Νέα

Μολδαβία - Chişinău

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 742K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Μηνύματα
958
Like
2
Πόντοι
6
Εσύ γιατί μας αποτρέπεις από το να έθρουμε Μολδαβία? Και Ρουμανία? Και δε λες τα πράγματα όπως έχουν? ??
τωρα τοπιασα,τι εννοεις κ γι αυτο ξαναμπηκα
1.σαν μοντερειτορ,πρεπει να βλεπεις οτι αυτα που λες για κλωνους κ μαλακιες δεν ισχυουν
2.ρουμανια,αν ερθετε βαζω 1000ε στοιχημα οτι δεν θα κανετε σεφτε,κισιναου μονο ο μιτσος μπορει λογω ρωσσικων,οι αλλοι πολυ δυσκολα,αν δε το πιστευεις δεν εχεις παρα να ερθεις
 

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Μηνύματα
14.808
Κριτικές
13
Like
2.354
Πόντοι
4.765
νατο το βιντεακι η συμπεριφορα σου ειναι τετοια περιπου.μαγκια,λιγο αλητικο υφος,αγριαδα.ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙς ΓΕΡΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ. [youtube=425,350]HKkKTSN0OBA[/youtube]   με την εμπειρια μου το καταλαβα αμεσως.αυτο το βιντεακι το εφτιαξα γιατι ενα μεγαλο ποσοστο Ελληνων εχουν τετοιο στυλ και φερονται ετσι και για αυτο ή φευγουν αγαμιτοι ή σκανε χοντρα λεφτα για να τους κατσουν.οποτε δεν ηθελα να ερθει καποιος και να φυγει αγαμητος οπως οι περισσοτεροι και να μου λεει μετα οτι τον ξεσηκωσα να ερθει εδω για να  :jerking:!
 

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Μηνύματα
21.619
Κριτικές
1
Like
302
Πόντοι
386
Εγώ πάντως το δημητράκη τον εμπιστεύομαι με κλειστά μάτια σε αυτά που λέει! Και αυτό ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΙΔΑ ΜΕΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ!
 

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Μηνύματα
14.808
Κριτικές
13
Like
2.354
Πόντοι
4.765
ο Fidel εχει αλλο στυλ του το ειπα και το εχει καταλαβει το ειδε κιολας.ναι μεν οι γκομενες της  Ντισκο δεν τον προτιμανε γιατι εχει ενα στυλ διανοουμενου.για καμακι πρεπει να παει σε καποιο πανεπηστημιο.εκει ΘΑ ΣΚΙΣΕΙ!θα βγαλει γκομενες που μενα δεν θα πανε ποτέ!---μεγαλη επυτηχια θα εχει και ο Pitsilistis οχι στα πανεπηστημια στις ντισκο.στην Ντισκο εβγαλε φοβερη γκομενα (βεβαια εγω μετεφραζα,και πολλες φορες ειπα αλλα απο αυτα που μου ελεγε) ΚΑΤΟΙΚΟ Αγιας Πετρουπολης (εχει μεγαλη διαφορα απο γκομενες απο αλλες πολεις.ειναι πολυ πιο δυσκολες).ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΤΗΡΑς Ο FIDEL που ηταν μπροστα!ΤΟ ΔΕ ΛΑΘΟς ΤΟΥ PITSILISTI (το λεω μπροστα σε ολους γιατι δεν ειναι μυστηκο και καλο θα ειναι να το διωρθωσει)ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΧΟΡΕΥΕΙ!λεει δεν ξερω να χορευω!αν παει και χορεψει λιγακι θα εχει μεγαλες επυτηχιες.ΜΕ ΤΗ ΔΕ ΠΕΙΡΑ ΜΟΥ ΠΡΟΒΛΕΨΑ ΤΗΝ ΕΠΥΤΗΧΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΙ ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ (μαρτηρας παλι ο Fidel).
 

Επισκέπτης
ο Fidel εχει αλλο στυλ του το ειπα και το εχει καταλαβει το ειδε κιολας.ναι μεν οι γκομενες της  Ντισκο δεν τον προτιμανε γιατι εχει ενα στυλ διανοουμενου.για καμακι πρεπει να παει σε καποιο πανεπηστημιο.εκει

:2funny: :2funny: :2funny:
ε ρε μας βγηκε nerd με γυαλομπουκαλα ο ιπποτακος :boobies: :boobies: :boobies:  :zfuck:
Δεν πιστευω δημητρακη να εσκασε στην ντισκο με κανα βιβλιο παραμασχαλα?

ΤΟ ΔΕ ΛΑΘΟς ΤΟΥ PITSILISTI (το λεω μπροστα σε ολους γιατι δεν ειναι μυστηκο και καλο θα ειναι να το διωρθωσει)ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΧΟΡΕΥΕΙ!λεει δεν ξερω να χορευω!αν παει και χορεψει λιγακι θα εχει μεγαλες επυτηχιες.ΜΕ ΤΗ ΔΕ ΠΕΙΡΑ ΜΟΥ ΠΡΟΒΛΕΨΑ ΤΗΝ ΕΠΥΤΗΧΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΙ ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ (μαρτηρας παλι ο Fidel).

Θεος απλα!!!!!!!!!!!!!!!
Ουτε ο διδυμος αδερφος μου να ηταν :rockon: :rockon: :rockon:
 

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Μηνύματα
14.808
Κριτικές
13
Like
2.354
Πόντοι
4.765
μιτσο,σορρυ,νομιζα οτι ειχες πιο πολυ μυαλο,τωρα τι λογο εχω να κανω κλωνους για να γραφω δεν ξερω τι,δεν το καταλαβα
οι μοντερειτορ,αν σκαμπαζουν,που μ αυτα που βλεπω αμφιβαλλω,ειναι απλο να δουν απο που εγραφα εγω  κι απο που γραφω τωρα
τα αλλα ειναι ΚΑΡΑ-ΜΑΛΑΚΙΕΣ,
ΟΣΟ για υψος,επειδη εφαγες κολλημα με αυτο,ΠΑΝΤΟΥ Κ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΑΝΤΡΑ Κ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΥΨΟΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΚΟ,κλι ειδικα μολδαβια κ δυτ.ουκρανια που ΤΟ ΖΩ Κ ΤΟ ΞΕΡΩ
εγω εχω μεσο υψος 1,73 οποτε δεν μπορεις να πεις οτι εχω προβλημα υψους.ο Pitsilistis χωρις να εχει υψος γιατι βγαζει γκομενες ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ!που ειναι 1.000.000 πιο δυσκολο απο Κισινιοφ?η τεραστια πειρα μου μου λεει οτι το υψος παιζει πολυ λιγο ρολο.το παν ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΕΡΣΙΜΟ ΤΟ ΟΛΟ ΣΤΥΣΗΜΟ Η ΓΛΥΚΗΤΙΤΑ ΚΑΙ Η ΟΜΗΛΙΑεκει εσυ χανεις.εχεις αγριαδα γλυκητιτα δεν εχεις.και της φοβιζεις.οποτε οσο υψος και να εχεις δεν εχει αποτελεσμα.και δεν μιλαμε για Κισινιοφ και Ουκρανια που ειναι ΤΟ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΜΕΡΟς ΝΑ ΒΓΑΛΕΙς ΓΥΝΑΙΚΑ.αυτα ΤΑ ΛΕΩ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΑ'Ι'Τ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ!δεν τα λεω μονο σε σενα.τα λεω για να παρουν μια ιδεα για το πως πρεπει να φερονται με της γυναικες
στη μολδαβια μπορεις να βρεις γκομενες,στοχω πει απο παλια,ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΥΡΙΛΕ Η ΨΗΛΕς,εκτος αν ειναι καθαρα ρωσσιδες,οποτε ειναι αλλο ευαγγελιο αυτο
συγγνωμη εδω βρισκω στη Ρωσσια 180+ που δεν της προτιμαω γιατι δεν ειναι καυλιαρες!δεν θα βρω στη Μολδαβια που ειναι εκατομυρια φορες πιο ευκολα!?!!
 

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Μηνύματα
14.808
Κριτικές
13
Like
2.354
Πόντοι
4.765
[youtube=425,350]-R_eySF44v8[/youtube]  εγω μιλαω με αποδιξεις ΠΑΝΤΑ βαζω το βιντεακι να το δει ο κοσμος ΚΑΜΑΚΩΝΩ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΚΟΡΗ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ!!!το βιντεακι το τραβηξε ο Pitsilistis και ηταν διπλα του και ο Fidel.ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ ΚΑΝΕΙς!!η κορη 180+ και τι θες να πεις οτι δεν θα μπορεσω να καμακωσω στο Κισινιοφ?εδω Ελλαδα καμακωσα σε καφετερια!παλι τα παιδια ηταν μαρτυρες.
 

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Μηνύματα
21.619
Κριτικές
1
Like
302
Πόντοι
386
Red άντε πες αυτά με τους κλώνους είναι μλκιες. Αλλά ο δημητράκης έχει δίκιο στα υπόλοιπα.Και στον καθένα λέει τι του ταιριάζει ή αν του λέει ένα αρνητικό δε το λέει για να τον μειώσει. Αλλά για να τον βοηθήσει. Δε τα λέει για κακό. Μαζί σου είμαστε όχι εναντίον σου. Και εσύ ελπίζω να κάνεις το ίδιο.

Και ευελπιστούμε να έχουμε βοήθεια από σένα για Ρουμανία, Μολδαβία. Σίγουρα θα πάμε. Θα χαρούμε πολύ να έρθεις μαζί μας, αλλά και να συναντηθούμε εδώ στην Αθήνα. Σίγουρα έχεις πολλά να προσφέρεις! Join us!

O pitsilistis δεν είναι μόνο ότι έβγαλε αυτήν στο Fireball ( έχω μέχρι και το τηλέφωνό της στη ρώσικη SIM μου - το πήρα εγώ επειδή του πιτσιλιστή η ελληνική δε μιλούσες από εκεί!). Αλλά σε κάθε δρόμο εισέπρατε χαμόγελα, τον χαιρέταγαν! Άμα ήξερε λίγο τη γλώσσα και άμα παίζαμε πιο πολύ σίγουρα μπορούσε πολλά περισσότερα! Είναι γλυκούτσικο ο άτιμος!  :2funny:

Ότι άλλο λέει ο δημητράκης 100 % εγγυημένα ότι έτσι είναι. :rockon:
 

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Μηνύματα
14.808
Κριτικές
13
Like
2.354
Πόντοι
4.765
ευχαριστως,μονο ΠΟΥ ΕΓΩ,ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΤΙς "ΕΠΙ ΧΡΗΜΑΣΙ",αλλα ολο κ κατι θα πετυχουμε :fuck2: σε "οικονομικη συσκευασια" :grin: :grin: :grin:
απο αυτο που ειπε μπορω να κρινω πολλα.ενας νομος της φυσικης λεει οτι:Οι Πορνομεταναστες μετα το 6-7 ετος μονιμης παραμονης σε εναν τοπο πηγαινουν παρα πολυ με πουτανες οσο ευκολα και αν ειναι το μουνι.γιατι εχουνε πια  :knockinb: τοσες πολλες που βαριουνται να της βγαζουν να της γυρνανε να πηγαινουν σινεμα κλπ. για να της  :knockinb: και χωρις βεβαια να σταματισουν να καμακωνουν γκομενες πηγαινουν επι χρημασι που ειναι πιο ευκολο και πιο φτηνα αν μενεις εκει ΧΡΟΝΙΑ και ΕΙΣΑΙ ΠΙΑ ΣΑΝ ΝΤΟΠΙΟς.εσυ δεν εχεις φτασει ακομα σε αυτο να εισαι δηλαδη σαν ντοπιος.πηγαινεις σε μερη οπου πανε οι ξενοι πληρωνεις σαν ξενος.και ζεις σαν ξενος.και φυσικα δεν εχεις καταλαβει την νοοτροπια των γυναικων.
 

Επισκέπτης
παλι παλινδρομιτε τα τσουτσουνια σασ με ασχετα θεματα?
off topic θα σβιστουν!δε παραδιδουμε μαθιματα καμακι εδο περα...
μονο πλιροφοριεσ σχετικα με το εν λογο μεροσ.
απο δο και περα θα ειμαι αμιλικτοσ με σπερματοπαλαμουσ και παλινδρομιστεσ αυνανεσ χαζοχιστεσ που ασχολουνται με ενα καρο ασχετα θεματα!
αυτου του ειδουσ τα thread δεν ιιπαρχουν σε κανενα ελινικο φορουμ.
ειναι ακροσ ενδιαφεροντα και τετιεσ πλιροφοριεσ δε προκιτε να βριτε ποτε πουθενα.ασ τα κρατισουμε καθαρα!
δε θα κατσο να κανο διαλογουσ..διαλογουσ μονο απο κοντα οπιοσ θελει.
θα ειμαι αμιλικτοσ.
δεν μπορι να μπενι ο καθε ερεθισμενοσ μιστισ και να τα πιτσιλαι!
μιδενικι ανοχι.
φιλακια στα τσουτσουνακια σασ.!μουτσ!
 

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Μηνύματα
1.402
Like
0
Πόντοι
16
Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΦΡΟΔΙΣΙΑΚΟ
1.ευωδωθηκε το "ιντερνετικο" ραντεβου?
2.an και οι κατηγοριες εθνικες Α,Β,Γ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ δημιουργημα,αλλοι τα εθεσαν,ειναι μια ενδειξη,οποτε ΑΝΤΙΛΕΓΩ,ΤΑ  ΚΑΤΩΘΙ¨΄
η γ εθνικη ΕΙΝΑΙ γ εθνικη ΠΑΝΤΟΥ, ΚΙ Η Α ειναι Α παντου ΕΠΙΣΗΣ,ισως εννοεις οτι ο μεσος οροε ειναι πανω απο ΜΕΣΟ ΟΡΟ Ελλαδας,ΣΙΓΟΥΡΑ,αλλα τα στανταρντ παντου τα ιδια ειναι μια που ειναι ΜΟΥΝΑΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΚΙ ΕΚΕΙ ΠΑΛΙ ΜΟΥΝΑΡΑ ΕΙΝΑΙ,κ μια μετρια γκομενα ΜΕΤΡΙΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΣΤΗΝ ελλαδα,ΙΣΩς ΠΙΟ ΚΑΥΛΙΑΡΑ,αλλα η αξια της δεν ανεβαινει σιγουρα ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ., κι απο μετρια να γινει ΜΟΥΝΑΡΟΣ,,ισως το "ξεβρακωμα" ΒΟΗΘΑ  ΣΕ ΑΥΤΟ,αλλα οχι απο γ,σε Α ΕΘΝ.!!!!!!
3.καποια φωτο,οχι απο σαιτ οπως "σοριτας"π.χ.,αλλα απο δικο σου φακο,ευπροσδεκτα ,κι αν σε ενδιαφερει αυτο,μεταφερουν και μια αντικειμενηκοτητα,περι "εθνικων" κατηγοριων :grin:
4.χαιρομε που τα βρηκες ευκολα,γιατι για εμας ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Κ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ :think:
5.GOOD LUCK,again στην συνεχεια,γκολ δηλαδη μπηκαν???? :fuck2: :fuck2: :fuck2:
υ.γ.1. Oλα αυτα στο KISINIOF συμβαινουν,απ οτι ειδα,ναι?
Υ.Γ.2 ΣΕ ΤΙ ΓΛΩΣΣΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΣΥΝΕΝΟΗΣΗ Κ ΤΑ ΚΛΕΙΝΟΝΤΕ ΤΑ "ΑΠΑΝΩΤΑ" DATES???????
υ.γ.3 αν θες,ηλικιακα που βρισκεσαι,εννοω κ εσενα κ τα dates!!!poso eisai esy k poso αυτες που κανεις τα ραντεβου?,παλι GIA STATISTIKOYS LOGOYS,kai μονο εφοσον θες να πεις κατι τετοιο εδω
FILIKA RED :s&m_2:
Geia sou file redpainz.. Diavazo tis malakies pou grafeis kai eho vgei exo apo ta rouxa mou kai anagkastika na kano eggrafi gia na sou apantiso.. Meno hronia sto Kishinev den thelo na sou po ti eho gamisei giati den thelo na deihto.. Alla esi sti zoi sou eheis gamisei ginaika? Mallon milas gia alli hora pou ego den tin xero.. Auta pros to paron kai epifilassomai..
 

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Μηνύματα
593
Like
0
Πόντοι
6
απο αυτο που ειπε μπορω να κρινω πολλα.ενας νομος της φυσικης λεει οτι:Οι Πορνομεταναστες μετα το 6-7 ετος μονιμης παραμονης σε εναν τοπο πηγαινουν παρα πολυ με πουτανες οσο ευκολα και αν ειναι το μουνι.γιατι εχουνε πια  :knockinb: τοσες πολλες που βαριουνται να της βγαζουν να της γυρνανε να πηγαινουν σινεμα κλπ. για να της  :knockinb: και χωρις βεβαια να σταματισουν να καμακωνουν γκομενες πηγαινουν επι χρημασι που ειναι πιο ευκολο και πιο φτηνα αν μενεις εκει ΧΡΟΝΙΑ και ΕΙΣΑΙ ΠΙΑ ΣΑΝ ΝΤΟΠΙΟς.εσυ δεν εχεις φτασει ακομα σε αυτο να εισαι δηλαδη σαν ντοπιος.πηγαινεις σε μερη οπου πανε οι ξενοι πληρωνεις σαν ξενος.και ζεις σαν ξενος.και φυσικα δεν εχεις καταλαβει την νοοτροπια των γυναικων.

Πες τα Χρυσόστομε!
Μας έχει τρελλάνει ο άνθρωπος!
 

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Μηνύματα
1.402
Like
0
Πόντοι
16
Αγαπητέ είσαι OFF!
Σε ενωρίτερα posts o RED, ανέφερε ότι αρχικά νόμιζε ότι το Chisinau είναι η Ρώμη. Μετά αν δεν κάνω λάθος κάτι είπε για Λονδίνο! Μου θυμίζει εκείνο τον Σκωτσέζο Λοχία που κατά την διάρκεια του πολέμου της Βοσνίας, έφτασε μέχρι τον Πειραιά και αφού είδε την θάλασσα μετά θυμήθηκε ότι τα Σκόπια δεν είναι λιμάνι.
file soritas simfono apolitos me ola afta pu exis grapsi en kero kai mallon ise gnostis tis katastasis pu epikrati edo .Aftoi pu den pernane kala sti moldavia ine mono oi pisogledides giati me toses ginekes pu psaxnonte edo den meni ute enas anras eleftheros gia aftus
 

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Μηνύματα
1.402
Like
0
Πόντοι
16
Σύμφωνο απόλυτα με το φίλο Moldolagno.. Αυτός βεβαια είναι πολλά χρονια εδώ και ξέρει τι γλώσσα επίσης ξέρει την κουλτούρα τον Μολδαβών και έτσι τα πράγματα είναι πιο εύκολα για αυτόν..
 

flowers lover

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Μηνύματα
362
Like
158
Πόντοι
1
Σύμφωνο απόλυτα με το φίλο Moldolagno.. Αυτός βεβαια είναι πολλά χρονια εδώ και ξέρει τι γλώσσα επίσης ξέρει την κουλτούρα τον Μολδαβών και έτσι τα πράγματα είναι πιο εύκολα για αυτόν..
Sorry αλλα γράφω από το ίδιο computer με τον Moldolagno και μπερδευτήκαμε..
 

flowers lover

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Μηνύματα
362
Like
158
Πόντοι
1
Και για να απαντήσω σύντομα στον αγαπητό red θα πω τα εξής:
Είμαι γύρο στα 45 και τα κορίτσια που γνώρισα από 20 - 25..Με τις 2 είχε ευτυχή κατάληξη..Η μια από το love.mail από το πρώτο βραδυ που βρέθηκα εδώ..Με μια άλλη από το love έχω ραντεβού αύριο
 

flowers lover

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Μηνύματα
362
Like
158
Πόντοι
1
Δεν ασχολούμαι με επαγγελματίες γιατί δεν υπάρχει κανένας λόγος..Θα το πω χιλιάδες φορες πως τα πράγματα εδώ είναι απλά αν είσαι ευγενικός και δείχνεις σεβασμό..
Δεν ασχολούμαι με επαγγελματίες γιατί δεν υπάρχει κανένας λόγος..Θα το πω χιλιάδες φορες πως τα πράγματα εδώ είναι απλά αν είσαι ευγενικός και δείχνεις σεβασμό..
Τώρα για οποιον θέλει επαγγελματίες και από αυτές υπάρχουν παντού και το καταλαβαίνεις εύκολα.. Ιδιαιτερα τώρα που έχουν μειωθεί οι ξένοι, έχουν τρελαθεί..
Τώρα όσον αφορά photo δεν υπάρχει περίπτωση να βάλω από σεβασμό και μονο στις κοπέλες που γνωρίζω.. Αν μπορέσω να βγάλω καμια ρητό στο δρόμο (αν και δεν μου βγαίνει) θα βάλω..
Όσο για τις τιμές, ένα πράγμα θα πω.. Όλα μισά σε σχέση με την Ελλάδα.. Τελειώνοντας ενθαρρύνω όσους θέλουν να ταξιδέψουν στη Moldavia να το κάνουν άφοβα.. Αξίζει με χίλια..
 

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Μηνύματα
593
Like
0
Πόντοι
6
Δεν ασχολούμαι με επαγγελματίες γιατί δεν υπάρχει κανένας λόγος..Θα το πω χιλιάδες φορες πως τα πράγματα εδώ είναι απλά αν είσαι ευγενικός και δείχνεις σεβασμό..
...
Όσο για τις τιμές, ένα πράγμα θα πω.. Όλα μισά σε σχέση με την Ελλάδα.. Τελειώνοντας ενθαρρύνω όσους θέλουν να ταξιδέψουν στη Moldavia να το κάνουν άφοβα.. Αξίζει με χίλια..

FL
Σε παρακαλώ!
Υπάρχει ένα θέμα ΖΩΤΙΚΗΣ σημασίας και σε παρακαλώ θερμά, κοίταξέ το και πες μου.
Θα ήθελα να πας σε ένα μπακάλικο και να μου πεις τις τρέχουσες τιμές φέτας και ρέγγας.
 

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Μηνύματα
958
Like
2
Πόντοι
6
FF
Σε παρακαλώ!
Υπάρχει ένα θέμα ΖΩΤΙΚΗΣ σημασίας και σε παρακαλώ θερμά, κοίταξέ το και πες μου.
Θα ήθελα να πας σε ένα μπακάλικο και να μου πεις τις τρέχουσες τιμές φέτας και ρέγγας.
ΓΙΓΑΝΤΑ ΣΟΡΙΤΑς :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟ ΘΡΕΝΤ,γραφε εσυ ,εισαι κι ο μονος που μπορω να σχολιασω,ΜΕ ΤΟΥς ΑΛΛΟΥς ΠΛΗΤΤΩ ΑΦΟΡΗΤΑ,ολο τις ιδιες ευφανταστες "παραδεισενιες" μαλακιες,ΜΕΧΡΙ ΚΛΩΝΟΥς ΛΕΕΙ ΕΚΑΝΑ γιατι φοβαμαι να γραφω με το νικ μου :grin: :grin: :grin:ελεγε ο σεβαλιε,ειναι κ μοντ,τρομαρα του,ο δε νεοαφειχθης μολδολαγνος,εχω βαλει 10-15 μωρα  σε σπιτι μεσα κ ξεβρακωτα κ με ρωτα αν εχω παει με γυναικα :grin: :grin: :grin:
OXI,ΠΩς ΕΙΝΑΙ,ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ??????????? :jerking: :jerking: :jerking:ΜΑΛΛΟΝ ΞΕΡΕΙς  ΝΑ ΜΑς ΒΟΗΘΗΣΕΙς ΛΙΓΟ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙς :grin: :grin: :grin: :grin:
 

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Μηνύματα
958
Like
2
Πόντοι
6
Και για να απαντήσω σύντομα στον αγαπητό red θα πω τα εξής:
Είμαι γύρο στα 45 και τα κορίτσια που γνώρισα από 20 - 25..Με τις 2 είχε ευτυχή κατάληξη..Η μια από το love.mail από το πρώτο βραδυ που βρέθηκα εδώ..Με μια άλλη από το love έχω ραντεβού αύριο
F.L.ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΚΟΒΩ ΓΙΑ ΟΚ,εισαι κατι λιγο πιο μεγαλος αλλα εισαι ακομα στα ορια του free-game
oso gia τιμες,τα μισα που τα βλεπεις,δεν το καταλαβαινω,μαλλον,πηδς τα "παραπλευρα" εξοδα
γραψε κατι αν θελεις,εκτος αν συγκρινεις  το drive πχ, με πρωτο τραπεζζι στο ΡΕΜΟ :grin: :grin: :grin: ΤΟ ΚΑΦΕ ΝΕΡΟ ΣΤΟ MALL-DOVA με το ISLANDS,δεν τα ξαναγραφω βαριεμαι
σε τι γλωσσα μιλας?κ δεν σε ρωταω κατι αλλο,μονο στον "κολλητο" μου σοριτας θα απευθηνθω ξανα παλι :grin: :grin: :grin:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom