Μαλάκες τους λένε οι ίδιες οι Μολδαβές για τους λόγους που ανέφεραι ο συναγωνιστής Vonmakoulis.. Και τους λένε όλες έτσι.. Και εγώ είχα την ευκαιρία να το διαπιστώσω..
Σε προηγούμενο ποστ μου ανέφερα πως μια βραδυά σε ένα club χόρευε μια ΘΕΑ.. Και όταν αναφέρομαι στη Μολδαβία για ΘΕΑ καταλαβαίνετε τι ΓΥΝΑΙΚΑ ήταν.. Ή μάλλον λάθος.. Δεν μπορείτε να καταλάβαιτε αν δεν πάτε..
Λοιπόν η ΘΕΑ ήταν στο μαγαζί συνοδευόμενη μόνο από μια ξενέρωτη φίλη της που με το ζόρι τη σήκωνε να χορέψει.. Ενώ η ΘΕΑ χόρευε όλη νύχτα με απίστευτο τρόπο.. Από ένα σημείο και μετά την χάζευαν όλοι οι θαμώνες.. Κάποια στιγμή άρχισε να χορεύει με ένα Μολδαβό ωραίο παληκάρι και πολύ καλό χορευτή.. Σε λίγο κόλησε και άλλος και έκαναν τέτοιο χορό που μας κάβλωσαν όλους, άντρες-γυναίκες.. Τους φίλαγε τους έβαζε χέρι, χαιδευόταν μόνη της.. Η συνοδός μου μου εξήγησε πως οι κινήσεις της έδειχναν πως τους παρακαλούσε να την ξεσκίσουν.. Και αυτοί; Ο ένας βγήκε έξω και μιλούσε με άλλους Μολδαβούς και ο άλλος κάποια στιγμή από ότι μου είπε η δικιά μου φοβήθηκε και έκανε πίσω.. Και πέστε μου εσείς αγαπητοί συναγωνιστές, είναι
του κερατά ή δεν είναι; Το απτέλεσμα; Δυο Άραβες αρπακτικά που την πολιορκούσαν όλη νύχτα με τον πιο γελείο τρόπο, οι οποίοι παρεπιπτόντως δεν βλέπονταν αλλά είχαν υπομονή και φαίνεται πως είχαν προβλέψει το αποτέλεσμα, την φόρτωσαν το πρωί
..