Νέα

Μολδαβία - Chişinău

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 742K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Μηνύματα
1.402
Like
0
Πόντοι
16
στο κοφι χαους στο σαν σιτι ο καφες εχει (εσπεσο) 1.30 εωρω) προτεινω ανεπιφυλακτα σε ολουσ να επισκεφτειτε την μολδαωια γιατι εκτοσ απο ωραιεσ γυναικεσ εχει και ωραια εξοχι αλλα και ηρεμη ζωη.Ακομη οι πολιτεσ αφτησ τησ χωρασ αγαπανε τους ελληνεσ και μισουνε τουσ τουρκους .Τι αλλο θα μπορουσε να ζητησει ενας κανονικος ανθρωπος σημερα ? ηρεμια,φτηνη ζωη ,πρασινο οπου και να πας ,ωραιες γυναικες που αγαπανε τον ερωτα ,εδω τα εχει ολα αφτα
 

yantis

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Μηνύματα
639
Like
0
Πόντοι
6
1.30 εσπρεσο+  0.7   ενα  μικρο  νερο  τουλαχιστον   το  οποιο  στιν  μολδαβια το  πληρωνεις =  2  τα  ευρα   του  εσπρεσακου  στο   σαν σιτι!!! Lastmoican  εγω   αυτα  που  λες    τα  γραφω   πολυ  καιρο  τωra    σιμφωνος    100% !!!!!!!!  μολδολαγνε   και  εγω  αμα  ειχα  μαγαζι  εκει  τα  ιδια   θα  εγραφα!!!!   στο  καραβαν  το  ουζβεκικο   εστιατοριο  εχει΅ς΅΅φαει    αδερφε??????   στο  μυκονος????   εχεις  φαει   αδερφε?????         στο  λας   πινγας εχεις  φαει  αδερφε   ???? στο  ελληνικο  ρεστοραντ  στον  τελεφτεο  οροφο  του  μολλ jumbo διπλα στο παρκο  βοτανικα  οπου  ολος   τυχαιος σε  αυτα τα  εστιατορια τρωνε  τα  καλα  α  εθνικη  μορα????   εχεις  φαει?????  ξερεις  τις  τιμες  εκει  αδερφε??????????????   μετα  τιμης    γιαντις
 

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Μηνύματα
593
Like
0
Πόντοι
6
1.30 εσπρεσο+  0.7   ενα  μικρο  νερο  τουλαχιστον   το  οποιο  στιν  μολδαβια το  πληρωνεις =  2  τα  ευρα   του  εσπρεσακου  στο   σαν σιτι!!! Lastmoican  εγω   αυτα  που  λες    τα  γραφω   πολυ  καιρο  τωra    σιμφωνος    100% !!!!!!!!  μολδολαγνε   και  εγω  αμα  ειχα  μαγαζι  εκει  τα  ιδια   θα  εγραφα!!!!   στο  καραβαν  το  ουζβεκικο   εστιατοριο  εχει΅ς΅΅φαει    αδερφε??????   στο  μυκονος????   εχεις  φαει   αδερφε?????         στο  λας   πινγας εχεις  φαει  αδερφε   ???? στο  ελληνικο  ρεστοραντ  στον  τελεφτεο  οροφο  του  μολλ jumbo διπλα στο παρκο  βοτανικα  οπου  ολος   τυχαιος σε  αυτα τα  εστιατορια τρωνε  τα  καλα  α  εθνικη  μορα????   εχεις  φαει?????   ξερεις   τις  τιμες  εκει  αδερφε??????????????   μετα  τιμης    γιαντις

Επειδή και εσύ μας έχεις πρήξει με τις «αποδείξεις» σου, άντε να σου τα πω ένα χεράκι γιατί η κοροϊδία έχει και τα όριά της και εσύ αγαπητέ YANTIS (RED, NEMIROF, κλπ) έχεις ξεπεράσει κάθε όριο.

Εσύ έκανες την εμφάνισή σου στο forum όταν κατατροπώθηκε ο RED και κατά την διάρκεια της πολιτικής κρίσης στη Μολδαβία. Έγραφες 1 σειρά σε κάθε post, όπως και ο μπαμπάς σου. Κάθε post είχε διαφορά 1-2 δευτερολέπτων από το προηγούμενο. Είναι η συνήθης τακτιμή αυτών που θέλουν να «δείξουν» σε ένα forum πουτανιάρηδων πόσο «έμπειροι» και «αξιόπιστοι» είναι. Λες και η «ταυτότητα» που έχει βάλει ο web designer του “bourdela.tv” ανάλογα με τον αριθμό posts του καθένα, κάνει την διαφορά, από το αν είσαι σοβαρός ή άσχετος.

Τι μας είπες λοιπόν εσύ και τι νομίζεις ότι μας απέδειξες. Εγώ, αμφισβητώ τις απόψεις σου, οι οποίες πιστεύω ότι είναι πέρα για πέρα λανθασμένες. Πιστεύω ακόμη ότι τα γραφόμενά σου απέχουν παρασσάγκας από την πραγματικότητα.

Εξηγούμαι λοιπόν για να μην υπάρχουν σκιές:
1. Ανέφερες ότι κατά την διάρκεια των επεισοδίων την άνοιξη, υπήρξαν 1 ντουζίνα νεκροί. Όλα όμως τα ειδησεογραφικά πρακτορεία (ακόμη και αμερικανικά που έχουν λόγους να είναι αντίθετα προς το καθεστώς Voronin) έκαναν αναφορές για 1 μόνο νεκρό. Πιστεύεις ότι αν πραγματικά υπήρχαν τόσοι νεκροί δεν θα είχε η όλη υπόθεση κάνει το γύρο του κόσμου καμιά δεκαριά φορές, ότι δεν θα το είχε χρησιμοποιήσει η ίδια η αντιπολίτευση, η Ρουμανική κυβέρνηση για να αποκομίσουν πολιτικά και διπλωματικά ωφέλη, αλλά και η Ευρωπαϊκή Ένωση, για να αποθαρύνουν την Ρωσική επιρροή στη χώρα?

2. Ανέφερες ότι πήγες στην Μολδαβία, ότι σου την έπεσαν οι ασφαλίτες και ως εκ του γεγονότος αυτού κατέληξες στο συμπέρασμα ότι η Μολδαβία είναι επικίνδυνη. Μετά από συζήτηση όμως, προέκυψε ότι πήγες στην Μολδαβία οδικώς από την Ρουμανία, πήγες με αυτοκίνητο με Ρουμανικές πινακίδες κυκλοφορίας και ότι όλα αυτά τα έκανες μεσούσης της πολιτικής κρίσης, της απέλασης του Ρουμάνου Πρέσβυ ως persona non grata για προσπάθειες ανατροπής του καθεστώτος, τις επίσημες κατηγορίες της Μολδαβικής Κυβέρνησης σε όλα τα διεθνή Φόρα για ανάμιξη της Ρουμανίας  στα εσωτερικά της, την προσπάθειά της για σύρραξη εμφυλίου πολέμου και την εγκαθίδρυση status visas για όλους τους Ρουμάνους πολίτες. Σημειώνεται ότι τις ημέρες εκείνες η Αστυνομία μάζευε όλους τους Ρουμάνους δημοσιογράφους και τους έδιωχνε από την χώρα. Τι περίμενες δηλαδή ότι θα γινόταν? Ότι θα σου έλεγαν, "καλως ήρθατε κύριε Yantis, με το ρουμάνικο αυτοκίνητο, που μας μιλάτε και ρουμάνικα, τι ωραία τι καλά, περάστε, φάτε πιείτε και λογαριασμό μη δώσετε"... Δεδομένης της κατάστασης δεν έκαναν τίποτε περισσότερο από την δουλειά τους. Απότι φαίνεται μάλλον την έκαναν καλά και σε πολιτισμένο επίπεδο, αφού είσαι ακόμη εδώ και τα λέμε!

3. Ανέφερες το ατύχημα με το αεροκάφος της Carpatair στην Timisoara και προσπαθείς με κάθε τρόπο να δείξεις ότι είναι μιά κακή εταιρεία. Όταν ανέφερα ότι η εν λόγω εταιρεία διαθέτει μόνο καινούρια Δυτικού τύπου αεροσκάφη και ότι το γεγονός ότι ο πιλότος κατόρθωσε να προσγειώσει το αεροσκάφος χωρίς να ανοίξει μύτη, υποδεικνύει υψηλή αξιοπιστία και υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης, μας είπες για τον κολητό σου που "τα είδε όλα". Λογικό μεν, όλοι θα "τα βλέπαμε όλα", αλλά καμμιά κουβέντα για την ταμπακιέρα. Μετά από μερικές ημέρες ανέφερες ότι λόγω τεχνικής βλάβης σε αεροσκάφος ματαιώθηκε πτήση για το Κίσινεφ, και προέτρεψες τους πάντες να μην ταξιδεύουν με την εταιρεία αυτή. Σημείωσε τέλος, ότι η Carpatair δεν είναι «Ανατολική» εταιρεία, αλλά Γερμανική! Όταν μιά εταιρεία έχει έδρα την Ρουμανία δεν είναι κατ’ ανάγκη Ρουμανική. Με το σκεπτικό αυτό, οι 2.500 Ελληνικές εταιρείες με έδρα την Ρουμανία είναι Ρουμάνικες και όχι Ελληνικές!!!!

4. Ανέφερες ότι κάποιος που σέβεται τον εαυτό του πρέπει και καλά να ξοδέψει 5000 Ευρώ για 20 ημέρες στην Μολδαβία. Ε δεν χρειάζεται να σκανάρει κάποιος το διαβατήριό του και να το αναρτήσει στο forum για να αποδείξει ότι αυτό που λες είναι μακρυά από την πραγματικότητα. Δεν σημαίνει ακόμη ότι επειδή ίσως τα πλήρωσες εσύ, ότι αυτός είναι ο κανόνας!

Αυτό που εγώ έχω αποκομίσει από όλα όσα έχεις γράψει, είναι:
- Η Μολδαβία είναι επικίνδυνη.
- Μην πάτε γιατί θα σας φάνε λάχανο! Στα γεγονότα σκοτώσανε μιά ντουζίνα και άλλοι τόσοι (ή και περισσότεροι) είναι αγνοούμενοι.
- Μην πάτε οδικώς γιατί θα σας την πέσουν οι ασφαλίτες και θα σας φάνε.
- Μην πάτε αεροπορικώς γιατί τα αεροπλάνα τους είναι ερείπια.
- Μην πάτε γιατί θα ξοδέψετε τα μαλιά της κεφαλής σας.

Ισχυρίζεσαι δε ότι όλα τα παραπάνω αποδεικνύονται από το γεγονός ότι τα φύλλα του διαβατηρίου που ανέρτησες, δείχνουν σφραγίδες εισόδου και εξόδου από την χώρα. Θα μου επιτρέψεις να θεωρώ ότι η ανάρτηση των φύλλων του διαβατηρίου, αποδεικνύουν μόνο ότι ο κάτοχός του, έχει πάει στην Μολδαβία.

Μέχρι χθες μας ρώταγες για πληροφορίες αναφορικά με το μουνί στη Μολδαβία και σήμερα, ως δια μαγείας, ξέρεις που είναι όλα τα εστιατόρια, πόσο κάνει το μενού και όλως τυχαίως ξέρεις που τρώει η πρώτη Εθνική! Αποφάσισε επιτέλους τι ξέρεις και τι όχι. Είναι δυνατόν μέχρι χθες να μην ήξερες τίποτα και σήμερα να τα ξέρεις όλα? Κάποιο λάκο έχει η φάβα!

Όπως έχουν αποδείξει οι υπόλοιποι που έχουν πάει στη Μολδαβία, όλα όσα έχεις αναφέρει είνα για τα πανηγύρια! Και βέβαια για το ποιός σου είπε ότι εγώ και ο FF έχουμε επαγγελματικές σχέσεις, ούτε κουβέντα!



 

yantis

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Μηνύματα
639
Like
0
Πόντοι
6
    Kκύριε    σοριτα  πλέον ούτε  καν  διαβάζω    τα  ποστ  σας  δεν  είστε  σοβαρός  παρά  την  ηλικία  σας      ευχάριστο  !!!!!!!!!!!! 
    ΣΕΒΟΜΕΝΟΣ  πλέον  την  ιατρική  μου  ιδιότητα  δεν  ξαναρίχνω  το  επίπεδο μου  όπως  έπραξα  για  να  καταλάβουν  αρκετοί  σύντροφοι  !!!!!  θα  δίνω  απλά  τις  πλιροφωριες    ωμές  αληθινές  και  πάντα  με  αποδείξεις  για  τους  σοβαρούς  αναγνώστες  !!!!!    ο Νέστωρας  τις  γερμανικής  διανόησης  Arthur Schopenhauer      φανατικός    και  απόλυτος  στις  απόψεις  του!!!!!  καθηγητής  του  nitse    και    ευαγγέλιο  για  τον  Sigmund Froid  όπως  επίσης  μαζί  με  τον  Goethe      πατέρας    τις  σύγχρονης      γερμανικής  σκεπσης  έλεγε  συνέχεια <<ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ  ΕΙΝΑΙ  ΑΠΕΙΡΑ  .  το  συμπαν και  η  ανθρώπινη  βλακεία…  ΓΙΑ  ΤΟ  ΣΥΜΠΑΝ  ΔΕΝ  ΕΙΜΑΙ  ΌΜΩΣ  ΣΙΓΟΥΡΟΣ  !!!!>>
                                  kind regards  yantis
 

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Μηνύματα
2.776
Like
6
Πόντοι
16
Να πω και γω τη γνώμη μου πάνω στο θέμα.
Δεν με ενδιαφέρει αν υπάρχουν 3-4 κλώνοι στο σαϊτ. Μερικές φορές έχει και την πλάκα του.
Αλλά εξοργίζομαι όταν γράφονται πράγματα που δεν ισχύουν και δημιουργούν εσφαλμένες εντυπώσεις σε ανθρώπους που προτίθενται να επισκεφτούν την χώρα και θέλουν πληροφορίες.
Στο θέμα του αγοραίου έρωτα δεν έγραφα γιατί απλούστατα λόγω της ιδιορρυθμίας της χωρας τις (πολύ φτηνές) τιμές που αναφέρω απευθύνονται σε εντόπιους και είναι δύσκολο για τον απλό τουρίστα να τις ανακαλύψει.
Αλλά το να παρουσιάζεται η φτωχότερη χώρα της Ευρώπης σαν Ελβετία μου φαίνεται εξωφρενικό.
Ο μέσος τουρίστας ΔΕΝ θα πάει να μείνει στα χλιδάτα ενοικιαζόμενα των 100 και βάλε Ευρώ τη  μέρα ούτε θα πηγαίνει καθημέρινά για φαι και διασκέδαση στα (ελάχιστα) χλιδάτα μπαρ και ρεστωράντ της πόλης. Αυτά είναι για την νομενκλατούρα και τους χαζό-τουρίστες. Χωρίς να χρειαστεί να καταφύγει στα αντίστοιχα απλά λαίκά που πηγαίνω (και περνάω καλά) υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές να φαει και να διασκεδάσει αξιοπρεπώς με ελάχιστα έξοδα. Διαφορετικά είναι σαν να προτείνεις στον τουρίστα που έρχεται Ελλάδα να τρώει κάθε μέρα στοι στο "Πεντελικό" ή στο "Βαρούλκο" ή και γω δεν ξέρω που αλλού. Φυσικά τότε είναι ακριβά.
Ο μέσος τουρίστας μπορεί να διαβιώσει αξιοπρεπέστατα με μάξιμουμ 60-100 € ημερησίως.
 

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Μηνύματα
593
Like
0
Πόντοι
6
    Kκύριε    σοριτα   πλέον ούτε  καν  διαβάζω    τα  ποστ   σας  δεν  είστε  σοβαρός  παρά  την  ηλικία  σας       ευχάριστο   !!!!!!!!!!!!   
    ΣΕΒΟΜΕΝΟΣ  πλέον  την  ιατρική  μου  ιδιότητα   δεν  ξαναρίχνω  το  επίπεδο μου  όπως   έπραξα   για  να  καταλάβουν  αρκετοί   σύντροφοι   !!!!!   θα  δίνω  απλά  τις  πλιροφωριες     ωμές   αληθινές   και  πάντα  με  αποδείξεις   για  τους  σοβαρούς   αναγνώστες  !!!!!    ο Νέστωρας   τις  γερμανικής  διανόησης  Arthur Schopenhauer      φανατικός    και  απόλυτος   στις   απόψεις  του!!!!!  καθηγητής   του   nitse     και    ευαγγέλιο   για   τον   Sigmund Froid   όπως  επίσης   μαζί   με  τον  Goethe       πατέρας    τις   σύγχρονης      γερμανικής   σκεπσης   έλεγε   συνέχεια <<ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ  ΕΙΝΑΙ  ΑΠΕΙΡΑ   .  το  συμπαν και  η  ανθρώπινη  βλακεία…  ΓΙΑ  ΤΟ  ΣΥΜΠΑΝ  ΔΕΝ  ΕΙΜΑΙ  ΌΜΩΣ  ΣΙΓΟΥΡΟΣ  !!!!>>
                                   kind regards  yantis

Αγαπητέ,

Τα posts μου καλά κάνεις και δεν τα διαβάζεις. Άλλωστε, όπως πιθανόν να έχεις αντιληφθεί, δεν απευθύονται σε εσένα!

Επίσης το γεγονός ότι δεν με θεωρείς σοβαρό με χαροποιεί σε αφάνταστο βαθμό. Αν θεωρούσες ότι είμαι σοβαρός, θα κινδύνευα να θεωρηθώ και εγώ το λιγότερο γραφικός.

Παρά ταύτα, η απάντησή σου, με υποχρεώνει να σταθώ σε ένα σημείο:
Θεωρείς ότι δεν είμαι σοβαρός (δικαίωμά σου) λόγω των περιεχομένων του παραπάνω post. Μα το παραπάνω post δεν είναι τίποτε άλλο από μία ζουμερή περίληψη των απίθανων πραγμάτων που εσύ ο ίδιος έχεις αναφέρει. Επομένως, τείνω στο λογικό συμπέρασμα, ότι στην ουσία θεωρείς, ότι όλα όσα έχεις γράψει δεν είναι σοβαρά! Ομολογώ ότι με έχεις μπερδέψει...

Αναφορικά με τις "ιδιότητες", άστα καλύτερα. Υπάρχουν κι'άλλοι, που έχουν σπουδάσει, όχι στη Ρουμανία, που αν θέλεις παίρνεις το πτυχίο με μίζα, αλλά σε άλλα, διεθνούς φήμης πανεπιστήμια, και δεν κάθονται να το διαφημίσουν, μπας και τους πάρει κανείς σοβαρά.


 

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Μηνύματα
593
Like
0
Πόντοι
6
Να πω και γω τη γνώμη μου πάνω στο θέμα.
Δεν με ενδιαφέρει αν υπάρχουν 3-4 κλώνοι στο σαϊτ. Μερικές φορές έχει και την πλάκα του.
Αλλά εξοργίζομαι όταν γράφονται πράγματα που δεν ισχύουν και δημιουργούν εσφαλμένες εντυπώσεις σε ανθρώπους που προτίθενται να επισκεφτούν την χώρα και θέλουν πληροφορίες.
Στο θέμα του αγοραίου έρωτα δεν έγραφα γιατί απλούστατα λόγω της ιδιορρυθμίας της χωρας τις (πολύ φτηνές) τιμές που αναφέρω απευθύνονται σε εντόπιους και είναι δύσκολο για τον απλό τουρίστα να τις ανακαλύψει.
Αλλά το να παρουσιάζεται η φτωχότερη χώρα της Ευρώπης σαν Ελβετία μου φαίνεται εξωφρενικό.
Ο μέσος τουρίστας ΔΕΝ θα πάει να μείνει στα χλιδάτα ενοικιαζόμενα των 100 και βάλε Ευρώ τη  μέρα ούτε θα πηγαίνει καθημέρινά για φαι και διασκέδαση στα (ελάχιστα) χλιδάτα μπαρ και ρεστωράντ της πόλης. Αυτά είναι για την νομενκλατούρα και τους χαζό-τουρίστες. Χωρίς να χρειαστεί να καταφύγει στα αντίστοιχα απλά λαίκά που πηγαίνω (και περνάω καλά) υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές να φαει και να διασκεδάσει αξιοπρεπώς με ελάχιστα έξοδα. Διαφορετικά είναι σαν να προτείνεις στον τουρίστα που έρχεται Ελλάδα να τρώει κάθε μέρα στοι στο "Πεντελικό" ή στο "Βαρούλκο" ή και γω δεν ξέρω που αλλού. Φυσικά τότε είναι ακριβά.
Ο μέσος τουρίστας μπορεί να διαβιώσει αξιοπρεπέστατα με μάξιμουμ 60-100 € ημερησίως.

Ούτε εμένα με ενδιαφέρει αν υπάρχπουν κλώνοι στο μαγαζί και το έχω πει επανηλειμμένως. Αυτό που με ενοχλεί είναι η παραπληροφόρηση! Είπαμε να είμαστε ανεκτικοί, αλλά ο άνθρωπος εξέλαβε την ανεκτικότητα, τον πολιτισμό και την προσπάθεια δημιουργίας ενός κλίματος πολυφωνίας, ως αδυναμία. Τον ανέχθηκα, επειδή εσύ και μερικοί άλλοι παλαιότεροι με προτρέψατε. Αλλά έχει και η υπομονή τα όριά της.


 

couros1

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2008
Μηνύματα
268
Like
0
Πόντοι
1
οπωσ ειπε και παραπανω ενασ φιλοσ ειναι μαλακια να τσακονεστε πιοσ γαμαει περισοτερα μουνια!εγο θελω να παο μολδαβια και δεν περνο χαμπαρι τι πραγματικα πεζει! ρε γαμοτο 15 χρονον ειστε να λετε ποιοσ  :knockinb:περσοτερεσ γκομενεσ!!!ελεοσ!!και αυτα περι βιβλιων ψυχολογιασ ρε διμιτρακη29 τι τα θελεισ?!!!αφου εισαι τοσα χρονια εκει γραπσε απλωσ τι πεζει να μασ βοηθησεισ και ασε τ αλλα! επιτελουσ να σταματησουν οι τσακωμοι!!!
 

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Μηνύματα
593
Like
0
Πόντοι
6
οπωσ ειπε και παραπανω ενασ φιλοσ ειναι μαλακια να τσακονεστε πιοσ γαμαει περισοτερα μουνια!εγο θελω να παο μολδαβια και δεν περνο χαμπαρι τι πραγματικα πεζει! ρε γαμοτο 15 χρονον ειστε να λετε ποιοσ  :knockinb:περσοτερεσ γκομενεσ!!!ελεοσ!!και αυτα περι βιβλιων ψυχολογιασ ρε διμιτρακη29 τι τα θελεισ?!!!αφου εισαι τοσα χρονια εκει γραπσε απλωσ τι πεζει να μασ βοηθησεισ και ασε τ αλλα! επιτελουσ να σταματησουν οι τσακωμοι!!!

Αγαπητέ είσαι μακρυά νυχτωμένος και εσύ...
Δεν γίνεται καυγάς για το ποιός διακορεύει τις περισσότερες.

Γίνεται μιά αντιπαράθεση ιδεών και επιχειρημάτων σε 2 διαμετρικά αντίθετες απόψεις.

Η πρώτη αναφέρει ότι Η Μολδαβία είναι φθηνή χώρα και ασφαλής προορισμός και ότι η άγρα κοριτσιών είναι σχετικά εύκολη και φθηνή υπόθεση. Αυτό αποδεικνύεται με περισσότερα από 6 διαφορετικά μέλη που είτε διαμένουν εκεί μόνιμα είτε είναι συχνοί επισκέπτες. Έχουν κάνει λεπτομερείς αναλύσεις και έχουν παραθέσει επιχειρήματα.

Η δεύτερη, εκπροσωπείται από ένα και μόνο μέλος και τουλάχιστον 2 κλώνους του, που έχουν βαλθεί να πείσουν τους πάντες ότι η Μολδαβία είναι τόσο ακριβή όσο η Ρώμη και τόσο επικίνδυνη όσο το Bronx στην Νέα Υόρκη. Επίσης ότι τα κορίτσια είναι πανάκριβα. Και αυτά τα λέει άνθρωπος, ο οποίος, σύμφωνα με δικές του δηλώσεις, δεν ασχολείται με τον αγοραίο έρωτα και θεωρεί ότι όλες οι γυναίκες είναι "κοπρόσκυλα".

 

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Μηνύματα
4.584
Like
20
Πόντοι
16
παιδια ¨ελεος αφηστε τα μιση και τις ανουσιες αντιπαραθέσεις είμαι εδώ απο τη Κυριακή 30 αυγουστου επιστρέφω Ελλάδα απο Δευτερα και θα προσπαθησω να σας δωσω οσο ποιο αναλυτικά μπορώ τόσο εγώ όσο και οι υπόλοιποι που ήμαστε εδώ ότι πληροφορία και εμπειρία έίχαμε
και έχουμε απο την 1η μας επαφή στο Κισιναου.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΈΛΩ ΝΑ ΣΑς ΠΩ  ΕΊΝΑΙ ΟΤΙ ΑΞΙΖΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΝΟΣ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΕΔΩ.
Γυναίκες πανέμορφες και πολλές εδώ ψαχνουμε να δούμε ποια είναι ασχημη οχι όμορφη
πλούσια τά ελέη του κυρίου,
τιμές φθηνά τζάμπα αλλά και ακριβά τύπου Ευρώοης πχ.  mall - Μύκονος κλπ εκεί απλά δέν πάμε, έχουμε παρα πολλές επιλογές για φαγητό - καφε διασκέδαση - μπαράκια - φθηνά και άριστα σημεία -
τιμες για γυναίκες καθότι εγώ λάτρης των  call girls  απο 50 έως 220 ευρω το 1 ώρα έως 24ώρα ανάλογα με τον μάγκα στην διαπραγμάτευση.
Καμάκι  άν δεν ξέρετε την γλώσσα (Ρουμανικά & Ρώσικα)ή δεν μιλάνε Αγγλικά άστα να πάνε θέλει επένδυση σε χρόνο και χρήμα. και κερασματα παιδια πολλα κεράσματα αλλα και το καμάκι έχει κόστος δεν ειναι τζάμπα θέλουν το δωράκι τους.
αφοβα πάντως προγραμματίστε την επισκεψή σας εγώήλθα με το αυτοκινητό μου και όλλα μια χαρά αν είσαι τυπικός και όχι εγώ και κανένας άλλος.
αυτά προς το παρόν φιλάκια απο τις ομορφες της Μολδαβίας.


 

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Μηνύματα
4.584
Like
20
Πόντοι
16
Βασικό παιδιά εγώ δέν πήδηξα καμμία !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  αυτές με πηδήξανε στην κυριολεξία είχαν και εχουν την πρωτοβουλια,
άλλη εμπειρία πρωτόγνωρη και με τρομερά  μα τρομερά μεγάλη σεξουαλική Φαντασία.
να νοιώθης αμήχανα σάν πρωτάρης..............
 

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Μηνύματα
1.402
Like
0
Πόντοι
16
φιλε υαντισ εγω δεν μπηκα σε αφτο το σιτε για να διΑΦΙΜΙΣΩ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΘΥ με παροτρινε ο φλ να το κανω και δεν εχω αναγκι μεγαλη απο λεφτα δοξα το θεο.Απλα θελω να βοηθησω τους κολασιτες πληροφορωντας τους σωστα.Ρωτα τον ρεντ για μενα ειμαι εδω σινεχωμενα 6 χρονια και αλλα τοσα πηγαινοερχομουνα,ακομα και ο ρεντ πολλες φορες μου ζητουσε πληροφοριες .Οσο για 2 εωρω με καφε και νερο στο κοφε χαουσ ειναι πραγματικοτητα αλλα ειναι το πιο διασημο καφε της Μολδαβιας,οσο για τα αλλα μαγαζια που λες ναι εχω φαει και πολλες φορες μαλιστα αλλα ειναι οπως σε ολον τον κοςμο υπαρχουν και τα ακριβα μαγαζια για μερικους λεφταδες που εχει και εδω
 

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Μηνύματα
14.808
Κριτικές
13
Like
2.354
Πόντοι
4.765
Παιδια ειστε στον παραδισο ΤΣΑΜΠΑ ΕΙΝΑΙ!σας βαζω αυτα που πηρα σημερα με μια γκομενα τα μινιμουμ σε ενα καφ μιας αλυσιδας ШОКОЛАДНИЦА που ειναι απο τα φτηνοτερα της Αγιας Πετρουπολης.1.καπουτσινο στανταρ 149  1.παγωτο σοκολατα 79(παρα ηταν μικρο.μια σταλια) 1.σιροπι σοκολατας 20  1.νερο бон аква χωρις ανθρακικο (απλο νερο 0,5 λιτρα.οχι εισαγωμενο)89  συνολο 337 Ρουβλια με εισοτημια 45 Ρουβλια το 1 Ευρω βγαινει 7.5 Ευρω .δηλαδη οι τιμες ειναι 3 φορες πιο κατω τπυλαχιστον στην Μολδαβια.με λιγα λογια ζει κανεις με 500 Ευρω το μηνα αρκετα ανετα (οπως ζω εγω εδω με 1500) (εννοειται οτι πρεπει να εχει δικο του σπιτι και να μην νοικιαζει).Και οι γκομενες ειναι 1000 φορες πιο ευκολες απο'δω.βεβαια εκει δεν εχεις της ανεσεις που εχεις εδω και ισως βαρεθει κανεις μετα απο καποιο διαστημα. Πιτσι περιμενω οταν γυρισεις συγκριση με την Αγια Πετρουπολη.
 

yantis

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Μηνύματα
639
Like
0
Πόντοι
6
μπραβο  ευγε  ρε  σιντροφοι  !!!!!!!!!!  μολδολαγνε  και  αλλανταλον    !!!!!!!!  η  αληθεια  ακριβος!!!!!!!!  οτι θελετε  ειμε  εδω  για  εσας  !!!!!!    ιταλοτουρκους  βλεπετε  αδερφια????
 

yantis

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Μηνύματα
639
Like
0
Πόντοι
6
παιδια ¨ελεος αφηστε τα μιση και τις ανουσιες αντιπαραθέσεις είμαι εδώ απο τη Κυριακή 30 αυγουστου επιστρέφω Ελλάδα απο Δευτερα και θα προσπαθησω να σας δωσω οσο ποιο αναλυτικά μπορώ τόσο εγώ όσο και οι υπόλοιποι που ήμαστε εδώ ότι πληροφορία και εμπειρία έίχαμε
και έχουμε απο την 1η μας επαφή στο Κισιναου.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΈΛΩ ΝΑ ΣΑς ΠΩ  ΕΊΝΑΙ ΟΤΙ ΑΞΙΖΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΝΟΣ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΕΔΩ.
Γυναίκες πανέμορφες και πολλές εδώ ψαχνουμε να δούμε ποια είναι ασχημη οχι όμορφη
πλούσια τά ελέη του κυρίου,
τιμές φθηνά τζάμπα αλλά και ακριβά τύπου Ευρώοης πχ.  mall - Μύκονος κλπ εκεί απλά δέν πάμε, έχουμε παρα πολλές επιλογές για φαγητό - καφε διασκέδαση - μπαράκια - φθηνά και άριστα σημεία -
τιμες για γυναίκες καθότι εγώ λάτρης των  call girls  απο 50 έως 220 ευρω το 1 ώρα έως 24ώρα ανάλογα με τον μάγκα στην διαπραγμάτευση.
Καμάκι  άν δεν ξέρετε την γλώσσα (Ρουμανικά & Ρώσικα)ή δεν μιλάνε Αγγλικά άστα να πάνε θέλει επένδυση σε χρόνο και χρήμα. και κερασματα παιδια πολλα κεράσματα αλλα και το καμάκι έχει κόστος δεν ειναι τζάμπα θέλουν το δωράκι τους.
αφοβα πάντως προγραμματίστε την επισκεψή σας εγώήλθα με το αυτοκινητό μου και όλλα μια χαρά αν είσαι τυπικός και όχι εγώ και κανένας άλλος.
αυτά προς το παρόν φιλάκια απο τις ομορφες της Μολδαβίας.
τα  ελεγα   τα  ξαναγραφα   και  εγω  και  ο  φιμομενος      ρεντ    συνεχεια        !!!!!!!!!!!!!!    που  να  μπλεξεται  με  την  αλφα   εθνικη   καριολες  να  δειτε  ποσα  χαλας   για  πλακα!!!!!!  μπουκαλια   τραπεζια  στα  αλφα  εθνικη  κλαμπ      επανο-τους    αδερφια!!!!!    ελληναραδες    γαμο   τιν   ιταλοτουρκια  ,,  καμακι   γερα   και  οπιος   εινε  αλληθηνος   συντροφος  πραγματικα και  αντικημενικος ........ στα  γραφομενα  του !!!!!!   καλεσμενος    δικος   μου   για  ξεναγηση    στιν   ουκρανια!!!!      το εχω  χαναγραψει  εχω  φαει  πανω  απο  300.000  ευρο  στο  ανατολικο  μβλοκ  σε  γουστα!!!!!
 

yantis

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Μηνύματα
639
Like
0
Πόντοι
6
Και  επισης    αδερφια    προφηλακτικο    αυστηρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  και  όχι  ανηληκες  κυνδηνος    θανατος    όχι  ταρζανιες 
 

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Μηνύματα
14.808
Κριτικές
13
Like
2.354
Πόντοι
4.765
τα  ελεγα   τα  ξαναγραφα   και  εγω  και  ο  φιμομενος      ρεντ    συνεχεια        !!!!!!!!!!!!!!    που  να  μπλεξεται  με  την  αλφα   εθνικη   καριολες  να  δειτε  ποσα  χαλας   για  πλακα!!!!!!  μπουκαλια   τραπεζια  στα  αλφα  εθνικη  κλαμπ      επανο-τους    αδερφια!!!!!    ελληναραδες    γαμο   τιν   ιταλοτουρκια  ,,  καμακι   γερα   και  οπιος   εινε  αλληθηνος   συντροφος  πραγματικα και  αντικημενικος ........ στα  γραφομενα  του !!!!!!   καλεσμενος    δικος   μου   για  ξεναγηση    στιν   ουκρανια!!!!      το εχω  χαναγραψει  εχω   φαει  πανω  απο  300.000   ευρο   στο  ανατολικο  μβλοκ  σε   γουστα!!!!!
ποιος τα εχασε τα 300 χιλιαρικα για να τα βρεις εσυ?σε κωβο να ζεις σε καμια τρωγλη :2funny:πολυ κακομοιρης διχνεις :2funny: :2funny: :2funny:
 

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Μηνύματα
1.402
Like
0
Πόντοι
16
kolasiteς καλημερασας ο φλ και ο αλανταλον εφυγαν με βαρια καρδια και κουρασμενοι απο τα πολλα και καλα γαμησια που καναν αλλα υποσχεθηκαν στον εαυτο τους οτι συντομα θα ξαναγυρισουν.Συντομα περιμενω τον ρεντ και οταν ερθει σας υποσχομαι οτι θα γραψουμε μαζι πως εχουν εδω τα πραγματα.Θελω ομως πανω απο ολα να αποτισω τιμη στο μεγαλο κυνηγο γυναικων πιτσι ο οποιος εκτος του οτι εχει ξεσκιστει να πηδαει προμηθευει και τους υπολοιπους αλλα και εμενα προσωπικα με απιθανα μωρα.Πριν ερθουν εδω οι κολασιτες αλανταλον ,πιτσι και πιρφορ δεν πιστευαν οτι θα βρουν τετοια πληθωρα ωραιων γυναικων , τις οποιες ευκολα θα ριχναν στο κολαστικο κρεβατι τους, τωρα ομως εχουν αλλη γνωμη , το ιδιο θα παθει και οποιος αλλος αποφασισει να ερθει .Ρεντ κοψε τις μαλακιες θυμασαι που πηγαινες στα χωρια και εβρισκεσ μικρουλες ? τσαμπα ηταν .Αντε ελα να πιεις φραπε και να μιλησουμε για τις παλιες καλες μερες τοτε που πηδουσες τσαμπα ,παρα τους πολλους ρουμανους που ειχε εδω
 

flowers lover

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Μηνύματα
362
Like
158
Πόντοι
1
kolasiteς καλημερασας ο φλ και ο αλανταλον εφυγαν με βαρια καρδια και κουρασμενοι απο τα πολλα και καλα γαμησια που καναν αλλα υποσχεθηκαν στον εαυτο τους οτι συντομα θα ξαναγυρισουν.Συντομα περιμενω τον ρεντ και οταν ερθει σας υποσχομαι οτι θα γραψουμε μαζι πως εχουν εδω τα πραγματα.Θελω ομως πανω απο ολα να αποτισω τιμη στο μεγαλο κυνηγο γυναικων πιτσι ο οποιος εκτος του οτι εχει ξεσκιστει να πηδαει προμηθευει και τους υπολοιπους αλλα και εμενα προσωπικα με απιθανα μωρα.Πριν ερθουν εδω οι κολασιτες αλανταλον ,πιτσι και πιρφορ δεν πιστευαν οτι θα βρουν τετοια πληθωρα ωραιων γυναικων , τις οποιες ευκολα θα ριχναν στο κολαστικο κρεβατι τους, τωρα ομως εχουν αλλη γνωμη , το ιδιο θα παθει και οποιος αλλος αποφασισει να ερθει .Ρεντ κοψε τις μαλακιες θυμασαι που πηγαινες στα χωρια και εβρισκεσ μικρουλες ? τσαμπα ηταν .Αντε ελα να πιεις φραπε και να μιλησουμε για τις παλιες καλες μερες τοτε που πηδουσες τσαμπα ,παρα τους πολλους ρουμανους που ειχε εδω
Εγώ δεν  :knockinb: πολύ αυτή τη φορά  :tickedoff: :tickedoff: Άκουγα τα όργια που έκαναν οι άλλοι, pitsi, pirf, allan και τρελλαινόμουνα. Εγώ που το έπαιζα παλιός και έμπειρος και τους έδινα συμβουλές μου έβαλαν τα γυαλιά.. Εγώ το έπαιζα ρομαντικός και με μπερδέψανε οι Μολδαβές.. Αλλά επιστρέφω σύντομα και επιφυλάσομαι να κερδίσω το χαμένο έδαφος. :rockon: :rockon:
 

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Μηνύματα
1.402
Like
0
Πόντοι
16
Εγώ δεν  :knockinb: πολύ αυτή τη φορά  :tickedoff: :tickedoff: Άκουγα τα όργια που έκαναν οι άλλοι, pitsi, pirf, allan και τρελλαινόμουνα. Εγώ που το έπαιζα παλιός και έμπειρος και τους έδινα συμβουλές μου έβαλαν τα γυαλιά.. Εγώ το έπαιζα ρομαντικός και με μπερδέψανε οι Μολδαβές.. Αλλά επιστρέφω σύντομα και επιφυλάσομαι να κερδίσω το χαμένο έδαφος. :rockon: :rockon:
δηλαδη ρε σπαστη 3 γκομενες σε μια βδομαδα ειναι λιγες ???
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom