moldolagnos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
συγγνώμη απλά είναι νέος στο site
βεβαια αν ειναι κανεις σαν ΑΥΤΟΥς ακομα και στη Μολδαβια θα δυσκολευτει αρκετα να και θα χρειαστει να χαλασει πολλα λεφτα.παντος ειναι ενα μερος φτηνο με σχετικα ευκολες γκομενες για πορνοτουρισμονατο το βιντεακι η συμπεριφορα σου ειναι τετοια περιπου.μαγκια,λιγο αλητικο υφος,αγριαδα.ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙς ΓΕΡΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ. [youtube=425,350]HKkKTSN0OBA[/youtube] με την εμπειρια μου το καταλαβα αμεσως.αυτο το βιντεακι το εφτιαξα γιατι ενα μεγαλο ποσοστο Ελληνων εχουν τετοιο στυλ και φερονται ετσι και για αυτο ή φευγουν αγαμιτοι ή σκανε χοντρα λεφτα για να τους κατσουν.οποτε δεν ηθελα να ερθει καποιος και να φυγει αγαμητος οπως οι περισσοτεροι και να μου λεει μετα οτι τον ξεσηκωσα να ερθει εδω για να !
Είναι περσινό το ντικυμονταίρ, αλλά πάντα επίκαιρο και αρκετά ενδιαφέρον.
-Δημήτρη το ότι είδες ενά φοιτητή με λαπτοπο ΔΕΝ σημαίνει ότι έχουν ιντερνετ καφέ οι καφετέριες στο Τιράσπολ. Και όταν θάρθεις δεν θα σου θυμίζει Ρωσσία του 1993 αλλά του 1973 μάλλον. Εδώ ώρες ώρες νομίζω ότι έχει κολλήσει ο χρόνος και περιμένω να δω τον Μπρέζνιεφ στην Τηλεόραση.
Αλλά από γυναίκες είναι πραγματικα άπαιχτο. Πραγματικός παράδεισος. Σίγουρα θα το ευχαριστηθείς όταν έρθεις (χωρίς αμάξι - δεν χρειάζεται).
Αλλά μάλλον είμαστε οφ τοπικ. Να ανοίξω κανένα καινούργιο θρεντ ή είναι υπερβολικό.
επίσης απορία υπάρχει η ποδοσφαιρική ομάδα Σέριφ Τιράσπολ ( την είχα προσέξει παλιότερα έπαιζε σε κάτι προκριματικά καλοκαιριάτικα). Η ΟΥΕΦΑ δλδ αναγνωρίζει την τρανσίστρια? Ή συμμετέχει ως μολδαβική ομάδα?
Πιστέ Ιππότη αν θυμάμαι καλά την είχα δει κι εγώ σε κάτι προκριματικά σαν πρωταθλήτρια Μολδαβίας και απ'ότι είδα τώρα στο σάιτ της Uefa την έχει στο πρωτάθλημα Μολδαβίας. Με τόσα όπλα που λένε ότι έχει τη βλέπω να'ναι κάτι σαν Ηλιούπολη!
Ναι χύστη μου .. το είδαμε!Ευτυχώς που μας το'πες δηλαδή. Τι μολδαβάκια ήταν αυτά? ή μάλλον .. τι υπερδνειστεριάκια ήταν αυτά?!
Xαχα! Επίσης υπάρχει η Κονστρακτορούλ Κισινάου και η Ζίμπρου που είχε παίξει ο Άρης πριν 4 χρόνια! Αλλά κ εγώ συχνά πυκνά αυτή τη Σερίφ βλέπω! Ναι για αυτό όλο παίρνει το πρωτάθλημα! Γουστάρω η Πανάθα πρώτο προκριματικό να κληρωνόταν με αυτούς, εκδρομή θύρα 13 εκεί πέρα!
παιδια αυτο θα ειναι λαθος.μετα δεν θα τιποτα.δεν θα σας κοιτανε με πολυ συμπαθεια.αν θελετε αποτελεσμα ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.ΖΗΤΩ Η ΣΕΡΙΦ ΤΙΡΑΣΠΟΛ!ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΩΣΣΟΦΙΛΟΙ!κλπ.Αυτό θα τόθελα πολύ και εγώ.
Θα είχα φτιάξει εξέδρα να σας περιμένει .
Θα τρίβατε τα μάτια σας.
παιδια αν μπορειται βαλτε απο το ιντερνετ και αλλα τετοια απο εκπομπες που εχουν δειξει για το ΠΜΡ.να δουμε να παρουμε μια γευσηΝαι χύστη μου .. το είδαμε!Ευτυχώς που μας το'πες δηλαδή. Τι μολδαβάκια ήταν αυτά? ή μάλλον .. τι υπερδνειστεριάκια ήταν αυτά?!
Δείτε την εκπομπή εδώ :
Μέρος 1ο - Μέρος 2ο -
(credits to Kalymnara)
Το MEGA προβάλλει σήμερα σε επανάληψη το ντοκιμαντέρ της «Εμπόλεμης Ζώνης» του Σωτήρη Δανέζη , «Η Χώρα των 12 Θαυμάτων». Πρόκειται για την Υπερδνειστερία, μια «χώρα» που δε θα βρείτε σε κανέναν χάρτη και που το όνομά της θυμίζει παραμύθι. Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο την αποκαλεί «μαύρη τρύπα της Ευρώπης». Ύστερα από προσπάθεια 16 μηνών οι δημοσιογράφοι της εκπομπής, εξασφάλισαν την είσοδο στη «χώρα» που είναι γνωστή για trafficking γυναικών και λαθρεμπόριο όπλων. Η Υπερδνειστερία είναι μια πρώην επαρχία της Μολδαβίας, η οποία αυτοανακηρύχτηκε αυτόνομο κράτος το 1990. Πρόκειται για μια στενή λωρίδα γης, στην ανατολική όχθη του ποταμού Δνείστερου, μήκους περίπου 450 χιλιομέτρων, ανάμεσα στην Ουκρανία και τη Μολδαβία. Εκτείνεται σε 4.000 τετραγωνικά χιλιόμετρα και ο πληθυσμός της δεν ξεπερνά το μισό εκατομμύριο. Πρωτεύουσα είναι η Τιρασπόλ, με 160.000 κατοίκους. Ρώσοι, Ουκρανοί και Μολδαβοί είναι οι κύριοι κάτοικοι της Υπερδνειστερίας. Άλλο ένα άκρως ενδιαφέρον ντοκιμαντέρ της «Εμπόλεμης Ζώνης» που αν τον χάσετε όταν προβλήθηκε, απόψε είναι ευκαιρία να το δείτε!
παιδια αυτο θα ειναι λαθος.μετα δεν θα τιποτα.δεν θα σας κοιτανε με πολυ συμπαθεια.αν θελετε αποτελεσμα ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.ΖΗΤΩ Η ΣΕΡΙΦ ΤΙΡΑΣΠΟΛ!ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΩΣΣΟΦΙΛΟΙ!κλπ.
Διάβασε καλύτερα το πόστ μου. Φυσικά και την υποιστηρίζω. Τόσα παιχνίδια έχω δει..ΖΗΤΩ Η ΣΕΡΙΦ ΤΙΡΑΣΠΟΛ!ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΩΣΣΟΦΙΛΟΙ!κλπ.
Ναι ο φίλος μου ο Μολδολάγνος.. Αλλά μπορείτε να βρείτε και μέσω ιντερνέτ, ιδιαίτερα στο επίσημο σαιτ της Μολδαβίας αλλά και στο ..To διαμέρισμα πως το βρήκες? Κανόνισε ο μολντολάγνος?
Ε γι αυτο λέω πως είσαι σπάστης, επειδή ακόμα δεν γύρισα στην κολαση και με ξεσηκώνεις..spastiiiiii!!!!!!!!!! mu lipis
Έτσι είναι παιδιά.. Οι Μολδαβές τρελλαίνονται για καμάκι αλλά έγώ έχω την αναπηρία να είμαι ντροπαλός.. Γιατί στη Μολδαβία περί αναπηρίας πρόκειται.. Φυσικά το ποιοτικό καμάκι γουστάρουν οι κοπέλλες και όχι το λυγούρικο.. Γιατί αν φερθείτε σαν λυγούρηδες θα μείνετε με το στο χέρι..ο fl έχει απόλυτο δίκιο.Αν σας περισσεύει λίγο θάρρος με τις γκόμενες τότε θα "ξεκιστιτε" στο γαμήσι ,αυτός είναι ντροπαλός αλλα παρόλα αυτά πέρασε καλά γιατί μονες τους σας την πέφτουν.Τα περισσότερα μουνιά εδώ δεν γουστάρουν τους μολδαβούς γιατί είναι άγαρμποι στην συμπεριφορά τους .Ελάτε μάγκες ...