στα ελληνικα λοιπον επειδη εγω αν ερθω θα παω απο δρομο που φευγει απο κισιναου-botanica περνα μπροστα απο αεροδρομιο-bacoi, κ συνεχιζει κ περνα απο το ANENI-NOI,ΕΤΣΙ ΛΕΓΕΤΑΙ k EINAI TO TELEYTAIO PRIN TA SYNORA ME PRM,απο το δρομο αυτο που παει για benderi κ μετα τιρασπολ,απο εκει λοιπον περνας κ εσυ η απο αλλου συνηθως?Οχι δεν είπα αυτό. Απλά αν μπεις Σ/Κ που είναι κλειστό το ιμμιγκρέισιον , θα πρέπει να πας στην ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ να σου σφραγίσουν προσωρινά το ιμμιγκρείσιον καρτ που θα σου δώσουν στα σύνορα και την επόμενη εργάσιμη θα πας και στο ιμμιγκρέισιον . Διπλός κόπος δηλ. αν και είναι κοντά.Για μεταφρασε το στα Ελληνικά.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μολδαβία - Chişinău
- Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 12K
- Εμφανίσεις 746K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
vonmakoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Ναι, αυτόν.
ekei μιλανε ρουμανικα οι "δικοι" σου,αλλα στα παραζαλιζουνεΝαι, αυτόν.
μερσι οπως κ ναναι,παω δεν παω
ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΟΣΤγια να εξηγησω οτι το "ΠΑΝΟΣ ΧΟΝΤΡΟΣ",δεν εχει νοημα προσβλητικο για τον συγκεκριμενο ΠΑΝΟ,ισα ισα που οπως τον εχω δει ειναι κ συμπαθεστατος κ ευχαριστος τυπος,απλα ενας προσδιορισμος ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ Κ ΤΟΥ ΜΕΡΟΥΣ,ισως λιγο "ακομψος" κιολας,ως προς τον "σοριτα"-γιγαντα,κι οχι κατι αλλο που αφορα τΟν ΚΑΘΟΛΑ συμπαθη ΠΑΝΟ, του ΜΥΚΟΝΟΣΞΥΠΝΑ "ΣΟΡΙΤΑ" ΠΗΓΕ ΜΕΣΗΜΕΡΙ,
ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑς ΣΤΟ MALL-DOVA ΓΙΑ ΚΑΜΑΚΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΟ ΤΟ ΧΟΝΤΡΟ-MYKONOS!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πλακα κανω,το ξερω οτι μολις "μιλησεις" ΕΛΛΗΝΙΚΑ και σε ακουσουν τα "μωρα" στην πεφτουν κ δεν χρειαζεται καμακι,ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ,ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΞΕΝΟς
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΜΕΣ
ΜΕ ΙΣΟΤΙΜΙΑ 1Ε=15.6 MD Lei περιπου
βγηκα σαβατο με ενα μωρο εισοδος σε flamingo 2X200=400L K 2COKTAIL κ 2ρεντ-μπουλ 250+100=350,sto bar,για τραπεζι ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΟΣΑ ΠΕΡΙΣΕΥΟΥΜΕΝΑ,αλλα εσεις θα σας βαλουν οι γκομενες να παρετε τραπεζι βεβαια
μετα στο DRIVE μια γρηγορη,ηθελε να δει μια φιλη της κ να δει κι η φιλη της τι "αστερι" συνοδευει ,δηλαδη εμενα βαλτε αλλα 200 εισοδο κ 200 μεσα,κοκταιλ κ 2 ρεντ μπουλ,αλλα 400MDL
eixame παει κ μακντοναλντς λιγο νωριτερα,αλλα 150mdl EKEI,αν ειχα να κινουμε κ με ταξι κλπ μαλακιες βαλτε αλλα 200λFYSIKA H KOPELLA DEN EINAI "KARIOLA" STYL NA ΖΗΤΑΕΙ ΡΕΣΤΟΡΑΝΤ Κ ΤΕΤΟΙΑ,φοιτητρια μουναρα ειναι απο μεσαια οικογενεια,κ αυτα που καναμε ειναι νορμαλ,οταν θες να συνοδευεις κ να γ...ας,μωρα κ 15 χρονια και,μικροτερες απο σενα
ΣΥΝΟΛΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 120ΕΥΡΩ,ΧΩΡΙς ΝΑΜΑΙ ΘΥΜΑ Η ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΜΜΙΑ ΕΞΑΡΤΗΣΗ απο την ,"αριστη" σε ολα-συμπεριφορα,παρεα,γαμησι- κοπελλα,ηταν κ δεδομενο το γ....σι οταν βγηκαμε γιατι απο το μακντοναλντς ειχα ριξει "χοντρο" χουφτωμα,αν δεν καθοταν για χουφτωμα παει να πει ουτε γ...σι εχει μετα οποτε ας φυγει,ΑΝ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΟ ΧΟΥΦΤΩΜΑ ΕΧΕΙ Κ Γ...ΣΙ ΜΕΤΑ ΟΠΟΤΕ Ας ΠΑΕΙ Κ ΤΟ ΠΑΛΙΑΜΠΕΛΟ απλα εκει ο κοσμος οταν βγαινει πινει κ χορευει κ ξαναπινει κ χορευει κ μετα γα...σι δυνατο μεχρι την αλλη μερα το μεσημερι,ΚΑΛΑ Κ ΩΡΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ,αλλα αν εχετε παρεα μεσου επιπεδου κοπελλες κ πανω κ ειστε κ καποιος που βγαινει με πολλες κι οχι με μια συνεχεια ,αυτα στο ΚΙΣΙΝΑΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΤΗΝΑ,ΜΙΝΙΜΟΥΜ 100-150Ε ΠΑΕΙ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ,ΑΝ ΕΙΣΤΕ Κ ΑΛΟΔΑΠΟς ΚΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ "PARTY-GIRL",ΤΟΤΕ ΜΕ ΣΟΥΣΙ-ΜΠΑΡ,ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΣΑΜΠΑΝΙΕς ΚΛΠ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΕΙ 300 ΚΑΙ,και δεν θα γ...τε κιολας
τωρα αν πατε στα χωρια ειναι πολυ πιο φτηνα,αν μπορειτε να μεινετε κ σας αρεσει,αλλα γκομενες ειναι δυσκολο να πλησιασετε λογω κλειστου κυκλου ντρεπονται κ το καμακι ειναι δυσκολο,ειδικα στις καλες,ασε που χωρια γρι δεν μιλανε αγγλικα
αν εισαι ξενος κι ανεκπευδευτος,βαλτε σε αυτα ενα γευμα σε ακριβο ρεστοραντ,ΘΑ ΣΑΣ ΚΟΥΒΑΛΗΣΟΥΝ Κ ΦΙΛΗ ΦΙΛΕς Κ ΔΕΝ ΘΑ ΓΑΜΙΣΕΤΕ ΚΙΟΛΑς,τουλαχιστον στα 3 ραντεβου ισως κ καθολου,αμα σφιξουν τα πραγματα θα εξαφανιστουν προς αναζητηση αλλων προθυμων να πληρωνουν,και ειναι πολλοι,ειδικα καλοκαιρι
ΜΕ ΙΣΟΤΙΜΙΑ 1Ε=15.6 MD Lei περιπου
βγηκα σαβατο με ενα μωρο εισοδος σε flamingo 2X200=400L K 2COKTAIL κ 2ρεντ-μπουλ 250+100=350,sto bar,για τραπεζι ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΟΣΑ ΠΕΡΙΣΕΥΟΥΜΕΝΑ,αλλα εσεις θα σας βαλουν οι γκομενες να παρετε τραπεζι βεβαια
μετα στο DRIVE μια γρηγορη,ηθελε να δει μια φιλη της κ να δει κι η φιλη της τι "αστερι" συνοδευει ,δηλαδη εμενα βαλτε αλλα 200 εισοδο κ 200 μεσα,κοκταιλ κ 2 ρεντ μπουλ,αλλα 400MDL
