Που τα είδες αυτα γραμμένα; Ποτέ το Σεκιουριτυ δεν μου έχει ζητήσει να ανοίξω πορτοφόλι κλπ. Παλιά στην Οδεσσα στο φευγιο με σταματούσε μια ψηλή ξανθιά μούναρος ή μια αχλαδοκόλα τελωνειακός και με ρωτουσαν πόσα λεφτα έχω μαζι μου. Η απαντηση πάντα η ιδια: "Λιγότερο απο 3000 δολλαρια" και ποτέ δεν ζητησαν να τα δούνε. Ειπα παλιά, διότι τα τελευταία 2 χρονια δεν με έχει ρωτήσει κανεις, ουτε Οδεσσα, ουτε Χερσόν. (Κίεβο έχω πανω απο 3 χρόνια να πατησω)
[/quote απο λαρνακα παω οδυσσο μεσω κιεβ,ετσι περνω απο τρανζιτ και ελεχο ξανα.παλαιοτερα και μοσχα μου εκαναν τα ιδια.δεν καταλαβες τι γραφω,κρατουσα τσαντακι που κρεμας στον ωμο ρε λευτερη,που να βαλω 3000 στο πορτοφολι,χαζος ειμαι.ενοω το εχω σαν πορτοφολι το τσαντακι αυτο.το μικρο πορτοφολι,κλιδια,κινιτο τα κλινω στο σακακι.μοσχα παλαιοτερα παλι ζητουσαν να δουν ποσα εχεις,κιεβο το ιδιο μεχρι πριν 4 χρονια που πηγαινα,τωρα μονο περαστικος.κανεις λες και ειναι κατι παραξενο για ουκρανια.οτι παθεις ειναι φυσιολογικο εκει.πριν 5 μερες οδυσσο μπηκανε με κουκουλες στο δικαστηριο οι φασιστες και αναγκασανε τους δικαστες να υπογραψουν την απολυση τους.μεχρι και νεα αστυνομια εχει τωρα,καινουργια αμαξια και γραφει πολιτσια.τελωνιακους απολυουν ολους,οπως και αστυνομια για να φερουν δικους τους.οταν γινονται αυτα τα πραγματα τι παραλογο ειπα η φαντασιωση που μου εκαναν ετσι.ο αστυνομικος μου ειπε εχει πολεμο,καταλαβε τα μετρα μας.ειπα ναι,ειδε στο βαλιτσακι απο καμερα εχω φωτογραφικη και λεφτα.πηγα εξω για λαιφ καρτα,ξαναπερνω και θελει να με ανοιξει.ανοιγω δειχνω φωτογραφικη,λεεω στην αλλη θυκη μονο λεφτα και επιμενει να ανοιξει να δει.αφου βλεπει απο καμερα τι εχει,δεν εχω κατι υποπτο για να ανοιξω και την αλλη θηκη.