Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 746K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
για εναν οχι γνωστη των ανατολικων συστηματων θα συμβουλευα τουλαχιστον την πρωτη φορα να παει με καποιον που εχει ξαναπαει.και θα τον πηγαινει παντου και θα του δειξει τα παντα αυτο το βλεπω και'γω.ΚΑΝΕΝΑς ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΟς ΚΑΤΟΙΚΟς.ολοι που γραφουν ειναι στην κατηγορια των ξενων!που συχναζουν σε μερη οπου πανε ξενοι νοικιαζουν διαμερισματα για ξενους.απλως εχουν παει εκει μερικες φορες.θα πω την αρχαια παρημια:στους τυφλους ο μονοφθαλμος βασιλευει.παντος οταν ο Μακης εβαλε της φωτο και εδωσε σωστες πληροφωριες σταματισαν ολοι να γραφουν πραγματα που παραπληροφωρουν τους υποψηφιους πορνοεκδρομεις!
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Σύντροφοι. Για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους.
Ο υποψηφιος πορνο-τουρίστας δεν έχει πολλές επιλογές στην Μολδαβία.  Καθώς η χώρα δεν έχει αναπτυγμένη την πορνο-βιομηχανία και εφόσον αγνοεί τις 2 βασικές γλώσσες, αναγκαστικά θα στραφεί σε ότι του προσφέρεται.
Και αυτό δεν είναι τίποτα άλλο περάν από κάποιες κοπέλες που πάνε μόνο με τουρίστες. Σε αυτές θα σας παραπέμψουν οι ρεσεψιονίστ των ξενοδοχείων και οι ταξιτζήδες που θα πρωτοαπευθυνθείτε και αυτές θα συναντήσετε στα λόμπυ των ξενοδοχείων , στα Mall ,στα καφέ πέριξ του κέντρου και στα στριπτιζάδικα. Οι κοπέλες αυτές καθότι συναλλάσονται αποκλειστικά και μόνο με τουρίστες, έχουν προσαρμόσει το κασέ τους σύμφωνα με τα οικονομικά δεδομένα του τουρίστα. Έτσι θα ζητήσουν και τα ανάλογα λεφτά. Οπότε μοιραία ο τουρίστας ή υποκύπτει ή δεν γαμάει.
Οπότε ανακύπτει το δίλημμα. Αξίζει να πάω σε μια ξένη χώρα για να απολάυσω τις ίδιες υπηρεσίες και με τα ίδια λεφτά που θα μπορούσε να μου παράσχει και ένα οποιοδήποτε cg η ct στην Ελλάδα.
Προσωπική μου γνώμη, Οχι.
Η γνώση κάποιας από τις 2 επίσημες γλώσσες και των συνηθειών της Αν. Ευρώπης βέβαια ανοίγει άλλους ορίζοντες στις αναζητήσεις σας. Τόσο στο καμάκι για εξεύρεση "γκόμενας" (δωρεάν) , όσο και στο θέμα του οργανωμένου έρωτα (παροχή ερωτικών υπηρεσιών, σε σαφώς καλύτερες τιμές).
Αν κατέχετε αυτά τα δύο τότε ναι αξίζει το ταξίδι εκεί. Διαφορετικά προτιμήστε την Πράγα ή τη Βουδαπέστη ή κάτι παρόμοιο, που στο φινάλε έχει να σας δείξει και 10 πράγματα παραπάνω (μουσεία, ιστορικά κτήρια, αγορές, εκδρομές στα πέριξ κτλ). 

yantis

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
"σιναgονιστες"  όταν στο κισινέου θέλεις για κάθε μέρα άμα σέβεσαι τον ευατό σου καθημερινά για ενώ καλο "χοτελ" πχ "λεογρανd"  μίνιμουμ 100 euro ένα καλο εστατόριο minimum 50 euro και ένα καλο club το βραδυ 100 euro όλα αυτά για εσένα και το μωρό είναι  χωρίς τίποτα άλλο είναι 250 euro επί 20 μέρες που είναι αρκετές κατά την γνώμη μου για md είναι σύνολο 5000 euro    :idiot: :idiot:      οποτε τα συμπεράσματα δικά σας

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
250 Ευρώ την ημέρα για προσωπικά έξοδα στην Μολδαβία?  :headbang:

Άντε γεια ρε...δεν πάμε καλά να χρειάζεται κανείς τέτοια ποσά σε περιοχή της Ευρωπαϊκής Ουγκάντας.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Σύντροφοι. Για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους.
Ο υποψηφιος πορνο-τουρίστας δεν έχει πολλές επιλογές στην Μολδαβία.  Καθώς η χώρα δεν έχει αναπτυγμένη την πορνο-βιομηχανία και εφόσον αγνοεί τις 2 βασικές γλώσσες, αναγκαστικά θα στραφεί σε ότι του προσφέρεται.
Και αυτό δεν είναι τίποτα άλλο περάν από κάποιες κοπέλες που πάνε μόνο με τουρίστες. Σε αυτές θα σας παραπέμψουν οι ρεσεψιονίστ των ξενοδοχείων και οι ταξιτζήδες που θα πρωτοαπευθυνθείτε και αυτές θα συναντήσετε στα λόμπυ των ξενοδοχείων , στα Mall ,στα καφέ πέριξ του κέντρου και στα στριπτιζάδικα. Οι κοπέλες αυτές καθότι συναλλάσονται αποκλειστικά και μόνο με τουρίστες, έχουν προσαρμόσει το κασέ τους σύμφωνα με τα οικονομικά δεδομένα του τουρίστα. Έτσι θα ζητήσουν και τα ανάλογα λεφτά. Οπότε μοιραία ο τουρίστας ή υποκύπτει ή δεν γαμάει.
Οπότε ανακύπτει το δίλημμα. Αξίζει να πάω σε μια ξένη χώρα για να απολάυσω τις ίδιες υπηρεσίες και με τα ίδια λεφτά που θα μπορούσε να μου παράσχει και ένα οποιοδήποτε cg η ct στην Ελλάδα.
Προσωπική μου γνώμη, Οχι.
Η γνώση κάποιας από τις 2 επίσημες γλώσσες και των συνηθειών της Αν. Ευρώπης βέβαια ανοίγει άλλους ορίζοντες στις αναζητήσεις σας. Τόσο στο καμάκι για εξεύρεση "γκόμενας" (δωρεάν) , όσο και στο θέμα του οργανωμένου έρωτα (παροχή ερωτικών υπηρεσιών, σε σαφώς καλύτερες τιμές).
Αν κατέχετε αυτά τα δύο τότε ναι αξίζει το ταξίδι εκεί. Διαφορετικά προτιμήστε την Πράγα ή τη Βουδαπέστη ή κάτι παρόμοιο, που στο φινάλε έχει να σας δείξει και 10 πράγματα παραπάνω (μουσεία, ιστορικά κτήρια, αγορές, εκδρομές στα πέριξ κτλ). 
πες τα ρε Μάκη. Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να λέω πως η γλώσσα είναι το βασικότερο όπλο.

yantis

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
τώρα άμα είσαι homo neaterdal valkanoskilous και μείνεις σε χαλια ξενοδοχείο πχ hotel κισινέου μίνιμουμ 28 euro "τρος" mac ντόναλντς μίνιμουμ 20 euro και βγείς βραδυ στο club city dio eisodoi kai 2 mpires sto mpar 30 euro sinolo 78 euro epi 20 meres 1560 euro xoris tipota allo  :idiot: :idiot: :idiot:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
"σιναgονιστες"  όταν στο κισινέου θέλεις για κάθε μέρα άμα σέβεσαι τον ευατό σου καθημερινά για ενώ καλο "χοτελ" πχ "λεογρανd"  μίνιμουμ 100 euro ένα καλο εστατόριο minimum 50 euro και ένα καλο club το βραδυ 100 euro όλα αυτά για εσένα και το μωρό είναι  χωρίς τίποτα άλλο είναι 250 euro επί 20 μέρες που είναι αρκετές κατά την γνώμη μου για md είναι σύνολο 5000 euro    :idiot: :idiot:      οποτε τα συμπεράσματα δικά σας
γιατί να πας στο Leogrand; Οι μολδαβές δεν θέλουνε να έρχονται εκεί, επειδή είναι τούρκικο. Και στο μπαρ του Leogrand δεν έχω δει ΠΟΤΕ κοπέλα να περιμένει να την ψαρέψεις. Για να μην πω σε κανένα ξενοδοχείο, γιατί δεν ξέρω για τα υπόλοιπα.

Σε κάποια ξενοδοχεία παλιότερα υπήρχε η υπηρεσία "sex massage". Σου χτυπούσανε την πόρτα κάθε εικοσάλεπτο και σου το προσφέρανε χωρίς να το έχεις ζητήσει. Υπάρχει άραγε ακόμα αυτό και σε ποια;

yantis

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
1 απευθύνομαι μόνον σε σοβαρούς συναγωνιστές 2 πάντα αποδεικνύω αυτά που γράφω ας βγάλουν στο site διαβατήριο με σφραγίδες και οι άλλοι εξυπνάκηδες του site 3 δεν επιτέθηκα ποτε σε κανέναν επί προσωπικού 4 δυστυχώς στο site υπάρχει πολύ χαμηλό επίπεδο

yantis

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
1 σύμφωνο ότι moldavia  και tiraspol  μπορείς  να βρείς υπερεσίες σε πολύ χαμηλές τιμές μην ξεχνάμε την κρίση 2 επιτρεπsτέ μου να είμαι λάτρης τις alfa "ετνικις"  δυστυχώς για  alfa "ετνικι" θέλεις πλέον χιλιάρικα 3 μια καλή λύση για μη σχετικούς στην md είναι  να βρείτε έναν taxintsi συνήθως πιτσιρικα  που να  μιλάει αγγλικά  στο κισινέου υπάρχουν και ψάχνουν για ξένους και να τους έχετε συνεχεια όλο το εικοσιτετράωρο θα σας πάνε παντού θα σας βρούν γυναίκες όλον τον ειδών και θα σας λύσουν όλες τις απορίες επί πάντως επιστητού με σχετικά χαμηλό κόστος "αλαθανστι" "μεδοδος" στο ανατολικό μπλόκ αλλα θέλει ψάξιμο για να μην πέσετε σε κάνα πονηρίδη από το να ψάχνετε μονoi σας και λιγότερα χαλάτε και δεν χάνεται χρόνο το έχω κανεi  πολλές φορες σε μεγάλες πόλις τις ουκρανίας και βουλγαρίας και μερικούς τους έχω και φίλους   :thumbsup: 4 στην md ο πρόεδρος τα μαγειρεύει αλλα then του βγαίνουν οι ψήφοι ενώ από την άλλοι οι ρουμάνοι έχουν κάνει επίθεση αγάπης στους μολδαβούς διαβατήρια βίζες κτλ  μπας και ρίξουν τους κουμμουνιστές  αναμένουμε.. το λέει έπεσε λίγο στα 15.50   1 euro
πουθενά δεν έγραψα εδώ ότι πλήρωσα χιλιάρικα για να συνουσιαστώ  αλλα με τις trxouses τιμές του κισινέου για 20 μέρες χωρίς πολλά πολλά και χωρίς να δόσεις αμοιβή στο call girl θέλεις 5000 χιλιάρικα

yantis

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
για να καταλάβουμε λοιπόν ότι είσαστε αξιόπιστοι συγγράφοντες παρακαλώ είναι πολύ εύκολο να βγάλετε φωτό το διαβατήριο σας με τις svragides εισόδου εξόδου όπως έκανα εγώ και να αποδεικνύεται αυτά που γράφετε .κατά τα αλλα σχολιασμοί από αλλα thrend  από γράφοντες επιστημονικής φιλολογίας πριν 10 ετών στο αν bloc δεν με αγγίζουν ευχάριστο

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
τώρα άμα είσαι homo neaterdal valkanoskilous και μείνεις σε χαλια ξενοδοχείο πχ hotel κισινέου μίνιμουμ 28 euro "τρος" mac ντόναλντς μίνιμουμ 20 euro και βγείς βραδυ στο club city dio eisodoi kai 2 mpires sto mpar 30 euro sinolo 78 euro epi 20 meres 1560 euro xoris tipota allo  :idiot: :idiot: :idiot:

Άμα είσαι Ηomo Politismenus και σκοπεύεις να χαλάς 250 ευρώ την ημέρα για προσωπικά έξοδα, τότε επιλέγεις μέρος που ΔΕΝ ανήκει στην ευρύτερη περιοχή της Ευρωπαϊκής Ουγκάντας, διαφορετικά κινδυνεύεις να καταταχτείς στο είδος που χαρακτηρίζεται ως Homo Koroidus.

Με αυτά τα ποσά, περνάς ζάχαχρη σε μέρη που οι Μολδαβοί δεν τα έχουν δει ούτε στον ύπνο τους, στην καλύτερη σε κανένα καρτ-ποστάλ.

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Φτάνουν αυτά?

Συνημμένα

• File0001.jpg
    File0001.jpg
    72 KB · Εμφανίσεις: 22

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
5000 €, οι περισσότεροι Μολδαβοί δεν τολμούν καν να τα ονειρευτούν.
Και εγώ υποστηρίζω ότι οι σεξουαλικές αναζητήσεις είναι εξαιρετικά υψηλές γιατί είναι περιορισμένες, αλλλά μέχρι εκεί.
Αλλοίμονο αν πρέπει να δίνουμε 50€ για φαι την μέρα στην Μολδαβία . Υπάρχουν ωραιότατα κλαμπακια που μπορείς να περάσεις ευχάριστα (και να καμακώσεις) με κόστος όχι παραπάνω από 10€.
Αν διαλέγεις μόνο τα χαϊκλασσάτα μέρη τότε όχι στην Μολδαβία, αλλά και στην Ουγκάντα θα χαλάς τόσοα λεφτα.
Ο Yorgos έχει δίκαιο.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
καταρχην ο Πορνοεκδρομεας δεν παει ποτε σε ξενοδοχειο!αυτο το ξερουν και οι πολλοι αρχαριοι πορνοεκδρομεις!παντα μενει σε ενοικιαζομενα δωματια.καμια γκομενα ακομα και οι ημηεπαγγελματιες πουτανες δεν πανε σε ξενοδοχεια!ειδεικα στης μικρες πολεις.το εστιατοριο ο εμπειρος πορνοεκδρομεας το αποφευγει.ο σχετικα απειρος ομως ειναι αναγκασμενος να παει.αν ειναι να δωσεις 50 Ευρω για εστιατοριο δεν ειναι καλητερα να παρεις στη σαουνα μια γκομενα για 3ης ωρες να ξεσκιστεις στο  :knockinb: και αν μετρας να τη βγαλεις και γκομενα.(δυστηχως οι Ελληνες που βλεπω στο εξωτερικο ειναι για κλάματα!κατι χοντροκομενοι,αξεστοι το μονο που κανουν ειναι να σκορπανε λεφτα με συνηθως μηδεν αποτελεσμα.βρισκουν μια γκομενα και γαμανε).---κατι αλλο που ποτε δεν κανει ο εστω και λιγο εμπειρος Πορνοεκδρομεας ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΟΤΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΣΕ ΝΤΙΣΚΟ!στη ντισκο πας μονος σου.Η ΚΑΛΗΤΕΡΗ ΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙς ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗς 4 (παρασκευη-σαββατο)και μετα της 3  (καθημερινες).αν πας 12 με 1 και καμακωσεις οι γκομενες θελουν μονο να πιουνε και να χορεψουν.ενω μετα της 3 ειναι πια κουρασμενες οποτε της παιρνεις με τ'αμαξι με 0 εξοδα!.......

yantis

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
1εγώ ο mr μακούλης και ο δημητράκης μέχρι στιγμής διαβατήριο περιμένω τους υπολοιπους 2σύμφωνο με mr μακουλή και γιώργο 3 η κατάσταση στις τιμές στο κισινέου για hi alfa etniki κατάσταση είναι όπως σας την μετέφερα αμφιβάλλει κανένας??  4 σαν έλληνας γνωρίζοντας την ιστορία και τον politismo μας αρνούμαι να ζω σαν zoo μολδαβός σε συνθήκες  δέλτα "ετνικις" είμαι homo "κοροιδους" αλλα ελληνάρας  100 τις 100 ευχάριστο

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
......η ντισκο ειναι ενα θεμα που ειχα παλια αναλυσει.για εναν ξενο ή εναν οχι τοσο εμπειρο πορνοεκδρομεα του ειναι πιο δυσκολο να βγαλει γκομενα απο 'κει.το μονο που θα καταφερει θα ειναι να την κερασει 2-3 ποτα.βεβαια για αυτον που ερχεται απο Ελλαδα αυτο θεωριται επυτηχια οταν στην Ελλαδα μονο σε κανα κωλομπαρο μπορεις να πιασεις συζητιση με μια γκομενα κερνοντας την ποτα.η Ντισκο κατα τη γνωμη μου θελει μεγαλη εμπειρια.και το πρωτο ΤΡΟΜΕΡΟ ΝΤΥΣΙΜΟ!(κατι σαν αυτα που φοραω εγω)αν παει ενας απλος δεν προκειται να τον κοιταξουν.εκτος απο αυτα θελει να παιζει το βλεμα σου και γενικα το ολο στισημο σου.για εναν οχι εμπειρο θα συμβουλευα να μην ελπιζει μονο στη Ντισκο να παει για να ξεσκασει και οτι βγει ας βγει ----γενικα ο εμπειρος πορνοεκδρομεας ή πορνομεταναστης (μετα απο 5-6 χρονια διαμονη στο εξωτερικο)εκτος απο το να καμακωνει πηγαινει παρα πολυ στα σαλον.καταλαβαινει οτι του ερχεται πολυ φτηνοτερα γρηγορο αποτελεσμα και βγαζει και γκομενες απο'κει.εγω σφραγγιδες δεν εχω γιατι εχω Ρωσσικο διαβατηριο που εχω επανηλημενα βαλει στο Σα'ι'τ.και 9 Νοεμβριου κλεινω 17 ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΝΙΜΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΗ ΡΩΣΣΙΑ!!!!!!

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
3 η κατάσταση στις τιμές στο κισινέου για hi alfa etniki κατάσταση είναι όπως σας την μετέφερα αμφιβάλλει κανένας??  

Προσωπικά δεν αμφισβητώ τις τιμές. Αφού κάποιοι τα πληρώνουν, ας τα χρεώσουν και καλά κάνουν.

Ένα σχόλιο όμως, μιλάς για High Alpha Ethniki κατάσταση με συγκριτικά δεδομένα περιορισμένα στα σύνορα της ευρύτερης Ευρωπαϊκής Ουγκάντας.

Εάν το δεις το θέμα λίγο ευρύτερα, συμπεριλάβεις δλδ και χώρες της πολιτισμένης Ευρώπης, το High Alpha Ethiniki κατάσταση της Μολδαβίας είναι στην καλύτερη περίπτωση Γ' Εθνική.

Και εκεί είναι η ένστασή μου, δλδ στην Μολδαβία (και στα υπόλοιπα σοβιετικά απογαμήδια) δεν χαλάω αυτά τα λεφτά ούτε με σφαίρες. Εκτός και εάν πρέπει λόγω δουλειάς να βρεθώ εκεί, οι συνθήκες επιβάλλουν συγκεκριμένες κινήσεις και δεν έχω άλλες επιλογές.

Από επιλογής μου και για leisure, με τίποτα δεν θα επιλέξω να ξοδέψω αυτά τα νούμερα στην Ουγκάντα. Προτιμώ να χαλάσω 250 Ευρώ ημερησίως (αλλά και παραπάνω) σε μέρη που αξίζουν και τα ανάλογα ποσά.

Σε αυτό δεν διαφωνούμε φαντάζομαι, όπως και ότι στο πορτοφόλι του ο καθένας κάνει κουμάντο όπως γουστάρει.

Καταλήγοντας, είναι γεγονός ότι στις περιοχές της Ευρωπαϊκής Ουγκάντας, οι τιμές έχουν ξεφύγει αδικαιολόγητα ειδικότερα τα τελευταία 3-4 χρόνια.

Αυτό οφείλεται μεν στους διάφορους επιχειρηματικούς τουρίστες που ενδεχομένως σκορπούν χρήμα χωρίς λόγο και πολύ συχνά χωρίς αντίκρυσμα (αλλά εδώ μιλάμε μάλλον για ελεύθερους σκοπευτές τυχοδιώκτες, γιατί εάν μιλάμε για στελέχη σοβαρών εταιριών, με τίποτα δεν σου δικαιολογούν τέτοια νούμερα στην Ουγκάντα) αλλά και στο γενικότερο απολίτιστο και βάρβαρο των ιθαγενών αυτών των περιοχών, οι οποίοι συνεχίζουν να βρίσκονται σε πολιτισμική και κοινωνική σύγχυση, γεγονός που οδηγεί σε υπερβολές αυτής της μορφής αλλά και γενικότερες συμπεριφορές τύπου "ότι φάμε, ότι πιούμε και ότι αρπάξει ο κώλος μας".

Sorry, αλλά άμα είναι να κάνω την πλάκα μου και τον χαβαλέ μου...θα προτιμήσω άλλες γεωγραφικές περιοχές.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.051
Πόντοι
42.697

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
τα παραλες. Πρώτα πρώτα δεν πας από το ένα άκρο στο άλλο. Δηλαδή άμα δεν χαλάσεις 250-300 ευρώ, τότε θα χαλάς 30;;
Δεύτερον δεν κάνουνε 2 είσοδοι και 2 μπύρες στο μπαρ 30 ευρώ. 150-200 λέι κάνει το μπουκάλι, οπότε βία 15 γιούργια. Επίσης δεν κάνει 50 γιούργια το φαγητό. Σε ελληνικό εστιατόριο τρως μια χαρά με 25 γιούργια και έχεις σκάσει. Εκτός αν εννοείς να πίνεις και 3 μπουκάλια ακριβό κρασί, οπότε αλλάζει.

οι συμβουλές εδώ μέσα δεν έχουνε σκοπό να δώσουνε τρόπους για να πάει κάποιος να χαλάσει λεφτά σε μια ξένη χώρα, αλλά πώς να πάει και να περάσει καλά, έξυπνα και με το λιγότερο αντίτιμο σε όλα. Και ιδιαίτερα στον πληρωμένο έρωτα. Αν έχεις όρεξη να χαλάς τη μέρα σου 300 ευρώ, αυτό σημαίνει πως μπορείς να πάρεις και από το ίντερνετ με 120 γιούρια κοπέλα στο ξενοδοχείο και ό,τι άλλο γράφεται εδώ για καμάκια, φτηνό τρόπο να βρεις κοπέλες κλπ είναι εντελώς άστοχο, γιατί απλά δεν σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο.

Και φυσικά, αν είναι να χαλάσει κάποιος Έλληνας 300 ευρώ τη μέρα του για να πηδήξει, ποιος ο λόγος να πάει στη Μολδαβία;;; Χωρις μετακίνηση τα χαλάει κανείς στην Ελλάδα. Το ίδιο ισχύει και για τη Σόφια, το Βουκουρέστι ή όπου αλλού. Γιατί να σε πληροφορήσω σε περίπτωση που δεν το ξέρεις επειδή έχεις καιρό να έρθεις Ελλάδα, αλλά τα ct έρχονται με γύρω στο 150άρι, cg με 80-100άρι, και μετά έχεις και επιλογή στούντιο μπουρδέλα κλπ που πάνε ακόμα πιο φτηνά. και έχεις και το πλεονέκτημα πως ξέρεις την πόλη, τη χώρα, τη γλώσσα κοκ.

Δεν μπορεί να πηγαίνεις να χαλάς 300 ευρώ τη μέρα σε κρασιά και φαγητά και μετά να λες: "δεν θα δώσω 50 ευρώ στην κοπέλα, θα δώσω 30"...ήμαρτον. Φτηνοί στη ζάχαρη και ακριβοί στα πίτουρα.
Ούτε στο Παρίσι δεν χαλούσα 300 ευρώ τη μέρα.
Όσο για το Leogrand, επειδή εσύ δεν είσαι νεάτερδαλ βαλκανόσκυλους αλλά κρίνεις όποιον έχει άλλη επιλογή από εσένα, η βραδιά τελευταία φορά που έμεινα έκανε 180 γιούργια, απαράδεκτο ποσό για ένα ξενοδοχείο που ΔΕΝ έχει πισίνα, ΔΕΝ έχει μπαράκι με κόσμο, ΔΕΝ έχει καλό πρωινό, ΔΕΝ προσελκύει κοπέλες, ΔΕΝ έχει καλό σέρβις και ΔΕΝ έχει καλό φαγητό. Και τιμή πόρτας είναι 260γιούργια...αυτό ας μην το συζητήσω. Αν κάποιος πάει και μένει εκεί, σόρρυ αλλά για μένα πρεπει να θέλει να πετάξει χρήματα. Εκτός αν του τα πληρώνει άλλος.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
σε παρακαλώ γίνε πιο συγκεκριμένος...
βάλε μας μια φώτο ή περίγραψε μας τί φοράς

κάτι τέτοιο πχ?? :huh:
http://[URL unfurl="true"]www.channel4.com/assets/programmes/images/extreme-male-beauty/tom-stubbs-stylist-and-writer/extreme-male-beauty-tom-stubbs-stylist-and-writer-20090429124244_412x232.jpg[/img[/URL]]
[/quote]η μοδα αλλαζει.καπως ετσι επρεπε να ντυνεται κανεις τη δεκαετια του '90.---τη δεκαετια του '70 οι γκομενες θελαν αντρες στο στυλ του Joe Dasain!me ζιβαγκο λουστρινι παπουτσι κλπ.τη δεκαετια του '80 οι γκομενες θελαν γεροδεμενους αντρες ντυσκοβιους και μαγκες με λιγο αλητικη συμπεριφορα (το στυλ του Redpaiz).(τοτε ημουνα μικρος και δεν της προλαβα αυτες της εποχες).τη δεκαετια του '90 οι γκομενες θελαν ο αντρας να φωραει κουστουμι με γραβατα και να εχει αμαξι Βολβο (ηταν οτι καλητερο)οταν πηρα το Volvo 850 ξεσκιστηκα στο  :knockinb:.θυμαμαι στης ντισκο συνηθως φοραγα ενα γυαλιστερο βελουδινο κουστουμι τη μερα ενα γκρι κουστουμι παντα με γραβατα ή ενα μαυρο πιο απλο ή συχνα ενα πρασινο.με το που κατεβαινα απο το Volvo μαζευονταν γυρω μου πολλα μουνια!!!αν τωρα πας πουθενα ετσι με κουστουμι και Volvo θα νομιζουν οτι εισαι Σωφερ!!!!και Maybach να εχεις το ιδιο.......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom