Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 746K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης

Καλωσήρθες φίλε μετά απ΄αυτά που μας είπες θα μας στείλεις όλους Μολδαβία με C-130 ;) :tits2: :thumbsup:

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
Προηγείται του Κομμουνιστικού Κόμματος στις βουλευτικές εκλογές του Μόλδοβα η συμμαχία των τεσσάρων κομμάτων της αντιπολίτευσης, μετά την καταμέτρηση του 97% των ψήφων, ανακοίνωσε η Εκλογική Επιτροπή.

Τα τρία κόμματα της συμμαχίας συγκεντρώνουν 38,2% και 40 βουλευτές στο κοινοβούλιο. Το Δημοκρατικό Κόμμα του πρώην ηγέτη των κομμουνιστών Μαριάν Λούπου συγκεντρώνει ποσοστό 12,5% και 13 βουλευτές. Συνολικά τα τέσσερα κόμματα της αντιπολίτευσης έχουν την πλειοψηφία με 53 στις 101 έδρες και μπορούν να σχηματίσουν κυβέρνηση.

Το Κομμουνιστικό Κόμμα με 45,1% κερδίζει 48 έδρες, αλλά η αντιπολίτευση έχει αποκλείσει κάθε συνεργασία με τους κομμουνιστές.

Πηγή

Αυτό που δεν αναφέρει η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, είναι ότι ΚΑΝΕΝΑΣ δεν μπορεί να εκλέξει Πρόεδρο, καθώς απαιτούνται 61 ψήφοι τουλάχιστον, με αποτέλεσμα η συνεργασία με το Κομμουνιστικό Κόμα να είναι αναπόφευκτη! Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Marian Lupu ηγέτης του Δημοκρατικού Κόματος, πρώην υψηλόβαθμο στέλεχος του Κομμουνιστικού Κόματος και πρώην Πρόεδρος της Βουλής, θα συνεργασθεί με τον Vladimir Voronin. Εικάζεται δε, ότι η παραίτησή του από το Κομμουνιστικό Κόμα 1-2 μήνες πριν τις χθεσινές εκλογές είχε γίνει μετά από απόλυτη συνεργασία και συνενόηση με τον Voronin, ώστε να αντληθούν περισσότεροι ψήφοι οι οποίοι θα εξασφάλιζαν αυτοδυναμία στην Βουλή. Σημειώνεται ότι οι 48 έδρες του Voronin και οι 13 του Lupu, εξασφαλίζουν την απαιτούμενη αυτοδυναμία των 61 εδρών για την εκλογή Προέδρου.

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Σύντροφε καλώς ήρθες στα πάτρια εδάφη.
Αντε επιτέλους μια πραγματική ενημέρωση από πρώτο χέρι γιατί είχαμε τρελλαθεί με ...την ακρίβεια της Μολδαβίας και με τη δυσκολία στο καμάκι. :headbang:
Ολά είναι όπως τα λες και τα μέρη που πήγες ελεγμένα . Ειδικά το Αερό καφέ όταν είναι ανοικτά τα πανεπιστήμια (είναι κοντά) είναι πήχτρα στις γυναίκες.
Παραθέτω ενα λινκ για δωμάτια στο Κισινιώφ (έχετε υπόψη ότι άμα μιλάτε ρώσσικα ή μολδαβικά θάχετε μια έκπτωση 25-40%)  

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Σύντροφε όπως τα λες είναι. Ο Λούπου είναι τσιράκι του Βορονίν και η δημιουργία του Δημοκρατικού κόμματος απλά και μόνο ένα τέχνασμα για να αποσπάσουν ψηφοφόρους.
Οψόμεθα.

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ο λούπου δήλωσε ότι δεν θα πάει με τους κομμουνιστές σήμερα το πρωί και ο νομος έχει αλλάξει , οποτε με 53 βουλευτές βγάζουν κυβέρνηση οι άλλοι .Όμως δεν νομίζω να τα βρούν μεταξύ τους γιατί όλοι θέλουν την προεδρική θέση ,άρα στην προκειμενη περίπτωση μάλλον θα συνεχιστεί η πολιτική κρίση.Βρέθηκε το πρώτο κρούσμα γρίπης τον χοίρων εδώ από κοπέλα που γύρισε από κύπρο .Όσο για τον fl "ροτιστετον" να σας pi τα νεότερα που δεν είπε

Επισκέπτης
Λοιπόν, επειδή η ενημέρωση είναι πάνω από όλα, αν και είμαι λιώμα από την κούραση θα προσπαθήσω να απαντήσω σε ορισμένες ερωτήσεις και να πω και λίγες πληροφορίες..Ναι ο φίλος μου ο Μολδολάγνος.. Αλλά μπορείτε να βρείτε και μέσω ιντερνέτ, ιδιαίτερα στο επίσημο σαιτ της Μολδαβίας αλλά και στο ..
Tώρα σε ερώτηση του φίλου yantis όσον αφορά το ποσό που ξόδεψα στη Μολδαβία είναι 1500 Ευρώ για 12 μέρες.. Αναλυτικά, 350 τα εισιτήρια, 600 το διαμέρισμα και τα υπόλοιπα για φαγητό και γούστα.. Αυτό το τελευταίο να το αναλύσω.. Έτρωγα επί καθημερινής βάσεως στο Aleppo που είναι του φίλου μου του Μολντολάγνου, μικρό ρεστωράντ αλλά πολύ καλό φαγητό και εξαιρετικές τιμές.. Και το βραδάκι γίνεται μπαράκι και περνάνε πολλά αστέρια ααα εθνικής.. Τις κοπέλλες που γνώρισα τις πήγαινα και εκεί και γουστάρανε πολύ.. Δεν είχα ανάγκη να τις εντυπωσιάσω για να τις πάω στα πιο ακριβά μαγαζιά και ρεστωράντ.. Αυτά τα ζητάνε κυρίως οι επαγγελματίες που όπως ανέφερα σε άλλο ποστ δεν είχα επαφή.. Κεράσματα σε γυναικοπαρέες πάαααρα πολλά.. Έκανα γνωριμίες για να έχω δουλειά στο μέλλον.. Μπουρμουάρ, να σε προσκυνάνε.. Σχεδόν κάθε μέρα πήγαινα στο σούπερ και ψώνιζα για το σπίτι.. Πήγα φυσικά και σε άλλα μαγαζιά όπως Aerocafe, Coffe house, Green hill (για τους μυημένους).. Και τρια βράδυα πήγα σε club.. Εδώ όμως είμαι υποχρεωμένος να δώσω μια συμβουλή στους υποψήφιους επισκέπτες της Μολδαβίας. ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ!!! ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ TA CLUB ΤΗΣ ΜΟΛΔΑΒΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΑ ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΝΤΡΑ..ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΡΩΝ.. ΑΔΕΡΦΙΑ, ΕΥΧΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΑ, Μ-Α-Κ-Ρ-Ι-Α.. ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΙΣ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΥΦΙΚΤΟ ΦΤΑΝΕΙΣ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΝΕΥΡΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ.. :rockon:Ε γι αυτο λέω πως είσαι σπάστης, επειδή ακόμα δεν γύρισα στην κολαση και με ξεσηκώνεις.. :tickedoff:Έτσι είναι παιδιά.. Οι Μολδαβές τρελλαίνονται για καμάκι αλλά έγώ έχω την αναπηρία να είμαι ντροπαλός.. Γιατί στη Μολδαβία περί αναπηρίας πρόκειται.. Φυσικά το ποιοτικό καμάκι γουστάρουν οι κοπέλλες και όχι το λυγούρικο.. Γιατί αν φερθείτε σαν λυγούρηδες θα μείνετε με το  :jerking: στο χέρι..
Αυτά για την ώρα.. Συνεχίζω την αρθογραφία μου για τον Παράδεισο αφού ανανύψω..
χινο μεγατονουσ σπερματοσ μιστι μου!!!!!
respect!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

flowers lover

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Like
158
Πόντοι
1
Καλημέρα σε όλους τους συναγωνιστές και σας ευχαριστώ για το ζεστό καλωσόρισμα.. Εγώ όμως βρίζω την τύχη μου την ....άνα που βρίσκομαι πάλι πίσω :headbang: :headbang:
Όσο για τον fl "ροτιστετον" να σας pi τα νεότερα που δεν είπε
Ποιά είναι τα "νεώτερα" σπάστη για θύμισε μου, γιατί βρίσκομαι σε κατάσταση νευρικής κρίσης σήμερα..
χινο μεγατονουσ σπερματοσ μιστι μου!!!!!
respect!!!! :rockon: :rockon: :rockon:
Κράτα το σπέρμα σου pitsilisti μου γιατί θα σου χρειαστεί πολύ εκεί πέρα.. Μην το σπαταλάς άσκοπα εδώ.. Άν σε 1% είμαι υπερβολικός σε αυτά που γράφω, ξεφτιλείστε με όταν γυρίσετε..
Αλλά αφού συμφωνεί και ο συναγωνιστής vonmakoulis που είναι εξαιρετικός γνώστης του Παραδείσου, καταλαβαίνετε τι γίνεται..
Και να φανταστείτε πως οι περισσότερες είναι διακοπές ή στα χωριά τους αυτή την περίοδο και τα πανεπιστήμια είναι κλειστά, άρα οι φοιτητριούλες είναι εκτός Kishinev..
Στα club δε, είναι να μην δουν ξένο.. Τρελλαίνονται οι γυναίκες ιδιαίτερα αυτή την περίοδο που οι επισκέπτες είναι πολύ λίγοι λόγω της κρίσης.. Σε βλέπουν σαν λεία.. Αρχίζουν και ψάχνουν διπλανά τραπέζια να κάτσουν, χορεύουν μπροστά σου για να τις προσέξεις, (που ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να μην τις προσέξεις) και δεν τις νοιάζει άν συνοδεύεσαι ή όχι..Και αν είσαι και λίγο - όχι πολύ - λίγο ωραίος και όμορφα ντυμένος, τις στέλνεις..Όμως να ξέρεται πως ποτέ ή σχεδόν ποτέ δεν θα κάνουν αυτές το 1ο βήμα.. Όσο και αν σε γουστάρουν εσένα ή το κατιτί σου, περιμένουν από εσένα το 1ο βήμα.. Αν πάτε μόνοι σας στο club θα είναι ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ :jerking: να φύγετε χωρίς να έχετε φορτώσει.. Εγώ πήγα 3 φορές, τις 2 συνοδευόμουνα :headbang: :headbang: και την 3η άρχισα να ψιλοκαψουρεύομαι μια barwoman και έφυγα γρήγορα για να πάω να την βρώ.. :headbang: Δυστυχώς τσάμπα έχασα πολύτιμο χρόνο για πάρτη της.. Προσέξτε το αυτό όσοι πάτε γιατί οι Μολδαβές είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΡΩΤΕΥΣΗΜΕΣ..
Σόρρυ μα δεν αντέχω να περιγράψω άλλο γιατί θα μου ρθει εγκεφαλικό.. :tickedoff:

Επισκέπτης
Πωπω μας έχεις φτιάξει τρελά φίλε...ετοιμάζουμε βαλίτσες  :dancing: :rockon: αγγλικά ξέραν καθόλου τα μολδαβάκια; :boobies:

flowers lover

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Like
158
Πόντοι
1
Πωπω μας έχεις φτιάξει τρελά φίλε...ετοιμάζουμε βαλίτσες  :dancing: :rockon: αγγλικά ξέραν καθόλου τα μολδαβάκια; :boobies:
Αρκετές φίλε μου pirforos.. Άσχετα αν είναι τα βασικά, πάντως με πολλές μπορείς να συννενοηθείς.. Από τη νέα γενιά 19-20 οι περισσότερες..
Να πω και κάτι άλλο.. Στη Μολδαβία πολύ σεξοτουρισμό κάνουν οι Ιταλοί-Άραβες και Τούρκοι.. Οι Μολδαβές δεν τους γουστάρουν γιατί πάνε με τη νοοτροπία πως "έχω λεφτα και κάνω ότι γουστάρω".. Αλλά πάνε μαζί τους για τα λεφτά τους.. Να δείτε τι γυναικάρες γαμάνε οι Άραβες να τρελλαθείτε.. Και μιλάμε για ζώα του κερατά.. Είδα σκηνικό σε club και τρελλάθηκα.. Βάλανε στο μάτι 2 Άραβες που τουλάχιστον ο ένας δεν βλεπόταν, μια θεομουνάρα (κατά την άποψη μου μια από τις 2 ποιο όμορφες εκείνο το βράδυ στο club), αυτό μπορεί να το βεβαιώσει και ο Μολδολάγνος, που με το χωρό της καύλωσε όλο το αντρικό κοινό του μαγαζιού, την καμάκωναν με το χειρότερο τρόπο όλο το βράδυ, ακόμα και όταν είχε αντρική συντροφιά από Μολδαβούς μαλάκες δίπλα της (θα εξηγήσω μια άλλη φορά γιατί τους λέω έτσι), είχαν ξευτιλιστεί κατα την άποψη μου αλλά στο τέλος την κατάφεραν.. :headbang: :headbang: Ευτυχώς ακόμα για τους Έλληνες έχουν πολύ καλή άποψη και μας γουστάρουν, θεωρούν πως έχουμε κουλτούρα.. Ίσως να φταίει το γεγονός πως δεν πάνε πολλοί Έλληνες και έτσι δεν χάλασαν ακόμα την πιάτσα.. Γι αυτό μάγκες προσέχτε μην χαλάσετε το καλό όνομα των Ελλήνων εραστών.. Αφήστε το δρόμο ανοιχτό για τους επόμενους που θα ακολουθήσουν..

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
"κολασιτες" ο fl λέει μαλακίες μη τον ακούτε σας δουλεύει όλους ψιλό γκάζι. Θέλω να πω ότι αυτά που είδε είναι λίγα γιατί ΟΛΕΣ αυτή την εποχή λείπουν μετά τις 30 αυγούστου απλά θα τον βρίζετε για τα λίγα που σας λέει

Επισκέπτης
Τι περισσότερα ακόμα και από αυτά που λέει; :happy: Θα μας τρελάνετεεεεε περιμένουμε να περάσει αυτός ο μήνας να έρθουμε πάνω... ;) :rockon:

"κολασιτες" ο fl λέει μαλακίες μη τον ακούτε σας δουλεύει όλους ψιλό γκάζι. Θέλω να πω ότι αυτά που είδε είναι λίγα γιατί ΟΛΕΣ αυτή την εποχή λείπουν μετά τις 30 αυγούστου απλά θα τον βρίζετε για τα λίγα που σας λέει

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Παιδια οποσδηποτε ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΟΥΝΙ.σιγουρα το καμακι ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ.αλλαΠΡΟΣΕΞΤΑΙ!αν ειναι κανεις σαν το βιντεακι με τα ΖΩΑ εχει αγριαδα και το επιπεδο του ειναι της λα'ι'κης θα χρειαστει να  σκασει λεφτα(για τα Μολδαβικα δεδομενα)και θα πρεπει να προσπαθισει πολυ για να του κατσουν.και αν ακομα πανε μαζι του θα πανε μονο για τα λεφτα και θα κοιταξουν να του φανε οσα πιο πολλα μπορουνε.ΕΝΑ ΑΛΛΟ που πρεπει να γνωριζεται ειναι Η ΓΝΩΣΗ ΤΗς ΓΛΩΣΣΑς.χωρις τη γλωσσα θα δυσκολευτειται λιγακι.εσυ φιλε flowers lover πηγες εκει και ειχες τη βοηθεια του moldolagnos που ειναι κατοικος εκει.αν πηγαινες μονος σου?δεν θα ειχες δυσκολευτει περισσοτερο?και σιγουρα δεν θα ειχες αυτο το αποτελεσμα.καλο ειναι να πατε με καποιον που ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ.αν δεν βρειτε καποιον τετοιο παρτε στην παρεα ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ καποιον που ΕΧΕΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑΞΗΔΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ειναι ΕΜΦΑΝΗΣΙΜΟς και ΔΥΝΑΤΟς ΣΤΟ ΚΑΜΑΚΙ.------μπραβο παιδια πολυ καλα τα ποστ σας παιδια moldolagnos και flowers lover  τα διαβαζω με πολυ ενδιαφερον.

flowers lover

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Like
158
Πόντοι
1
Παιδια οποσδηποτε ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΟΥΝΙ.σιγουρα το καμακι ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ.αλλαΠΡΟΣΕΞΤΑΙ!αν ειναι κανεις σαν το βιντεακι με τα ΖΩΑ εχει αγριαδα και το επιπεδο του ειναι της λα'ι'κης θα χρειαστει να  σκασει λεφτα(για τα Μολδαβικα δεδομενα)και θα πρεπει να προσπαθισει πολυ για να του κατσουν.και αν ακομα πανε μαζι του θα πανε μονο για τα λεφτα και θα κοιταξουν να του φανε οσα πιο πολλα μπορουνε.ΕΝΑ ΑΛΛΟ που πρεπει να γνωριζεται ειναι Η ΓΝΩΣΗ ΤΗς ΓΛΩΣΣΑς.χωρις τη γλωσσα θα δυσκολευτειται λιγακι.εσυ φιλε flowers lover πηγες εκει και ειχες τη βοηθεια του moldolagnos που ειναι κατοικος εκει.αν πηγαινες μονος σου?δεν θα ειχες δυσκολευτει περισσοτερο?και σιγουρα δεν θα ειχες αυτο το αποτελεσμα.καλο ειναι να πατε με καποιον που ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ.αν δεν βρειτε καποιον τετοιο παρτε στην παρεα ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ καποιον που ΕΧΕΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑΞΗΔΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ειναι ΕΜΦΑΝΗΣΙΜΟς και ΔΥΝΑΤΟς ΣΤΟ ΚΑΜΑΚΙ.------μπραβο παιδια πολυ καλα τα ποστ σας παιδια moldolagnos και flowers lover  τα διαβαζω με πολυ ενδιαφερον.
Αγαπητέ Δημήτρη στο πρώτο μέρος του post σου τα λες πολύ σωστά, όσον αφορά τον τρόπο προσέγγισης εννοώ.. Στο 2ο σκέλος όμως έχεις πέσει τελείως έξω.. Ο Μολδολάγνος είναι φίλος μου, με βοήθησε πολύ σε άλλα πράγματα αλλά βοήθεια να πλησιάσω γυναίκες, ΚΑΜΜΙΑ.. Αν λέω ψέματα ας με διαψεύσει.. Μου το ξεκαθάρισε άλλωστε από την αρχή πως σε αυτό τον τομέα δεν θα μου πρόσφερε καμμιά βοήθεια και είχε τους λόγους του γι αυτό.. Με τα λίγα Αγγλικά μου κατάφερα ότι κατάφερα.. Σίγουρα αυτός που είναι γνώστης Ρωσικής ή Ρουμανικής γλώσσας δεν θα παίζεται.. Αλλά και οι αγγλομαθείς θα το γλείψουν το κοκκαλάκι τους.. :dancing:
Κατά τα άλλα θα μιλήσουμε σύντομα φίλε Δημήτρη οπως συννενοηθήκαμε..

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αγαπητέ Δημήτρη στο πρώτο μέρος του post σου τα λες πολύ σωστά, όσον αφορά τον τρόπο προσέγγισης εννοώ.. Στο 2ο σκέλος όμως έχεις πέσει τελείως έξω.. Ο Μολδολάγνος είναι φίλος μου, με βοήθησε πολύ σε άλλα πράγματα αλλά βοήθεια να πλησιάσω γυναίκες, ΚΑΜΜΙΑ.. Αν λέω ψέματα ας με διαψεύσει.. Μου το ξεκαθάρισε άλλωστε από την αρχή πως σε αυτό τον τομέα δεν θα μου πρόσφερε καμμιά βοήθεια και είχε τους λόγους του γι αυτό.. Με τα λίγα Αγγλικά μου κατάφερα ότι κατάφερα.. Σίγουρα αυτός που είναι γνώστης Ρωσικής ή Ρουμανικής γλώσσας δεν θα παίζεται.. Αλλά και οι αγγλομαθείς θα το γλείψουν το κοκκαλάκι τους.. :dancing:
Κατά τα άλλα θα μιλήσουμε σύντομα φίλε Δημήτρη οπως συννενοηθήκαμε..
εγω τα γραφω και προειδοποιο για να μην γινει οτι εγινε και μαζι σου.που πηγες ακουγωντας τον αλλον με τους κλωνους του που ελεγε οτι η Μολδαβια ειναι πανακρυβη και δεν θα καμακωσεται τιποτα.και οποσδηποτε οπως ειπες σε ειχε επηρεασει αρνητικα.και τελικα πηγες και ειδες οτι και μουνι εχει και καμακι εχει.και να μην σου βρηκε γυναικες ο Μολδολαγνος σου ειπε σιγουρα που να πας δεν ξερω αν σου βρηκε αυτος το σπιτι.γενικα σε συμβουλεψε.και παντα ειχες εναν ανθρωπο με μεγαλη πειρα εκει.ακομα και ψυχολογικα αυτο σε βοηθαει.ειναι πολυ σημαντικο να εχεις καποιον εμπειρο μαζι θα ελεγα απο τα πιο βασικα για καποιον που παει Πορνοεκδρομη.τωρα για της γυναικες εξαρταται και απο τον τυπο του αντρα.τα εχω γραψει επανηλλημενα στο Russia Sex&Vodka.Π.Χ.ο Πιτσιλιστής ειχε ΤΡΟΜΕΡΗ ΕΠΥΤΗΧΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΒΛΕΨΑ ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ ΕΡΘΕΙ!ενω ενας αλλος φιλος μου πολυ καλο παιδι που εμεινε Αγια Πετρουπολη 7 μηνες περιπου φαλακρος με μουσακι δεν ειχε καμια επυτηχια δεν τον θελαν οι γυναικες.γιατι ειχε την αγριαδα που της φοβιζε.σιγουρα αν παει Μολδαβια ενας σαν τον Πιτσιλιστη θα σκισει.ειναι 1000 φορες πιο ευκολο απο την Αγια Πετρουπολη.οπως καταλαβα τα μεγαλητερα εξοδα ειναι το αεροπορικο εισητηριο και το διαμερισμα.ολα τα αλλα ειναι παμφτηνα.

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
φιλε δημητράκης επειδή ζεις στα δικά μας περίπου μέρη σε γενικές γραμμές εξής δίκιο sta pio polla όμως οφίλος μου σπαστής FL ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ το μονο που έκανα για αυτόν ήταν το σπίτι[γαμάτο] τον πήρα και τον πήγα στο αεροδρόμιο και παρέα κάναμε στο μαγαζί μου τα αλλα προς τιμή του τα βρήκε μονος του.Είναι μάγκας παρότι ντροπαλός ,ερχόταν ας πούμε στο μαγαζί άφηνε καλο μπουρμπουάρ όπου πήγαινε ήταν σεμνός και ευγενικός κάτι δηλαδή που τις γυναίκες εδώ τις ρίχνει και δεν πεζή μεγάλο ρολο η φαλάκρα και το μουστάκι αν είσαι τέτοιος μάγκας.Ο fl έδωσε ρεσιτάλ μαγείας χωρίς να το δείχνει bravo του . A σπαστή εξής πόλους χαιρετισμούς από τι λιούντα η οποια όπως μου είπε ντρέπεται και μάλλον πιο πολύ από σένα

mounelanos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
236
αν ειναι κανεις σαν το βιντεακι με τα ΖΩΑ εχει αγριαδα και το επιπεδο του ειναι της λα'ι'κης θα χρειαστει να  σκασει λεφτα(για τα Μολδαβικα δεδομενα)και θα πρεπει να προσπαθισει πολυ για να του κατσουν

dimitrakis, αυτο ειναι αληθεια που ισχυει παντου και παντα, οχι μονο στη μολδαβια, υπαρχουν στερεοτυπα αντρικης συμπεριφορας, περα απο τα οποια κινεισαι μονο αν κουνας το ματσο με τα χαρτονομισματα και προχωρας σαν αραβας πετρελαιας που δεν του τελειωνουν και ουτε εχει την κουλτουρα να φερθει σαν ανθρωπος. Για μενα ισχυει ακομα και σε επι πληρωμη γυναικες, που ειτε σε γουσταρουν και προσπαθουν να σε κανουν να περασεις καλα ειτε σε ξεπετανε σκεπτομενες οτι για να παρουν τα λεφτα τους πρεπει να υπομεινουν τον μαλακα.

mounelanos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
236
Ευτυχώς ακόμα για τους Έλληνες έχουν πολύ καλή άποψη και μας γουστάρουν, θεωρούν πως έχουμε κουλτούρα.. Ίσως να φταίει το γεγονός πως δεν πάνε πολλοί Έλληνες και έτσι δεν χάλασαν ακόμα την πιάτσα.. Γι αυτό μάγκες προσέχτε μην χαλάσετε το καλό όνομα των Ελλήνων εραστών.. Αφήστε το δρόμο ανοιχτό για τους επόμενους που θα ακολουθήσουν..

fl,  πολυ σωστα τα λες! Αρκουν μερικες δεκαδες ματσο αρκουδιαρεων με λιγο παχυ πορτοφολι κι ακομα παχυτερη πετσα και περισσευουμενη μαγκια αρχοντοβλαχου, που εχοντας καταπιει καταπιεση χρονων απο συμβιες και εργοδοτες, θα ξεδωσουν με τσαμπουκα για να αποδειξουν τον ανδρισμο τους ασκωντας εξουσια σε γυναικες, για να βγαλουμε κακο ονομα!(πριν τα πορνοταξιδια, ελληνες φοιτητες σε ανατολικες χωρες εχουν αφησει εντυπωσεις αναλογες των αραβων, δυστυχως, τελικα μηπως πρεπει να δεχτουμε οτι το κομπλεξ υπαρχει?)

Μαγκες η προκληση ειναι να κατακτας σαν κυριος και να προσφερεις το παραμυθι και την ψευδαισθηση που οι γυναικες ζητανε για να μας προσφερουν κι αυτες το δικο τους παραμυθι. Αλλωστε εκει δεν ειναι Ελλαδα, ουτε την μυτη εχουν ψηλα, ουτε ζητανε να τις βγαλεις στο σουπερ κλαμπ και να τους κλεισεις διημερο στη μυκονο. Απλα ειναι τα πραγματα μην τα χαλαμε οι ιδιοι.

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
fl,  πολυ σωστα τα λες! Αρκουν μερικες δεκαδες ματσο αρκουδιαρεων με λιγο παχυ πορτοφολι κι ακομα παχυτερη πετσα και περισσευουμενη μαγκια αρχοντοβλαχου, που εχοντας καταπιει καταπιεση χρονων απο συμβιες και εργοδοτες, θα ξεδωσουν με τσαμπουκα για να αποδειξουν τον ανδρισμο τους ασκωντας εξουσια σε γυναικες, για να βγαλουμε κακο ονομα!(πριν τα πορνοταξιδια, ελληνες φοιτητες σε ανατολικες χωρες εχουν αφησει εντυπωσεις αναλογες των αραβων, δυστυχως, τελικα μηπως πρεπει να δεχτουμε οτι το κομπλεξ υπαρχει?)

Μαγκες η προκληση ειναι να κατακτας σαν κυριος και να προσφερεις το παραμυθι και την ψευδαισθηση που οι γυναικες ζητανε για να μας προσφερουν κι αυτες το δικο τους παραμυθι. Αλλωστε εκει δεν ειναι Ελλαδα, ουτε την μυτη εχουν ψηλα, ουτε ζητανε να τις βγαλεις στο σουπερ κλαμπ και να τους κλεισεις διημερο στη μυκονο. Απλα ειναι τα πραγματα μην τα χαλαμε οι ιδιοι.

Οι πιο σωστές κουβέντες που έχω διαβάσει εδώ και καιρό!

flowers lover

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Like
158
Πόντοι
1

Συμφωνώ και επαυξάνω.. Γι αυτό ανέφερα τι συμβαίνει με Αραβο-τουρκο-ιταλούς και πως τις βλέπουν οι Μολδαβές..
φιλε δημητράκης επειδή ζεις στα δικά μας περίπου μέρη σε γενικές γραμμές εξής δίκιο sta pio polla όμως οφίλος μου σπαστής FL ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ
ΜΑ ΚΑΜΜΙΑ!!! Για να μην πω πως με φρέναρε κι όλας αλλά δεν του κρατάω κακία επειδή εκτιμώ το λόγο που το έκανε..

flowers lover

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Like
158
Πόντοι
1
φιλε δημητράκης επειδή ζεις στα δικά μας περίπου μέρη σε γενικές γραμμές εξής δίκιο sta pio polla όμως οφίλος μου σπαστής FL ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ το μονο που έκανα για αυτόν ήταν το σπίτι[γαμάτο] τον πήρα και τον πήγα στο αεροδρόμιο και παρέα κάναμε στο μαγαζί μου τα αλλα προς τιμή του τα βρήκε μονος του.Είναι μάγκας παρότι ντροπαλός ,ερχόταν ας πούμε στο μαγαζί άφηνε καλο μπουρμπουάρ όπου πήγαινε ήταν σεμνός και ευγενικός κάτι δηλαδή που τις γυναίκες εδώ τις ρίχνει και δεν πεζή μεγάλο ρολο η φαλάκρα και το μουστάκι αν είσαι τέτοιος μάγκας.Ο fl έδωσε ρεσιτάλ μαγείας χωρίς να το δείχνει bravo του . A σπαστή εξής πόλους χαιρετισμούς από τι λιούντα η οποια όπως μου είπε ντρέπεται και μάλλον πιο πολύ από σένα
Γιατί το μισό σου ποστ εξαφανίστηκε και ενφανίζεται μόνο στην παράθεση; Έπεσε λογοκρισία; :s&m_3:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom