Καλημέρα αγαπητοί συναγωνιστές..
Sorry μα γράφω από υπολογιστή που δεν έχει "εελλινικο" πληκτρολόγιο..
Σύντομα θα σας αναφέρω πως περνάω φ-α-ν-τ-α-σ-τ-ι-κ-α! Σήμερα είναι η τρίτη μέρα στο Kishinev και ήδη έχω χάσει τι μπάλα από τα ραντεβού.. Με τρόμαξαν κάποιοι πως οι Μολδαβές έχουν αλλάξει και πως δύσκολα προσεγγίζονται.. Sorry αλλα αυτά είναι παραμυθια γης Χαλιμάς.. Όπως έχω γράψει και παλιότερα οι Μολδαβές πεθαίνουν για ευγενικούς άντρες..
Αν λοιπόν τους δείξεις σεβασμό και είσαι "ευγενικος" δεν θα δεν θα προλαβαίνεις να κλείνεις ραντεβού.. Περιττό να σας πω πως έχω ζαλιστεί από την ομορφιά τον Γυναικών εδώ και από A και από B και από Γ εθνική μωρά όπως τα "αποκαλουν" μερικοί ειδήμονες.. Φυσικά τα μωρά Γ εθνιής, στην Ελλάδα αντιστοιχούν σε μωρά A εθνικής και με διαφορα!
Ολοκληρώνοντας θα πρέπει να επαναλάβω πως η Moldavia συνεχίζει να είναι ο Παράδεισος τον αντρών που έχουν τον τρόπο τους και δεν εννοώ τα χρήματα, ιδιαιτερα τώρα που οι ξένοι έχουν μειωθεί "αισθητα" λόγο τον τελευταίον γεγονότων!
Αυτά προς το παρόν και επιφυλάσσομαι για αναλυτικότερη ενημέρωση μετά την επιστροφή μου...
edit_Duracell: Διόρθωση greekglish.
Yπενθυμίζω το σχετικό thread...
Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΦΡΟΔΙΣΙΑΚΟ
1.ευωδωθηκε το "ιντερνετικο" ραντεβου?
2.an και οι κατηγοριες εθνικες Α,Β,Γ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ δημιουργημα,αλλοι τα εθεσαν,ειναι μια ενδειξη,οποτε ΑΝΤΙΛΕΓΩ,ΤΑ ΚΑΤΩΘΙ¨΄
η γ εθνικη ΕΙΝΑΙ γ εθνικη ΠΑΝΤΟΥ, ΚΙ Η Α ειναι Α παντου ΕΠΙΣΗΣ,ισως εννοεις οτι ο μεσος οροε ειναι πανω απο ΜΕΣΟ ΟΡΟ Ελλαδας,ΣΙΓΟΥΡΑ,αλλα τα στανταρντ παντου τα ιδια ειναι μια που ειναι ΜΟΥΝΑΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΚΙ ΕΚΕΙ ΠΑΛΙ ΜΟΥΝΑΡΑ ΕΙΝΑΙ,κ μια μετρια γκομενα ΜΕΤΡΙΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΣΤΗΝ ελλαδα,ΙΣΩς ΠΙΟ ΚΑΥΛΙΑΡΑ,αλλα η αξια της δεν ανεβαινει σιγουρα ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ., κι απο μετρια να γινει ΜΟΥΝΑΡΟΣ,,ισως το "ξεβρακωμα" ΒΟΗΘΑ ΣΕ ΑΥΤΟ,αλλα οχι απο γ,σε Α ΕΘΝ.!!!!!!
3.καποια φωτο,οχι απο σαιτ οπως "σοριτας"π.χ.,αλλα απο δικο σου φακο,ευπροσδεκτα ,κι αν σε ενδιαφερει αυτο,μεταφερουν και μια αντικειμενηκοτητα,περι "εθνικων" κατηγοριων
4.χαιρομε που τα βρηκες ευκολα,γιατι για εμας ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Κ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ
5.GOOD LUCK,again στην συνεχεια,γκολ δηλαδη μπηκαν????
υ.γ.1. Oλα αυτα στο KISINIOF συμβαινουν,απ οτι ειδα,ναι?
Υ.Γ.2 ΣΕ ΤΙ ΓΛΩΣΣΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΣΥΝΕΝΟΗΣΗ Κ ΤΑ ΚΛΕΙΝΟΝΤΕ ΤΑ "ΑΠΑΝΩΤΑ" DATES???????
υ.γ.3 αν θες,ηλικιακα που βρισκεσαι,εννοω κ εσενα κ τα dates!!!poso eisai esy k poso αυτες που κανεις τα ραντεβου?,παλι GIA STATISTIKOYS LOGOYS,kai μονο εφοσον θες να πεις κατι τετοιο εδω
FILIKA RED