Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
1.ΟΤΙ ΕΛΕΓΕς ΚΙ ΕΣΥ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ,ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΤΟ ΗΞΕΡΕΣ Κ ΔΕ ΒΓΗΚΕΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ,οποτε μην το παιζεις παρθενα τωρα
2.στη μολδαβια ειναι κ το ξερω,ΑΛΛΑ ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ,που γραφει με τις τιμες τα 5 ατομα με 10ευρω κλπ,ΤΑ ΓΓΡΑΦΕΙ ΕΤΣΙ /΄ΝΑΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ"
αυτο εννοω Κ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ,ειναι κολητος του μιτσου ο πιτσι,κ γραφει ΜΑΛΑΚΙΕΣ,αλλα στο τελος "ξυριζουν το γαμπρο",κ καμμια φορα ξυριζουν ασχημα στη μολντοβα,ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ,μολδαβοι κ μολδαβες για μενα ειναι "νηπειαγωγειο" σε σχεση με αλλες ανατ.χωρες,ΑΛΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ.....
οσο για το μιτσο-ριζο29,δεν με ενοχλουν η προσβαλλουν αυτα που γραφει,γιατι απλα ΕΙΝΑΙ Ο "ΜΙΤΣΟΣ-ΡΙΖΟΣ29"!!!
Δε το ΔΙΟΡΘΩΣΑ?!!!!! Πήγαινε μερικά ποστ πιο πίσω να δεις!!! το ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑ!!!!!
Για Μολδαβία πάντως από τη στιγμή που δεν έχω πάει δε μπορώ να πω ! Δε βάζω το χέρι μου στη φωτιά.
Όμως ΔΕ ΔΕΧΟΜΑΙ να σε βρίζουν επειδή λες την άποψή σου, όπως για τον καθένα. Μπορεί εσύ να κινείσαι σε άλλα μαγαζιά, άλλα μέρη, να έχεις άλλα στάνταρ! Και εν πάσει περιπτώσει θα ταν μαλακία και αχαριστία να λες πράγματα , να καθοδηγείς, ενδεχομένως και να προσπαθείς να προστατεύσεις κόσμο και να στο ανταποδίδουμε με επιθέσεις και πουστιές! ΕΓΏ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ!!!
Επίσης μπορεί να έχεις άλλα στάνταρτ! Έγραψες πριν ποια θεωρείς μουνάρα ποια πιο μέτρια κλπ! Ήσουν σαφής κλπ!!! Με τον πιτσιλιστή πάντως θα διασταυρώσουμε τιμές, είναι και σε τι μέρη πηγαίνουν πιστεύω ε?