Επισκέπτης
Καλωσήρθες φίλε μετά απ΄αυτά που μας είπες θα μας στείλεις όλους Μολδαβία με C-130 ;)
χινο μεγατονουσ σπερματοσ μιστι μου!!!!!Λοιπόν, επειδή η ενημέρωση είναι πάνω από όλα, αν και είμαι λιώμα από την κούραση θα προσπαθήσω να απαντήσω σε ορισμένες ερωτήσεις και να πω και λίγες πληροφορίες..Ναι ο φίλος μου ο Μολδολάγνος.. Αλλά μπορείτε να βρείτε και μέσω ιντερνέτ, ιδιαίτερα στο επίσημο σαιτ της Μολδαβίας αλλά και στο ..
Tώρα σε ερώτηση του φίλου yantis όσον αφορά το ποσό που ξόδεψα στη Μολδαβία είναι 1500 Ευρώ για 12 μέρες.. Αναλυτικά, 350 τα εισιτήρια, 600 το διαμέρισμα και τα υπόλοιπα για φαγητό και γούστα.. Αυτό το τελευταίο να το αναλύσω.. Έτρωγα επί καθημερινής βάσεως στο Aleppo που είναι του φίλου μου του Μολντολάγνου, μικρό ρεστωράντ αλλά πολύ καλό φαγητό και εξαιρετικές τιμές.. Και το βραδάκι γίνεται μπαράκι και περνάνε πολλά αστέρια ααα εθνικής.. Τις κοπέλλες που γνώρισα τις πήγαινα και εκεί και γουστάρανε πολύ.. Δεν είχα ανάγκη να τις εντυπωσιάσω για να τις πάω στα πιο ακριβά μαγαζιά και ρεστωράντ.. Αυτά τα ζητάνε κυρίως οι επαγγελματίες που όπως ανέφερα σε άλλο ποστ δεν είχα επαφή.. Κεράσματα σε γυναικοπαρέες πάαααρα πολλά.. Έκανα γνωριμίες για να έχω δουλειά στο μέλλον.. Μπουρμουάρ, να σε προσκυνάνε.. Σχεδόν κάθε μέρα πήγαινα στο σούπερ και ψώνιζα για το σπίτι.. Πήγα φυσικά και σε άλλα μαγαζιά όπως Aerocafe, Coffe house, Green hill (για τους μυημένους).. Και τρια βράδυα πήγα σε club.. Εδώ όμως είμαι υποχρεωμένος να δώσω μια συμβουλή στους υποψήφιους επισκέπτες της Μολδαβίας. ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ!!! ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ TA CLUB ΤΗΣ ΜΟΛΔΑΒΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΑ ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΝΤΡΑ..ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΡΩΝ.. ΑΔΕΡΦΙΑ, ΕΥΧΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΑ, Μ-Α-Κ-Ρ-Ι-Α.. ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΙΣ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΥΦΙΚΤΟ ΦΤΑΝΕΙΣ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΝΕΥΡΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ.. Ε γι αυτο λέω πως είσαι σπάστης, επειδή ακόμα δεν γύρισα στην κολαση και με ξεσηκώνεις.. Έτσι είναι παιδιά.. Οι Μολδαβές τρελλαίνονται για καμάκι αλλά έγώ έχω την αναπηρία να είμαι ντροπαλός.. Γιατί στη Μολδαβία περί αναπηρίας πρόκειται.. Φυσικά το ποιοτικό καμάκι γουστάρουν οι κοπέλλες και όχι το λυγούρικο.. Γιατί αν φερθείτε σαν λυγούρηδες θα μείνετε με το στο χέρι..
Αυτά για την ώρα.. Συνεχίζω την αρθογραφία μου για τον Παράδεισο αφού ανανύψω..
Ποιά είναι τα "νεώτερα" σπάστη για θύμισε μου, γιατί βρίσκομαι σε κατάσταση νευρικής κρίσης σήμερα..Όσο για τον fl "ροτιστετον" να σας pi τα νεότερα που δεν είπε
Κράτα το σπέρμα σου pitsilisti μου γιατί θα σου χρειαστεί πολύ εκεί πέρα.. Μην το σπαταλάς άσκοπα εδώ.. Άν σε 1% είμαι υπερβολικός σε αυτά που γράφω, ξεφτιλείστε με όταν γυρίσετε..χινο μεγατονουσ σπερματοσ μιστι μου!!!!!
respect!!!!
Αρκετές φίλε μου pirforos.. Άσχετα αν είναι τα βασικά, πάντως με πολλές μπορείς να συννενοηθείς.. Από τη νέα γενιά 19-20 οι περισσότερες..Πωπω μας έχεις φτιάξει τρελά φίλε...ετοιμάζουμε βαλίτσες αγγλικά ξέραν καθόλου τα μολδαβάκια;
"κολασιτες" ο fl λέει μαλακίες μη τον ακούτε σας δουλεύει όλους ψιλό γκάζι. Θέλω να πω ότι αυτά που είδε είναι λίγα γιατί ΟΛΕΣ αυτή την εποχή λείπουν μετά τις 30 αυγούστου απλά θα τον βρίζετε για τα λίγα που σας λέει
Αγαπητέ Δημήτρη στο πρώτο μέρος του post σου τα λες πολύ σωστά, όσον αφορά τον τρόπο προσέγγισης εννοώ.. Στο 2ο σκέλος όμως έχεις πέσει τελείως έξω.. Ο Μολδολάγνος είναι φίλος μου, με βοήθησε πολύ σε άλλα πράγματα αλλά βοήθεια να πλησιάσω γυναίκες, ΚΑΜΜΙΑ.. Αν λέω ψέματα ας με διαψεύσει.. Μου το ξεκαθάρισε άλλωστε από την αρχή πως σε αυτό τον τομέα δεν θα μου πρόσφερε καμμιά βοήθεια και είχε τους λόγους του γι αυτό.. Με τα λίγα Αγγλικά μου κατάφερα ότι κατάφερα.. Σίγουρα αυτός που είναι γνώστης Ρωσικής ή Ρουμανικής γλώσσας δεν θα παίζεται.. Αλλά και οι αγγλομαθείς θα το γλείψουν το κοκκαλάκι τους..Παιδια οποσδηποτε ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΟΥΝΙ.σιγουρα το καμακι ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ.αλλαΠΡΟΣΕΞΤΑΙ!αν ειναι κανεις σαν το βιντεακι με τα ΖΩΑ εχει αγριαδα και το επιπεδο του ειναι της λα'ι'κης θα χρειαστει να σκασει λεφτα(για τα Μολδαβικα δεδομενα)και θα πρεπει να προσπαθισει πολυ για να του κατσουν.και αν ακομα πανε μαζι του θα πανε μονο για τα λεφτα και θα κοιταξουν να του φανε οσα πιο πολλα μπορουνε.ΕΝΑ ΑΛΛΟ που πρεπει να γνωριζεται ειναι Η ΓΝΩΣΗ ΤΗς ΓΛΩΣΣΑς.χωρις τη γλωσσα θα δυσκολευτειται λιγακι.εσυ φιλε flowers lover πηγες εκει και ειχες τη βοηθεια του moldolagnos που ειναι κατοικος εκει.αν πηγαινες μονος σου?δεν θα ειχες δυσκολευτει περισσοτερο?και σιγουρα δεν θα ειχες αυτο το αποτελεσμα.καλο ειναι να πατε με καποιον που ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ.αν δεν βρειτε καποιον τετοιο παρτε στην παρεα ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ καποιον που ΕΧΕΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑΞΗΔΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ειναι ΕΜΦΑΝΗΣΙΜΟς και ΔΥΝΑΤΟς ΣΤΟ ΚΑΜΑΚΙ.------μπραβο παιδια πολυ καλα τα ποστ σας παιδια moldolagnos και flowers lover τα διαβαζω με πολυ ενδιαφερον.
εγω τα γραφω και προειδοποιο για να μην γινει οτι εγινε και μαζι σου.που πηγες ακουγωντας τον αλλον με τους κλωνους του που ελεγε οτι η Μολδαβια ειναι πανακρυβη και δεν θα καμακωσεται τιποτα.και οποσδηποτε οπως ειπες σε ειχε επηρεασει αρνητικα.και τελικα πηγες και ειδες οτι και μουνι εχει και καμακι εχει.και να μην σου βρηκε γυναικες ο Μολδολαγνος σου ειπε σιγουρα που να πας δεν ξερω αν σου βρηκε αυτος το σπιτι.γενικα σε συμβουλεψε.και παντα ειχες εναν ανθρωπο με μεγαλη πειρα εκει.ακομα και ψυχολογικα αυτο σε βοηθαει.ειναι πολυ σημαντικο να εχεις καποιον εμπειρο μαζι θα ελεγα απο τα πιο βασικα για καποιον που παει Πορνοεκδρομη.τωρα για της γυναικες εξαρταται και απο τον τυπο του αντρα.τα εχω γραψει επανηλλημενα στο Russia Sex&Vodka.Π.Χ.ο Πιτσιλιστής ειχε ΤΡΟΜΕΡΗ ΕΠΥΤΗΧΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΒΛΕΨΑ ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ ΕΡΘΕΙ!ενω ενας αλλος φιλος μου πολυ καλο παιδι που εμεινε Αγια Πετρουπολη 7 μηνες περιπου φαλακρος με μουσακι δεν ειχε καμια επυτηχια δεν τον θελαν οι γυναικες.γιατι ειχε την αγριαδα που της φοβιζε.σιγουρα αν παει Μολδαβια ενας σαν τον Πιτσιλιστη θα σκισει.ειναι 1000 φορες πιο ευκολο απο την Αγια Πετρουπολη.οπως καταλαβα τα μεγαλητερα εξοδα ειναι το αεροπορικο εισητηριο και το διαμερισμα.ολα τα αλλα ειναι παμφτηνα.Αγαπητέ Δημήτρη στο πρώτο μέρος του post σου τα λες πολύ σωστά, όσον αφορά τον τρόπο προσέγγισης εννοώ.. Στο 2ο σκέλος όμως έχεις πέσει τελείως έξω.. Ο Μολδολάγνος είναι φίλος μου, με βοήθησε πολύ σε άλλα πράγματα αλλά βοήθεια να πλησιάσω γυναίκες, ΚΑΜΜΙΑ.. Αν λέω ψέματα ας με διαψεύσει.. Μου το ξεκαθάρισε άλλωστε από την αρχή πως σε αυτό τον τομέα δεν θα μου πρόσφερε καμμιά βοήθεια και είχε τους λόγους του γι αυτό.. Με τα λίγα Αγγλικά μου κατάφερα ότι κατάφερα.. Σίγουρα αυτός που είναι γνώστης Ρωσικής ή Ρουμανικής γλώσσας δεν θα παίζεται.. Αλλά και οι αγγλομαθείς θα το γλείψουν το κοκκαλάκι τους..
Κατά τα άλλα θα μιλήσουμε σύντομα φίλε Δημήτρη οπως συννενοηθήκαμε..
αν ειναι κανεις σαν το βιντεακι με τα ΖΩΑ εχει αγριαδα και το επιπεδο του ειναι της λα'ι'κης θα χρειαστει να σκασει λεφτα(για τα Μολδαβικα δεδομενα)και θα πρεπει να προσπαθισει πολυ για να του κατσουν
Ευτυχώς ακόμα για τους Έλληνες έχουν πολύ καλή άποψη και μας γουστάρουν, θεωρούν πως έχουμε κουλτούρα.. Ίσως να φταίει το γεγονός πως δεν πάνε πολλοί Έλληνες και έτσι δεν χάλασαν ακόμα την πιάτσα.. Γι αυτό μάγκες προσέχτε μην χαλάσετε το καλό όνομα των Ελλήνων εραστών.. Αφήστε το δρόμο ανοιχτό για τους επόμενους που θα ακολουθήσουν..
fl, πολυ σωστα τα λες! Αρκουν μερικες δεκαδες ματσο αρκουδιαρεων με λιγο παχυ πορτοφολι κι ακομα παχυτερη πετσα και περισσευουμενη μαγκια αρχοντοβλαχου, που εχοντας καταπιει καταπιεση χρονων απο συμβιες και εργοδοτες, θα ξεδωσουν με τσαμπουκα για να αποδειξουν τον ανδρισμο τους ασκωντας εξουσια σε γυναικες, για να βγαλουμε κακο ονομα!(πριν τα πορνοταξιδια, ελληνες φοιτητες σε ανατολικες χωρες εχουν αφησει εντυπωσεις αναλογες των αραβων, δυστυχως, τελικα μηπως πρεπει να δεχτουμε οτι το κομπλεξ υπαρχει?)
Μαγκες η προκληση ειναι να κατακτας σαν κυριος και να προσφερεις το παραμυθι και την ψευδαισθηση που οι γυναικες ζητανε για να μας προσφερουν κι αυτες το δικο τους παραμυθι. Αλλωστε εκει δεν ειναι Ελλαδα, ουτε την μυτη εχουν ψηλα, ουτε ζητανε να τις βγαλεις στο σουπερ κλαμπ και να τους κλεισεις διημερο στη μυκονο. Απλα ειναι τα πραγματα μην τα χαλαμε οι ιδιοι.
Συμφωνώ και επαυξάνω.. Γι αυτό ανέφερα τι συμβαίνει με Αραβο-τουρκο-ιταλούς και πως τις βλέπουν οι Μολδαβές..fl, πολυ σωστα τα λες! Αρκουν μερικες δεκαδες ματσο αρκουδιαρεων με λιγο παχυ πορτοφολι κι ακομα παχυτερη πετσα και περισσευουμενη μαγκια αρχοντοβλαχου, που εχοντας καταπιει καταπιεση χρονων απο συμβιες και εργοδοτες, θα ξεδωσουν με τσαμπουκα για να αποδειξουν τον ανδρισμο τους ασκωντας εξουσια σε γυναικες, για να βγαλουμε κακο ονομα!(πριν τα πορνοταξιδια, ελληνες φοιτητες σε ανατολικες χωρες εχουν αφησει εντυπωσεις αναλογες των αραβων, δυστυχως, τελικα μηπως πρεπει να δεχτουμε οτι το κομπλεξ υπαρχει?)
Μαγκες η προκληση ειναι να κατακτας σαν κυριος και να προσφερεις το παραμυθι και την ψευδαισθηση που οι γυναικες ζητανε για να μας προσφερουν κι αυτες το δικο τους παραμυθι. Αλλωστε εκει δεν ειναι Ελλαδα, ουτε την μυτη εχουν ψηλα, ουτε ζητανε να τις βγαλεις στο σουπερ κλαμπ και να τους κλεισεις διημερο στη μυκονο. Απλα ειναι τα πραγματα μην τα χαλαμε οι ιδιοι.
ΜΑ ΚΑΜΜΙΑ!!! Για να μην πω πως με φρέναρε κι όλας αλλά δεν του κρατάω κακία επειδή εκτιμώ το λόγο που το έκανε..φιλε δημητράκης επειδή ζεις στα δικά μας περίπου μέρη σε γενικές γραμμές εξής δίκιο sta pio polla όμως οφίλος μου σπαστής FL ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ
Γιατί το μισό σου ποστ εξαφανίστηκε και ενφανίζεται μόνο στην παράθεση; Έπεσε λογοκρισία;φιλε δημητράκης επειδή ζεις στα δικά μας περίπου μέρη σε γενικές γραμμές εξής δίκιο sta pio polla όμως οφίλος μου σπαστής FL ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ το μονο που έκανα για αυτόν ήταν το σπίτι[γαμάτο] τον πήρα και τον πήγα στο αεροδρόμιο και παρέα κάναμε στο μαγαζί μου τα αλλα προς τιμή του τα βρήκε μονος του.Είναι μάγκας παρότι ντροπαλός ,ερχόταν ας πούμε στο μαγαζί άφηνε καλο μπουρμπουάρ όπου πήγαινε ήταν σεμνός και ευγενικός κάτι δηλαδή που τις γυναίκες εδώ τις ρίχνει και δεν πεζή μεγάλο ρολο η φαλάκρα και το μουστάκι αν είσαι τέτοιος μάγκας.Ο fl έδωσε ρεσιτάλ μαγείας χωρίς να το δείχνει bravo του . A σπαστή εξής πόλους χαιρετισμούς από τι λιούντα η οποια όπως μου είπε ντρέπεται και μάλλον πιο πολύ από σένα