Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 746K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
RED,

Άσε τις μαλακίες και γύρνα πίσω!
Δεν σε πάω, πιστεύω ότι είσαι άσχετος του κερατά, δεν πρόκειται ποτέ να γίνουμε φίλοι, είμαι και εγώ από αυτούς που πιστεύουν ότι έβαλες κλώνους στο μαγαζί, αλλά στο τέλος, κανείς δεν είναι τέλειος. Εσύ βέβαια δεν θα γίνεις ποτέ, αλλά αυτό είναι μία άλλη υπόθεση.

Η αλήθεια είναι ότι μου έλειψες... :))))))))))))))

Μπορεί να μην με πιστεύεις, αλλά το εννοώ!

Soritas

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
...ΜΕ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΑ

Διαβάστε και ξεκαρδιστείτε στο γέλιο!
Romania's Consul to Chişinău, Ion Nuică, forwarded his resignation on Monday morning, after a tape in which he was surprised in intimate scenes with a woman, supposedly employee at the Romanian Consulat in Chişinău, Realitatea TV informs.

"Romania's general Consul to Chişinău was called in the country last week and on Monday presented his resignation at the first hour.” Alin Şerbănescu, MAE spokesman stated.

The Foreign Affairs Ministry in Bucharest mentioned that he had announced his intention as of Friday and he just signed the official act on Monday. The Foreign Affairs Ministry did not comment yet the reasons of this resignation and informed that the film is irrelevant, considering that the consul had already resigned.

Everything started from a video tape sent to a newspaper in Bucharest, in which Romania's consul to Chisinau, Ion Nuică, was filmed in a sexual intercourse with a woman.

Curentul editorial team says it received a film made with a hidden camera that renders a gentleman presented as Romanian diplomat in a sexual intercourse with a woman that seams to be inhabitant of R. Moldova, about which the authors of the film says she is an employee to the Consulat. The two also talked about some work issues, but not issues which could be related to the national security, Curentul writes.

The daily newspaper comments that the film- made in the style of the Mosfilm documentaries – includes political accents typical to the communist regime propaganda in Chisinau.

Το άρθρο εδώ

Και σχετικά βίντεο εδώ:

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
  Πέρα από την πλάκα του θέματος, είναι ένα αποτελεσματικότατα κτύπημα για την ρουμανόφιλη αντιπολίτευση εν όψει των επερχόμενων εκλογών της 29/7.
  Ο Βορονίν ως γνήσιος σταλινικός ηγέτης δεν θα καθόταν με σταυρωμένα χέρια.

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
  Πέρα από την πλάκα του θέματος, είναι ένα αποτελεσματικότατα κτύπημα για την ρουμανόφιλη αντιπολίτευση εν όψει των επερχόμενων εκλογών της 29/7.
  Ο Βορονίν ως γνήσιος σταλινικός ηγέτης δεν θα καθόταν με σταυρωμένα χέρια.

Σωστά,
Μάλιστα τις τελευταίες ημέρες, εκτός από την ανακοίνωση δημοσκόπησης που θέλει το κόμα του Βορόνιν πρώτο στις εκλογές, έχουν γίνει και πολλά δημοσιεύματα για συμφωνίες για δάνεια επενδύσεων με πολλές Δυτικές χώρες, όπως Σουηδία, Γερμανία, Ιταλία αλλά και την Ρωσία και την Κίνα. Μάλιστα το δημοσίευμα αναφορικά με την Κίνα κάνει λόγο για δάνειο ύψους 1 δις Δολλαρίων. Είναι εμφανές ότι έχει περάσει στην επίθεση. Τώρα βέβαια τι θα δείξει η κάλπη, αυτό δεν το ξέρει κανείς ακόμη.

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
  Από τη Ναυτεμπορική.
"Η ρωσική Δούμα ενέκρινε την παροχή δανείου στη Μολδαβία ύψους 500 εκατ. δολ. Υπενθυμίζεται πως κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του προέδρου της Μολδαβίας, κ. Vladimir Voronin στη Μόσχα (23 Ιουνίου) ο πρωθυπουργός της Ρωσίας, κ. Vladimir Putin είχε δηλώσει πως η Ρωσία είναι έτοιμη να διαθέσει στη Μολδαβία το παραπάνω δάνειο."
  Προσωπικά νομίζω ότι ΔΕΝ θα έχει πρόβλημα.
  Η αντιπολίτευση είναι διχασμένη, ανοργάνωτη, φέρει το βάρος για τις αναίτιες διαδηλώσεις του Απρίλη και τώρα με την ξεφωνημένη αποπομπη του Ρουμάνου πρέσβη (που έχει σαφώς καθοδηγητικό ρόλο) μένει ακέφαλη.
  Πως λοιπόν να χάσει ο σ.Βορονίν ?

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
Και πάλι σωστό!

Από την άλλη, ο Δήμαρχος του Κίσινεφ, ο οποίος ηγείται ενός των κομάτων της αντιπολίτευσης είχε κάνει κάποιες δηλώσεις υπέρ του Χίτλερ. Τις έβγαλαν λοιπόν στη φόρα και έτρεχε να μαζέψει τα αμάζευτα. Είναι γεγονός ότι ο Βορόνιν, παίζοντας σε πολλαπλά επίπεδα έχει κερδίσει τις εντυπώσεις.

Στις 29 Ιουλίου θα δούμε!

Εγώ πάντως στις 30 θα είμαι εκεί.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ειναι πολυ πιθανον ο Βαρονιν να παρει αυτοδυναμια.αν γινει και μια μικρη νοθεια.το θεμα ειναι αν η Ρωσσια μπορει και θελει να στιριξει την Μολδαβια οικονομικα που ειναι υπο καταρευση?τωρα ο Βαρονιν θα βγει.αλλα αν η οικονομικη κριση στην Ευρωπη επανελθει δρυμιτερη και πολλοι Μολδαβοι που δουλευουν στης Ευρωπα'ι'κες χωρες αναγκαστουν να γυρισουν πισω ανεργοι.τοτε σιγουρα ο Βαρονιν θα αρχισει να εχει προβληματα.

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
Εκτιμώ πως αν ο Βορόνιν πάρει αυτοδυναμία, η Ρωσία θα στηρίξει την οικονομία της Μολδαβίας γιατί δεν θα έχει άλλη επιλογή, με την προϋπόθεση βέβαια ότι θα βρεθεί μία λύση στο πρόβλημα της Τρανσνίστρια που να την εξυπηρετεί. Να μην ξεχνάμε ότι η εν λόγω περιοχή αποτελεί μία "προκεχωρημένη" Ρωσική βάση! Ο νοών νοείτο.

Τώρα πάλι, αν κερδίσει η αντιπολίτευση, εκτιμώ ότι η ΕΕ και οι ΗΠΑ δεν θα κάνουν τίποτε ουσιαστικό. Η πρόσφατη ιστορία αυτο έχει δείξει. Στην Ουκρανία με την λεγόμενη "πορτοκαλί" επανάσταση τους άφησαν στην μοίρα τους (και τα αποτελέσματα είναι εμφανή σήμερα). Στην δε Γεωργία χειρότερα.

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
φιλε "σοριτας" αυτό το ξέρω αλλα δεν είναι ο μονος είναι και άλλοι απλά δεν βγαίνουν προς τα έξω όσο για τον φίλο dim έχεις καλή ΓΝΩΣΗ ΤΙΣ ΧΩΡΑΣ και θα ήθελα να μου γράψεις pm γιτί μένω εδώ και θέλω να σε γνωρίσω όσο για τον fl αύριο τα νεότερα

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Πριν λίγο είχε ντοκιμαντέρ στο ΜΕΓΚΑ ( εμπόλεμη ζώνη με το Σωτήρη Δανέζη) για την Τρανσίστρια, το είδατε?

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Πριν λίγο είχε ντοκιμαντέρ στο ΜΕΓΚΑ ( εμπόλεμη ζώνη με το Σωτήρη Δανέζη) για την Τρανσίστρια, το είδατε?
Ναι χύστη μου .. το είδαμε!Ευτυχώς που μας το'πες δηλαδή. Τι μολδαβάκια ήταν αυτά? ή μάλλον .. τι υπερδνειστεριάκια ήταν αυτά?!

Δείτε την εκπομπή εδώ :

Μέρος 1ο - Μέρος 2ο -
(credits to Kalymnara)

Το MEGA προβάλλει σήμερα σε επανάληψη το ντοκιμαντέρ της «Εμπόλεμης Ζώνης» του Σωτήρη Δανέζη , «Η Χώρα των 12 Θαυμάτων». Πρόκειται για την Υπερδνειστερία, μια «χώρα» που δε θα βρείτε σε κανέναν χάρτη και που το όνομά της θυμίζει παραμύθι. Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο την αποκαλεί «μαύρη τρύπα της Ευρώπης». Ύστερα από προσπάθεια 16 μηνών οι δημοσιογράφοι της εκπομπής, εξασφάλισαν την είσοδο στη «χώρα» που είναι γνωστή για trafficking γυναικών και λαθρεμπόριο όπλων. Η Υπερδνειστερία είναι μια πρώην επαρχία της Μολδαβίας, η οποία αυτοανακηρύχτηκε αυτόνομο κράτος το 1990. Πρόκειται για μια στενή λωρίδα γης, στην ανατολική όχθη του ποταμού Δνείστερου, μήκους περίπου 450 χιλιομέτρων, ανάμεσα στην Ουκρανία και τη Μολδαβία. Εκτείνεται σε 4.000 τετραγωνικά χιλιόμετρα και ο πληθυσμός της δεν ξεπερνά το μισό εκατομμύριο. Πρωτεύουσα είναι η Τιρασπόλ, με 160.000 κατοίκους. Ρώσοι, Ουκρανοί και Μολδαβοί είναι οι κύριοι κάτοικοι της Υπερδνειστερίας. Άλλο ένα άκρως ενδιαφέρον ντοκιμαντέρ της «Εμπόλεμης Ζώνης» που αν τον χάσετε όταν προβλήθηκε, απόψε είναι ευκαιρία να το δείτε!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
φιλε gangsta σ'ευχαριστω!για τα βινεακια της εκπομπης.θα τα δω τωρα.εμεις εδω απο τηλεωραση  :shit:!ουτε τα Ρωσσικα καναλια δεν βλεπουμε!απο της 1 μεχρι της 7 το πρω'ι' μας κωβουνε την τηλεωραση.γιατι βαφουνε την κεντρικη κεραια :jerking:αυτο θα γινεται μεχρι τελη Αυγουστου.ειχε ξαναγινει το ιδιο 1997 ή 1998 επισκευες και καλα :jerking:.

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Να'σαι καλά Δημητράκη! Αλίμονο αν δε βοηθήσω τον ξενιτεμένο επίδοξο πορνομετανάστη του Χυσι-νάου και της λοιπής Μολδαβίας. Ω.. που-Τσάρε μου .. βγάλε κι'άλλον λόγο να ξεροχύσουμε :rockon:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
καταρχην το αν ζω σε μια μοναξια το ειδαν οσοι ηρθαν!το οτι της καθημερινες καθομαι στο κομπιουτερ 12-5 το πρω'ι' δεν σημαινει οτι ζω στη μοναξια.----βλεποντας τα βιντεακια για το ΠΜΡ μου θυμισε τη Ρωσσια της αρχες του 1993.αυτο που μου εκανε εντυποση ειναι η βενζινη που ειναι πανακρυβη. 1,28$ η 95 δηλαδη 39 ρουβλια σε σημερινες τιμες οταν στη Ρωσσια εχει 22 ρουβλια το λιτρο 0,7$.οι ανθρωποι ειναι φανατικοι Ρωσσοφιλοι.το μεγαλητερο μου οπλο εκει θα ειναι οτι μενω Αγια Πετρουπολη και εχω Ρωσσικο διαβατηριο!οποσδηποτε θα παω.για να θυμιθω πως ηταν η Ρωσσια το 1993.βεβαια εκει οντως θα ειναι λιγακι πληκτικα η μονη διασκεδαση θα ειναι το  :knockinb:!εκτος απο αυτο δεν εχει τιποτα αλλο :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
αυτο φιλε μου μηπως το κανεις απο ζηλεια?η Κολομβια καλη ειναι που θες να πας αλλα εχει λεει πολλους Ιταλους.και εννοειται οτι πρεπει να ξερεις Ισπανικα.που εσυ μαλλον δεν ξερεις.οποτε καλητερα να μην πας.ΟΠΩς ΚΑΙ ΠΜΡ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙς ΡΩΣΣΙΚΑ ΤΣΑΜΠΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙςΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΣΥ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙς ΚΛΩΝΟΥς για να πεις αυτα που λες.μπραβο που εχεις το θαρος να μην κρυβεσαι!ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΗΤΕΡΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ?ας σου απαντησει ο FIDEL που ηρθε και ειδε τι πεζει εδω. ----βλεποντας το βιντεακι Fidel ειδα οτι εχει Ρωσσικες τραπεζες πηρε το ματι μου μια διαφημιση της Gazprom bank.σε μερικα πραγματα ακομα και ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.στης καφετεριες τους ΕΧΕΙ ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.παντος με αυτα που ειδα σκεφτομαι να παρω τ'αμαξι μου.ΕΝΑ ΑΜΑΞΙ ΜΕ ΡΩΣΣΙΚΕς ΠΙΝΑΚΙΔΕς ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΟ ΟΠΛΟ ΓΙΑ ΚΑΜΑΚΙ!οπως στο Νοβγκοροντ ειναι ενα αμαξι με αριθμους κυκλοφωριας Αγιας Πετρουπολης.με το που σταματας και κατεβαινεις ΑΥΤΕς ΘΑ ΣΕ ΚΑΜΑΚΩΝΟΥΝ.τα χιλιομετρα δεν ειναι παρα πολλα 1500 περιπου.αλλα το κακο ειναι στα συνορα που μπορει να φας 5-6 ωρες ή και παραπανω!και παιρνας 2 συνορα Ρωσσιας-Ουκρανιας και Ουκρανιας-ΠΜΡ.

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
  Είναι περσινό το ντικυμονταίρ, αλλά πάντα επίκαιρο και αρκετά ενδιαφέρον.
  -Δημήτρη το ότι είδες ενά φοιτητή με λαπτοπο ΔΕΝ σημαίνει ότι έχουν ιντερνετ καφέ οι καφετέριες στο Τιράσπολ.  :cheesy:  Και όταν θάρθεις δεν θα σου θυμίζει Ρωσσία του 1993 αλλά του 1973 μάλλον. Εδώ ώρες ώρες νομίζω ότι έχει κολλήσει ο χρόνος και περιμένω να δω τον Μπρέζνιεφ στην Τηλεόραση.
  Αλλά από γυναίκες είναι πραγματικα άπαιχτο. Πραγματικός παράδεισος. Σίγουρα θα το ευχαριστηθείς όταν έρθεις (χωρίς αμάξι - δεν χρειάζεται).
  Αλλά μάλλον είμαστε οφ τοπικ. Να ανοίξω κανένα καινούργιο θρεντ ή είναι υπερβολικό.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
   -Δημήτρη το ότι είδες ενά φοιτητή με λαπτοπο ΔΕΝ σημαίνει ότι έχουν ιντερνετ καφέ οι καφετέριες στο Τιράσπολ.  :cheesy:  Και όταν θάρθεις δεν θα σου θυμίζει Ρωσσία του 1993 αλλά του 1973 μάλλον. Εδώ ώρες ώρες νομίζω ότι έχει κολλήσει ο χρόνος και περιμένω να δω τον Μπρέζνιεφ στην Τηλεόραση.
   Αλλά από γυναίκες είναι πραγματικα άπαιχτο. Πραγματικός παράδεισος. Σίγουρα θα το ευχαριστηθείς όταν έρθεις (χωρίς αμάξι - δεν χρειάζεται).
   Αλλά μάλλον είμαστε οφ τοπικ. Να ανοίξω κανένα καινούργιο θρεντ ή είναι υπερβολικό.
δεν ξερω το ειπαν οι φοιτητες οταν τους ρωτησαν αν εχουν ιντερνετ ειπαν εχουμε και ασυρματο.και αν ειδες μπαιναν στο ιντερνετ απο το wi-fi που ειχε εκεινη η καφετερια που καθοταν.για τ'αμαξι εχεις δικιο παντος θα ειναι οτι καλητερο για την πρωτη μερα!γιατι θα βγει η φημη οτι ηρθε καποιος απο την Αγια Πετρουπολη.ενω ετσι θα κανει να βγει η φημη 3-4 μερες.παντος φοβαμαι οτι θα ειναι ταλαιπωρια με τ'αμαξι.

flowers lover

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Like
158
Πόντοι
1
Πεστα ρε φίλε vonmakoulis γιατί το έχουν ξεσκίσει το theard.
Μπαίνουν στον Παράδεισο και τον κάνουν κόλαση. Τόσο ζήλεια ρε γαμώτο;
Αγαπητοί συναγωνιστές ανοίξτε ένα άλλο θέμα για να αντιπαρατεθείτε..
Εδώ μιλάμε μόνο για το μεγαλείο του Παραδείσου.. Γιατί πρέπει να το επαναλάβω όσο κουραστικός και αν γίνομαι, πως η Μολδαβία είναι Παράδεισος για τον άντρα.. Τι ομορφιά Θεέ μου, τι γυναίκες απίστευτες.. Παντού, στα πάρκα, στους δρόμους, στα καφέ και σχεδόν όλες έτοιμες για παιχνίδι.. Όταν είσαι εδώ, ξεχνάς τα πάντα, ζεις σε ένα άλλο κόσμο, ονειρικό, όπως τον φαντάζεσαι.. Και μόνο ότι βρίσκεσαι ανάμεσα σε τόση ομορφιά και η ατμόσφαιρα είναι ερωτική σε συνεχή βάση, σε γεμίζει... Εγώ πάντως το αποφάσισα πως η Μολδαβία θα είναι ό μόνιμος τουριστικός προορισμός μου.. Για να μην πω το μέλλον μου..
Αυτά για σήμερα γιατί σε λίγο αρχίζει η δράση.. Όσο για τον φίλο Moldolagno, έχω να πω πολλά, πάαααααααρρρα πολλά αλλά δεν είναι του παρόντος..

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ήρεμα φιλε fl μην τα λες όλα . Αγαπητέ von πως είναι τα πράγματα εκεί εσύ τα ξέρεις καλύτερα και πιστεύω η ενημέρωση από σένα είναι πιο έγκυρη από τα διαφορα ρεπορτάζ που βγαίνουν.Εγώ μένω μόνιμα στο κισινάου εδώ και πολλά χρονια και το ίδιο μπορώ να ενημερώσω τους συναγωνιστές καλύτερα από κάθε m.. που λέει ότι του κατεβει."κολασιτες" η ζωή εδώ στην πρωτεύουσα είναι στο 1/3 τις αθηνας ενώήρεμα φιλε fl μην τα λες όλα . Αγαπητέ von πως είναι τα πράγματα εκεί εσύ τα ξέρεις καλύτερα και πιστεύω η ενημέρωση από σένα είναι πιο έγκυρη από τα διαφορα ρεπορτάζ που βγαίνουν.Εγώ μένω μόνιμα στο κισινάου εδώ και πολλά χρονια και το ίδιο μπορώ να ενημερώσω τους συναγωνιστές καλύτερα από κάθε m.. που λέει ότι του κατεβει."κολασιτες" η ζωή εδώ στην πρωτεύουσα είναι στο 1/3 τις αθηνας ενώ στην επαρχία στο 1/4 βεβαια για αυτούς που θέλουν να ζουν ήρεμα δηλαδή με το καμάκι τα κεράσματα και όχι κάθε μέρα στα πιο ακριβά μαγαζιά όπως drive κλπ όσο για τις "τανιτσες" οι περισσότερες συνεργάζονται με την αστυνομία για αυτό ΠΡΟΣΟΧΗ καλύτερα αν θέλετε να γνωρίσετε γκόμενα κάντε το στα διαφορα καφέ και αν σας ζητήσουν χρήματα πάνω στη γνωριμία μακριά επίσης ένας άλλος τρόπος είναι το internet αν έχετε ερώτησης ευχαρίστως να απαντήσω όσο για τα πολιτικά πιστεύω ότι η ρωσία δεν θα αφήσει ποτε την moldavia να αποκολληθεί από τον άξονα τις.Άρα συνεπάγεται ότι αυτή που υποστηρίζονται από τι ρουμανια δεν έχουν καμια τύχη αυτά τα λίγα στην επαρχία στο 1/4 βεβαια για αυτούς που θέλουν να ζουν ήρεμα δηλαδή με το καμάκι τα κεράσματα και όχι κάθε μέρα στα πιο ακριβά μαγαζιά όπως drive κλπ όσο για τις "τανιτσες" οι περισσότερες συνεργάζονται με την αστυνομία για αυτό ΠΡΟΣΟΧΗ καλύτερα αν θέλετε να γνωρίσετε γκόμενα κάντε το στα διαφορα καφέ και αν σας ζητήσουν χρήματα πάνω στη γνωριμία μακριά επίσης ένας άλλος τρόπος είναι το internet αν έχετε ερώτησης ευχαρίστως να απαντήσω όσο για τα πολιτικά πιστεύω ότι η ρωσία δεν θα αφήσει ποτε την moldavia να αποκολληθεί από τον άξονα τις.Άρα συνεπάγεται ότι αυτή που υποστηρίζονται από τι ρουμανια δεν έχουν καμια τύχη αυτά τα λίγα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom