Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 746K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
Για μπακάλης (εσύ το είπες) η αριθμιτική σου είναι χάλια!
Καλύτερα να αλλάξεις επάγγελμα.
σε εμας 200Χ20=4000 ΚΑΙ 250Χ25=5000 μερες επι ευρω δηλαδη
στο "σοριτοκοσμο" ποσο κανει ??? :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
υ.γ κανα φωτο θα βαλεις?,πολυ αναλυση τους εκανες,δωσε κ λιγο θεαμα στο λαο "προεδρε"!!!!!!!!!!!

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
μέχρι στιγμής από διαβατήρια zero μηδέν η αλλιώς όπως λέγαμε για τους "τhρασιδιλους" στην δευτερα μοίρα αλεξιπτωτιστών  στον ασπρόπυργο <του fefgatou η μάνα δεν έκλαψε ποτε >  αναμμένο και εγώ με περιέργεια από τους γράφοντες εδώ και στους διπλα ουκρανούς κρίνοντες χαβαλέδες με υψηλό ελληνικό φρόνημα

Αν θέλεις μου λες τι ΕΣΣΟ είσαι! Με ΡΜ βέβαια.

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
σε εμας 200Χ20=4000 ΚΑΙ 250Χ25=5000 μερες επι ευρω δηλαδη
στο "σοριτοκοσμο" ποσο κανει ??? :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
υ.γ κανα φωτο θα βαλεις?,πολυ αναλυση τους εκανες,δωσε κ λιγο θεαμα στο λαο "προεδρε"!!!!!!!!!!!

Όπως σου το είπα...
Άλλαξε επάγγελμα. Δεν μπορώ να σου αποδεικνύω τα αυτονόητα. Διάβασε καλά και τα ξαναλέμε. Αν βέβαια επανέλθεις τότε εκτός από άσχετος θα είσαι και ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΟΣ! Ελπίζω να έχει γίνει κατανοητό, ότι όλα όσα γράφω δεν είναι για όλους, αλλά για μια κλειστή ομάδα ανθρώπων, στην οποία είναι απόλυτα εμφανές ότι δεν ανήκεις.

Φιλικά
...

yantis

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
ESSO-PAPPAS :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
TOXO ΞΑΝΑΓΡΑΧΕΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ "ΣΩΣΤΗ ΠΛΕΥΡΑ" ΤΩΝ 40 'ΠΡΟΕΔΡΕ'
[/quote    αγαπητέ "σιντριφε" red κάνα διαβατήριο θα δούμε από εσένα ????????ευχάριστο  81στ νοέμβριο  ιανουάριο του 62 γεννηθείς mc11b τα αλεξίπτωτα που "πιdαγαmε" τότε για τους σχετικούς  189 to noumero sto kranos auta gia tous sxetikous           όλο κολλάει από προχτές το site                 :headbang: :headbang:                   

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μήτσο,

Ξεφεύγεις από το θέμα.
Είναι η Ελλάδα επικίνδυνο μέρος να ζεις? Δεν λέω αν θα σου κλέψουν το αυτοκίνητο... και αυτοκίνητα στην Ελλάδα δεν κλέβουν σήμερα. Και στην Ρωσία μπορεί να είναι από εντελώς επικίνδυνα, έως εντελώς ακίνδυνα. Το παν είναι πως κινείσαι και τι κάνεις. Αν πηγαίνεις γυρεύοντας για φασαρίες θα τις βρεις ακόμα και στο Άγιο Όρος. Το ίδιο και στη Μολδαβία.
καταρχην με συγχωρεις που δεν διευκρινησα επρεπε να γραψω οτι μιαλω για Αγια Πετρουπολη και Северо-Западный регион (Βοριο Δυτικη περιοχη της Ρωσσιας).σε αλλα μερη οπωσδηποτε γινεται χαμος.αν πας στην Τσετσενια ειναι πολυ πιθανον να σε απαγαγουν,στο Νταγκεσταν να σκασει διπλα σου καμια βομβα.στη Νοτιο Ρωσσια γενικα εκτος απο το Σοτσι που ειναι σχετικα υσηχα (ισως γιατι εχει πολλους στρατιωτικους που μενουν μονιμα?)γενικα η κατασταση δεν ειναι και πολυ υσηχη.γινονται φασαριες και ο κοσμος θυμιζει πιο πολυ μεσογειακους λαους που τσακονονται και καυγαδιζουν ευκολα.---αυτο που ειπες ειναι πολυ σωστο αν πας γυρευοντας θα βρεις παντου φασαριες.στην Ελλαδα εχουν αυξηθει πολυ οι κλοπες αυτοκηνιτων.σε σχεση με την Ευρωζωνη ειμαστε απο τους πρωτους.εγγληματικοτητα εχει πολυ αλλα εγω δεν την βλεπω γιατι ερχομαι 2 φορες το χρονο απο 13-15 μερες.παντος της γιαγιας μου που μενει πλατεια Βικτωριας της εχουν κλεψει μεσα σε ενα χρονο 3ης φορες την τσαντα.γενικα επιτιθονται και κλεβουν της γυναικες που ειναι πιο δυσκολο να αντισταθουνε.και της μανας μου της κλεψαν την τσαντα και της θειας μου 2 φορες.μιλαμε για τα τελευταια 2 χρονια.-εδω εχουν ηρεμισει γιατι τους εχουν μαντρωσει :2funny:μιλαμε για 1.100.000 φυλακισμενους σε πλυθισμο 135.000.000 εκατομυρια!!!!!!στην Ελλαδα εχουμε 8.000 φυλακισμενους περιπου σε πλυθισμο 10.500.000(ειχα διαβασει πριν 3-4 χρονια για 7700 φυλακισμενους.τωρα ισως ειναι πολυ παραπανω.ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟς ΣΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ Ας ΜΕ ΔΙΩΡΘΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟς που ξερει και εχει στοιχεια.ειχα ακουσει κατι για 11.000 φυλακισμενους στην Ελλαδα).αν εχουμε 8000 φυλακισμενους στην Ελλαδα εχουμε 1 φυλακισμενο για καθε 1312 κατοικοι.ενω η Ρωσσια εχει ΕΝΑΝ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΚΑΘΕ 122 ΚΑΤΟΙΚΟΥς!!!!σκεψου για τι διαφορα μιλαμε!!!!για Μολδαβια δεν ξερω.παντος οι φιλοι μου Ρωσσοι που εχουν παει πολλες φορες μου ειπαν τα ιδια που λες και 'συ οτι δεν ειναι επυκινδηνα.

yantis

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
αγαπητέ "σιντρoφε" red κάνα διαβατήριο θα δούμε από εσένα ???????? :think: :think: :think: :think: :think: :think:

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
αγαπητέ "σιντρoφε" red κάνα διαβατήριο θα δούμε από εσένα ???????? :think: :think: :think: :think: :think: :think:
"ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ" ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10 Κ ΜΟΥΝΑΡΕς :rockon: :rockon: :rockon:,ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ "ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ",ΠΑΩ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ :grin: :grin:,ΚΑΛΟ ΓΡΑΨΙΜΟ ΣΤΟΥς "ΑΝΤΙΔΙΚΟΥς" :think: :jerking:

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
Όπως σου το είπα...
Άλλαξε επάγγελμα. Δεν μπορώ να σου αποδεικνύω τα αυτονόητα. Διάβασε καλά και τα ξαναλέμε. Αν βέβαια επανέλθεις τότε εκτός από άσχετος θα είσαι και ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΟΣ! Ελπίζω να έχει γίνει κατανοητό, ότι όλα όσα γράφω δεν είναι για όλους, αλλά για μια κλειστή ομάδα ανθρώπων, στην οποία είναι απόλυτα εμφανές ότι δεν ανήκεις.

Φιλικά
...
ΑΓΑΠΗΤΕ "ΠΡΟΕΔΡΕ" ΣΤΕΦΑΝ ΤΣΕΛ ΜΑΡΕ-την οδο εννοω-γιατι πιο περα μαλλον δεν εχεις παει κι ειναι κ δυσκολο λογω ηλικιας κ κιλων ισως απ οτι διεσθανομαι
πες λοιπον εσυ ενας "ΣΤΟΙΧΕΙΟΜΕΝΟΣ"  :grin:-η "στοιχιομενος"μαλλον :grin:-ποσο ειναι 200 με 250 ευρα την μερα που ΕΣΥ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ, αναφερεις στα ποστ, οτι πρεπει την ημερα στο κισιναου να χαλας, για να εισαι καλυμενος,δεν ειναι στις 20 μερες 4 με 5 χιλιαρικα?
ΚΑΝΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΘΑ ΒΑΛΕΙς ΕΝ ΤΕΛΕΙ?

ΠΑΡΟΛΙ ΤΗΝ ΕΛΑΦΡΑ ΓΕΡΟΝΤΙΚΗ ΑΝΙΑ ,που διαφαινεται,
"SORITAS" FOR PRESIDENT προτεινω :rockon: να λυθει κ το προβλημα της προεδριας ΣΤH R.M.,NA STAΜΑΤΗΣΕΙ Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥς, να πεσει και το MDL,ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ εμεις καλα κι αυτοι ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ :helpplea:
ΟΠΟΤΕ "VOTE FOR SORITAS",SAVE R.MOLDOVA :grin: :grin: :grin: :grin:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
τωρα τι του κολας?δεν το καταλαβαινω?αφου μου εχει πει οτι σε ξερει προσωπικα!βρε παιδια ημαρτον μας εχεται τρελανει στο ψεμα.Ο RED ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ 36 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ 46 ΟΠΩς ΛΕς!στο Skype που μιλισαμε μου ειπε οτι ειναι με τον Kiapk που μιλησα Μολδαβια (μιλισαμε απο το Skype του Kiapk).τον Kiapk τον πιστευω γιατι ειναι σοβαρος ανθρωπος δε νομιζω να μου πει ψεματα.βεβαια 100% δεν μπορω να ξερω!δεν καταλαβαινω γιατι να σου δειξει της σφραγγιδες?δηλαδη οι σφραγγιδες ειναι αποδιξει οτι καποιος πηγε Μολδαβια?αν εχει χορνο κανεις να ασχολιθει παιρνει το διαβατηριο καποιου αλλου που εχει παει και σου βαζει σφραγγιδες στο σα'ι'τ!αντι να τρωγεσται πειτε καμια πληροφωρια για τον κοσμο που θελει να παει.τελικα μονο ο Σοριτας και ο Μακης δινουν πληροφωριες!

yantis

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
1 σύντροφοι τον σύντροφο red δεν τον ξέρω προσωπικά ούτε κάνα kipak κτλ ο ένας από τους δυο μου <<γιούς>>> τον ξέρει από παλιά στο βουκουρέστι και όντως ο <<γιος>>είναι 36 κτλ  2 απλά εγώ πάντοτε αποδεικνύω αυτά που λέω παρακαλώ να κάνετε και εσείς το ίδιο 3  επί προσωπικού δεν δέχομαι υποδείξεις από κανέναν και το τι θα γράφω και πως αντιλαμβάνομαι τα πράγματα είναι δικό μου θέμα και παρακαλώ αυτό να γίνει σεβαστό 4 ο red όντως grapfi σωστά πράγμτα κατά την γνώμη μου τώρα αν αστειεύται είναι δικό του θέμα

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
τωρα τι του κολας?δεν το καταλαβαινω?αφου μου εχει πει οτι σε ξερει προσωπικα!βρε παιδια ημαρτον μας εχεται τρελανει στο ψεμα.Ο RED ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ 36 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ 46 ΟΠΩς ΛΕς!στο Skype που μιλισαμε μου ειπε οτι ειναι με τον Kiapk που μιλησα Μολδαβια (μιλισαμε απο το Skype του Kiapk).τον Kiapk τον πιστευω γιατι ειναι σοβαρος ανθρωπος δε νομιζω να μου πει ψεματα.βεβαια 100% δεν μπορω να ξερω!δεν καταλαβαινω γιατι να σου δειξει της σφραγγιδες?δηλαδη οι σφραγγιδες ειναι αποδιξει οτι καποιος πηγε Μολδαβια?αν εχει χορνο κανεις να ασχολιθει παιρνει το διαβατηριο καποιου αλλου που εχει παει και σου βαζει σφραγγιδες στο σα'ι'τ!αντι να τρωγεσται πειτε καμια πληροφωρια για τον κοσμο που θελει να παει.τελικα μονο ο Σοριτας και ο Μακης δινουν πληροφωριες!
1.AN  EIMAI TORA ΜΟΛΝΤΟΒΑ Η ΑΛΛΟΥ οποιος βαλει στοιχημα κ πληρωσει μαθαινει ΑΜΕΣΑ
2.ΤΖΙΜΜΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑ,οτι εχω μια ιδεα οτι ξερω τον συντροφο γιαντις,και για το σοριτας,καπου παει το μυαλο μου απο αυτα που λεει εδω επισης,
ο συντροφος γιαντις ειναι μελος σε μια παρεα 35-40αρηδων που τους βλεπω κισιναου συχνα κ ειναι hight spenders k effetzides,,νομιζω,ΟΧΙ ΟΤΙ ΠΡΩΣΟΠΙΚΑ ΜΙΛΑΜΕ Η ΕΧΟΥΜΕ ΓΝΩΡΙΜΙΑ,αυτα αν εχει καποια σημασια

yantis

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
1.AN  EIMAI TORA ΜΟΛΝΤΟΒΑ Η ΑΛΛΟΥ οποιος βαλει στοιχημα κ πληρωσει μαθαινει ΑΜΕΣΑ
2.ΤΖΙΜΜΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑ,οτι εχω μια ιδεα οτι ξερω τον συντροφο γιαντις,και για το σοριτας,καπου παει το μυαλο μου απο αυτα που λεει εδω επισης,
ο συντροφος γιαντις ειναι μελος σε μια παρεα 35-40αρηδων που τους βλεπω κισιναου συχνα κ ειναι hight spenders k effetzides,,νομιζω,ΟΧΙ ΟΤΙ ΠΡΩΣΟΠΙΚΑ ΜΙΛΑΜΕ Η ΕΧΟΥΜΕ ΓΝΩΡΙΜΙΑ,αυτα αν εχει καποια σημασια
  τώρα συναγωνιστές εγώ τι να πω αλλα λόγια να αγαπιόμαστε με τους<< σχετικούς>>  του  site  :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

yantis

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
1 βορόνιν διάλυσε την βουλή και εκλογές για πρόεδρο τεταρτη στις 29 ιουλίου 2 οι <<σχετικοί >>του site νομίζουν ότι οι diavazontes το site είναι υπήκοοι ουγκάντας η ακτής ελεφαντοστού και προτρέπουν τους συναγωνιστές να πετάξουν ελαφρά την καρδια με air moldovaόπου άμα ανεβάσω video τις βλάβης του αεροπλάνου τις airmoldova πριν 3 βδομάδες που ευτυχώς πρόλαβε και γύρισε πίσω στο αεροδρόμιο θα καταλάβετε γιατί τα χω πάρει  :cussing: :cussing: αμάν  :tickedoff:επιτέλους εδώ μέσα λίγη σοβαρότητα λίγη............. :tickedoff: ευχάριστο 

yantis

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
λοιπόν 1 η κρίση έχει περάσει και στο κισινέου βραδυ fgenoun οι περισσότερoi μονο σάββατο ενώ  όσοι έχουν χρήματα πηγαίνουν odessa  πολλά party καθημερινές σε σπίτια 2  με πήρε τηλ ο red από moldavia πριν μια ώρα με νούμερο +373 η παρεξήγηση λύθηκε μέσο του <<γιου>> μου και του είπα αφού είναι  εκεί γιατί δεν γράφειη πληροφορίες και μου απάντησε ότι θα γράψει και τα έχει γράψει πολλές φορες 3 ο τύπος είναι 1.92 115 κιλά ντουλάπας  και  πολύ ελληνάρας περιμένω και go τα νέα του μιας και εγώ θα είμαι kisineu αρχές ιουλίου

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
λοιπόν 1 η κρίση έχει περάσει και στο κισινέου βραδυ fgenoun οι περισσότερoi μονο σάββατο ενώ  όσοι έχουν χρήματα πηγαίνουν odessa  πολλά party καθημερινές σε σπίτια 2  με πήρε τηλ ο red από moldavia πριν μια ώρα με νούμερο +373 η παρεξήγηση λύθηκε μέσο του <<γιου>> μου και του είπα αφού είναι  εκεί γιατί δεν γράφειη πληροφορίες και μου απάντησε ότι θα γράψει και τα έχει γράψει πολλές φορες 3 ο τύπος είναι 1.92 115 κιλά ντουλάπας  και  πολύ ελληνάρας περιμένω και go τα νέα του μιας και εγώ θα είμαι kisineu αρχές ιουλίου
108kg  syntrofe!!!οχι να μας βγαλεις κ ευσωμους δηλαδη,τζαμπα τα σπορ κι η διαιτα :grin: :grin:
ο γιος με θυμαται πιο παλια ισως
πληροφοριες δινω,αλλα δεν αρεσουν στους πιο πολλους,τι να κανω,ΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΟ σοριτα,που τα λεει ολα μελι γαλα :grin: :grin: :grin: :grin:

yantis

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
108kg  syntrofe!!!οχι να μας βγαλεις κ ευσωμους δηλαδη,τζαμπα τα σπορ κι η διαιτα :grin: :grin:
ο γιος με θυμαται πιο παλια ισως
πληροφοριες δινω,αλλα δεν αρεσουν στους πιο πολλους,τι να κανω,ΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΟ σοριτα,που τα λεει ολα μελι γαλα :grin: :grin: :grin: :grin:
[/quoteτι γίνετε πάνω έχει μωρά το καμάκι πως πάει βγήκες στα club πες μας  σε παρακαλώ

yantis

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
οι τιμές πως  είναι??    υπάρχουν  ιταλό-"αραβοτουρκοι"???

Nemirof

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
λοιπον, το φορουμ καταντισε κωμωδια :) μεταξυ σχετικων-ασχετων & ασχετων. ο πιο γραφικοs εδω μεσα, ζηταει σφραγιδεs διαβατηριου, λεs & το αν πηγαινειs καπου σημαινει oti ξερειs & την πιατσα? Η οτι ξερειs τι λεs? Αν ειναι να χαλαs 5.000 ε για 20 μερεs, περναs καλα & στιν Ελλαδα, ιδιωs αν εισαι & λιγο εμφανισιμοs

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom