Τόχω ξαναπεί και το ξαναλέω το Κισινιώφ ΔΕΝ ενδεικνυται για σεξοτουρισμό. Και ακριβό είναι (200€/μέρα περίπου) και οι γκόμενες που πάνε με ξένους (δεν είναι πολλές καμιά 500αρία) ιδιαίτερα ακριβές και απαιτητικες . Και το κυριότερα δεν έχει τίποτα αξιόλογο να προσφέρει η πόλη (πέρα από περίποατους σε πάρκα).
Επαναλαμβάνω όμως, αν δεν έχεις αναστιολές και είσαι ρωσσόφωνος πρότίστως η Ρουμανόφωνος είναι παραάδεισος. Αρκεί να μην εγκλωβιστείς στην Στεφάν Τσελ Μάρε και στις παράλληλες.
Και φυσικά δεν αναφέρομαι στο να καμακώσεις ή στο να βγάλεις γκόμενα. Αυτό είναι κάτι το διαφορετικό και ΔΕΝ με ενδιαφέρει.
ΜΑ ΟΛΗ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ κι η οποια ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΤΖΙΜΜΥ,ειναι αν καμακωνεις για να βγαλεις γκομενες ρε συντροφε
επισης γραφεις ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ οτι ΔΕΝ ΕΝΔΥΚΝΕΙΤΑΙ για σεξοτουρισμο,απο τα προηγουμενα ομως,αν τα δια βασει καποιος,που δεν αντιλαμβανεται το πνευμα σου,που εγω ξεροντας καποια πραγματα για εσενα απο κοινο γνωστο,ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΩ ΑΠΟΛΥΤΑ,γι αυτο κι εγραωα ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ,οτι αυτα που λες ΔΕΝ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙς ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ
ομως θα μου επιτρεψεις ,ΕΧΟΝΤΑΣ σΙΓΟΥΡΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ παω απο το 99 κι τελευταια 2ετια συνεχεια ειμαι εκει συνδιαζομενης της δουλειας που εχω στη ρουμανια,που παω συνεχεια απο το 95,ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΧΕΣΗ Η εμπειρια στην ΚΩΛΟ-ΡΟΥΜΑΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ, κ λογω της γνωσης τελεια της ρουμανικης γλωσσας,ΓΙΑ ΚΙΣΙΝΑΟΥ Κ ΟΛΗ ΤΗ ΜΟΛΔΑΒΙΑ γενικα,οχι για ΤΡΑΝΣΝΙΣΤΡΙΑ,ΝΑΧΩ αρκετα διαφορετικη γνωμη,περι καλων,κακων γκομενων κ τους μηχανισμους ερωτικης επικοινωνιας ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΚΙΣΙΝΑΟΥ Κ ΜΠΕΛΤΣΙ,και το πως παιζεται το εργο με τα "αρχικοπροσκυλα" τις ρουμανομολδαβες κυριως
κ κατι για το τζιμμυ πιο πολυ
ενας νορμαλ ρωσσος η μολδαβος,που δεν ειναι σε θεση εξουσιας απεναντι στο αλλο φυλο,λογω δουλειας η ποστου κ δεν ειναι ουτε "φωρτομενος,ΔΕΝ ΓΑΜΑΕΙ ΣΑΝ 40αρης η 50αρης,μωρα 18-24 αντε 25-27,αλλα γαμαει τις αντιστοιχες μ αυτον ηλικιες απο 35-40 κ ανω
ε ΑΥΤΟ ΘΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΚΙ ΕΜΕΙς?
εγω πανω απο 23-25 δεν κυνηγαω,εκτος αν τυχει καμμια πολυ μουναρα,οπως το "πουρο" η ουκρανη που εβαλα κ φοτο πριν,κατα τ αλλα μ ενδιαφερουν ,κι εκει εχω και τα καλα "γκολ" απο 20-23 ετων,ΓΙ ΑΥΤΕς ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ "ΕΦΟΔΙΑ" ειδικα εμεις που κυνηγαμε πολλες κ δεν εχουμε "σφικτες" σχεσεις
αν ενδιαφερεσαι κια πας για μεγαλες γυναικες,δεν χρειαζονται αυτα,ΑΛΛΑ εμενα κ σε αλλους γνωστους, ΔΕΝ ΜΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΥΤΕς,εχει οσες θες και ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,αλλοδαπες κ εγχωριες