Νέα

Μολδαβία - Chişinău

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 742K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Μηνύματα
2.776
Like
6
Πόντοι
16
σε πιο κάτω τιμές βρίσκεις γυναίκες ερείπια τις σοβιετικής κατάστασης που έχουν να φάνε κάνα τριήμερο και σε βλέπουν σαν κινούμενη αστακομακαρονάδα 
Δηλ. αυτές που πόσταρα (φωτο 1 και 3) τις κατατάσσεις σε αυτή την κατηγορία ?
 

yantis

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Μηνύματα
639
Like
0
Πόντοι
6
Δηλ. αυτές που πόσταρα (φωτο 1 και 3) τις κατατάσσεις σε αυτή την κατηγορία ?
αγαπητέ συναγωνιστή και μπροστάρη του ελληνικού eτnους στην πρώτη γραμμή του μετώπου  :thumbsup: :thumbsup:και οι δυο είναι μέτριο-καλές  για τα δικά μου γούστα  δεν αμφιβάλλω για τα γραφόμενα σου απλά εγώ μεταφέρω την προσωπική μου οπτική στα πράγματα απλά και στα ελληνικά :grouphug: :grouphug: :grouphug:
 

yantis

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Μηνύματα
639
Like
0
Πόντοι
6
:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:
 

Συνημμένα

  • zhopa.jpg
    zhopa.jpg
    109,7 KB · Εμφανίσεις: 66

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Μηνύματα
958
Like
2
Πόντοι
6
Δεν έγραψα πουθενά για 10€ . Μια μέση τιμή είναι 15-25€.
συνεχεια οταν αναφερεις κατι για τιμες στο κισιναου, λογω ισως οτι εισαι επηρεασμενος απο τρανσνιστρια,ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ,οπως κ με τα απαρταμεντ αλλα κ τωρα,διαβασε το ποστ σου, γραφεις σε ΔΟΛΑΡΙΑ,$ κ μετα το διωρθωνειςΑΛΛΑ ΤΟ ΔΟΛΑΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 65% ΠΕΡΙΠΟΥ Κ ΕΝΑς ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΓΟΓΗ ΤΑ 15-20$ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕς τα μεταφραζει,οπως κι εγω ,σε 10-12 ευρω
 

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Μηνύματα
593
Like
0
Πόντοι
6
to xana vazo agapitoi kinezoi pou den katalavenete :idiot: :idiot: :idiot"σιναgονιστες"  όταν στο κισινέου θέλεις για κάθε μέρα άμα σέβεσαι τον ευατό σου καθημερινά για ενώ καλο "χοτελ" πχ "λεογρανd"  μίνιμουμ 100 euro ένα καλο εστατόριο minimum 50 euro και ένα καλο club το βραδυ 100 euro όλα αυτά για εσένα και το μωρό είναι  χωρίς τίποτα άλλο είναι 250 euro επί 20 μέρες που είναι αρκετές κατά την γνώμη μου για md είναι σύνολο 5000 euro   :idiot: :idiot:         οποτε τα συμπεράσματα δικά σας

Σε ευχαριστώ πολύ για τις κατατοπιστικές διευκρινήσεις. Θα ήθελα όμως να τονίσω τα εξής:
1. Δεν είναι ανάγκη να μείνεις στο Leogrand, στο οποίο παρεπιπτόντως θα πληρώσεις αρκετά περισότερα από 100 Ευρώ την βραδυά. Μπορείς να μείνεις σε διαμέρισμα. Εγώ για παράδειγμα μένω σε διαμέρισμα 90 τμ πρώτου ορόφου (ισόγειο) στην οδό Bukuresti 96 (Crown Plaza building). To διαμέρισμα είναι duplex (τύπου μαιζονέτας), με εξαιρετικά ωραία επίπλωση, τηλεοράσεις plazma, δορυφορική, DVD, wifi internet, A/C, πλήρή κουζίνα, safe (!!!), κλπ. Κόστος 70 Ευρώ την βραδυά. Η οδός Bukuresti είναι η τρίτη ή τέταρτη παράλληλος της Stefan Cel Mare, και το συγκρότημα Crown Plaza βρίσκεται πολύ κοντά στην Ρωσική Πρεσβεία. Θεωρείται δε μία από τις καλύτερες περιοχές του Κίσινεφ. Και βέβαια οι κοινόχρηστοι χώροι είναι εξαιρετικής ποιότητας, με δυτικά πρότυπα και δεν έχουν καμμία σχέση, ούτε μπορούν να συγκριθούν με την βρώμα και δυσοδεία που υπάρχει στα Σοβιετικού τύπου συγκροτήματα που συναντά κανείς σε χώρες της FSU. Σημειώστε ότι κατά κύριο λόγο μένουν ξένοι διπλωμάτες και λεφτάδες ντόπιοι. Ο βασικός λόγος που μένω σε διαμέρισμα είναι μπορείς να βάλεις μέσα όποια και όσες θέλεις χωρίς να έχεις προβλήματα με την reception ή τους security. Υπάρχουν και φθηνότερα διαμερίσματα για κάποιον που ενδιαφέρεται σε άλλες περιοχές. Για παράδειγμα ένα καλό διαμέρισμα (καθαρό, με σχετικά καλή επίπλωση) 40-60 τμ, στο κέντρο της πόλης δεν κοστίζει 40-50 Ευρώ την ημέρα.

2. Όσον αφορά το φαγητό ο Vomvakoulis έχει ήδη αναφέρει το κόστος και αυτό σε καμμία περίπτωση δεν υπερβαίνει τα 20-30 Ευρώ ημερησίως. Μιλάμε για καλά εστιατόρια με πολύ καλή ποιότητα φαγητού.

3. Σημειώνω ότι παρά το γεγονός ότι σέβομαι τον εαυτό μου απεριόριστα δεν πηγαίνω σε club και βέβαια δεν υφίσταται και λόγος να ξοδέψω και 100 Ευρώ την ημέρα για να πουλήσω μούρη στις ντόπιες κωλοπετσωμένες μουνάρες.

4. Κάποιος που θα πάει στο Κίσινεφ ή και σε άλλη πόλη/χώρα της FSU, πρέπει κατά την άποψή μου να πάει, μόνο αφού θα έχει καταστρώσει ένα σχέδιο και έχει μιά στρατηγική προσέγγιση στο όλο θέμα. Δεν χρειάζεται κατ'αρχήν να πάει για 20 ημέρες. 4-5, άντε μιά εβδομάδα με τα οδοιπορικά είναι παραπάνω από αρκετές. Αυτές θα του κοστίσουν 100 Ευρώ ημερησίως για διαμονή, διατροφή και μετακινήσεις. Για το μουνί δεν χρειάζεται να πληρώσει περισσότερα από 80-150 Ευρώ την βραδυά (8-12 ώρες). Συνολικά, για κάποιον που είναι γνώστης και έμπειρος, η όλη υπόθεση δεν του κοστίσει περισσότερα από 200-250 Ευρώ ημερησίως για διαμονή, διατροφή, μετακινήσεις και μουνί.

5. Δεν χρειάζεται να μιλάς Ρωσικά ή Ρουμάνικα για να πηδήξεις. Οι επιλογές σου είναι σαφώς λιγότερες αν δεν γνωρίζεις την γλώσσα, αλλά λυπάμαι που έχω διαφορετική άποψη με ένα από τα σοβαρότερα μέλη του forum (μην χαίρεσαι RED δεν αναφέρομαι σε εσένα) δεν θα πας και χαμένος και είναι σαφώς μιά πολύ καλύτερη επιλογή από τα μπάζα των CT.

6. Έχω δει στο forum επανηλειμμένως ανθρώπους που παραγματικά είναι γνώστες και έμπειροι, αλλά και ασχέτους που προσπαθούν (ατυχώς) να δείξουν ότι είναι έμπειροι, γράφοντας ό,τι χαζομάρα τους κατέβει να προσπαθούν να αποτρέψουν όσους ενδιαφέρονται να πάνε στην Μολδαβία ή και σε άλλες πόλεις της FSU. Έχω διαμετρικά αντίθετη άποψη. Κύριοι (σχετικοί με την υπόθεση) μην ξεχνάτε ότι και εσείς όταν ξεκινήσατε ήσασταν επίσης άσχετοι. Συμφωνώ όμως με την άποψη ότι οι επιλογές και οι πιθανότητες επιτυχίας ενός πρωτάρη είναι περισσότερες για παράδειγμα στο Κίεβο ή την Οδησσό από ότι στο Κίσινεφ. Δεν αναφέρομαι στην Ρωσία γιατί είναι μακρύτερα και απαιτείται viza. Εγώ σας προτρέπω να πάτε στη Μολδαβία, όπως και στην Ουκρανία και την Ρωσία. Καταστρώστε όμως σχέδιο. Που θα μείνετε, που θα τρώτε, που θα κυνηγήσετε, πως θα κυνηγήσετε, τι θα πληρώσετε. Και αν σας πιάσουν Κώτσους τι έγινε? Την δεύτερη φορά θα είναι καλύτερα, την τρίτη πολύ καλύτερα και την τέταρτη θα έχετε ήδη αποκομίσει μία καλή εμπειρία.

7. Τέλος, όλα τα περί Α, Β, και Γ εθνικής, αστακομακαρονάδες και ιμάμ μπαϊλντί, προσωπικά τα βρίσκω τουλάχιστον παιδαριώδη. Δεν μέμφομαι, ούτε κοροϊδεύω κανένα. Απλά αναφέρω και εγώ την δική μου άποψη, όπως και οι υπόλοιποι. Για εμένα αυτό που κυρίως μετράει είναι το πάθος, η αμεσότητα, ότι τα κάνουν όλα (ή σχεδόν όλα), δεν έχει "μη με πιάνεις εκεί, δεν φιλάω, δεν παίρνω πίπες. Σχεδόν τα πάντα είναι στο μενού. Και αυτά που δεν είναι, τις περισσότερες φορές, είναι υπό διαπραγμάτευση. Τι να την κάνω την θεομουνάρα αν είναι starfish δεν κάθεται να την πηδήξω. Για το επίπεδο που μου αρέσει αναφερθείτε στις φωτογραφίες που έχω αναρτήσει.

 

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Μηνύματα
593
Like
0
Πόντοι
6
ρε συ soritas, δεν στο αμφισβητώ αυτό που λες για τα ξενοδοχεία. Εγώ έμεινα στο Λεογκραντ μόνο τις δύο πρώτες φορές που πήγα. όσες κοπέλες γνώρισα μου έλεγαν πως εκεί δεν έρχονται και μου έλεγαν να πιάσω διαμέρισμα. Τώρα τι να σου πω, μπορεί να έπεσα στις περιπτώσεις. Μετά πάντως στο διαμέρισμα, κανένα πρόβλημα.
Όσο για τις κοπέλες στο Λεογκραντ, όντως δεν είδα καμία, αλλά εγώ έμεινα εκεί μεσοβδομαδιαίες μέρες. Όχι Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή. Οπότε, μήπως αυτές εμφανιζονται εκεί τέτοιες μέρες;

Και κάτι ακόμα, απορία. Πού στο διάολο πάνε εκέι;; Αφού στο μπαρ κάτω στην είσοδο είναι νέκρα! Και έχω περάσει αρκετές φορές. Αυτό που ήθελα να κάνω αλλά κότεψα, καθότι νιούμπας εκείνες τις φορές ήταν να την πέσω στις κοπέλες που είναι κάτω στα δύο μαγαζιά στο λόμπυ του Λεογκραντ. Είναι ωραία μανούλια. Αλλά φοβόμουνα πως επειδή έμενα και στο ξενοδοχείο, θα υπήρχε πρόβλημα.

Τέλος πάντων, ούτως ή άλλως δεν πρόκειται να ξαναμείνω σε αυτό όπως και να έχει, γενικά δεν με έχει ούτε εντυπωσιάσει ούτε τραβήξει.

Περισσότερες διευκρινήσεις
1. Κάτω στην είσοδο, δεν έχει bar. Αυτό είναι μετά την τραπεζαρία στο βάθος.
2. Δεν θυμάμαι τις κοπελιές στα μαγαζιά που έχει στο ισόγειο, αλλά αν σου άρεσαν έπρεπε να τους την είχες πέσει.
3. Συνήθως μαζεύονται στο bar μετά τις 22:00.
4. Μερικές από αυτές είναι και στο staff του ξενοδοχείου, αλλά το κάνουν διακριτικά...
5. Αν μιλήσεις στον barman θα το κανονίσει, αλλά προσωπικά δεν θα το συνιστούσα, γιατί όπως προείπα, οι τιμές είναι ιδιαίτερα υψηλές. Ξενοδοχείο είναι και τα "πιάνουν" από τους άσχετους.
6. Ο λόγος που τα κορίτσια προτιμούν το διαμέρισμα από το ξενοδοχείο, είναι ότι στην δεύτερη περίπτωση πρέπει να γίνουν registered. Να δώσουν δηλαδή τα στοιχεία της ταυτότητάς τους. Για τις επαγγελματίες δεν τίθεται θέμα. Για τις ημιεπαγγελματίες όμως, αποτελεί πρόβλημα, γιατί θα αποτελέσουν στόχο των επιτήδιων security (δλδ pimps) του ξενοδοχείου.
 

yantis

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Μηνύματα
639
Like
0
Πόντοι
6
1mr "σοριτας" τα ίδια πράγματα γράφουμε κατά 90 τις 100 συμφωνούμε  2 χαίρομαι που σε άλλο thrend  με αποκάλεσαν παιδάκι στα 47 μου  1962 γεννηθείς  ευχάριστο :dancing: :dancing: :dancing: και πάλι καλά  που με διαβάζουν και περνούν χαμπάρι τι γίνετε εν έτη 2009 3  κανένας άλλος διαβατήριο???από τους ukranoroumanomoldavous άντε να δούμε γιατί βαρέθηκα  τους "πεοπεζοντες" :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:
 

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Μηνύματα
593
Like
0
Πόντοι
6
η αλλιως,με δωματιο 40ε τη μερα,φαγητα=καφεδες με "μωρο" η ελαφρως πουρο,της πλακας,οπως αυτες που μαλλον θα βρειτε ελευθερες,50Ε,ταξι 15Ε,γιατι αμαξι δε θαχετε μαλλον,η αν εχετε θα σας τα παιρνουν οι μπατσοι το ιδιο ειναι,αν παλι παιρνεται πουτανες απο 80-150 ευρα τη μερα-τα 2ωρα δηλ- βαλτε κ τα εισητηρια
350+800+1000+300=2500ε για ναχετε ΜΙΑ,αν σας κατσει κιολας η τυχη,η αλλιως ααπο 2500-5000ευρω που λεει κι ο μαλλον "πολυεσταυρωμενος" αλλα μερακλης κ σιγουρα hight-spender yantis :headbang: :headbang:
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΡΕ ΣΟΡΙΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΔΙΚΑ ΕΣΥ ΕΚΠΛΗΣΕΣΑΙ,δηλ μονος σου δεν ελεγες οτι μενεις leogrand k πας σουσι-μαρ κλπ βαλε κ τα "οβολα" στις "διμετρες" :grin: :grin:στρουμφιτσες,δηλαδη οντως εσυ ποσα χαλας σε 20 μερες action?
y.g.viagra ,levitra κλπ ποσο πανε? αλλα 300 ευρα ΑΝ ΤΥΧΕΙ Κ ΓΑΜΑΤΕ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΡΙΤΗ ΜΕΡΑ :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Τα είπαμε και τα ξαναείπαμε...

Αυτά που πληρώνεις (δηλαδή λες ότι πληρώνεις - θα πλήρωνες αν πραγματικά πήγαινες) εσύ και ο ΥΑΝΤΙΣ εμένα μου φαίνονται υπερβολικά πολλά. Αν έμενα για 20 ημέρες στο Κίσινεφ θα ξόδευα γύρω στα 1000-1500 για διαμονή, διατροφή και μετακινήσεις και όχι περισσότερα από 1000 για διαφορετική παρέα κάθε βράδυ. Σύνολο 2000-2500!
 

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Μηνύματα
593
Like
0
Πόντοι
6
1mr "σοριτας" τα ίδια πράγματα γράφουμε κατά 90 τις 100 συμφωνούμε  2 χαίρομαι που σε άλλο thrend  με αποκάλεσαν παιδάκι στα 47 μου  1962 γεννηθείς  ευχάριστο :dancing: :dancing: :dancing: και πάλι καλά  που με διαβάζουν και περνούν χαμπάρι τι γίνετε εν έτη 2009 3  κανένας άλλος διαβατήριο???από τους ukranoroumanomoldavous άντε να δούμε γιατί βαρέθηκα  τους "πεοπεζοντες" :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

Αγαπητέ Yantis
Είμαι μεγαλύτερός σου κατά ένα ολόκληρο χρόνο!
Δεν νομίζω ότι πρέπει και καλά να βάλω το διαβατήριό μου εδώ.
Όποιος νομίζει ότι γράφω πράγματα που δεν είναι σωστά δεν έχει παρά να μην τα διαβάζει.
 

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Μηνύματα
5.295
Like
17
Πόντοι
66
1mr "σοριτας" τα ίδια πράγματα γράφουμε κατά 90 τις 100 συμφωνούμε  2 χαίρομαι που σε άλλο thrend  με αποκάλεσαν παιδάκι στα 47 μου  1962 γεννηθείς  ευχάριστο :dancing: :dancing: :dancing: και πάλι καλά  που με διαβάζουν και περνούν χαμπάρι τι γίνετε εν έτη 2009 3  κανένας άλλος διαβατήριο???από τους ukranoroumanomoldavous άντε να δούμε γιατί βαρέθηκα  τους "πεοπεζοντες" :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:
φιλε γιαντις......
σεβομαι την ηλικια σου καθως ειμαι πολυ μικροτερος σου....αλλα δεν νομιζω οτι το να βαλεις το διαβατηριο σου αποδικνιεις κατι!!
θα μπορουσα να βαλω το 1ο μου διαβατηριο που εχει χιλιες δυο σφργιδες με ημερομηνιες και ωρα απο Ρουμανια - Βουλγαρια κλπ κλπ... και? για να αποδειξω τι?????
οποιος θελει ακουει οποιος δεν να ναι καλα! κατα τα αλλα το οτι καποιος ειναι γνωστης πιστευω οτι φενεται απο αλλου!
και αν ολλοι μας δεν συμφωνουμε τι να κανουμε δεν θα ταν και λογικο να συμφωνουμε....ο καθενας εχει τις αποψεις του!
 

yantis

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Μηνύματα
639
Like
0
Πόντοι
6
  σελίδα 27 του thred το διαβατήριο μου με τις svragides εισόδου εξόδου μέχρις  στιγμής έχω μέτρηση 39 μονο  uα και md  άντε   γιατί "εδομεσα"  skate κυπριακό γαϊδούρι  κάνας  άλλος  αξιόπιστος?????????    σύντροφε θάνο δίκιο έχεις αλλα παρακαλώ και τους υπολόπους να το κάνουν για να σοβαρέψουμε  το  thred και να αρχίσουν  να  γραφουν οι πιο σχετικοί από  μένα για  το  καλο όλον  είπαμε καλή  "ι πλακα" αλλα και ουσία  euxaristo
 

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Μηνύματα
5.295
Like
17
Πόντοι
66
  σελίδα 27 του thred το διαβατήριο μου με τις svragides εισόδου εξόδου μέχρις  στιγμής έχω μέτρηση 39 μονο  uα και md  άντε   γιατί "εδομεσα"  skate κυπριακό γαϊδούρι  κάνας  άλλος  αξιόπιστος?????????    file thano vgalto lipon eukolo eine
δεν χρειαζεται.........δεν εχω σκανερ!
και οπως σου ειπα δεν χρεαιζεται να αποδειξω τπτ!
 

yantis

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Μηνύματα
639
Like
0
Πόντοι
6
μέχρι στιγμής από διαβατήρια zero μηδέν η αλλιώς όπως λέγαμε για τους "τhρασιδιλους" στην δευτερα μοίρα αλεξιπτωτιστών  στον ασπρόπυργο <του fefgatou η μάνα δεν έκλαψε ποτε >  αναμμένο και εγώ με περιέργεια από τους γράφοντες εδώ και στους διπλα ουκρανούς κρίνοντες χαβαλέδες με υψηλό ελληνικό φρόνημα
 

yantis

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Μηνύματα
639
Like
0
Πόντοι
6
και από ότι καταλαβαίνω ούτε θα δούμε αλλα διαβατήρια. γελάω με κάποιον που έγραφε στο burdela.com  ρε  μπας και υπάρχει ζούμπερι  στην  ουκρανία και μενίδι στην ρουμανια  καλή του ώρα  τέλος θα σπάσω τα αρχίδια  του ενός  από τους δυο μου <<γιούς>>  μου τα πρήξε λέγοντας ότι  ξέρει ton  red  :headbang: :headbang: και είναι αξιόπιστος  και τόσο καιρό δεν σχολιάζω  τις "τσοπανικες" ιστορίες που grapfi τέλος  οι σοβαροί συναγωνιστές  καταλάβατε  ότι και  εγώ οποτε μην το ζαλίζω άλλο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Μηνύματα
14.808
Κριτικές
13
Like
2.354
Πόντοι
4.765
. Ο βασικός λόγος που μένω σε διαμέρισμα είναι μπορείς να βάλεις μέσα όποια και όσες θέλεις χωρίς να έχεις προβλήματα με την reception ή τους security. Υπάρχουν και φθηνότερα διαμερίσματα για κάποιον που ενδιαφέρεται σε άλλες περιοχές. Για παράδειγμα ένα καλό διαμέρισμα (καθαρό, με σχετικά καλή επίπλωση) 40-60 τμ, στο κέντρο της πόλης δεν κοστίζει 40-50 Ευρώ την ημέρα.

2. Όσον αφορά το φαγητό ο Vomvakoulis έχει ήδη αναφέρει το κόστος και αυτό σε καμμία περίπτωση δεν υπερβαίνει τα 20-30 Ευρώ ημερησίως. Μιλάμε για καλά εστιατόρια με πολύ καλή ποιότητα φαγητού.

3. Σημειώνω ότι παρά το γεγονός ότι σέβομαι τον εαυτό μου απεριόριστα δεν πηγαίνω σε club και βέβαια δεν υφίσταται και λόγος να ξοδέψω και 100 Ευρώ την ημέρα για να πουλήσω μούρη στις ντόπιες κωλοπετσωμένες μουνάρες.

5. Δεν χρειάζεται να μιλάς Ρωσικά ή Ρουμάνικα για να πηδήξεις. Οι επιλογές σου είναι σαφώς λιγότερες αν δεν γνωρίζεις την γλώσσα, αλλά λυπάμαι που έχω διαφορετική άποψη με ένα από τα σοβαρότερα μέλη του forum (μην χαίρεσαι RED δεν αναφέρομαι σε εσένα) δεν θα πας και χαμένος και είναι σαφώς μιά πολύ καλύτερη επιλογή από τα μπάζα των CT.

6. Έχω δει στο forum επανηλειμμένως ανθρώπους που παραγματικά είναι γνώστες και έμπειροι, αλλά και ασχέτους που προσπαθούν (ατυχώς) να δείξουν ότι είναι έμπειροι, γράφοντας ό,τι χαζομάρα τους κατέβει να προσπαθούν να αποτρέψουν όσους ενδιαφέρονται να πάνε στην Μολδαβία ή και σε άλλες πόλεις της FSU. Έχω διαμετρικά αντίθετη άποψη. Κύριοι (σχετικοί με την υπόθεση) μην ξεχνάτε ότι και εσείς όταν ξεκινήσατε ήσασταν επίσης άσχετοι. Συμφωνώ όμως με την άποψη ότι οι επιλογές και οι πιθανότητες επιτυχίας ενός πρωτάρη είναι περισσότερες για παράδειγμα στο Κίεβο ή την Οδησσό από ότι στο Κίσινεφ. Δεν αναφέρομαι στην Ρωσία γιατί είναι μακρύτερα και απαιτείται viza. Εγώ σας προτρέπω να πάτε στη Μολδαβία, όπως και στην Ουκρανία και την Ρωσία. Καταστρώστε όμως σχέδιο. Που θα μείνετε, που θα τρώτε, που θα κυνηγήσετε, πως θα κυνηγήσετε, τι θα πληρώσετε. Και αν σας πιάσουν Κώτσους τι έγινε? Την δεύτερη φορά θα είναι καλύτερα, την τρίτη πολύ καλύτερα και την τέταρτη θα έχετε ήδη αποκομίσει μία καλή εμπειρία.

7. Τέλος, όλα τα περί Α, Β, και Γ εθνικής, αστακομακαρονάδες και ιμάμ μπαϊλντί, προσωπικά τα βρίσκω τουλάχιστον παιδαριώδη. Δεν μέμφομαι, ούτε κοροϊδεύω κανένα. Απλά αναφέρω και εγώ την δική μου άποψη, όπως και οι υπόλοιποι. Για εμένα αυτό που κυρίως μετράει είναι το πάθος, η αμεσότητα, ότι τα κάνουν όλα (ή σχεδόν όλα), δεν έχει "μη με πιάνεις εκεί, δεν φιλάω, δεν παίρνω πίπες. Σχεδόν τα πάντα είναι στο μενού. Και αυτά που δεν είναι, τις περισσότερες φορές, είναι υπό διαπραγμάτευση. Τι να την κάνω την θεομουνάρα αν είναι starfish δεν κάθεται να την πηδήξω. Για το επίπεδο που μου αρέσει αναφερθείτε στις φωτογραφίες που έχω αναρτήσει.
καταρχην ειπες το πιο σημαντικο που και εγω Τονιζω συνεχεια.Ο ΕΜΠΕΙΡΟς ΠΟΡΝΟΕΚΔΡΟΜΕΑς ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ.με το που ακουω να μιλανε για ξενοδοχεια καταλαβαινω οτι οι ανθρωποι δεν εχουν πειρα στον Πορνοτουρισμο.---οι τιμες για τα διαμερισματα που γραφεις ειναι λογικοτατες.λιγοτερα απο 40 Ευρω τη μερα στο κεντρο του Κισινιοφ.---20-30 Ευρω μιλαμε να σκας στο φα'ι'.--6.με αυτο που γραφεις οτι ειναι ασχετοι με το αντικειμενο συμφωνο!οπως συμφωνο με το οτι πανε να φοβισουν τον κοσμο για να μην παει Μολδαβια!και οι συμβουλες σου ειναι πολυ σωστες.----απευθυνεσαι σε ανθρωπους που εχουν ταξιδεψει στο εξωτερικο καποιες φορες.γιατι οι περισσοτεροι απο την Ελλαδα στην καλητερη περιπτωση να εχουν παει καμια φορα στην Αγγλια ή Γαλλια με γκρουπ τουριστων!οποτε αυτοι οι ανθρωποι ειναι αδυνατον να κινηθουν χωρις καποιον λιγακι εμπειρο.
 

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Μηνύματα
2.776
Like
6
Πόντοι
16
Σύντροφε Soritas.
Διάβασα με πολύ ενδιαφέρον το πόστ σου και πραγματικά το χάρηκα. ¨εβαλες τα πράγματα στη θέση τους.
Βέβαια διαφωνούμε στο οικονομικό, πράγμα εύλογο όμως, αφού εγώ διαμένω ως Μολδαβός, εσύ ως ελλην μπιζνεσμαν.
Και (επέτρεψε μου να επιμενω) στις αγγελίες μπορείς να βρείς αστέρια πραγματικά. Δεν χάνεις τίποτα με το να δοκιμάσεις.
Τα σέβη μου
 

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Μηνύματα
14.808
Κριτικές
13
Like
2.354
Πόντοι
4.765
  σελίδα 27 του thred το διαβατήριο μου με τις svragides εισόδου εξόδου μέχρις  στιγμής έχω μέτρηση 39 μονο  uα και md  άντε   γιατί "εδομεσα"  skate κυπριακό γαϊδούρι  κάνας  άλλος  αξιόπιστος?????????    σύντροφε θάνο δίκιο έχεις αλλα παρακαλώ και τους υπολόπους να το κάνουν για να σοβαρέψουμε  το  thred και να αρχίσουν  να  γραφουν οι πιο σχετικοί από  μένα για  το  καλο όλον  είπαμε καλή  "ι πλακα" αλλα και ουσία  euxaristo
και από ότι καταλαβαίνω ούτε θα δούμε αλλα διαβατήρια. γελάω με κάποιον που έγραφε στο burdela.com  ρε   μπας και υπάρχει ζούμπερι  στην  ουκρανία και μενίδι στην ρουμανια  καλή του ώρα  τέλος θα σπάσω τα αρχίδια  του ενός  από τους δυο μου <<γιούς>>  μου τα πρήξε λέγοντας ότι  ξέρει ton  red   :headbang: :headbang: και είναι αξιόπιστος  και τόσο καιρό δεν σχολιάζω  τις "τσοπανικες" ιστορίες που grapfi τέλος  οι σοβαροί συναγωνιστές  καταλάβατε  ότι και  εγώ οποτε μην το ζαλίζω άλλο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
δε λεω οτι δεν εχεις παει Μολδαβια!το προβλημα ειναι οτι δεν δινεις καμια πληροφωρια.το μονο που εδωσες ειναι η πληροφωρια οτι εχει ημηεπαγγελματιες που ψαχνονται για ξενους στον τελευταιο οροφο του Mal στο Κισινιοφ.χωρις να πεις την τιμη!νομιζω οτι ημαστε εδω για να δινουμε και καμια πληροφωρια.δεν καταλαβαινω γιατι το μονο που κανετε ειναι να αποθαρινεται τον κοσμο απο το να παει στη Μολδαβια.νομιζω οτι ειμαστε εδω για να βοηθαμε και να δινουμε και καμια πληροφωρια και οχι να φοβιζουμε και να αποθαρινουμε.γιατι με αυτο που κανεται μπορειται να ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΤΑΙ τη ζωη καποιου ανθρωπου.που θελει να φυγει απο τη φρικη και την αγαμια της Ελλαδας και η Μολδαβια για αυτον να ειναι μια λυση.εγω παρα πολλους φιλους μου (ειδεικα αυτους που δεν δουλευουν και ζουν απο ενοικια ή αλλα εισοδηματα)που δεν δουλευουν τους λεω να πανε μονιμα να ζησουν σε τετοιες χωρες οπως Βουλγαρια,Μολδαβια που ειναι φτηνα και μπορεις να ζησεις πολυ καλα με 600-700 το μηνα ειδεικα αν αγωρασεις διαμερισμα εκει.και διαβαζοντας αυτα που γραφεται χωρις να δινεται καμια πληροφωρια να τον αποθαρηνεται και να μην παει!!!
 

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Μηνύματα
2.776
Like
6
Πόντοι
16
συνεχεια οταν αναφερεις κατι για τιμες στο κισιναου, λογω ισως οτι εισαι επηρεασμενος απο τρανσνιστρια,ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ,οπως κ με τα απαρταμεντ αλλα κ τωρα,διαβασε το ποστ σου, γραφεις σε ΔΟΛΑΡΙΑ,$ κ μετα το διωρθωνειςΑΛΛΑ ΤΟ ΔΟΛΑΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 65% ΠΕΡΙΠΟΥ Κ ΕΝΑς ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΓΟΓΗ ΤΑ 15-20$ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕς τα μεταφραζει,οπως κι εγω ,σε 10-12 ευρω
Έχεις δίκαιο. Τώρα το πρόσεξα και εγώ.
Βασικά θέλω να αναφέρομαι σε ΕΥΡΩ.
Θα προσπαθήσω να μην το ξαναεπαναλάβω.
 

yantis

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Μηνύματα
639
Like
0
Πόντοι
6
πάντως άμα διαβάσεις το thred με χιουμοριστική διάθεση έχει πολύ γέλιο ο σύντροφος δημητράκης  μας λέει πως είναι το κισινέου ενώ δεν έχει πάει ποτε ο σύντροφος μακούλης έχει γίνει μολδαβός ενώ είναι  στο tiraspol ο mr "σοριτας" πάει στο καθαριστήριο και "στο σουπερμαρκετ" και οι μολδαβές του την πέφτουν και του λένε 40 50 euro πάμε σπίτι σου red είναι κατά δήλωση του ουκρανία για τις t "δεβουσκες" ενώ κοιτάει την τιμή του γάλακτος στα supermarket εγώ προσπαθώ να αποδείξω τα αυτονόητα  κουστουρίτσα είμαστε ole  οι ελληναράδες στα βαλκάνια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom