γι'αυτο ειπα 100 με 150 για να ειναι περιποιημενο.το σπιτι μου ειναι ενα απο τα σπιτια που ονομαζεται εργατικες πολυκατοικιες 16 οροφο.η εισοδος του ειναι θα ελεγα καθαρη.γιατι ειναι καινουργιο σπιτι και ολοι εχουν αγωρασει τα διαμερισματα.σε ενα τετοιο σπιτι οπως αυτο που αναφεραται με την βρωμικη εισοδο εμενα απο το 93 μεχρι το 97 το νοικιαζα μεχρι που αγωρασα δικο μου και μετακομισα.ημουν ευτυχισμενος γιατι μονο απο την ιδεα οτι θα εμενα Ελλαδα εκτιμουσα αυτο που ειχα!!!γενικα οι αυτες οι χωρες απο συνθηκες υγηινης ειναι γάμησέ τα!μην το ψαχνεις!εγω περιμενα παιδια οτι ειστε πιο απλοι.για αυτο και δινεται τοσα λεφτα.πηγαινεται εκει που πανε οι ξενοι.πατε στα καλα εστιατορια δεν πατε με το μετρο.παντος ακομα κια ετσι να ζεις η Μολδαβια ειναι πολυ φτηνοτερη.ο Thedidogs που μενει μονιμα στη Μοσχα θελει για να ζησει 5000 Ευρω το μηνα!χωρις να κανει και τρομερες υπερβολες!απλως παει με τ'αμαξι παντου πηγαινει σε ακριβα μερη.Ο ΑΝΘΡΩΠΟς ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ'ΝΑΙ ΑΠΛΟς.οι Ρωσσοι δεν ειναι ετσι.τα υπολογιζουν ολα.
ΜΕ 200 ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΙΗΜΕΝΟ,ΜΕ 100 ΕΙΝΑΙ ΤΗς ΠΛΑΚΑς
επισης τζιμμυ,ασε τα ρωσσο-ουκρανικα μοντελα επιβιωσης,εδω με σπιτι φολα,δεν σταβρωνεις γυναικα
εγω στο μπαλτσι-οχι κισιναου μπαλτσι-πισω απο τον ηλιο κ το θεο,πηγα μωρο στο σπιτι που νοικιαζα με τη μερα που ηταν της πλακας,μουτοχε βρει γνωστος και απο ντροπη το κρατησα 2 μερες,το μωρο μετα το πρωτο γκολ,ουτε που ξαναφανηκε,γιατι σιγουρα,αυτοι που τη γαμανε εκει σε τετιοα μαλακια σπιτι δεν μενεν,ηταν μια γκαρσονιερα εργατικη που λες κι εσυ,οχι βρωμικη,ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΣΤΟΙΧΙΣΕ ΤΟ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΑΥΤΟ,που μου αρεσε,ηταν στη τριχα ντυμενο κ στο υψος του 170 "ζοριστο",ΑΡΙΣΤΑ 10 σε σεξουαληκοτητα κι εμφανιση
ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΜΑ ΝΟΜΙΣΕ ΟΤΙ ΜΕΝΩ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΣΠΙΤΙ
ειπε κι απο σποντα τομαθα μετα ,οτι ημουνα μεγαλος κλπ,ΜΑΛΑΚΙΕΣ,απογοητευτηκε και εφυγε
ρωσσια κ ουκρανια πουναι οφ οι μαλακες εκει κ υτα πινουν ειναι αγαμητες αυτες κ ψαχνουν το γαμησι,απλα
εδω και πιο κατω,απο γαμησι ειναι πληρεις,θελουν τα υπολοιπα,μαζι και το γαμησι βεβαια,αν σε γουσταρουν,ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΤΑΤΣΙΑ,ΒΟΛΓΑ ΛΑΝΤΑ ΚΛΠ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙ ΣΕ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΜΠΛΟΚ,δεν βλεπω να κανεις σεφτε με καλουτσικη γκομενα,οχι να σε ψυχοπλακωνει,ταχω ξαναγραψει,σε κισιναου,παντα,ουτε του αγιου ποτε