Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 746K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
Φιλε Σοριτα παλι δεν εννοουσα εσενα!οι υψηλου επιπεδου Ελληνες δεν προκειται να πανε να λενε στης γκομενες Девушка beautiful Καφέ!και να της διχνουν την καφετερια.η συμπεριφορα τους θα ειναι δε Κοσμιοτατη και δεν θα σκορπανε χρηματα αριστερα και δεξια.το πιθανοτερο ειναι να ερχονται Κισινιοφ για 2-3 μερες και να φευγουν.δε νομιζω να μενουν μονιμα.

Φίλε Μήτσο ξεκόλα!
Υπάρχουν ΣΟΒΑΡΟΙ και ΠΟΛΥ επιτυχημένοι Έλληνες που ζουν ΜΟΝΙΜΑ στη Μολδαβία!
Και γνωρίζω μερικούς από αυτούς προσωπικά και γνωρίζω επίσης ότι ΞΕΣΚΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΟΥΤΣΟ (ζητώ συγνώμη αλλά μόνο στα Ρώσικα μπορώ να το πω για να το καταλάβει ο σύντροφος Μήτσος), αλλά όμως πολύ διακριτικά!

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
1. Χαίρομαι!
2. Δεν γνωρίζω τα παιδιά που πήγανε επάνω. Ούτε βέβαια είμαι σε θέση να γνωρίζω αν και τι συζητήσανε πριν πάνε. Φοβούμαι όμως ότι πήγανε χωρίς σχέδιο και προγραμματισμό και χωρίς πιθανόν να διαβάσουν συνολικά τι έχει γραφεί εδώ μέσα. Το Κίσινεφ δεν είναι σαν την Μόσχα, την Αγία Πετρούπολη, το Κίεβο ή την Οδησσό, που μπορείς να βρεις τα πουτανάκια παντού και απροκάλυπτα. Προσωπική μου άποψη είναι ότι αυτή η ενότητα παρέχει πολλές πληροφορίες και ότι όποιος πήγε στο Κίσινεφ και θεωρεί ότι το ταξίδι του ήταν αποτυχημένο, στην πραγματικότητα φταίει ο ίδιος. Δεν καταφέρομαι εναντίον κανενός, εκφράζω μόνο την άποψή μου.
3. Τα διαθέσιμα διαμερίσματα προς ενοικίαση στο Κίσινεφ είναι λίγα σε σχέση με την ζήτηση και τα περισσότερα από αυτά παλαιά. Οτιδήποτε κάτω από 50-60 Ευρώ την ημέρα δεν είναι καλής ποιότητας (προσωπική άποψη).
4. Δεν θα λάμβανα την άποψη των ταξιτζήδων πολύ σοβαρά, αφού είναι γνωστό σε όλους, ότι συνήθως σε πάνε σε μέρη όπου έχουν την καλύτερη μίζα. Αν για παράδειγμα το έλεγε ο von ή ο Moldo, θα το πίστευα.
Τέλος, το να κυνηγάς πουτανάκια στα club είναι το ίδιο με το να πηγαίνεις σε salon και έχει το ίδιο κακό αντίκτυπο για ένα ξένο επιχειρηματία που μένει μόνιμα στο Κίσινεφ.

συμφωνω και επαυξανω σοριτας και εξηγησα στους επισκεπτες οτι απο γνωριμιες στο ιντερνετ μπορουν να  :knockinb: πιο ευκολα οπως και εγινε στη περιπτωση του πιτσι και του πιρφορου αλλα καιτου φιλου μου φλ

flowers lover

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Like
158
Πόντοι
1
Το κατάλαβα ότι δεν είπες για εμένα.
Το κατάλαβα ότι μιλάς γενικά. Και εγώ το ίδιο κάνω!!!! Εξάλλου εγώ δεν είμαι από τους "ΠΟΛΥ (ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ) επιτυχημένους...
Σημείωσε ότι τα τελευταία 1-2 χρόνια όλο και περισσότεροι Έλληνες πάνε στη Μολδαβία.
Άλλοι για δουλειές, άλλοι γιατί γνώρισαν μία crasivaya devuska σε κάποιο κωλόμπαρο της επαρχίας και άλλοι γιατί συνοδεύουν τις γυναίκες τους σε εκδρομές στα Ορθόδοξα μοναστήρια (κυριολεκτώ)! Τελευταία έρχονται και πολλοί από την επαρχία για να νοικιάσουν χωράφια. Άρα λοιπόν το να βρέθηκε και κανένας βλάχος (με την καλή ή κακή έννοια) δεν σημαίνει ότι αυτός είναι και ο κανόνας.

Έχεις δει Ιταλό (από την Ρώμη) να κάνει καμάκι στη Μόσχα ή στο Κίεβο?
Αν τύχει και δεις, τότε το απίθανο "Девушка beautiful Καφέ" φαντάζει ιδιαίτερα πολιτισμένο!
Επειδή βρέθηκε ένας άξεστος Έλληνας (τον οποίο έτυχε να γνωρίσω τις μέρες που είμουνα Κισινιέφ) που δεν είχε τρόπους, ε ας μην τον κάνουμε και σημαία και μιλάμε για χαμηλού επιπέδου Έλληνες στη Μολδαβία.. Γνώρισα ορισμένους Έλληνες που δραστηριοποιούνται εκεί και είναι πολλοί αξιόλογοι άνθρωποι που πολύ θα ήθελα να τους έχω παρέα όταν θα ανέβω επάνω.. Όσο για τους Ιταλούς που αναφέρεσαι αγαπητέ Soritas, το είδα με τα μάτια μου όταν βρισκόμουνα σε ραντεβού στο Coffe house και δίπλα μου καθόταν μια παρέα με 5 Ιταλούς.. Δεν άφησαν γυναίκα χωρίς να την πειράξουν, μέσα σε τόσο κόσμο και παρόλο που δεν καταλάβαινα τι τους έλεγαν, από την έκφραση του προσώπου τους και μόνο, μπορώ να πω ότι ήταν πολύ γλυώσδεις.. Οι Μολδαβές δεν έχουν καθόλου καλή άποψη για αυτούς όπως και για τους Αραβότουρκους.. Ευτυχώς ακόμα τουλάχιστον, έχουν καλή άποψη για τους Έλληνες.. Γι αυτό ας μην παίρνουμε ένα μεμονωμένο περιστατικό και το γενικεύουμε.

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
εκει που σιγουρα σε γαμανε οι γκομενεs ειναι Ρουμανια αν εννοειs τετοιο γαμησι να μαs λειπει  :2funny: :s&m_2: :s&m_1: :s&m_3: :2funny:. Λοιπον, στο Βουκουρεστι, στa Mall, στο starbucks cafe (οχι στα κατωγια τισ coffee hause), μεγαλο τσαι με 2 φακελακια (400ml) 7 λει (1 ε= 4,20 λει) δηλ 1,66 ε, & βισσηναδα εψα 4,5 λει, δηλ 1,07 ε  :think:

RED,
Ξέχασες να μας πεις για τη φέτα και τις αντζούγιες!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
2. Δεν γνωρίζω τα παιδιά που πήγανε επάνω. Ούτε βέβαια είμαι σε θέση να γνωρίζω αν και τι συζητήσανε πριν πάνε. Φοβούμαι όμως ότι πήγανε χωρίς σχέδιο και προγραμματισμό και χωρίς πιθανόν να διαβάσουν συνολικά τι έχει γραφεί εδώ μέσα. Το Κίσινεφ δεν είναι σαν την Μόσχα, την Αγία Πετρούπολη, το Κίεβο ή την Οδησσό, που μπορείς να βρεις τα πουτανάκια παντού και απροκάλυπτα. Προσωπική μου άποψη είναι ότι αυτή η ενότητα παρέχει πολλές πληροφορίες και ότι όποιος πήγε στο Κίσινεφ και θεωρεί ότι το ταξίδι του ήταν αποτυχημένο, στην πραγματικότητα φταίει ο ίδιος. Δεν καταφέρομαι εναντίον κανενός, εκφράζω μόνο την άποψή μου.

Φίλε τι εννοείς ότι δε πήγαμε με σχέδιο και προγραμματισμό; Και προεργασία απο το ιντερνετ είχαμε κάνει (10 τηλεφωνάκια είχα μαζέψει στο ιντερνετ πριν παω) και το θρεντ το έχουμε διαβάσει και είχαμε συναντήσει το Μολδολάγνο και το Vonmakouli στην Αθήνα και τους ακούσαμε προσεκτικά..και ακολουθήσαμε τις συμβουλές τους. Και καμάκι κάναμε διεξοδικά στο Κισινάου. Τι άλλο μπορούσαμε να κάνουμε δηλαδή και τι καλύτερο σχεδιο να είχαμε; Το μόνο που θα μπορούσε να μας βοηθήσει πραγματικά ήταν να είχαμε κονέ με ένα Μολδαβό και μας γνώριζε γκόμενες.. Εντάξει νομίζω ότι στο θέμα καμάκι ο Vonmak και ο Μολδολάγνος μας είχαν δώσει μια πιο θετική εικόνα απ ότι συναντήσαμε..το να κυκλοφορούμε με το χάρτη σα τουρίστες και να ζητάμε πληροφορίες απ τα γκομενάκια και να τα καλούμε για καφέ το κάναμε πολλές φορές και δε δούλεψε.. Και σε καφέ σε διπλανό τραπέζι κάναμε πέσιμο μια φορά με το Πίτσι σε δυο πιτσιρίκες που η μια μίλαγε αγγλικά και πιάσαμε κουβεντούλα αλλά τηλεφωνάκια δε πήραμε .. Από θέμα αγοραίου έρωτα νομίζω και εκεί το καλύψαμε σε ένα μεγάλο μέρος δε ξέρω τι άλλο μπορούσε να βρει ένας ξένος τουρίστας χωρίς βοήθεια από ντόπιους...Τώρα το ταξίδι δεν το θεωρούμε αποτυχημένο γιατί και καλά περάσαμε και εμπειρίες συλλέξαμε και στα Ρώσικα μας κάναμε εξάσκηση και γνωρίσαμε τα παιδιά απ το σαιτ και με αρκετά γκομενάκια βγήκαμε ασχετα αν δε τα οδηγήσαμε τα περισσότερα στο κρεβάτι μας..Και ωραία βίντεο τραβήξαμε με τις πιτσιρίκες των 100 Ευρώ ;)

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ο αλαν νοικιασε με 50 ευρω και ηταν πολυ ευχαριστημενος ενω τα παιδια με 60 ευρω αλλα 2 ατομα σε πολυ ωραιο σπιτι ,οπως ειπα και παλαιοτερα ολα αυτα στη μολδαβια μετρανε σπιτι , ρουχα ,αυτοκινητο και φιλε μητσο πρεχοντι οντιν ρας ι ουβιντις στο εα πραβ

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
Φίλε τι εννοείς ότι δε πήγαμε με σχέδιο και προγραμματισμό; Και προεργασία απο το ιντερνετ είχαμε κάνει (10 τηλεφωνάκια είχα μαζέψει στο ιντερνετ πριν παω) και το θρεντ το έχουμε διαβάσει και είχαμε συναντήσει το Μολδολάγνο και το Μάκη στην Αθήνα και τους ακούσαμε προσεκτικά..και ακολουθήσαμε τις συμβουλές τους. Και καμάκι κάναμε διεξοδικά στο Κισινάου. Τι άλλο μπορούσαμε να κάνουμε δηλαδή και τι καλύτερο σχεδιο να είχαμε; Το μόνο που θα μπορούσε να μας βοηθήσει πραγματικά ήταν να είχαμε κονέ με ένα Μολδαβό και μας γνώριζε γκόμενες.. Εντάξει νομίζω ότι στο θέμα καμάκι ο Vonmak και ο Μολδολάγνος μας είχαν δώσει μια πιο θετική εικόνα απ ότι συναντήσαμε..το να κυκλοφορούμε με το χάρτη σα τουρίστες και να ζητάμε πληροφορίες απ τα γκομενάκια και να τα καλούμε για καφέ το κάναμε πολλές φορές και δε δούλεψε.. Και σε καφέ σε διπλανό τραπέζι κάναμε πέσιμο μια φορά με το Πίτσι σε δυο πιτσιρίκες που η μια μίλαγε αγγλικά και πιάσαμε κουβεντούλα αλλά τηλεφωνάκια δε πήραμε .. Από θέμα αγοραίου έρωτα νομίζω και εκεί το καλύψαμε σε ένα μεγάλο μέρος δε ξέρω τι άλλο μπορούσε να βρει ένας ξένος τουρίστας χωρίς βοήθεια από ντόπιους...Τώρα το ταξίδι δεν το θεωρούμε αποτυχημένο γιατί και καλά περάσαμε και εμπειρίες συλλέξαμε και στα Ρώσικα μας κάναμε εξάσκηση και γνωρίσαμε τα παιδιά απ το σαιτ και με αρκετά γκομενάκια βγήκαμε ασχετα αν δε τα οδηγήσαμε τα περισσότερα στο κρεβάτι μας..Και ωραία βίντεο τραβήξαμε με τις πιτσιρίκες των 100 Ευρώ ;)

Άρα λοιπόν, τηρουμένων των αναλογιών, περάσατε καλά!
Εγώ αναφερόμουν στα posts του Μήτσου, σύμφωνα με τα οποία (αν κατάλαβα καλά) το ταξείδι σας ήταν αποτυχημένο!
Κανένας δεν χαίρεται περισσότερο από εμένα που τα πήγατε καλά, αφού ήμουν και είμαι υπέρμαχος της χώρας και έχω έρθει σε κατά μέτωππο αντιπαράθεση με τον RED και την παρέα του, αναρίθμητες φορές!
Εκτιμώ τέλος οτι ο Vonmak και ο Moldo σας έδωσαν την εικόνα του καμακώνειν με την έννοια και την ευκολία του ντόπιου, αφού γνωρίζουν τη νοοτροπία.

flowers lover

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Like
158
Πόντοι
1
ΣΟΡΙΤΑ ΕΡΧΕΣΑΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ Καταρχην το διαμερισμα το ΒΡΗΚΑΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥς.Και τα παιδια εχουν ενα παραπονο οτι ο Μολδολαγνος δεν τους βοηθισε σε τιποτα.Βεβαια δεν ειχε και καμια υποχρεωση να τους βοηθισει.Αλλα εγω το γραφω για να μην παει κανεις και ελπιζει σε βοηθεια του Μολδολαγνου.
Αγαπητέ Dimitraki μην κάνεις τον δικηγόρο των pitsi και pirforo αν δεν έχεις όλες τις πληροφορίες γιατί εκτείθεσαι χωρίς λόγο.. Επειδή λοιπόν έχω ολοκληρωμένη άποψη που βοήθησε ο Moldo και που όχι, αναφέρω τα εξής:
1ον.Ο Moldo προθυμοποιήθηκε να τους βρει διαμέρισμα και τους είχε βρει αυτό που έμενα εγώ την προηγούμενη φορά με 50 Ευρώ. Απλά τα παιδιά προτίμησαν αυτό που βρήκαν από το ιντερνετ.
2ον.Ήταν πρόθυμος να πάει να τους παραλάβει από το αεροδρόμιο στις 4 τα ξημερώματα αλλά πήγαν και τους παρέλαβαν αυτοί που είχαν το διαμέρισμα.
3ον.Τους έδωσε πάαααρα πολλές πληροφορίες σε καθημερινή βάση πως να κινηθούν και τι να προσέχουν.
4ον Ακόμα και όταν ήθελαν να βρουν επί χρήμασι για να  :knockinb:, τους είπε σε ποio club συχνάζουν..
Δεν μπορούσε να τους προσφέρει καμμιά άλλη βοήθεια για τους λόγους που έχουν αναφερθεί επανειλλημένα..
Αυτά που αναφέρω μπορούν να τα επιβεβαιώσουν τα παιδιά..
Σημειωτέον, ότι δεν ήτσν ούτε καν φίλοι του όταν ήρθαν Μολδαβία..
Εμένα που είμαι κολλητός του :headbang: δεν μου πρόσφεραι καμμια απολύτως βοήθεια σε τέτοιου είδους θέματα, αλλά σπαστικούλη μου δεν σου κρατάω κακία και ας λες πως σου πρίζω τα ούμπαλα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
οπως ειπα και παλαιοτερα ολα αυτα στη μολδαβια μετρανε σπιτι , ρουχα ,αυτοκινητο και φιλε μητσο πρεχοντι οντιν ρας ι ουβιντις στο εα πραβ
Ετσι ειναι.αν διαβασεις παλαιοτερα ποστ μου στο Russia Sex&Vodka τα ιδια ακριβως γραφω.Με μια μικρη διαφορα Οτι το ΔΙΜΕΡΙΣΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ και οχι νοικιασμενο.Το νοικιασμενο διαμερισμα φενεται αμεσως και εισαι -1 κατευθειαν.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αγαπητέ Dimitraki μην κάνεις τον δικηγόρο των pitsi και pirforo αν δεν έχεις όλες τις πληροφορίες γιατί εκτείθεσαι χωρίς λόγο..
καλα συναδελφε Δικηγορε θα ρωτισω τους πελατες μου και θα κανω την καταθεση μου :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Nemirof

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Αγαπητε Σοριταs συνεχειζειs τιs βλακειεs  :headbang:  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: , σου εξηγησα με πμ οτι δεν ειμαι ο Red, ουτε καμμια σχεση εχω. Αν θελειs αποδειξη η προταση μου ισχυει  :s&m_2: :s&m_2:

Επισκέπτης
Αγαπητέ Dimitraki μην κάνεις τον δικηγόρο των pitsi και pirforo αν δεν έχεις όλες τις πληροφορίες γιατί εκτείθεσαι χωρίς λόγο.. Επειδή λοιπόν έχω ολοκληρωμένη άποψη που βοήθησε ο Moldo και που όχι, αναφέρω τα εξής:
1ον.Ο Moldo προθυμοποιήθηκε να τους βρει διαμέρισμα και τους είχε βρει αυτό που έμενα εγώ την προηγούμενη φορά με 50 Ευρώ. Απλά τα παιδιά προτίμησαν αυτό που βρήκαν από το ιντερνετ.
2ον.Ήταν πρόθυμος να πάει να τους παραλάβει από το αεροδρόμιο στις 4 τα ξημερώματα αλλά πήγαν και τους παρέλαβαν αυτοί που είχαν το διαμέρισμα.
3ον.Τους έδωσε πάαααρα πολλές πληροφορίες σε καθημερινή βάση πως να κινηθούν και τι να προσέχουν.
4ον Ακόμα και όταν ήθελαν να βρουν επί χρήμασι για να  :knockinb:, τους είπε σε ποio club συχνάζουν..
Δεν μπορούσε να τους προσφέρει καμμιά άλλη βοήθεια για τους λόγους που έχουν αναφερθεί επανειλλημένα..
Αυτά που αναφέρω μπορούν να τα επιβεβαιώσουν τα παιδιά..
Σημειωτέον, ότι δεν ήτσν ούτε καν φίλοι του όταν ήρθαν Μολδαβία..
Εμένα που είμαι κολλητός του :headbang: δεν μου πρόσφεραι καμμια απολύτως βοήθεια σε τέτοιου είδους θέματα, αλλά σπαστικούλη μου δεν σου κρατάω κακία και ας λες πως σου πρίζω τα ούμπαλα.

Επιβεβαιώνω αυτά που λέει ο συναγωνιστής fl... αρε τυχερέ fl θα ξεσκιστείς να :knockinb: εκεί σα μόνιμος... ;)

flowers lover

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Like
158
Πόντοι
1
Επιβεβαιώνω αυτά που λέει ο συναγωνιστής fl... αρε τυχερέ fl θα ξεσκιστείς να :knockinb: εκεί σα μόνιμος... ;)
Μπααααα... Εγώ δεν θα κάνω τίποτα.. Δεν θα με αφήνει ο Moldolagnos γιατί ζηλεύει :2funny: :2funny:..Γι αυτό θα τιε αφήσω να με ξεσκίσουν αυτές στο  :knockinb:..

Nemirof

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Εντάξει νομίζω ότι στο θέμα καμάκι ο Vonmak και ο Μολδολάγνος μας είχαν δώσει μια πιο θετική εικόνα απ ότι συναντήσαμε..το να κυκλοφορούμε με το χάρτη σα τουρίστες και να ζητάμε πληροφορίες απ τα γκομενάκια και να τα καλούμε για καφέ το κάναμε πολλές φορές και δε δούλεψε....
Και ωραία βίντεο τραβήξαμε με τις πιτσιρίκες των 100 Ευρώ ;)

Οπωσ εχω ξαναπει, οι περισσοτεροι εδω μεσα υπερβαλλουν στιρηζονταs τιν αποψη τουs. Το ιδιο & ο Μολδολαγνοs & Vonmak. Το καμακι εδω χωριs ρωσικα η εστω ρουμανικα ειναι σχεδον αδυνατο. Επισηs το να γυρναs στο Κισιναου με χαρτh σαν τουρισταs μονο γραφικοs γινεσαι παρα αποτελεσμα εχει. Το μονο που μπορει να εχει καποια αποτελεσματα ειναι να πειs οτι εισαι επενδυτηs φρεσκοs, & οτι μενειs μονιμα εκει

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
Αγαπητε Σοριταs συνεχειζειs τιs βλακειεs  :headbang:  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: , σου εξηγησα με πμ οτι δεν ειμαι ο Red, ουτε καμμια σχεση εχω. Αν θελειs αποδειξη η προταση μου ισχυει  :s&m_2: :s&m_2:

Το ποιος συνεχίζει τις βλακείες είναι μιά άλλη υπόθεση...
Αυτό που μου έστειλες σε ΡΜ είναι να βάλουμε στοίχημα ότι δεν είσαι ο RED!
Μάλιστα! Και πως θα το κάνουμε αυτό όταν δεν γνωρίζω την φατσούλα του γλυκού μου κόκκινου RED, αλλά ούτε και την δική σου?
Τι έγινε, θα μαζέψεις 1-2 άχρηστους για να μου συστηθούν ως RED και YANTIS?
Γιατί δεν κάνεις το άλλο που είναι πιό απλό και πιό σίγουρο? Άντε μιά βόλτα από τον Moldo που ξέρει τον RED.
10 φορές σε προσκάλεσε για καφέ αλλά ποιείς την νήσσαν (κάνεις το παπί) περί σχολής Δημητράκη και άλλα!
Όσο λοπόν θα συνεχίσεις να γράφεις τα ίδια κουφά με τον RED και τον YANTIS και θα μας πρήζεις με το πόσο κάνει η φέτα, οι ρέγγες και οι αντζούγιες, εγώ (και αρκετοί άλλοι)θα συνεχίσουμε να έχουμε την άποψη ότι RED=YANTIS=NEMIROF.

Nemirof

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
:idiot: :uglystupid: :boobies: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :dancing: :dancing: :dancing: :jerking: :think: :headbang: :headbang: :headbang: εχει ελληνικα τεληκα το πσ τορα το πηρα χαμπαρη :uglystupid: τεληκα πολλη σημαντικο να κσερης την γλωσσα ρουμανικα-ρωσικα μουλεγε ο σηχορεμενος ο πατερας μου να μου μαθη ρωσικα αρχιδια εγω :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: ταρικσα σημερα το πρωι σε μια που δουλεβη εδω στο χοτελ που μενο BILA VERDE σιλβια το μωρο αλλα μου βγηκε η πιστη για τα βασηκα και μονο, πως να προχορησης ετσι το θεμα ασχετο αν καταφερνα κατι (δεν το παιζω και γαμιας) αλλα πως να ασχοληθουν μαζησου αν δεν ηπαρχη επικινονια, αντε σημερα παλεψουμε στης 9 και 30 με μολδαωια και το δραδυ με την βαλεντινα..... κσεχασα χτες να γραψω ονομα αν καπιος σηναγονιστης εχει δοκημαση ασ γραψη εδω βεβαια γηνετε χαμος απο ΜΟΥΝΑΡΟΒΑΛΕΝΤΙΝΕΣ αλλα το σηγκεκρημενο κομματι τα σπαι πανηψηλο 1.8φευγα κορμαρα μελαχρηνη μακρη μαλι γληκο προσοπο, βεβαια και κανονι να φαω για οπιοδηποτε λογο τουλαχηστον βρηκα μια μηκρη πηγη με αφθονο νερο κσαναλεο μικρη πηγη αυριο μεσημερακι την κανουμε οποτε η ανακαληψη του καταρακτη!!!!! για την επομενη φορα... :grin:

Φιλε Οττο, δεν μαs συνεχισεs με το ταξιδι σου, εκτοs απο το βαθμο τιs ισοπαλιαs, πηρεs τιποτα αλλο? Εννοω τι εγινε με τουσ καταρακτεs & τιs Μουλδαβοβαλεντινεs?  :think: :sunglasses: :)

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
Φιλε Οττο, δεν μαs συνεχισεs με το ταξιδι σου, εκτοs απο το βαθμο τιs ισοπαλιαs, πηρεs τιποτα αλλο? Εννοω τι εγινε με τουσ καταρακτεs & τιs Μουλδαβοβαλεντινεs?  :think: :sunglasses: :)

Σγχαρητήρια!
Μετά από αναρίθμητες αποτυχημένες προσπάθειες τα ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ!

ΜΠΡΑΒΟ!!!!

Μας έκανες να σε προσέξουμε!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
οτο συγνωμη που απανταω για σενα ΄΄απλα τον γαμησε και αυτον οπως ολους μας η γκομενα

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ο αλαν νοικιασε με 50 ευρω και ηταν πολυ ευχαριστημενος ενω τα παιδια με 60 ευρω αλλα 2 ατομα σε πολυ ωραιο σπιτι ,οπως ειπα και παλαιοτερα ολα αυτα στη μολδαβια μετρανε σπιτι , ρουχα ,αυτοκινητο και φιλε μητσο πρεχοντι οντιν ρας ι ουβιντις στο εα πραβ

Συναγωνιστες φιλάκια πολλά απο Σόφια είμαι για τριήμερο εδώ και σας παρακολουθώ..
λοιπόν Δημητράκη κλπ τι πάθατε με τον  moldolagno ????? :huh: :huh: :huh: :huh: :huh:
εγώ ήξερα αποτην πρώτη επαφή οτι δεν θα μας έβρισκε γυναίκες απλά θα είχαμε οποια βοήθεια θέλαμε για την παρμονή μας εκεί εκτός απο το να μας φέρει γυναίκες απο κει και πέρα κάναμε ότι καλύτερο επί πληρωμή και καμακι και περάσαμε καλά τέλος τα είπαμε χίλιες φορες γιατί επαναλαμβανόμαστε???????
Εγώ θα ξαναπάω αλλά όχι για 9 μέρες χεχεχεχεχεχεχεχεεχεχεχεχεεχεεεεεεεεεεεε.
κανένα μήνα και βάλε έχει παιχνίδι για όλλα τα γούστα αρκεί να υπάρχει χρήμα και μετρανε σπιτι , ρουχα ,αυτοκινητο και έρχωμαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι σύντομα.

Nemirof

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Άρα λοιπόν, τηρουμένων των αναλογιών, περάσατε καλά!
Εγώ αναφερόμουν στα posts του Μήτσου, σύμφωνα με τα οποία (αν κατάλαβα καλά) το ταξείδι σας ήταν αποτυχημένο!

Δεν καταλαβεσ καλα λοιπον

Κανένας δεν χαίρεται περισσότερο από εμένα που τα πήγατε καλά, αφού ήμουν και είμαι υπέρμαχος της χώρας και έχω έρθει σε κατά μέτωππο αντιπαράθεση με τον RED και την παρέα του, αναρίθμητες φορές!

Σιγα να μην τρακαρεται

Εκτιμώ τέλος οτι ο Vonmak και ο Moldo σας έδωσαν την εικόνα του καμακώνειν με την έννοια και την ευκολία του ντόπιου, αφού γνωρίζουν τη νοοτροπία.

Και στιν Κορεα εχει πολυ καμακι για τουσ ντοπιουs

Αυτο εννοω, οτι λεs μονο για να λεs, & αερολογειs non-stop. Ειλικρινα πιστευω οτι εισαι παντελωs ασχετοs με τh χωρα. Η αστυνομια στο Κισιναου πaiρνει 150 Λει το μικροτερο δωρακι (για ζωνη), δηλαδη 10 ευρω. Με 5 ευρω δεν λαδωνεται κανειs πλεον. Οταν ερθειs, ελπιζω να καταλαβειs.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom