Απαντώ για εμένα:
Κατ'αρχήν θεωρώ ότι εγώ προσωπικά δεν έχω κρεββατώσει την ΑΑΑ Εθνική της Μολδαβίας, εκτός ελαχίστων περιπτώσεων. Προσωπικά μιλώντας, δεν με ενδιαφέρουν οι επαγγελματίες, μοντέλα, ηθοποιοί, κλπ. Προτιμώ τα κορίτσια της διπλανής πόρτας με κανονικές δουλειές, αλλά να κάνω και την δουλειά μου επί πληρωμή για να αποφεύγω τις υποχρεώσεις των "σοβαρών" σχέσεων.
Εγώ θεώρησα σκόπιμο να αναφέρω πληροφορίες από πρώτο χέρι βασιζόμενες σε προσωπικές εμπειρίες και μόνο αναφορικά με την ισχύουσα κατάσταση στη χώρα. Επίσης, στο βαθμό που ήταν δυνατό, αντέκρουσα εκείνους που κατά την δική μου άποψη έγραφαν πράγματα που δεν ίσχυαν, τόσο αναφορικά με τις τιμές, όσο και με την ασφάλεια στη χώρα και εν προκειμένω στο Κίσινεφ.
Σε 2-3 που μου ζήτησαν τηλέφωνα από "πουτάνες" απάντησα αρνητικά για 4 κυρίως λόγους:
1. Αυτοί που μου ζήτησαν πληροφορίες δεν είχαν ούτε ένα post στο site. Δεν θυμάμαι αν μου ζήτησε και ο Alantalon, αλλά και να ζήταγε και πάλι θα απαντούσα αρνητικά για τους λόγους που ανέφερω παρακάτω.
2. Ένα μέλος μου ζήτησε βοήθεια και αφού την προσέφερα, παρά λίγο να βρω τον μπελά μου (τι, πως και ποιός, δεν χρειάζεται να αναφερθούν).
3. Δεν έχω επαφές με πουτάνες επαγγελματίες με την ευρεία έννοια που έχει ο όρος. Πρόκειται για φοιτήτριες ή κορίτσια της διπλανής πορτας, τα οποία προσέγγισα με διπλωματία και την (αναγκαία) πληρωμή, με τις οποίες διατηρώ μιά σχέση "αλληλεγγύης". Είναι κατά κάποιο τρόπο φιλαράκια και δεν αισθάνομαι καλά να τους προτείνω γνωριμία με κάποιον άλλο και μάλιστα άγνωστο. Σε μία περίπτωση προσπάθησα να "πασάρω" μία στον συνεταίρο μου (που είναι και ωραίος άντρας) και μόνο ξύλο δεν έφαγα.
4. Δεδομένου ότι όπως προείπα, δεν γνωριζόμαστε μεταξύ μας και ότι κάποιος από εσάς μπορεί να είναι ο αδελφός της γυναίκας μου, φανταστείτε τι θα γινόταν, αν επάνω στη συζήτηση, σας έδειχναν τις φωτογραφίες που έχουμε μαζί!
Πιστέυω ότι οι πληροφορίες ήταν αρκετές. Για οτιδήποτε άλλο, μεγάλα παιδιά είστε. Μην τα περιμένετε και όλα στο χέρι!