Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 746K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

flowers lover

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Like
158
Πόντοι
1
περσυ  πετουσε κι η malev με πολυ καλες τιμες,αλλα μεσω βουδαπεστης,ισως αξιζει τον κοπο να παει καποιος οπως αυτοι που ειχαν ερθει σε εμενα κ πηραν κ γευση οπτικη συντομη απο βουδαπεστη,αν δεν εχει παει ξανα
Βουδαπέστη έχω πάει και μου άρεσε πολύ,  αλλά 1ον με malev είναι πιο ακριβά τα εισητήρια και 2ον θέλω να αφιερώσω όλες τις μέρες στη Μολδαβία..
Πάντως σε ευχαριστώ φίλε redpeainz..

yantis

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
επιτέλους "σιναγονιστες" γράφετε σωστά επιτέλους :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: σωστές πληροφορίες. όσον αφορά  τα  αεροπλάνα για ουκρανία moldavia  ασφάλεια υπάρχει μονο με την turkish airline   και την tarom  από πίσω  είναι  η λουφτχάνσα και επίσης η μάλεv και η air ιταλία  προσοχή  δεν παίζουμε  με  την  ζωή μας στο ανατολικό bloc. καλά ο μετατροπέας   από greeklish το greek γραφή  σαν αναλφάβητος  ξέρει κάνα συναγωνιστής καμια άλλη λύση?  ευχάριστο

yantis

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
τώρα θα πρότεινα  στους συναγωνιστές 1 για σοβαρή κατάσταση only ουκρανίδες για full διασκέδαση   οnly "μολδαβορουμανες"   σε αυτό είμαι απόλυτος 100 τις 100 μετά από 15 χρονια ανατολικό μπλόκ παντού και καμια 300 χιλιάδες euro σε ξίδια γυναίκες και ταξίδια στo ανατολικό μπλόκ :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
επιτέλους "σιναγονιστες" γράφετε σωστά επιτέλους :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: σωστές πληροφορίες. όσον αφορά  τα  αεροπλάνα για ουκρανία moldavia  ασφάλεια υπάρχει μονο με την turkish airline   και την tarom  από πίσω  είναι  η λουφτχάνσα και επίσης η μάλεv και η air ιταλία  προσοχή  δεν παίζουμε  με  την  ζωή μας στο ανατολικό bloc. καλά ο μετατροπέας   από greeklish το greek γραφή  σαν αναλφάβητος  ξέρει κάνα συναγωνιστής καμια άλλη λύση?  ευχάριστο
απο αυτες καλητερη ειναι η Λουφχανσα.η Αληταλια δεν ειναι κακη αλλα συνεχεια χανουν βαλιτσες!θα παρεις τη βαλιτσα σου μετα απο 2-3 μερες(στη στελνουνε σπιτι).με Τουρκις δεν εχ πεταξει ποτε και δεν μπορω να ξερω.οσο για την Ταρομ μου φενεται περιεργο οτι ειναι ασφαλη!απο ποτε οι Ρουμανοι γιναν ασφαλεις????οσο για της αλλες Drakula airlines και κατι τετοια.οπως εγραψα και στο Thread για τη Ρωσσια ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΑΝΩΔΗΝΟς ΤΡΟΠΟς ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΩΝΙΣΕΙς!δεν θα πονεσεις καθολου!οταν πεφτει τ'αεροπλανο με ταχυτητα 400-500χλμ πεθαινεις ακαριαια! :2funny: :2funny: :2funny:

yantis

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
την τεχνική υποστήριξη τις tarom και τις turkish την έχει αναλάβει όπως επίσης και την υποστήριξη τον αεροδρομίων του βουκουρεστίου και τις κωσταντινούπολης η λουφτχάνσα

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Υπάρχει ακόμη alitalia?

Τελικά, κάθε μέρα θα διαβάζω κάτι εδώ μέσα και θα κουφαίνομαι.

Ή απλά ζω σε άλλο παράλληλο κόσμο.

:grin:

έχω μείνει στην air-one...

yantis

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
   μπείτε στο καινούργιο site τις αλιτάλια sto google apla

yantis

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
απο αυτες καλητερη ειναι η Λουφχανσα.η Αληταλια δεν ειναι κακη αλλα συνεχεια χανουν βαλιτσες!θα παρεις τη βαλιτσα σου μετα απο 2-3 μερες(στη στελνουνε σπιτι).με Τουρκις δεν εχ πεταξει ποτε και δεν μπορω να ξερω.οσο για την Ταρομ μου φενεται περιεργο οτι ειναι ασφαλη!απο ποτε οι Ρουμανοι γιναν ασφαλεις????οσο για της αλλες Drakula airlines και κατι τετοια.οπως εγραψα και στο Thread για τη Ρωσσια ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΑΝΩΔΗΝΟς ΤΡΟΠΟς ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΩΝΙΣΕΙς!δεν θα πονεσεις καθολου!οταν πεφτει τ'αεροπλανο με ταχυτητα 400-500χλμ πεθαινεις ακαριαια! :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 36125

Επισκέπτης
Αααα βρε Μακη τι μου θυμιζεις.......τωρα!!!!  Αν και εχω παει μονο μια φορα (στο Βαρονις-Ρωσια),η εμπειρια ηταν μοναδικη.Το ποτο εκει παντα βοηθαει.... ωστε να αποβληθουν ολες οι αναστολες ;)

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Οντως βοηθάει , αλλά μην το παραξηλώσουμε όπως οι Ρώσσοι γιατί μετά ....δεν βοηθάει.
Πότε θα τα πούμε?

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Ναι μπράβο ! Ετσι ακριβώς είναι.
Στο Ciorenesti (ένα χωριό κοντά στη Crikova) περίφημη είναι μια σάουνα πόυχει στο εσωτερικό της ψησταριά !!
Εδώ βέβαια μας ενδιαφέρει η πιό...ερεθιστική πλευρά της σάουνας. :tits:111
Η φωτό είναι από τη σάουνα που αναφέρω παραπάνω. Το μιλφείγ της φωτό (αλιευμένο από το Μάκλερ) μου προσέφερε τις υπηρεσίες της αντι 15€/1μιση ωρά.
Pas Mal !

Συνημμένα

• SDC13358.JPG
    SDC13358.JPG
    80,8 KB · Εμφανίσεις: 32

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
συγλρινοντας τα δυο ποστ φιλε μακη,PRM  κ ξερο ψωμι!!!!!!!!!!!!!!!
το βλεπω να ερθω κ κανα 4ημερο οδικως απο εκει next week
επειδη μονο σαν τρανζιτ εχω περασει 3 4 φορες,μια απο αυτες εμεινα κ καποιες ωρες στο τιρασπολ,αυτο που ισχυε με τους ξενους αν μενουν πανω απο 24 ωρες να πληρωνουν φορο 25$ ισχυει ακομα?αν ναι ποσο ειναι το ποσο?δεν μιλαω για "λαδωμα" αλλα για καποιο ειδος βιζας,οπως παλια ειχε κι η δημ.μολδαβιας
AN ISXYEI K ποσο ειναι-για οδικη διευλεση κ παραμονη με αυτοκινητο 4μερεςπχ-,αν ξερεις η μπορεις να μαθεις

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Σύντροφε, ποτέ δεν ίσχυε απαγόρευση εισόδου ή κάποιο είδος φόρου για ΠΜΡ.
Απλά οταν πας στο φυλάκιο συμπληρώνεις το εντυπο για τη χορήγηση άδειας διέλευσης - παραμονής, στο οποίο βάζεις απαραίτητα τη διεύθυνση που θα μείνεις στο Τιράσπολ (ιδιώτη ή ξενοδοχείο).Προσοχή, αφτό το χαρτάκι (εμιογκρεϊσον κάρτ) πρεπει να το έχεις πάντα μαζί σου.
Μετά (και αφού περάσεις τα συνορα) πας στο εμιγκρεϊσον , πληρώνεις ένα αστείο παράβολο (25 νομίζω ρούβλια) και στο σφραγίζουν. Έτσι μπορείς να κάτσεις 1 μήνα χωρίς πρόβλημα. Αν μπεις Σ/Κ ή αργία , πας στην αστυνομία στο σφραγίζουν προσωρινά και την επόμενη εργάσιμη ακολουθείς την παραπάνω διαδικασία.
Αν δεν ξέρεις διευθυνση δια μονής (γιατί δεν έχεις κλείσει διαμέρισμα ή ξενοδοχείο) μη σε νοιάζει. Αυτά το πάσσο ίσχύει για 24ώρες. Πήγαινε στην πόλη, μάθε τη διευθυνση που θα μείνεις και δήλωσέ την στι εμιγκρέισον.
- Πριν πας πες μου να σε κατατοπίσω.

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
Σύντροφε, ποτέ δεν ίσχυε απαγόρευση εισόδου ή κάποιο είδος φόρου για ΠΜΡ.
Απλά οταν πας στο φυλάκιο συμπληρώνεις το εντυπο για τη χορήγηση άδειας διέλευσης - παραμονής, στο οποίο βάζεις απαραίτητα τη διεύθυνση που θα μείνεις στο Τιράσπολ (ιδιώτη ή ξενοδοχείο).Προσοχή, αφτό το χαρτάκι (εμιογκρεϊσον κάρτ) πρεπει να το έχεις πάντα μαζί σου.
Μετά (και αφού περάσεις τα συνορα) πας στο εμιγκρεϊσον , πληρώνεις ένα αστείο παράβολο (25 νομίζω ρούβλια) και στο σφραγίζουν. Έτσι μπορείς να κάτσεις 1 μήνα χωρίς πρόβλημα. Αν μπεις Σ/Κ ή αργία , πας στην αστυνομία στο σφραγίζουν προσωρινά και την επόμενη εργάσιμη ακολουθείς την παραπάνω διαδικασία.
Αν δεν ξέρεις διευθυνση δια μονής (γιατί δεν έχεις κλείσει διαμέρισμα ή ξενοδοχείο) μη σε νοιάζει. Αυτά το πάσσο ίσχύει για 24ώρες. Πήγαινε στην πόλη, μάθε τη διευθυνση που θα μείνεις και δήλωσέ την στι εμιγκρέισον.
- Πριν πας πες μου να σε κατατοπίσω.
oxi "απαγορευση εισοδου"
ΒΙΖΑ,με την εννοια που ειχαν παλια ρουμανια κ μολδαβια η τωρα εχει το Μπελαρους,δηλαδη πληρωνεις αντιτιμο για την εισοδο στη χωρα
με το αμαξι πχ δινεις σιγουρα 5ευρω τη διευλευση,αν εισαι με νουμερα οχι τοπικα
μαλλον τα 25 ρουβλια τα καταλαβα 25$?
παντως απ οτι βλεπω το καλυτερο ειναι να περασω ως τρανζιτ κ να παω μετα να δηλωθω αυτο το εμιγκρεσιον-πωε λεγεται στα ρωσσικα?-ειναι ευκολο να το βρεις,καθαριζεις αμεσως η καθεσαι κανα 2ωρο?

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Μμμμ χάσατε.
Δεν ξέρω τι ισχύει με αμάξι. Πάντως επειδή έχω μπει και με αμάξι με Μολδαβικές πινακίδες, δεν είδα να πληρώνει τπτ. Για Ευρωπαϊκες πινακίδες δεν ξέρω.
Τα λεφτα δεν τα δίνεις για τη βίζα(δεν είναι βίζα το χαρτί που σου δίνουν) αλλά κάτι σαν χαρτόσημο.

redpeainz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Like
2
Πόντοι
6
εφημεριδα σαν την μακλερ εχει απο κει?αν ναι πως τη λενε?
ρωσσικα καταλαβαινω,δεν χρειαζεται ναναι αγγλικα η ρουμανικα οι αγγελιες,απλα αν εχει κ πως λεγεται

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Μα ΜΑΚΛΕΡ λέγεται και εκεί.
Γράφεται στα κυριλλικά. Δεν θα σε βοηθήσουν τα ρουμάνικα εκεί.
Θα την βρεις ευκολα σε κάθε περίπτερο.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
συγνώμη αλλά κάπου κάτι έχασα και δέν καταλαβαίνω (τι εστι ΠΜΡ ;;;)
και ποια η διαφορα με Μολδαβια;;;;;. ιδια χωρα δεν ειναι δοιηκητικά;;;;;;.
( Στην ΠΜΡ είναι σαφώς πιο δύσκολα τα πράγματα ).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom