλάσκος ουδέποτε βοήθησε οποιονδήποτε σε σεξοτουρισμό στην Ουκρανία παρα να αναλύει την
προσωπική του εμπειρία και άποψη του και τήν συμπεριφορά των Ουκρανέζων η οποία έχει στόχο
τον ίδιο όπως και παντού το ΧΡΗΜΑ.
Άρα επι του θέματος [size=10pt]μηδέν [/size]στο πηλίκον έχετε μπερδέψη τις πουτσες με τις βούρτσες
δεν Βοηθάτε με αυτόν τον τρόπο κανέναν επισκέπτη που πάη για 1η φορά,
επίσης η πλάκα και το σοβαρόν ειναι θέματα που πρέπει νά έχουν μέτρο και σταθμά.
και δεν τα τηρείτε τα έχετε κάνει μπάχαλο όλα στο ίδιο καζάνι.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Σύντροφε ,
            α) Κανείς δεν βρέθηκε από τους συναγωνιστές του θρεντ της Ταϋλάνδης να γράψει ότι λέω ανακρίβειες, Και είναι πάρα πολοί αυτοί πουχουν πάει.
            β) Όπως διαπίστωσες αναφέρομαι μόνο στον πληρωμένο έρωτα στην χώρα. Και αυτές είναι οι τιμές που ισχύουν στην Μολδαβία σήμερα για τους Ρωσσόφωνους (τόχω πολλάκις διευκρινίσει). Εχω περιγράψει σε άλλο ποστ το τι και πως. Δοκίμασε το πρώτα και μετά μίλα.

Θέλω να επιβεβαιώσω τον Βόν διότι ένα απόγευμα στο εστιατώριο που έτρωγα στο διπλανό μου τραπέζι καθόταν ένας Ελληνας περί τα 60+ Μόνιμος κάτοικος της Μολδαβίας,
και ακούγωντας στο τηλέφωνο που μιλούσα ότι πλήρωσα μία γκόμενα 100 € για να κοιμηθή μαζί μου τινάχθηκε από το τραπέζι του, και με έβαλε χέρι οτι χαλάμε την πιάτσα και ότι αυτοί πληρώνουν 300 λέι.
(Δέν είναι κάτοικος του Κισινάου αλλα ενος αλλου σημείου το οποίο δεν ενθυμούμε)

flowers lover

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Like
158
Πόντοι
1
Θέλω να επιβεβαιώσω τον Βόν διότι ένα απόγευμα στο εστιατώριο που έτρωγα στο διπλανό μου τραπέζι καθόταν ένας Ελληνας περί τα 60+ Μόνιμος κάτοικος της Μολδαβίας,
και ακούγωντας στο τηλέφωνο που μιλούσα ότι πλήρωσα μία γκόμενα 100 € για να κοιμηθή μαζί μου τινάχθηκε από το τραπέζι του, και με έβαλε χέρι οτι χαλάμε την πιάτσα και ότι αυτοί πληρώνουν 300 λέι.
(Δέν είναι κάτοικος του Κισινάου αλλα ενος αλλου σημείου το οποίο δεν ενθυμούμε)
Μπέλτσι.. Allan, φεύγει αύριο αυτοκίνητο απο Θεσσαλονίκη για Μολδαβία με 2 πορνοτουρίστες, θέλεις να πας?
Yantis, το συγγραφικό σου ύφος αλλά και η άποψη σου για τη Μολδαβία ταιριάζει απόλυτα με αυτό του red.. Πως το εξηγείς αυτό τη στιγμή που σύμφωνα με αυτά που λες δεν τον γουστάρεις καθόλου..

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
Μπέλτσι.. Allan, φεύγει αύριο αυτοκίνητο απο Θεσσαλονίκη για Μολδαβία με 2 πορνοτουρίστες, θέλεις να πας?
Yantis, το συγγραφικό σου ύφος αλλά και η άποψη σου για τη Μολδαβία ταιριάζει απόλυτα με αυτό του red.. Πως το εξηγείς αυτό τη στιγμή που σύμφωνα με αυτά που λες δεν τον γουστάρεις καθόλου..

Τώρα, συνέταιρε,
Απάντηση μπορεί να πάρεις, αλλά όχι κατ' ανάγκη σ'αυτό που ρώτησες!
Και να μην ξεχάσω! Τα συμβόλαια που ετοίμασες, τα υπέγραψα  :2funny:

flowers lover

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Like
158
Πόντοι
1
Τώρα, συνέταιρε,
Απάντηση μπορεί να πάρεις, αλλά όχι κατ' ανάγκη σ'αυτό που ρώτησες!
Και να μην ξεχάσω! Τα συμβόλαια που ετοίμασες, τα υπέγραψα  :2funny:
Τα υπέέέέέέγραψες;; Δεν σου είπα πριν τις υπογραφές να περάσουν από τον yantis για έγκριση!!! Πάλι του κεφαλιού σου έκανες; :tickedoff: :tickedoff:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Τα υπέέέέέέγραψες;; Δεν σου είπα πριν τις υπογραφές να περάσουν από τον yantis για έγκριση!!! Πάλι του κεφαλιού σου έκανες; :tickedoff: :tickedoff:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

εμένα πάλι απο έξω μ΄αφήνεις????????????
τι μουνοφαγας εισαι απαπαπαπαπαπαπαπαααααααααααααααα.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16

Και ποιός θα παραδώση το έργο για να πέσουν και τα μπικικινιά????????????????????

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Αφού δεν σε ενέκρινε ο YANTIS, τι φωνάζεις?

Ναί αλλά ο   f.L. ???????????

μπορεί να μήν εγκρίθηκα για συναίτερος αλλά εμένα προσκάλεσε ο Υαντις για ρουμανία - Ουκρανία
σε σεξοτουρισμό. :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

Εσείς φάγατε Πόρτα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
ένας Ελληνας περί τα 60+ Μόνιμος κάτοικος της Μολδαβίας ακούγωντας στο τηλέφωνο που μιλούσα ότι πλήρωσα μία γκόμενα 100 € για να κοιμηθή μαζί μου τινάχθηκε από το τραπέζι του, και με έβαλε χέρι οτι χαλάμε την πιάτσα και ότι αυτοί πληρώνουν 300 λέι.
300 ML = 18,40 Euro.

flowers lover

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Like
158
Πόντοι
1
Στο Μπέλτσι τόσο πάνε οι τιμές; Φτου γαμώτο και εγώ έκλεισα σπίτι στο Κισινιόφ :headbang: :headbang:.. Soritas ξέρεις γιατί.. Λόγω της επιχειρηματικής δραστηριότητας που θα αναπτύξουμε από κοινού εκεί.. :dancing:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ακριβώς έτσι αλλα μένει εκει μιλάει την γλώσσα και ξέρει τα κατατόπια,
Λογικό ειναι εγω ο ξένος επισκέπτης να τα ακουμπήσω αδρά σε σχέση με τους
τοπικούς εκτός αν μας πάρει κάποιος απο το χέρι και μας ξεναγήση στα λιμέρια του.

flowers lover

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Like
158
Πόντοι
1
Και για να σοβαρευτούμε και λίγο, σύντομα στο Κισινιόφ ανοίγει το El Greco, ένα γαμάτο ελληνικό restaurant-karaoke bar που θα λειτουργεί όλο το 24ωρο με εκλεκτή ελληνική κουζίνα και όχι μόνο αφού θα την αναλάβει Έλληνας shief.. Θα έχει πολλά στοιχεία από Ελλάδα και είμαι σίγουρος πως θα γίνει το στέκι των Ελλήνων που κατοικούν Μολδαβία αλλά και εκείνων που θα την επισκέπτονται μια και θα μαζεύει πολλά μωρά ΑΑΑ εθνική όπως τα αποκαλούν ορισμένοι συναγωνιστές..

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
τοπικούς εκτός αν μας πάρει κάποιος απο το χέρι και μας ξεναγήση στα λιμέρια του.
Έτσι όπως τα λες είναι σύντροφε.
Και στο Κισινιώφ οι ίδιες τιμές είναι πάνω κάτω . Αλλά όπως προείπες αν δεν σε πάρει κάποιος ντόπιος από το χεράκι να σε πάει ή αν δεν μιλάς φαρσί τα ρώσσικα ...νιετ.
Και εγώ δεν κάνω τον έξυπνο. Μόνος μου δεν θα είχα πάρει χαμπάρι τι΄παίζεται. Μέχρι που γνώρισα κάτι ξαδέλφια της γυναίκας μου σεξομανείς (σπάνιο είδος για Μολδαβία) που μου άνοιξαν τα μάτια. Για αυτό κάθε φορά που πάω Κισινίεφ πάμε με τα ξαδελφάκια να δούμε (και καλά) κάποιον ποδοσφαιρικό αγώνα και γευόμαστε τις χαρές νεαρών κοαρασίδων.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Έτσι όπως τα λες είναι σύντροφε.
Και στο Κισινιώφ οι ίδιες τιμές είναι πάνω κάτω . Αλλά όπως προείπες αν δεν σε πάρει κάποιος ντόπιος από το χεράκι να σε πάει ή αν δεν μιλάς φαρσί τα ρώσσικα ...νιετ.
Και εγώ δεν κάνω τον έξυπνο. Μόνος μου δεν θα είχα πάρει χαμπάρι τι΄παίζεται. Μέχρι που γνώρισα κάτι ξαδέλφια της γυναίκας μου σεξομανείς (σπάνιο είδος για Μολδαβία) που μου άνοιξαν τα μάτια. Για αυτό κάθε φορά που πάω Κισινίεφ πάμε με τα ξαδελφάκια να δούμε (και καλά) κάποιον ποδοσφαιρικό αγώνα και γευόμαστε τις χαρές νεαρών κοαρασίδων.

Μήπως θε να υιοθετήσετε κανεναν Ξάδερφο απο Ελλάδα ????????????????? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
μωρακι μου εσυ να σου βαλουμε και πανες και να σε παμε ατα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom