Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 746K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
1.ΟΤΙ ΕΛΕΓΕς ΚΙ ΕΣΥ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ,ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΤΟ ΗΞΕΡΕΣ Κ ΔΕ ΒΓΗΚΕΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ,οποτε μην το παιζεις παρθενα τωρα
2.στη μολδαβια ειναι κ το ξερω,ΑΛΛΑ ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ,που γραφει με τις τιμες τα 5 ατομα με 10ευρω κλπ,ΤΑ ΓΓΡΑΦΕΙ ΕΤΣΙ /΄ΝΑΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ" :grin: :grin: :grin: :grin:
αυτο εννοω Κ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ,ειναι κολητος του μιτσου ο πιτσι,κ γραφει ΜΑΛΑΚΙΕΣ,αλλα στο τελος "ξυριζουν το γαμπρο",κ καμμια φορα ξυριζουν ασχημα στη μολντοβα,ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ,μολδαβοι κ μολδαβες για μενα ειναι "νηπειαγωγειο" σε σχεση με αλλες ανατ.χωρες,ΑΛΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ..... :grin:
οσο για το μιτσο-ριζο29,δεν με ενοχλουν η προσβαλλουν αυτα που γραφει,γιατι απλα ΕΙΝΑΙ Ο "ΜΙΤΣΟΣ-ΡΙΖΟΣ29"!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Δε το ΔΙΟΡΘΩΣΑ?!!!!! Πήγαινε μερικά ποστ πιο πίσω να δεις!!! το ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑ!!!!!

Για Μολδαβία πάντως από τη στιγμή που δεν έχω πάει δε μπορώ να πω ! Δε βάζω το χέρι μου στη φωτιά.

Όμως ΔΕ ΔΕΧΟΜΑΙ να σε βρίζουν επειδή λες την άποψή σου, όπως για τον καθένα. Μπορεί εσύ να κινείσαι σε άλλα μαγαζιά, άλλα μέρη, να έχεις άλλα στάνταρ! Και εν πάσει περιπτώσει θα ταν μαλακία και αχαριστία να λες πράγματα , να καθοδηγείς, ενδεχομένως και να προσπαθείς να προστατεύσεις κόσμο και να στο ανταποδίδουμε με επιθέσεις και πουστιές! ΕΓΏ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ!!!

Επίσης μπορεί να έχεις άλλα στάνταρτ! Έγραψες πριν ποια θεωρείς μουνάρα ποια πιο μέτρια κλπ! Ήσουν σαφής κλπ!!! Με τον πιτσιλιστή πάντως θα διασταυρώσουμε τιμές, είναι και σε τι μέρη πηγαίνουν πιστεύω ε?

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΙΤΣΙ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΟΥΓΚΑΝΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ-5 ατομα ποτα 10ευρω,Κ ΦΑΓΑΝΕ ΚΙ ΕΛΑΦΡΑ ΟΙ 2 ΚΙΟΛΑς :grin: :grin: :grin:
τα μαγαζια που κινειται ο νορμαλ κοσμος,ειναι στα ιδια πλαισια τιμων,κ τα κλαμπ,ειναι παρασκευοσαβατα ακριβα να μπεις κ τα ποτα τιμες ελλαδα-ΔΗΛ ΑΚΡΙΒΑ-,τα τραπεζια πληρωνονται εξτρα κλπ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΦΤΗΝΑ,ισως σε σχεση με ελλαδα να σας φανουν τα ιδια,ΕΜΕΝΑ ΚΙ ΟΠΟΙΟΥ ΕΧΕΙ ΖΗΣΕΙ,ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ,ΡΟΥΜΑΝΙΑ,ΟΥΚΡΑΝΙΑ αλλα κ γερμανια ακομα,ειναι αδικιαολογητα ακριβα κι η ποιοτητα των υπηρεσιων κ προιοντων ειναι της πλακας, :S :S :S
"ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ" :grin: :grin: :grin:"
ΥΓ.οτι μπουρδα θελετε γραψτε,του καθενοε ο "κωλος" το ξερει ποσο "ποναει" :grin: :grin: :grin:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω την εμμονή σου περί ακριβού φαγητού στο Κισινιώφ.
Το πιό πολύ που έχω πληρώσει ήταν στο Beer House (το γνωρίζεις υποθέτω) για 2 άτομα 44 Ευρώ , αλλά είχαμε καθήσει από το μεσημεράκι και πήραμε από καφέ μέχρι after-ποτό (ενδιάμεσα ορεκτικά, φαγητά,ποικιλίες, γλυκά, μπύρες και δεν συμμαζεύται).
Υπό νορμάλ συνθήκες 20 Ευρώ για γεύμα 2 ατόμων είναι αρκετά
και εσυ Μακη χωρις παρεξηγιση τρως σαν 3 ατομα!!!!οποτε ετσι ειναι οπως τα λες!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
MOLDABIA ΕΙΝΑΙ ΤΑ "ΠΑΙΔΙΑ",ΤΙς μαλακιες με τα 10ευρα φαγητα,ποτα 5 ατομα κ γκομενες κλπ κλπ,τα γραφει απο το "σκονακι" :grin: :grin: :grin:
Ποιο Σκονακι? :2funny:τελικα εισαι ψυχασθενης!εχεις καταστρεψει το Thread!ΚΑΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΩΡΙΑ!τελικα ΠΕΤΥΧΕς ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕς!αν καποιος μπει μεσα να παρει πληροφωριες βλεπει  :jerking:.οσο για της τιμες που λεει αυτες ειναι.και πολλα ειναι θα ελεγα.συμφωνα με τα διεθνη μεσα ενημερωσης το Κισινιοφ ειναι η φτηνοτερη πρωτευουσα της Ευρωπης.Φυσικο ειναι να εχει τετοιες τιμες.

yantis

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Αγαπητοί    σύντροφοι    όπως    κάθε  φορά    έτσι  και  τώρα  επαληθευτικά!!!~!!!!!!!!!!!!!  ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΟΥ        ποστ    για  τα  ταξίδια  που  κάνω  είμαι    πραγματικά    ο  μονός  που  δίνω  πληροφορίες  με  φοτο  ονόματα  μαγαζιών  δρόμων  και  τιμών  ανά  είδος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  είμαι  δίστιχος !!!!!!!!!!!  εγώ ………………………………………………………    έχω  καταλάβει  ότι  και  άλλοι  ξερόυν!!!!!!!!!    Άλλα  κάνουν  το  Παγώνη !!!!!!!!!!      οπότε  μπράβο  στους  κολοτουρκοιταλους    που    αλλιλοβοηθιουντε  και  έχουν  όλο  το  μουνι    δικό  τους    ΑΛΛΑ  ΣΤΟΥ  ΚΟΥΦΟΥ    ΤΗΝ  ΠΟΡΤΑ  !!!!!!!ΞΕΡΕΤΕ        !!!!!!!!!!!!!!  Μολδαβία      ήταν  καλά    μέχρι  πριν  δυο  χρόνια  τώρα  μόνο  Ουκρανία    δίστιχος      !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΣΑΣ    ΛΕΩ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΑΡΧΗ  ΟΤΙ  ΠΑΝΤΟΤΕ    ΕΠΑΛΗΘΕΥΟΜΕ    !!!!!!!!!!!!!!!όσο    για  της  τιμές  και    το  μουνι  στην  Μολδαβία    τα  έχω  γραπσει  στο  θρεντ  με  τιμές  μαγαζιά  και  οδούς    100  φορές                                      kind  regards    Yantis                                                       

Nemirof

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
πω πω ροη μηνυματων, δεν προλαβαινειs να διαβαζειs  :cheesy: . Συντροφοι, ειμαι Οδησσο, και το weekend Κισιναου. Παρακαλω λοιπον να μου πει ο Πιτσιλ που πινουν & τρωνε 5 ατομα με 10 ευρω  :think: :think: :think: :think: :think:. Και κατι ακομα, μαλλον ο Red ειναι κλωνοs μου :) αυτα που κανει αυτοσ, τα εκανα εγω Μολδαβια πριν 6-7 χρονια  :2funny: :2funny: :2funny:

Nemirof

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Επισηs να πω & κατι για το τι γινετε με το καμακι στο Κισιναου. Μετα τιs εκλογεs & τιs φασαριεs του Μαιου, η πολη επαψε να ελκει πολλουs κσενουs (λογω φοβου). Επισηs απο τοτε η Μολδαβια εβαλε βιζα για τουs Ρουμανουs (αυτοι ειναι που 'τρωνε' τιs περισσοτερεs & καλυτερεs γκομενεs εdo). Πρεπει να περιμενουν 3 μηνεs για βιζα. Για τουσ παραπανω λογουs περισσεuουν πολλεs γυναικεs που ψαχνουν χορηγουs.  ;) Αυτο ομωσ θα παψει να ισχυει αν καταργηθει η βιζα για Ρουμανουs, (ισωs & αυτι τιν εβδομαδα) οποτε οτι θα σαs πει ο Πιτσιλ, εχει ημερομηνια ληξηs  :S  ;)

Nemirof

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
επιμενω ομωs να μου δωσει ονομα μαγαζιου που 5 ατομα πληρωσαν 10 ευρω  :uglystupid: :idiot: :headbang:, και μονο με αυτο που ειπε, με κανει να αμφιβαλλω & για τα υπολοιπα  :jerking: :think: :jerking: :think:
warnmute.gif
 tetia asemna eikonidia den einai apodekta edo mesa...
mporis na pis tin gnomi sou xoris hna koroideuis alous sinagonistes!filakia sto tsoutsouni sou palidromisti aunana tis erotikis metheksis!

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
Αγαπητοί    σύντροφοι     όπως    κάθε   φορά    έτσι  και  τώρα   επαληθευτικά!!!~!!!!!!!!!!!!!   ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΟΥ        ποστ    για  τα  ταξίδια  που  κάνω  είμαι    πραγματικά    ο  μονός   που  δίνω   πληροφορίες   με  φοτο  ονόματα  μαγαζιών  δρόμων   και   τιμών   ανά   είδος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  είμαι   δίστιχος !!!!!!!!!!!   εγώ ………………………………………………………     έχω  καταλάβει   ότι  και   άλλοι   ξερόυν!!!!!!!!!     Άλλα   κάνουν   το  Παγώνη !!!!!!!!!!       οπότε   μπράβο   στους  κολοτουρκοιταλους    που    αλλιλοβοηθιουντε   και  έχουν  όλο  το  μουνι    δικό  τους     ΑΛΛΑ   ΣΤΟΥ  ΚΟΥΦΟΥ    ΤΗΝ  ΠΟΡΤΑ  !!!!!!!ΞΕΡΕΤΕ        !!!!!!!!!!!!!!  Μολδαβία      ήταν  καλά    μέχρι   πριν   δυο  χρόνια   τώρα  μόνο   Ουκρανία    δίστιχος      !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΣΑΣ    ΛΕΩ   ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΑΡΧΗ   ΟΤΙ   ΠΑΝΤΟΤΕ     ΕΠΑΛΗΘΕΥΟΜΕ    !!!!!!!!!!!!!!!όσο    για   της   τιμές   και    το  μουνι   στην  Μολδαβία    τα   έχω  γραπσει   στο  θρεντ   με   τιμές   μαγαζιά   και  οδούς    100  φορές                                       kind  regards    Yantis                                                       

Μετά από αυτό το post καθώς και του Nemirof παρακάτω, είμαι απόλυτα βέβαιος ότι οι YANTIS, RED & NEMIROF είναι το ίδιο πρόσωπο! Και αυτά που τσαμπουνάς για τις διαφορετικές ΙΡ πέστα αλλού! Άντε σας βαρέθηκα! Λίγη φαντασία δεν βλάπτει! Καλά σε είπα άσχετο!

Nemirof

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
δηλαδη αν 2 ατομα εχουν ιδια γνωμη για ενα θεμα, ειναι κλωνοι? Εισαι για κλαμματα  :idiot: :idiot:

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
δηλαδη αν 2 ατομα εχουν ιδια γνωμη για ενα θεμα, ειναι κλωνοι? Εισαι για κλαμματα  :idiot: :idiot:

Όχι βέβαια αγαπητέ!
Αλλά στη δική σας (σου) περίπτωση έχεις υποπέσει στα παρακάτω σφάλματα:
- Είστε και οι τρεις στη Ρουμανία (σύμπτωση)!
- Έχετε και οι τρεις την ίδια άποψη (σύμπτωση)!
- Γράφετε και οι τρεις τις ίδιες αρλούμπες (σύμπτωση)!
- Έχετε και οι τρεις την ίδια ηλικία (σύμμπτωση)!
- Γράφετε και οι τρεις με Ρουμάνικο πληκτρολόγιο (σύμπτωση)!
- Κάνετε και οι τρεις τα ίδια γραμματικά λάθη (σύμπτωση)!
- Χρησιμοποιείτε και οι τρεις την ίδια σύνταξη (σύμπτωση)!
- Χρησιμοποιείτε και οι τρεις ίδιες λέξεις και εκφράσεις(σύμπτωση)!
- O YANTIS εμφανίσθηκε όταν κατατροπώθηκε ο RED για να τον υποστηρίξει (σύμπτωση)!
- Ο NEMIROF εμφανίσθηκε και "χρησιμοποιήθηκε" σαν μπαλαντέρ, έτοιμος να προσφέρει τις "υπηρεσίες" του αν "καεί" ένας από τους υπόλοιπους. Ως δια μαγείας εμφανίσθηκε λίγο πριν κάνει την "θριαμβευτική" του, πλην όμως άδοξη, επανεμφάνιση ο RED και όταν "καηκε" ο YANTIS (σύμπτωση)!
- Γράφετε και οι τρεις 50 post, με διαφορά Dt το ένα από το άλλο, για μία πρόταση (συμπτωση)!

Το να υπάρχουν 3 άσχετοι στο ίδιο site, στο ίδιο forum, με όλα τα ανωτέρω κοινά χαρακτηριστικά δεν είναι σύμπτωση!!! Πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο, που πιθανόν γράφει από γραφείο, το σπίτι και κάποια άλλη τοποθεσία, πιθανότατα ένα internet cafe, ή από την ίδια τοποθεσία μέσω proxy για να αποκρύπτει το ΙΡ του.

Σου το έχω ξαναπεί! Εμένα δεν με πειράζει αν γράφεις με κλώνους. Όλοι κρινόμαστε από αυτά που λέμε. Αυτό που με πειράζει είναι η έλειψη φαντασίας και δημιουργικότητας από την πλευρά σου.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
Τι γίνεται εδώ πέρα?
Το γαμήσατε τελείως!

edit Duracell: Διόρθωση greekglish.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
εγω παιδια αμεσως του εβγαλα διαγνωση.τυχαινει να τον εχω γνωρισει προσωπικα.με το που ειδα τη φωτο του καταλαβα οτι δεν εχει περασει στις γυναικες!απο παλια εχω γραψει οτι δεν θελουν τους αγριους και βαρυμαγκες!θυμαμαι που κατι ειχε φερει η κουβεντα με το Μακη και μου ειχε πει:δεν θελουν τους αγριους γιατι ξυλο τρωνε και απο τους αντρες τους και απο τους ντοπιους.ε,δεν θελουν να τρωνε και απο τους ξενους!οταν τον συναντισα θυμαμαι οτι επαιφτε συνεχεια σε αντιφασεις.μια οτι ειναι αδυνατον να  :knockinb: στη Μολαδαβια μια οτι αυτος  :knockinb: τα καλητερα μουνια.μου εκανε εντυποση που αλλαζε ονοματα και καλα ενω τον ηξερα σαν Γιωργο ειπε οτι τον λενε Κωστα.δικαιολογηθηκε οτι σαν τους καθολικους εχει 2 ονοματα Κωστας,Γιωργος :rockon:!----με την μεγαλη πειρα μου στην ψυχολογια (εχω σπουδασει 2,5 χρονια και εχω τελειωσει 2 ετη στο τμημα ψυχολογιας.μετα αποφασισα να παω νομικη οπου τελειωσα και πηρα πτυχειο)καταλαβα οτι ο ανθρωπος αυτος εχει πολλα αποθημενα και καποια μορφη σχιζοφρενειας.....

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
.....προσπαθισα να του πω ρι φταιει με καπως ευγενικο τροπο.του ειπα:η συμπεριφορα σου ειναι λιγακι λα'ι'κη γι αυτο και δεν σε θελουν οι γυναικες.το αποτελεσμα εβαλε Κλωνους και με εβριζε.Ο yantis ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ.ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΤΟΥ οπως μου τον περιεγραψε 35αρης ψηλος ωραιος με Volksvagen Tuareg με Ρουμανικα νουμερα γιος εκατομυριουχου με πολλα λεφτα που φοραει ακριβα κουστουμια.οι γυναικες τρεχουν απο πισω του!.πηγαινει λεει Ουκρανια για καμια 15αρια μερες παιρνει μαζι του 5000 Ευρω και τα χαλαει ολα και στ'αρχηδια του αφου εχει πολλα.στη δε Μολδαβια χαλαει 300 Ευρω τη μερα χωρις να κανει τιποτα σπουδαιο.Ο Ρεντ λεφτα δεν πρεπει να εχει.ειχε λεει κατι δουλειες στη Ρουμανια και της χρεωκοπισε.εχει μια παλια BMW με Βουλγαρικα νουμερα (τα πιο φτηνα τελη κυκλοφωριας στην ΕΟΚ) και γι αυτο το ιδανικο του ειναι ενας με λεφτα.ντυνεται χαλια γι αυτο και το αποθυμενο του ειναι ενας καλοντυμενος.οσο για την ηληκια ο Ρεντ ειναι 43 ετων (ετσι ειπε.τωρα αν ειναι 45 δεν μπορω να ξερω.παντος 43 διχνει) θα ηθελε να ηταν 35 γι αυτο και επλασε τον yantis σαν 35αρη.---ο Ρεντ συμφωνα με ενα κοινο φιλο εχει προβλημα στυσης και παιρνει Λεβιτραν 100μλ για να :knockinb:.οποτε αυτο τον κανει να γινεται κακος το οτι δεν του σηκωνεται και να φερεται με μισος σε οσους εχουν επυτηχιες.γι'αυτο και μισισε εμενα.γι αυτο και μισισε και τον Pitsilisti οταν ακουσε οτι βγηκε με μια γκομενα και χαλασε αυτα τα λιγα λεφτα την  :knockinb:.ενω αυτος για να του κατσει γκομενα πρεπει να χαλασει μια περιουσια.....

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
.....και παλι θα πανε μαζι του μονο για να περασουνε καλα και να φανε οσα πιο πολλα μπορουνε.ενω με καποιον σαν τον Πιτσιλιστη θα πανε επειδη τον γουσταρουνε.εμενα δε με μισησε ακομα πιο πολυ γιατι του ειπα τα προβληματα του.οπως και μερικα ακομα ατομα απο το σα'ι'τ δεν με πολυσυμπαθουνε γιατι τους ειπα καταματα τα μειονεκτηματα τους.αλλα πιστευω οτι ειναι καλητερα ετσι να τους τα λες στα ισια.αυτο σε μεγαλο βαθμο τους κανει να προσπαθισουν να τα διωρθοσουν.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
να και μερικα απο τα βιβλια που βασιστηκα για να βγαλω τη διαγνωση:το πρωτο ειναι η ψυχολογια της σεξουαλικοτητας του Ζιγκμουντ Φρο'ι'ντ.το δευτερο ειναι η Νευροψυχολογια που βασιζεται στις εργασιες του Ακαδημα'ι'κου Α.Ρ.ЛУРИЯ.Πολυ με βοηθισε και το βιβλιο Психология Эмоций σε ελευθερη μεταφραση θα το μετεφραζα ψυχολογια των συναισθηματων (και κατ επεκταση της συμπεριφορας).

flowers lover

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Like
158
Πόντοι
1
επιμενω ομωs να μου δωσει ονομα μαγαζιου που 5 ατομα πληρωσαν 10 ευρω  :uglystupid: :idiot: :headbang:, και μονο με αυτο που ειπε, με κανει να αμφιβαλλω & για τα υπολοιπα  :jerking: :think: :jerking: :think:
Θα σου απαντήσω εγώ αντι του συναγωνιστή pitsi επειδή το παλληκάρι κοιμάται ακόμα γιατί όλη νύχτα έδινε πάλι ρέτσα :rockon: :headbang3 και σαν νεαρούλης που είναι έχει ανάγκη από ύπνο. Ο pitsi εκτός του ότι είναι γαμώ τα παιδιά, δεν έχει περάσει βράδυ χωρίς να  :knockinb:.. Έχουμε πάθει πλάκα μαζί του..Τι να πω, μάλλον είναι πολύ γλυκοτσούτσουνος :dancing:..
Λοιπόν το μαγαζί που ανέφερε ο pitsi είναι το ALEPO.. όποιος το αμφισβητεί, ας πάει να το διαπιστώσει..
Τέλος επειδή κατηγορείσε αγαπητέ Nemirof ότι είσαι κλώνος, είναι πολύ εύκολο να το διαψεύσεις.. Αφού θα είσαι Σ/Κ στο Κισινιόφ, πήγαινε στο ΑLEPO που είναι ο Moldolagnos ο οποίος γνωρίζει προσωπικά το Red για να αποδείξεις το αντίθετο.. Ίσως μας δωθεί έτσι η ευκαιρία να γνωριστούμε προσωπικά..

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
αγαπιτοι κολασιτες καλιμερασας δεν χρειαζετε να τσακονεστε ποιοσ ειναι κλονος και ποιοσ οχι ,ετσι ομως εχει ενδιαφερων ,γιατι κακα τα ψεμματα αν δεν ηταν ο γιοργος και οι κλωνοι του ,οπως λετε θα ειμαστε στη μιζερια.Η πραγματικη αληθεια της μολδαβιας φαινετε μονο αν την επισκεφθει καποιος.Η πραγματικοτητα αγαπητε γιοργο ειναι οτι οι ρουμανοι ηταν και πριν στη μολδαβια και δεν καναν μεγαλη ζημια ,γιατι εδω οπως ξερεις εχει πληθωρα γυναικων, οποτε μην τρομαζουμε τους τυχον επισκεπτες.Τα παιδια εδω εν τω μεταξι περναν υπεροχα , βεβαια θα σας τα πουν οι ιδιοι.Χτες πηγαμε στο μουσ καφε εγω ο φλ ο πιτσι και τρεισ γκομενες ηπιαμε 1 νερο 3 κονιακ καλα και 4 χυμους και 1 μαρτινι πληρωσαμε 238 λει δηλαδη 15.063 εβρω αλλα το μαγαζι αφτο ειναι απο τα ακριβα.Στο αλεππο που αργοτερα θα λεγεται ελ γκρεκο οι τιμες ειναι φραπες 18 λει(1.13 εβρω) απλος καφες 15 λει(0.90 λεπτα) χωριατικη σαλατα 35 λει(2.215 εβρω) μπριζολα 3.00 εβρω σας γραφω ενδεικτικες τιμες .

yantis

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Mε  μεγάλη  μου  λύπη  βλέπω  μια    από  τα    ιδία  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  εγώ  καμία    σχέση  δεν    έχω    με  κλώνους  και  ιστορίες    φαντασίας  δίστιχος    για  τους      φθονουντες  και  κακομοίρηδες    συντρόφους …….  θημιθητε    πάντα  επαληθεύομε      ……εκτός    από  το    αλεπο    υπάρχει  και  πιο    φτηνό  μέρος    το  εστιατόριο    που  είναι  στην  είσοδο  τις    κεντρικής    αγοράς    κάτω    από    την    μέση    τις  στεφαν  τσελ    μαρε      στην  είσοδο  από  την  μεριά  τον  μαγαζιών  για  ρούχα  ψητά    λουκάνικα    κτλ    συνθήκες  βεβαία  δεκαετίας  60!!!!  Ας  πάνε  στο  mall  moldova  και  στα  άλλα  μολλ    και  ας  πιούνε  ένα  καφεδάκι  απλά  είναι  τα  πράγματα    !!!!!!!  με  τις  τιμές !!!!!    ΤΩΡΑ  ΔΙΜΙΤΡΑΚΗ  αφού  είσαι    και  σπουδαγμενο  παιδί  δεν  ντρέπεσαι    καθόλου  μα  καθόλου    αποκαλώντας  τον σύντροφο    σχιζοφρενή  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!    ρεντ    σε  βγάλανε  και  τρελό  τώρα    !!!!!!!!!!!!!!      μπράβο  ρε  διμιτρακη  τι  να  σου  πω  re παλικάρι  μπράβο!!!!!!!!!!!! :huh: :huh: :huh: :huh: :huh:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
εγώ αυτό που βλέπω (και είναι και ο λόγος που πλέον εν μπαίνω εδω να γράψω - και το γεγονός βέβαια πως έχω κάτι μήνες να πάω Μολδαβία) είναι πως εδώ μέσα ο καθένας προσπαθεί να περάσει μια μαγκιά χωρίς λόγο.
Σε όλα τα υπόλοιπα θρεντ ανατολικού μπλοκ υπάρχουνε πληροφορίες του τι να κάνουν οι υπόλοιποι για να περάσουνε καλά. Εδώ απλα μαλλώνετε για το ποιος έχει περάσει καλύτερα χωρίς ουσιαστικές πληροφορίες για κάποιον που θέλει να επισκεφθεί για πρώτη φορά τη Μολδαβία.

Αυτό που ξέρω εγώ είναι πως όταν θέλησα να πάω πρώτη φορά στη Μολδαβία, ρώτησα το Μάκη δυο πράγματα και πήγα.
Ούτε κανείς με έφαγε ούτε τίποτα.

Δεν έχω καταλάβει ας πούμε τι δουλειά έχουνε να γράφουνε ορισμένοι που μένουνε Ρωσία μόνιμα, δεν έχουνε πάει ποτέ Μολδαβία αλλά έχουνε γράψει το μισό θρεντ. Καλή η γνώμη τους αλλά δεν βλέπω να δίνονται ουσιαστικές πληροφορίες.
λίγα λόγια και καλά ρε παιδιά.
ξαναλέω πως ο σκοπός των θρεντ είναι να βοηθάμε και τους υπόλοιπους να πάνε και να περάσουνε καλά, όχι να το παίζουμε μάγκες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom