dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
αυτο που βλεπω ειναι οτι εσυ και οι Κλωνοι σου ξεφτηλισατε το σα'ι'τ.αν μπει καποιος στο σα'ι'τ για να παρει πληροφωριες αλλα διαβαζει και αλλα βλεπει οταν πηγαινει εκει!-----Geia sou file redpainz.. Diavazo tis malakies pou grafeis kai eho vgei exo apo ta rouxa mou kai anagkastika na kano eggrafi gia na sou apantiso.. Meno hronia sto Kishinev den thelo na sou po ti eho gamisei giati den thelo na deihto.. Alla esi sti zoi sou eheis gamisei ginaika? Mallon milas gia alli hora pou ego den tin xero.. Auta pros to paron kai epifilassomai..----το Γραφει ο moldolagnos COSMOPOLITAN σελιδα 88!
ΠΙΣΤΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ ΤΗΣ ΗΔΟΝΗΣ!
Απ: Μολδαβία - Chişinău
« Απάντηση #1306 στις: 21/07/09, 03:03 » Παράθεση
--------------------------------------------------------------------------------
Εγώ πάντως το δημητράκη τον εμπιστεύομαι με κλειστά μάτια σε αυτά που λέει! Και αυτό ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΙΔΑ ΜΕΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ! -----το γραφει ο Chevalier Fidèle παλι στην ιδια σελιδα!.....
ΠΙΣΤΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ ΤΗΣ ΗΔΟΝΗΣ!
Απ: Μολδαβία - Chişinău
« Απάντηση #1306 στις: 21/07/09, 03:03 » Παράθεση
--------------------------------------------------------------------------------
Εγώ πάντως το δημητράκη τον εμπιστεύομαι με κλειστά μάτια σε αυτά που λέει! Και αυτό ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΙΔΑ ΜΕΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ! -----το γραφει ο Chevalier Fidèle παλι στην ιδια σελιδα!.....