Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 762K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
D

dude901123

Επισκέπτης
  Με σένα θα γελάσουμε ακόμα περισσότερο με αυτα που θα γράψει ο Χάρης μολις παει στην Κύπρο σου εχει κατι που θα αποδειξει για μια ακομα φορα οτι εισαι ψευτης :2funny:λιγη υπομονή  :2funny:

Ο Χάρης δεν είναι αυτός που είπε πως είσαι Ψεύτης και γράφεις μαλακίες? Ο Χάρης δεν είπε πως ο Slavi έχει μια χαρά γκόμενες τις οποίες γαμάει φθηνά? Ο Χάρης δεν απακάλυψε πως λες μαλακίες και ψέματα σε όσα έγραψες? Ο Χάρης δεν είναι ένας από τους ελάχιστους που σε υποστήριζαν εδώ μέσα? Μήπως θυμάμαι λάθος?

διμητρακι ουκρανια ειμαι.σου ειπα εγω οτι ο σλαβιανι δεν μπορει να περρατησει?μια χαρα τον ειδα να περπατα και ολο γκομενες ειχε στο σπιτι μαζι του,2 φορες που πηγα.βγηκαμε 2 φορες εξω για να μου γνωρισει καπειες κοπελες αν ηθελα να κανω συμφωνια με καλες τιμες.μια φορα που καθομουν στα σουβλακια μονο του πηρα σπιτι γιατι εκανε κρυο να βγει εξω και περιμενε τις 2 κοπελες που θα μου γνωριζε για πακετο με 5500 γριβνα την εβδομαδα.τελικα αυτες δεν ερχονταν σπιτι και πηγαμε με τα ποδια εμεις 5 λεπτα πιο κατω στην κατερινισκαγια σε ενα εστιατοριο.γιατι λες οτι εχεις συναντησει την κοπελα ομως,αφου μαζι ημασταν?την κοπελα που τιν ειδες χασισομενη οδυσσο?εγω 3 φορες την ειδα μαζι με τον σλαβιανι και τον αλλαν και με καλη τους θεληση μου ειπαν αντι να ξοδευεσαι με την καθε μαλακισμενη,θα εχεις ενα κοριστακι 19 ναα το γαμας συνεχεια με λιγα λεφτα,παρεα και να τρωτε μαζι σε εστιατορια.

Ποιος είναι ο Ψεύτης? Ο Χάρης σε αποκαλεί ψεύτη. Ναι ο φίλος σου ο Χάρης.
Ξύπνα παιδοβούβαλο, συγκαμένε. Έχεις ξεφτιλιστεί. Πιτσαδόρε του λεβέντη, χαζοχαρούμενε Κλόουν του Youtube. Όσο όλοι εμείς γαμάμε γκομενίτσες εσύ κάνεις βιντεάκια σε πάρκα και γαμάς 30+ χοντρές με κυτταρίτιδα σε sallon.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
alan....piges re aliti odiso kai den irthes sto filo sou ....ntropi

Ερχωμαιιιιιιιιιιιιιιι    ρε παπαρα στο δρομο ειμαι  Ρουμανια - ΟΥκρανια .
28 Οκτωβρη ειμαι σε σενα για την γιορτη  - Σου το εγραψα φατσα μπουκ καρτα  θα κατσω 4 μερρες σε σενα,
πες τις πελατισσες να πλυθουν & να Ξυριστουν ερχωμαι .
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ο Χάρης δεν είναι αυτός που είπε πως είσαι Ψεύτης και γράφεις μαλακίες? Ο Χάρης δεν είπε πως ο Slavi έχει μια χαρά γκόμενες τις οποίες γαμάει φθηνά? Ο Χάρης δεν απακάλυψε πως λες μαλακίες και ψέματα σε όσα έγραψες? Ο Χάρης δεν είναι ένας από τους ελάχιστους που σε υποστήριζαν εδώ μέσα? Μήπως θυμάμαι λάθος?

Ποιος είναι ο Ψεύτης? Ο Χάρης σε αποκαλεί ψεύτη. Ναι ο φίλος σου ο Χάρης.
Ξύπνα παιδοβούβαλο, συγκαμένε. Έχεις ξεφτιλιστεί. Πιτσαδόρε του λεβέντη, χαζοχαρούμενε Κλόουν του Youtube. Όσο όλοι εμείς γαμάμε γκομενίτσες εσύ κάνεις βιντεάκια σε πάρκα και γαμάς 30+ χοντρές με κυτταρίτιδα σε sallon.
Που είναι οι γκόμενες σας?Να της θαυμάσουμε? :2funny:Ολο λόγια λες :2funny:ασε της ειδαμε της γκόμενες σας  :2funny:
  Αυτή εχει το γκόμενο της και πηγαινε σε σας τα τέρατα και τα κορό'ι'δα για να σας τα πάρει και να πάει μετα στον γκόμενο της  :2funny:

Συνημμένα

• kristina5.jpg
    kristina5.jpg
    53,8 KB · Εμφανίσεις: 35
  • kristina6.jpg
    kristina6.jpg
    86,8 KB · Εμφανίσεις: 35

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
φιλε ντερτι δεν ειπα ποτε τον διμητρακι ψευτη,ουτε ο διμητρακης ειναι καπειος που λεει ψεματα.εχει καπειες εμονες,κανει πλακα σε οσους τον πειραζουν αλλα δεν τον λεω ψευτη.παντα λεει οτι βλεπει,οπως και εγω.οταν εχει δικαιο τον υποστιριζω,οταν εχει αδικο και εγω το λεω.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
τωρα διαβασα και πιο πανω τι εγραψε ο ντερτι,ηθελα να ξεκαθαρισω με το πειο πανω ποστ οτι ο σλαβιανι μια χαρα περπατα και οτι εγω δεν δεν εδωσα καμια πλιροφορια στον διμητρακι το αντιθετο για να μην παρεξηγηθει μαζι μου ο σλαβιανι οτι ειπα κατι για αυτον απο τι στιγμη που δεν το εκανα.δεν γνωριζω αν εγραψε ο διμητρακις οτι του ειπα κατι τετειο γιατι ακομα δεν διαβασα απο την αρχη οσα λεχθηκαν απο την μερα που εφυγε ο αλλαν και ο σλαβιανι.δεν βρηκα χρονο να διαβασω.

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
3
Like
217
Πόντοι
1
Που είναι οι γκόμενες σας?Να της θαυμάσουμε? :2funny:Ολο λόγια λες :2funny:ασε της ειδαμε της γκόμενες σας  :2funny:
 Αυτή εχει το γκόμενο της και πηγαινε σε σας τα τέρατα και τα κορό'ι'δα για να σας τα πάρει και να πάει μετα στον γκόμενο της  :2funny:
Τι λογική έχεις ρε συ  :headbang: Η διανόηση και η αντίληψη σου είναι στο επίπεδο τον ζαρζαβατικών.  :idiot: Είμαι σίγουρος ότι στις τσόντες που βλέπεις περιμένεις στο τέλος να παντρευτούν.  :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
[quote author=Μπουλης Αγαμηδης  link=topic=579.msg6580924#msg6580924 date=1445643037]
Τι λογική έχεις ρε συ  :headbang: Η διανόηση και η αντίληψη σου είναι στο επίπεδο τον ζαρζαβατικών.  :idiot: Είμαι σίγουρος ότι στις τσόντες που βλέπεις περιμένεις στο τέλος να παντρευτούν.  :2funny:
[/quote]Κωλοχοντρέ ανάπηρε σταμάτα με τους κλόνους γιατί πάλι θα σε κάνω σκόνη και θα τρέχεις στους Μοντεράτορ να σε σώσουν αλλά επειδή τα θέλη ο κώλος σου σταματίσαν να σε υποστηρίζουν  :2funny:οποτε παλι θα γελάει ο κόσμος με τα χάλια σου :2funny:
τωρα διαβασα και πιο πανω τι εγραψε ο ντερτι,ηθελα να ξεκαθαρισω με το πειο πανω ποστ οτι ο σλαβιανι μια χαρα περπατα και οτι εγω δεν δεν εδωσα καμια πλιροφορια στον διμητρακι το αντιθετο για να μην παρεξηγηθει μαζι μου ο σλαβιανι οτι ειπα κατι για αυτον απο τι στιγμη που δεν το εκανα.δεν γνωριζω αν εγραψε ο διμητρακις οτι του ειπα κατι τετειο γιατι ακομα δεν διαβασα απο την αρχη οσα λεχθηκαν απο την μερα που εφυγε ο αλλαν και ο σλαβιανι.δεν βρηκα χρονο να διαβασω.
Επειδη στην Κρήτη δεν μπορουσε να περπατίσει και τα πόδια του ηταν πρισμένα και τον είδε όλος ο κόσμος ειπε τωρα οτι ειχε μια πληγή  :2funny:οσο για την Οδησσό δεν βγήκε απο το σπίτι μια δυο φορες μόνο.Μην λες μεγάλα λόγια γιατί θα τον τραβήξουν βίντεο αργα ή γρηγορα που δεν θα μπορεί να περπατίσει και θα βγεις ψεύτης  :2funny:ειδες πόσο ατυχος είναι  :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
3
Like
217
Πόντοι
1
Κωλοχοντρέ ανάπηρε σταμάτα με τους κλόνους γιατί πάλι θα σε κάνω σκόνη και θα τρέχεις στους Μοντεράτορ να σε σώσουν αλλά επειδή τα θέλη ο κώλος σου σταματίσαν να σε υποστηρίζουν  :2funny:οποτε παλι θα γελάει ο κόσμος με τα χάλια σου
Έλα ρε καραφλογυπα πάλι συνωμοσίες και κλώνους φαντάζεσαι  :2funny:

D

dude901123

Επισκέπτης
Κωλοχοντρέ ανάπηρε σταμάτα με τους κλόνους γιατί πάλι θα σε κάνω σκόνη και θα τρέχεις στους Μοντεράτορ να σε σώσουν αλλά επειδή τα θέλη ο κώλος σου σταματίσαν να σε υποστηρίζουν  :2funny:οποτε παλι θα γελάει ο κόσμος με τα χάλια σου :2funny:Επειδη στην Κρήτη δεν μπορουσε να περπατίσει και τα πόδια του ηταν πρισμένα και τον είδε όλος ο κόσμος ειπε τωρα οτι ειχε μια πληγή  :2funny:οσο για την Οδησσό δεν βγήκε απο το σπίτι μια δυο φορες μόνο.Μην λες μεγάλα λόγια γιατί θα τον τραβήξουν βίντεο αργα ή γρηγορα που δεν θα μπορεί να περπατίσει και θα βγεις ψεύτης  :2funny:ειδες πόσο ατυχος είναι  :2funny: :2funny: :2funny:

Μαλάκα βάλε ταλκ στον κώλο σου.. περπατάς σαν χεσμένος.

Και μετά βάλε και ταλκ στο μυαλό σου μήπως φύγει το σύγκαμα και από εκεί.

Επισκέπτης
[quote author=Μπουλης Αγαμηδης  link=topic=579.msg6580967#msg6580967 date=1445654728]
Έλα ρε καραφλογυπα πάλι συνωμοσίες και κλώνους φαντάζεσαι  :2funny:
[/quote]γιατι ρε μπουληαφαμιδη δεν εισαι κλωνος?

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Ολο με μαλακιες ασχολειστε............... εγω εχω να πω οτι εδω και 2 βραδυα δεν εχω κοιμηθη διασκεδαση πολυ συνεχως εως το  ξημερωμα 5 το πρωι και θα συμφωνησω με ενα παραπανωποστ
ΚΙΣΙΝΕΦ

ΜΟΥΝΙ ΜΟΥΝΙ ΜΟΥΝΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΑΛΛΑ ΠΕΡΝΑΣ ΟΝΕΙΡΟ............  ( ΤΙΡΑΣΠΟΛ  ΕΓΕΙΝΕ ΕΚΡΙΒΩΤΕΡΟ  ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ,).

Συνημμένα

• kishinef.jpg
    kishinef.jpg
    57,9 KB · Εμφανίσεις: 34

agios69

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
123
Πόντοι
16
Ολο με μαλακιες ασχολειστε............... εγω εχω να πω οτι εδω και 2 βραδυα δεν εχω κοιμηθη διασκεδαση πολυ συνεχως εως το  ξημερωμα 5 το πρωι και θα συμφωνησω με ενα παραπανωποστ
ΚΙΣΙΝΕΦ

ΑΛΛΑ ΠΕΡΝΑΣ ΟΝΕΙΡΟ............  ( ΤΙΡΑΣΠΟΛ  ΕΓΕΙΝΕ ΕΚΡΙΒΩΤΕΡΟ  ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ,).

ok το Τιρασπολ έχει ακριβύνει είναι αλήθεια.

Στο Κισιναου Τρίτη και Τετάρτη βράδυ διασκέδαση έως το  ξημέρωμα  :think: , που στο καλό πήγες?

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16

Συνημμένα

• elgreco11.jpg
    elgreco11.jpg
    46,4 KB · Εμφανίσεις: 42

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
τιρασπολ τριτη βραδυ

Μπακαρα -  Ρωσσια  - Τσερρυ

εως 5 πρωι  τσερρυ - αδεια ολα τα μαγαζια και πανακριβα..

Περασια απο ολα τα ως ανω 2+2 = 4 ατομα συνολικο κοστος εξοδων 1300 ρουβλια 

αναλογια 1 ευρω = 11,4 ρουβλια

D

dude901123

Επισκέπτης
διμητρακι ψες μιλησα με τον ντερτυ απο κισινιοφ.μου εδειξε φωτο με την κοπελα στο τσερνικοβ και μιλησα λιγο ζωντανα και με την κοπελα τωρα στο κισινιοφ.νεαρη ειναι,οχι τιποτα σπουδαιο,αλλα αυτη ειναι κανονικη κοπελα που δεν θα πηγαινε με λεφτα.αντιθετα θα ειναι ευχαριστημενη που βρηκε ενα ελληνα πολυ καλητερο απο τους αθλιους μολδαβους,να την κυκλοφωρα και να την παιρνει εστιατορια.τα ιδια μου λεει και ο σαλονικιος,τραβα κισινιοφ εκει μπορει να γνωρισεις και καμια νορμαλ ντεβουσκα,οδυσσο απλα απιαστες οι νορμαλ η σπονσορας.εσυ αποφασιζεις.διμητρακι ο ντερτι ειναι ψυλο,γυμνασμενο παιδι.δεν ψαχνει κουκλαρες,ειναι προσγειωμενος και στοχευμενος.αντιθετα ο φιλος κμαν θα ειχε πλακα να τον εβλεπα ουκρανια με τα μυαλα που διαθετει.εχει την νοοτροπια οτι κατεβηκε απο το διαστημα στο κιεβο και τα καυμενα εκει δεν ξαναειδαν τοσο μεγαλο καμακι,πορνοτουριστα χαχαχαχχ.σαν τον κμαν τους περνουν στην βρυση και τους αφηνουν αποτους ακομα και τα πιο αφραγγα,απελπισμενα γκομενακια.θελει να παιξει και με επαγγελματιες και τοπ μοντελ στα κλαμπ χαχαχαχαχαχ.

Λοιπόν..
Το 2012 όταν ήρθα πρώτη φορά Chisinau.. ήταν ένα μέρος φθηνό, με αρκετές ευκαιρίες στο γυναικείο πληθυσμό. Ας μη ξεχνάμε πως υπάρχει η φήμη στο ρουμάνικο λαό πως οι Moldovene γυναίκες είναι οι ομορφότερες. Τότε έμπαινες στις διάφορες ιστοσελίδες γνωριμιών και υπήρχε μια σχετική αθωώτητα και μια ευκολία να βγεις, να γνωρίσεις και αν το έχεις και πλασάρεις καλό παραμυθάκι να την γαμήσεις.
Από το 2012 κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι.. η Μολδαβία έχει πάρει ευρωπαϊκή κατεύθυνση αλλά με πολλά προβλήματα εθνοτικά, πολιτικά και οικονομικά με τα θέματα διαφθοράς των πολιτικών και το άδειασμα των ταμείων να είναι το καυτό θέμα καθώς οδήγησε σε αύξηση της φορολογίας. Παρόλα αυτά πλέον οι Μολδαβοί ταξιδεύουν με διαβατήριο και χωρίς βίζα στην ευρωπαϊκή ένωση, κυκλοφορεί κυρίως μαύρο χρήμα και τέλος για τον τουρίστα που πηγαίνει στο Chisinau έχει πάψει να είναι φθηνή χώρα. Όπερ σημαίνει πως πλέον χρειάζεσαι πολλά χρήματα και έχεις λιγότερες ευκαιρίες. Οι γυναίκες της πρωτεύουσας Chisinau παραμένουν πανέμορφες και αναδεικνύουν καλύτερα την ομορφιά τους, ενώ έχουν ανώτερο στυλ και περιποίηση από τη μέση Ουκρανή. Αντίστοιχα με το Chisinau κατά περίεργο τρόπο και η ζωή στο Tiraspol έχει γίνει πανάκριβη. Σχεδόν ελληνικές τιμές. Και χωρίς ρώσικη γλώσσα.. καλύτερα να καθήσεις σπίτι σου. Εν κατακλείδι αν δεν σε πάρει από το χεράκι κάποιος που γνωρίζει το μέρος, ζει εκεί και μπορεί να σου δείξει τις ευκαιρίες που σαφώς υπάρχουν, είσαι χαμένος πλέον να φας πολλά χρήματα και να μείνεις με το πουλί στο χέρι. Επαναλαμβάνω.. η αλλαγή στη χώρα αυτή με το.. 'άνοιγμα' συνόρων και την αύξηση των τιμών την καθιστά μη ελκυστικό προορισμό. Αν όμως έχεις πρόσβαση σε ανθρώπους που ζουν εκεί και σε κατευθύνουν μπορείς να περάσεις καλά, κυρίως επί πληρωμή πλέον, καθώς υπάρχει αναντιστοιχία τιμών και εισοδημάτων και πολλοί άνθρωποι ζουν με δυσκολία και είναι ανοιχτοί σε συμπλήρωση εισοδήματος με 'extra'. Μιλάμε για φυσιολογικές κοπέλες που όμως κανένας τουρίστας δεν έχει πρόσβαση έτσι απλά. Υπάρχουν και πολλά πανέμορφα φυσιολογικά κορίτσια τα οποία όμως πλέον δύσκολα θα τα ρίξει ο τουρίστας των μερικών ημερών χωρίς γλώσσα. Είναι αστείο πως πριν μερικά χρόνια η Μολδαβία ήταν η πιο φτωχή χώρα στην ευρωπαική επικράτεια και τώρα Μολδαβοί συνταξιούχοι ή εισοδηματίες μετακόμισαν στην Οδησσό και γενικά σε περιοχές της Ουκρανίας κοντινές καθώς το εισόδημά τους εκεί έχει μεγαλύτερη αξία.
Στο ερώτημα λοιπόν αν αξίζει να πάει κάποιος Chisinau, Tiraspol.. η απάντησή μου είναι πως πλέον όχι. Από τα μέσα του 2014 και μετά η Μολδαβία δεν έχει ενδιαφέρον. Μπορείς όμως να πας αν γνωρίζεις ανθρώπους που θα σου ανοίξουν τα μάτια και θα σε κατευθύνουν στις ευκαιρίες..
Όλα όσα έγραψα αφορούν τον τουρίστα των λίγων ημερών. Οι άνθρωποι που ζουν εκεί, εργάζονται, έχουν σπίτι, γνωρίζουν τη γλώσσα κτλ. βρίσκονται σε άλλη κατηγορία και συνεχίζουν να έχουν πολλές ευκαιρίες.

To be continued...

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
σε σχεση με τις τιμες οδυσσο καλυτερα θα ειναι για μενα,οταν πληρωσαμε χαμπουρκερ και ενα γλυκο με νερο 700 γριβνα.τωρα με το ευρο ισως ειαι καλη η ισοτιμια και εκει τωρα με τα προβληματα με τις τραπεζεσ

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.399
Πόντοι
2.356
Ολο με μαλακιες ασχολειστε............... εγω εχω να πω οτι εδω και 2 βραδυα δεν εχω κοιμηθη διασκεδαση πολυ συνεχως εως το  ξημερωμα 5 το πρωι και θα συμφωνησω με ενα παραπανωποστ
ΚΙΣΙΝΕΦ

ΑΛΛΑ ΠΕΡΝΑΣ ΟΝΕΙΡΟ............  ( ΤΙΡΑΣΠΟΛ  ΕΓΕΙΝΕ ΕΚΡΙΒΩΤΕΡΟ  ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ,).
Γύρισες? :rockon:
Τί σου έλεγα? Τιράσπολ για τον πούτσο εντελώς έγινε,οι τιμές στο θεό :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom