ΔΗΛΑΔΗ ΠΩς ρε τζιμμυ?δεν ξερω!δεν μπορω να το ελεγξω!παντος αν εμενες μονιμα θα ζουσες με τον Μολδαβικο τροπο ζωης.θα ειχες τελειως αλλη νοοτροπια
θαχα μοσκοβιτς,θαμενα σε τρωγλη κ θα κοιταγα ποια απλυτη χωριατισσα θλιβερη θελει καταφυγιο για να τη γαμησω?
κ τι να κερδισω απο αυτο?
αν ειναι να γαμαω μπαζα κ ταλαιπωρες εχει στην πλατεια βαθης,βικτωρια κ καλιθεα οσες ταλαιπωρες θες :S :S :S
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΜΕΝΩ Κ ΠΟΣΟ ΕΚΕΙ,επειδη δεν μ αρεσε ο τροπος που το γραφεις, μπορεις να το ΕΛΕΓΞΕΙΣ ΕΥΚΟΛΟΤΑΤΑ,αλλα επειδη "υποψιαζεσαι" κλπ,ΑΦΟΥ,τοπα κ στο σοριτα αυτο παλιοτερα κ εκανε τον "κινεζο" ,ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΙΚΡΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑΚΙ,οχι για να στα παρω η να μου τα παρεις,ετσι κι αλλιως μου εισαι ιδιαιτερα συμπαθης απο το λιγο που σε ειδα,ΑΛΛΑ ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ φιλε τζιμμυ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΟΝΟΝΤΑΙεστω κ λιγο,ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΚΟΒΟΝΤΑΙ Κ ΔΙΟΡΘΟΝΟΜΑΣΤΕ
η νοοτροπια μου δεν ειναι ναμαι ΘΥΜΑ,κ γι αυτο αυτα που γραφω,τα γραφω προειδοποιωντας τους "νεοκοπους" στο ρουμανικο η μολδαβικο εδαφος,ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ,οσο γατα κ ναμαι γκαρσονιερα η δυαρι που ναναι ΒΙΩΣΙΜΟ και ευχαριστο για ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΗ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟ ,κ οχι "καλημερα θλιψη" με 100-150usd,DEN EXEI STO KISINIOF ΤΗς ΜΟΛΔΑΒΙΑΣ
ελπιζω να μην παρεις τιποτα στραβα απο τα παραπανω,και επισης ελπιζω να κατεβεις καποια στιγμη να πηγαιναμε για επιτοπου ερευνα ;) ;) ;)