dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
......τωρα οι καιροι εχουν αλλαξει.εγω πολλες φορες ντυνομαι καουμπο'ι'κα (ειχα βαλει φωτο στο Russia Sex&Vodka (νομιζω στη σελιδα 145 περιπου).ή φοραω γυαλιστερα ρουχα και το χειμωνα πολλες φορες γουνα.τωρα οι γκομενες θελουν τον γλυκο αντρα με τα γυαλιστερα ρουχα.στο στυλ του Ρουβα.θα εχεται προσεξει πως οι γκομενιτσες τρελαινονται μολις βγαινει ο Ρουβας.στην Ρωσσια θελουν τον Дима БИЛАН ο Ρωσσικος Ρουβας θα ελεγα!(και αυτος αδερφη ειναι).επισης φοραω πολυ φυδι(μποτες ζωνη)αν θελω να παω καπου μερα.γιατι με τα πολυ γυαλιστερα τη μερα δεν ταιριαζει ειναι βραδυνο ντυσιμο.σημερα που θα βγω μερα στο κεντρο το απογευμα θα βαλω αυτα τα ρουχα.αυτο το πουκαμισο,ασπρες μποτες απο φυδι και αυτη τη ζωνη απο φυδι με μαυρο παντελονι. ---σε ολο το ανατολικο μπλοκ το στυλ που εχω τωρα εχει περαση.στο Ανατολικο μπλοκ οι γυναικες ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΥς ΓΕΡΟΔΕΜΕΝΟΥς ΣΩΜΑΤΑΡΑΔΕς και γενικα τους βαρυμαγκες.διοτι οι Ρωσσοι φερονται ετσι.ειναι γεροδεμενοι αγενεις και κακογουστα ντυμενοι.οποτε θελουν αυτο που δεν εχουν!τον γλυκο μοδατο περιποιημενο ρομαντικο αντρα!εγω δινω τρομερη σημασια στην εμφανιση.η εμφανιση στο ανατολικο μπλοκ ειναι το παν.ειναι το πρωτο που κοιτανε οι γυναικες.και σε κοιτανε απο κατω προς τα πανω.ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΤΟ ΤΙ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ (ή Μποτες)ΦΟΡΑς!---για μετα απο 10 χρονια δεν μπορω να κανω προβλεψεις αλλα σιγουρα οι γυναικες θα θελουν κατι αλλο.ενα εντελως αλλο στυλ αντρα!