Πάμε στο ζουμί της υπόθεσης τώρα και το τι κάνουμε όταν πάμε εκεί
φθάνουμε ταχτοποιήση στο δωμάτιο και έξω για ανγνώριση εδάφους προτείνω κεντρικό σημείο για διαμονή και όσο ποιό κοντά στο εμπορικό κέντρο Σάν σίτυ.
Το σαν σίτι είναι ένας πολυχώρος συνηθησμένος δέν έχει κατι το ιδιαίτερο σαν κατασκευή αλλά έχει εφικτές τιμές για την τσέπη των μολδαβέζω και μαζε΄θη σχεδόν όλη την ΠΟλη δηλ τις γυναίκες περιηγηθήτε στους τεσσερις ορόφους και οπωςσδήποτε καφέ ποτό στο καφέ χάουζ η καλύτερη πασαρέλλα στην Είσοδο του καταστήματος μήν κολάτε και μήν σκέφτεστε την απόριψη όσο όμορφες και άν είναι τύπου φωτομοντέλων - πλαυμπόι - ΘΕΕΣ στην εμφάνηση θα σας χαμογελάσουν θα τισ μιλήσετε θα τισ κεράσετε θα σας δείξουν αν επιθυμούν κάτι παραπάνω μαζί σας ή όχι.
δεν μπορεί κάποιες θα κολλήσουν και πάντα δεδομένο ότι δεν γαμάτε τζάμπα να μήν το επαναλαμβάνω.
το πόσο θα καθήσουν μαζί σας εξαρτάτε καθαρά και μόνο απο την διαπραγματευτική σας ικανότητα αλλά και την επιθυμία την δική τους αλλά και το δωράκι σας.
Δωράκι απο 50 ευρώ έως 100 ήτε καμάκι ήτε επι πλρωμή (100 ευρω).
ΟΙ επαγγελματίες συνήθως λένε μία ώρα αλλά παζαρεύετε ο χρόνος έως τρείς ώρες άν γουστάρουν θα καθήσου και παραπάνω. εγω κρατησα μία 12 ώρες γιατί με γουστάριζε η γκόμενα
την ψωνισα στο νταζεβου μπαράκι μεσα απο τα χέρια του φλ
βέβαια είχε δείξη έμεσα την προτιμησή της προς εμένα θεωρώντας με ευκατάστατο λόγο σωματικής διαπλασης βλέπε άνω φωτο γελοιογραφίας.
Καθότι η κυρία ήταν επιλεκτική και διερευνητική ότι θα μου φάι όσο περρισσότερα μπορούσε και μου συστήθηκε ώς φωτομοντέλο - ηθοποιός - πουτάνα λέω εγώ.
Διασκέδαση σε διάφορα μπαρ και κλάμπ τα οποία είναι ρκετά και φορτώνεις απο παντού αρκεί να υπάρχει επικοινωνία (Αγγλικα - Ρωσσικά_ Ρουμανικά).
τιμές ποτών στα μπάρ και κλάμπ 40 'εως 65 λέι = περίπου 2,5 ώς 3,5 ευρώ.
καφέδες από 15 λέι = περίπου 1 ευρώ.
νερό εμφιαλωμένο εισαγωγής ?? ντόρνα 0,5 λιτ = 17 λέι -= 1 ευρώ και κάτι.
Πίτσες ατομικές (Μάπα δεν είναι καλές) 45 λέι= 3 ευρώ.
Διάφορα κυρίως πιάτα φαγητά περίπου στα 50 - έως 70 λέι σε διάφορα μαγαζιά της πόλης.
σούπες κοτόπουλο κλπ = 40 έως 60 λέι.
Σούπερ Μάρκετ τιμές στο 1/3 και 1/2 της Ελλάδας για δικά τους προιόντα τα εισαγώμενα σχεδόν
τα ίδια κάτι χαμηλότερο απο εμάς.
Μόλλ πολύ ωραίος Ευρωπαικός χώρος αλλά δυστυχώς όποτε πήγα εγώ ήταν αδειο σε σχέση με το σαν σίτυ Τιμές Ευρωπαικές άρα δεν πάμε εκεί άν θέλουμε οικονομικά και καλά πάμε στην υπόλοιπη Πόλη.
Βενζίνες νομίζω 10 έως 11 λέι ανά λίτρο
Πάρκινγκ Δωρεάν.
και τέλος ότι επαφή και φωρτωτική είχα είτε σε χώρο καφέ ήτε σε μπάρ της νύχτας ήτε οπουδήποτε είχαμε ανταλαγή τηλεφώνων και φυσικά μπήκαν και οι βάσεις για περαιτέρω σύσφιξη των ΕλληνοΜολδαβικών συνναλαγών τόσο μαζί μου αλλά και των αντιπροσώπων μας που τυχόν επισκεφτούν την Εν λόγο Πόλη.
ΕΡώτησης πρός τους παλαιούς και ταχτικούς επισκέπτες γιατί ενώ έχετε
πηδήξη όλη την αφρόκρεμα και ΑΑΑ εθνικη της Μολδαβίας δέν μας δώσατε καμμία σύσταση παρα μόνον αρκεστήκατε να μας ποστάρετε φωτο και προσωπικές σας επάφές και τι πληρώνετε?????
Γιατί αρκεστήκατε να μας στείλετε ένα πμ για το που συχνάζουν γκόμενες για καμάκι λές και ολόκληρη η Πόλη διαθέτη μόνο κάποια ειδικά σημεία ???????
ΟΛΗ Η ΠΟΛΗ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΚΑΜΑΚΙ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΘΕΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!