eixame παει κ μακντοναλντς λιγο νωριτερα,αλλα 150mdl EKEI,αν ειχα να κινουμε κ με ταξι κλπ μαλακιες βαλτε αλλα 200λFYSIKA H KOPELLA DEN EINAI "KARIOLA" STYL NA ΖΗΤΑΕΙ ΡΕΣΤΟΡΑΝΤ Κ ΤΕΤΟΙΑ,φοιτητρια μουναρα ειναι απο μεσαια οικογενεια,κ αυτα που καναμε ειναι νορμαλ,οταν θες να συνοδευεις κ να γ...ας,μωρα κ 15 χρονια και,μικροτερες απο σενα
ΣΥΝΟΛΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 120ΕΥΡΩ,ΧΩΡΙς ΝΑΜΑΙ ΘΥΜΑ Η ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΜΜΙΑ ΕΞΑΡΤΗΣΗ απο την ,"αριστη" σε ολα-συμπεριφορα,παρεα,γαμησι- κοπελλα,ηταν κ δεδομενο το γ....σι οταν βγηκαμε γιατι απο το μακντοναλντς ειχα ριξει "χοντρο" χουφτωμα,αν δεν καθοταν για χουφτωμα παει να πει ουτε γ...σι εχει μετα οποτε ας φυγει,ΑΝ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΟ ΧΟΥΦΤΩΜΑ ΕΧΕΙ Κ Γ...ΣΙ ΜΕΤΑ ΟΠΟΤΕ Ας ΠΑΕΙ Κ ΤΟ ΠΑΛΙΑΜΠΕΛΟ απλα εκει ο κοσμος οταν βγαινει πινει κ χορευει κ ξαναπινει κ χορευει κ μετα γα...σι δυνατο μεχρι την αλλη μερα το μεσημερι,ΚΑΛΑ Κ ΩΡΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ,αλλα αν εχετε παρεα μεσου επιπεδου κοπελλες κ πανω κ ειστε κ καποιος που βγαινει με πολλες κι οχι με μια συνεχεια ,αυτα στο ΚΙΣΙΝΑΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΤΗΝΑ,ΜΙΝΙΜΟΥΜ 100-150Ε ΠΑΕΙ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ,ΑΝ ΕΙΣΤΕ Κ ΑΛΟΔΑΠΟς ΚΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ "PARTY-GIRL",ΤΟΤΕ ΜΕ ΣΟΥΣΙ-ΜΠΑΡ,ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΣΑΜΠΑΝΙΕς ΚΛΠ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΕΙ 300 ΚΑΙ,και δεν θα γ...τε κιολας
τωρα αν πατε στα χωρια ειναι πολυ πιο φτηνα,αν μπορειτε να μεινετε κ σας αρεσει,αλλα γκομενες ειναι δυσκολο να πλησιασετε λογω κλειστου κυκλου ντρεπονται κ το καμακι ειναι δυσκολο,ειδικα στις καλες,ασε που χωρια γρι δεν μιλανε αγγλικα
αν εισαι ξενος κι ανεκπευδευτος,βαλτε σε αυτα ενα γευμα σε ακριβο ρεστοραντ,ΘΑ ΣΑΣ ΚΟΥΒΑΛΗΣΟΥΝ Κ ΦΙΛΗ ΦΙΛΕς Κ ΔΕΝ ΘΑ ΓΑΜΙΣΕΤΕ ΚΙΟΛΑς,τουλαχιστον στα 3 ραντεβου ισως κ καθολου,αμα σφιξουν τα πραγματα θα εξαφανιστουν προς αναζητηση αλλων προθυμων να πληρωνουν,και ειναι πολλοι,ειδικα καλοκαιρι
07.07.2009 ta τελεφτεα νεα
valuta cursul
USD 11.23
EUR 15.59
RON 3.70
RUB 0.36
UAH 1.47 σιμερα ελιχε ι diorthosi τον εκλογικον καταλογον και ι χορα εινε σε εκλογικο πιρετο 29 iuliou oi εκλογες ακριβινε κατα 1.2 lei ι venzini και oi τιμες τραβαν τιν ανιφορα στα ειδι προτις αναγkις ι ροσικι βουλι eνεκρινε daneio 500 εκατομιριον δολαριον στον βορονιν. ολοι oi sexoclubofasi λογο γεγονοτον εινε καθε σαβατοκιριακο οdessα best regards yantis
valuta cursul
USD 11.23
EUR 15.59
RON 3.70
RUB 0.36
UAH 1.47 σιμερα ελιχε ι diorthosi τον εκλογικον καταλογον και ι χορα εινε σε εκλογικο πιρετο 29 iuliou oi εκλογες ακριβινε κατα 1.2 lei ι venzini και oi τιμες τραβαν τιν ανιφορα στα ειδι προτις αναγkις ι ροσικι βουλι eνεκρινε daneio 500 εκατομιριον δολαριον στον βορονιν. ολοι oi sexoclubofasi λογο γεγονοτον εινε καθε σαβατοκιριακο οdessα best regards yantis
ΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΞ ΣΤΟ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙτι εγινε ρε παιδια? πολυ ησυχια στο φορουμ, μονο ο Yantis ειναι σταθεροs στα ρεπορτ (οικονομικα, πολεμικα κτλ), ολοι για σεξ πηγατε?
flowers lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2009
- Like
- 158
- Πόντοι
- 1
Χαιρετώ τους απανταχού συναγωνιστές και Μολδαβόφιλους..
Ευπυθώς αναφέρω ότι μεθαύριο Παρασκευή και ώρα 16:00 αναχωρώ αεροπορικώς για τον ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ για 12 μερούλες.. Έχω κάνει την προεργασία μου από δω αλλά έχει προετοιμάσει και το έδαφος το φιλαράκι μου εκεί και προσδοκώ να περάσω αξέχαστες διακοπές.
Θα δώσω πλήρη αναφορά μόλις επιστρέψω και φυσικά αφού συνέλθω..
Ευπυθώς αναφέρω ότι μεθαύριο Παρασκευή και ώρα 16:00 αναχωρώ αεροπορικώς για τον ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ για 12 μερούλες.. Έχω κάνει την προεργασία μου από δω αλλά έχει προετοιμάσει και το έδαφος το φιλαράκι μου εκεί και προσδοκώ να περάσω αξέχαστες διακοπές.
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
flowers lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2009
- Like
- 158
- Πόντοι
- 1
Mη σκούζεις παλληκάρι μου..
Αφού τα είπαμε τα συμφωνήσαμε..
Πάω να προετοιμάσω το έδαφος για να είναι τα πράγματα ποιό εύκολα..
Επισκέπτης
Φίλε καλά να περάσεις αναμένουμε εντυπώσεις και εκτενές φωτορεπορτάζ ;)
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
ναι ναι ναι και εγώ να δεις που αναμένω εντυπώσεις και εκτενές φωτορεπορτάζ
φίλε μου καλά να περάσεις
flowers lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2009
- Like
- 158
- Πόντοι
- 1
Αυτό σημαίνει ευγενής άμιλλα και σωστός συναγωνισμόςναι ναι ναι και εγώ να δεις που αναμένω εντυπώσεις και εκτενές φωτορεπορτάζ
φίλε μου καλά να περάσεις
Οι ευχές σας θα με συνοδεύουν και υπόσχομαι να επιστρέψω με εκτενές φωτορεπορτάζ, όσο αυτό είναι εφικτό φυσικά (και εννοώ το φωτό) επειδή δεν θα επιδιώξω να έχω σχέση με επαγγελματίες ή ημί)..
Επισκέπτης
Αυτό σημαίνει ευγενής άμιλλα και σωστός συναγωνισμός
Οι ευχές σας θα με συνοδεύουν και υπόσχομαι να επιστρέψω με εκτενές φωτορεπορτάζ, όσο αυτό είναι εφικτό φυσικά (και εννοώ το φωτό) επειδή δεν θα επιδιώξω να έχω σχέση με επαγγελματίες ή ημί)..
Τι επαγγελματίες πάρε μια κάμερα και φωτογράφιζε ότι δεις στο δρόμο..καθημερινά Ρωσιδια..εεε Μολδαβιδια ήθελα να πω
θα διασταυρωθουμε στον αερα,εγω παρασκευη γυρναω greeceΧαιρετώ τους απανταχού συναγωνιστές και Μολδαβόφιλους..
good luck η αλλιως καλο βολι
flowers lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2009
- Like
- 158
- Πόντοι
- 1
Αγαπητέ yantis σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου.. 29 χαράματα επιστρέφω.. Αλλά και για πριν έχω δέσει ήδη τον γάιδαρο μου.. Έχω κάνει τα κατάλληλα κονέ για να μην με πειράξει κανένας.. Εννοείται όμως πως θα προσέχω κιόλας..polaa φιλια στα μωρά f.lovers καλά να περάσεις πρόσεχε όμως 29 ιουλίου έχουν εκλογές μεγάλη προσοχή άμα δεις και σκουραίνουν τα πράγματα πήγαινε "οdεεσα" πάντα τέτοια άξιος
Κρίμα που δεν θα διασταυρωθούμε εκεί.. Και εσύ καλά να περάσεις στο Greece αν και είμαι 100% σίγουρος πως περνάς καλύτερα στη Moldova..θα διασταυρωθουμε στον αερα,εγω παρασκευη γυρναω greece
good luck η αλλιως καλο βολι
Θα σου κάνω το χατίρι εσένα ειδικά για να σε δελεάσω..Τι επαγγελματίες πάρε μια κάμερα και φωτογράφιζε ότι δεις στο δρόμο..καθημερινά Ρωσιδια..εεε Μολδαβιδια ήθελα να πω
flowers lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2009
- Like
- 158
- Πόντοι
- 1
Είμαι Βουδαπέστη και περιμένω την πτήση για Kishinev..
Αρχίζει και συνηθίζει το ματι μου στις ωραίες γυναίκες (Ουγγαρέζες και μη).. Απέχω μόλις 6 ώρες από τον Παράδεισο και η αγωνία μου δεν περιγράφεται.. Μόλις πριν λίγο έλαβα ένα email από ένα 22χρόνο ξανθό αστέρι που γνωριστήκαμε πριν λίγες μέρες στο love.mail και με ενημερώνει πως θα με περιμένει το βράδυ στο αεροδρόμιο.. Πω πω χτυποκάρδι.. Φοβάμαι μην πάθω κανένα έμφραγμα και είμαι και σε κρίσιμη ηλικία..
Αρχίζει και συνηθίζει το ματι μου στις ωραίες γυναίκες (Ουγγαρέζες και μη).. Απέχω μόλις 6 ώρες από τον Παράδεισο και η αγωνία μου δεν περιγράφεται.. Μόλις πριν λίγο έλαβα ένα email από ένα 22χρόνο ξανθό αστέρι που γνωριστήκαμε πριν λίγες μέρες στο love.mail και με ενημερώνει πως θα με περιμένει το βράδυ στο αεροδρόμιο.. Πω πω χτυποκάρδι.. Φοβάμαι μην πάθω κανένα έμφραγμα και είμαι και σε κρίσιμη ηλικία..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις
- 36K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις