Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 762K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.404
Πόντοι
2.356
Οχι  Πάσα της  Ναταλκας απο Τιρασπολ και τζαμπα μονο εξοδα διασκεδσης
ειναι  Και Β η γκομενα κουβαλησε αλες δυο (tripletes)free of charge και εγινε πολυ καλο σκηνικο στο Κισηοινεφ χαμος.

Με την Ναταλυ που μου ειπες Κισινεφ εγινε επαφη αλα τα χαλασαμε στο χρονο οχι στα λεφτα...
χαχχαχαχχαααααααααααααααααααα  απο κοντα θα σου πω...
Oλια το μωρο ερασιτεχνης, ολα τα λεφτα φιλε .ανεβαινω ξανα για παρτη της για κανα 3ημερο ....χαχαχχααααααααααα
χαχαχαχαχχα Ωραίος,αυτά είναι :rockon: Ευγε!!! :s&m_2:
Πίνουμε καφέ απο βδομάδα και τα λέμε  :grin:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.404
Πόντοι
2.356
σε σχεση με τις τιμες οδυσσο καλυτερα θα ειναι για μενα,οταν πληρωσαμε χαμπουρκερ και ενα γλυκο με νερο 700 γριβνα.τωρα με το ευρο ισως ειαι καλη η ισοτιμια και εκει τωρα με τα προβληματα με τις τραπεζεσ
Κουμπάρε πήγαινε Chisinau,συμφέρει τώρα :s&m_1:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16

Συνημμένα

• 1446323146519.jpg
    1446323146519.jpg
    7,7 KB · Εμφανίσεις: 44
  • 1446323147190.jpg
    1446323147190.jpg
    9,4 KB · Εμφανίσεις: 41

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: ΑΞΙΟΣ!!! :rockon:
Κάπου την ξέρω αυτή :2funny: η Ν. είναι?

Οχι  Πάσα της  Ναταλκας απο Τιρασπολ και τζαμπα μονο εξοδα διασκεδσης
ειναι  Και Β η γκομενα κουβαλησε αλες δυο (tripletes)free of charge και εγινε πολυ καλο σκηνικο στο Κισηοινεφ χαμος.

Με την Ναταλυ που μου ειπες Κισινεφ εγινε επαφη αλα τα χαλασαμε στο χρονο οχι στα λεφτα...
χαχχαχαχχαααααααααααααααααααα  απο κοντα θα σου πω...
Oλια το μωρο ερασιτεχνης, ολα τα λεφτα φιλε .ανεβαινω ξανα για παρτη της για κανα 3ημερο ....χαχαχχααααααααααα

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
EL GRECO 4 βραδυα εδωσε ρεσιταλ διασκεδασης  μουνιου ........................

Συνημμένα

• zhalow2015.jpg
    zhalow2015.jpg
    35,6 KB · Εμφανίσεις: 57
  • zhalow1.jpg
    zhalow1.jpg
    32,5 KB · Εμφανίσεις: 64

supermodelas

Νέο Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Like
0
Πόντοι
0
Αρτι αφιχθείς σε Κισίνεφ, παίζω και Οδησσό. Πηγα σε Cocos, Drive πρωτο βράδυ χθες ...τίποτα άλλο καλό για βράδυ υπάρχει? και σε club και σε pub/bar....(που επίσης πήγα
οπως carpe και mimosa)

supermodelas

Νέο Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Like
0
Πόντοι
0
Αρτι αφιχθείς σε Κισίνεφ, παίζω και Οδησσό. Πηγα σε Cocos, Drive πρωτο βράδυ χθες ...τίποτα άλλο καλό για βράδυ υπάρχει? και σε club και σε pub/bar....(που επίσης πήγα
οπως carpe και mimosa)

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Κουμπάρε πήγαινε Chisinau,συμφέρει τώρα :s&m_1:
ειχα σχεδια γεναρι τιρασπολ και λιγες μερες κισινιεφ,αλλα ο αλλαν ειπε μην πας τιρασπολ και τον ακουσα.εριξαν το εισιτιριο για πρωτη φορα οδυσσο.παντα 350,τωρα μεχρι 240.δεν βρηκα ουτε για λισαβωνα ετσι παω οδυσσο φεβραρι.θα σκεφτω γεναρι 3 μερεσ κισινιοβ,απο κυπρο 170 εχει τωρα με ουκρανιαν μεσω κιεβ.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.404
Πόντοι
2.356
ειχα σχεδια γεναρι τιρασπολ και λιγες μερες κισινιεφ,αλλα ο αλλαν ειπε μην πας τιρασπολ και τον ακουσα.εριξαν το εισιτιριο για πρωτη φορα οδυσσο.παντα 350,τωρα μεχρι 240.δεν βρηκα ουτε για λισαβωνα ετσι παω οδυσσο φεβραρι.θα σκεφτω γεναρι 3 μερεσ κισινιοβ,απο κυπρο 170 εχει τωρα με ουκρανιαν μεσω κιεβ.
Καλά σου είπε,Τιρασπολ δεν λέει πια.
Γενάρη πότε ακριβώς?Τις γιορτές θα είμαι Ταυλάνδη,ελα αν μπορέσεις αρχές Φλεβάρη.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Καλά σου είπε,Τιρασπολ δεν λέει πια.
Γενάρη πότε ακριβώς?Τις γιορτές θα είμαι Ταυλάνδη,ελα αν μπορέσεις αρχές Φλεβάρη.
ακριβωσε παλι για οδυσσο οπως παντα.βλεπω τωρα οτι εχει πτηση 150 ευρο απο κισηνεβ -οδεσσα ισως το συνδιασω να ερθω να δω τι παιζει και εκει.ελπιζω να μου δωσετε καμια βιζιτα,μπορω φερβαρη γιατι δεν θα μεινω πολυ,2-4 μερες.δεν παω με λεωφορεια ποτε,απο σοφια πηγα σαλονικη αεροπορικοσ μεσο ελλαδας.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ακριβωσε παλι για οδυσσο οπως παντα.βλεπω τωρα οτι εχει πτηση 150 ευρο απο κισηνεβ -οδεσσα ισως το συνδιασω να ερθω να δω τι παιζει και εκει.ελπιζω να μου δωσετε καμια βιζιτα,μπορω φερβαρη γιατι δεν θα μεινω πολυ,2-4 μερες.δεν παω με λεωφορεια ποτε,απο σοφια πηγα σαλονικη αεροπορικοσ μεσο ελλαδας.
Συγγνώμη Κισινιώφ Οδησσό με αεροπλάνο? :2funny: πλάκα κάνεις? :2funny:
  Παντος αξιζει να πας Κισινιωφ για 2-3 μερες για να πας στο ΟΠΑ να γελασεις με τα χάλια τους  :2funny: :2funny: :2funny:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
  Παντος αξιζει να πας Κισινιωφ για 2-3 μερες για να πας στο ΟΠΑ να γελασεις με τα χάλια τους  :2funny: :2funny: :2funny:
παρα να να εχω ταλαιπωρια στα συνορα 30 λεπτα πτηση.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
παρα να να εχω ταλαιπωρια στα συνορα 30 λεπτα πτηση.
αν εχει ξανανοιξει η παλανκα,ειναι το συνορο που μπαινεις απευθειας μολδαβια χωρις να περασεις απο κουρτσουχαν,δηλ δνειστερια,
δεν εχεις κανενα προβλημα
απλα ρωτα στο αβτοβοκζαλ αν πανε απο παλανκα,η κουρτσουχαν
υγ το καλοκαιρι ειχε κλεισει για καποιες επισκευες,πιστευω θαχει ξανανοιξει πλεον

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
πορνομιτσε ειχες γραψει παλλιοτερα οτι ειχες βρει καποιο γραφειο η σαιτ που νοικιαζε μερσεντες με γκαζι πιο παλλια,10ετιας
δεν το βρηκα το ποοστ αυτο
μηπως το θυμασαι?ποιο γραφειο η σαιτ ηταν?

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
αν εχει ξανανοιξει η παλανκα,ειναι το συνορο που μπαινεις απευθειας μολδαβια χωρις να περασεις απο κουρτσουχαν,δηλ δνειστερια,
δεν εχεις κανενα προβλημα
απλα ρωτα στο αβτοβοκζαλ αν πανε απο παλανκα,η κουρτσουχαν
υγ το καλοκαιρι ειχε κλεισει για καποιες επισκευες,πιστευω θαχει ξανανοιξει πλεον
το προβλημα μου με τους ουκρανους θα ειναι που με ανυσηχει,να αρχισουν να ανοιγουν τσαντες,λεφτα,σου περνουν το διαβατηριο και φευγουν η θα θελουν να σου ανοιξουν πορτοφολια.κιεβο μαλωσα στον ελεχο.περασα,με ψαξανε ολα καλα.μετα λεω παω ξανα εξω να βαλω λεφτα στο κινητο,οκ.ξαναπερνω τα πραγματα στην μηχανη ο σεκουριτας ηθελε να δει το τσαντακι με τα 3000 ευρο.λεω απο την καμερα ειδες δεν εχει τιποτα,γιατι ανοιγεις το τσαντακι μου.του το πηρα νευριασμενος,επεμενε,αρχισα να φωναζω μεσα στον κοσμο για να μαζευτουνε.ελεγα δευτερη φορα περασα τωρα γιατι ανοιγεις τα λεφτα.ηρθε αστυνομικος,μιλησαμε,εξηγησε.λεει ανοιξε το μπροστα μου και μην ανυσυχεις,ολοι μαζευτηκαν χαχαχχαχα.ειδε απλα μεσα τα λεφτα,δεν τον αφησα να βαλει χερι και εφυγα.εκλισα ομως τωρα βουκουρεστι5 μερες,4 λισαβωνα δεν θα παω κισινιοβ

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
το προβλημα μου με τους ουκρανους θα ειναι που με ανυσηχει,να αρχισουν να ανοιγουν τσαντες,λεφτα,σου περνουν το διαβατηριο και φευγουν η θα θελουν να σου ανοιξουν πορτοφολια.κιεβο μαλωσα στον ελεχο.περασα,με ψαξανε ολα καλα.μετα λεω παω ξανα εξω να βαλω λεφτα στο κινητο,οκ.ξαναπερνω τα πραγματα στην μηχανη ο σεκουριτας ηθελε να δει το τσαντακι με τα 3000 ευρο.λεω απο την καμερα ειδες δεν εχει τιποτα,γιατι ανοιγεις το τσαντακι μου.του το πηρα νευριασμενος,επεμενε,αρχισα να φωναζω μεσα στον κοσμο για να μαζευτουνε.ελεγα δευτερη φορα περασα τωρα γιατι ανοιγεις τα λεφτα.ηρθε αστυνομικος,μιλησαμε,εξηγησε.λεει ανοιξε το μπροστα μου και μην ανυσυχεις,ολοι μαζευτηκαν χαχαχχαχα.ειδε απλα μεσα τα λεφτα,δεν τον αφησα να βαλει χερι και εφυγα.εκλισα ομως τωρα βουκουρεστι5 μερες,4 λισαβωνα δεν θα παω κισινιοβ
Που τα είδες αυτα γραμμένα; Ποτέ το Σεκιουριτυ δεν μου έχει ζητήσει να ανοίξω πορτοφόλι κλπ. Παλιά στην Οδεσσα στο φευγιο με σταματούσε μια ψηλή ξανθιά μούναρος ή μια αχλαδοκόλα τελωνειακός και με ρωτουσαν πόσα λεφτα έχω μαζι μου. Η απαντηση πάντα η ιδια: "Λιγότερο απο 3000 δολλαρια" και ποτέ δεν ζητησαν να τα δούνε. Ειπα παλιά, διότι τα τελευταία 2 χρονια δεν με έχει ρωτήσει κανεις, ουτε Οδεσσα, ουτε Χερσόν. (Κίεβο έχω πανω απο 3 χρόνια να πατησω)

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Που τα είδες αυτα γραμμένα; Ποτέ το Σεκιουριτυ δεν μου έχει ζητήσει να ανοίξω πορτοφόλι κλπ. Παλιά στην Οδεσσα στο φευγιο με σταματούσε μια ψηλή ξανθιά μούναρος ή μια αχλαδοκόλα τελωνειακός και με ρωτουσαν πόσα λεφτα έχω μαζι μου. Η απαντηση πάντα η ιδια: "Λιγότερο απο 3000 δολλαρια" και ποτέ δεν ζητησαν να τα δούνε. Ειπα παλιά, διότι τα τελευταία 2 χρονια δεν με έχει ρωτήσει κανεις, ουτε Οδεσσα, ουτε Χερσόν. (Κίεβο έχω πανω απο 3 χρόνια να πατησω)
[/quote απο λαρνακα παω οδυσσο μεσω κιεβ,ετσι περνω απο τρανζιτ και ελεχο ξανα.παλαιοτερα και μοσχα μου  εκαναν τα ιδια.δεν καταλαβες τι γραφω,κρατουσα τσαντακι που κρεμας στον ωμο ρε λευτερη,που να βαλω 3000 στο πορτοφολι,χαζος ειμαι.ενοω το εχω σαν πορτοφολι το τσαντακι αυτο.το μικρο πορτοφολι,κλιδια,κινιτο τα κλινω στο σακακι.μοσχα παλαιοτερα παλι ζητουσαν να δουν ποσα εχεις,κιεβο το ιδιο μεχρι πριν 4 χρονια που πηγαινα,τωρα μονο περαστικος.κανεις λες και ειναι κατι παραξενο για ουκρανια.οτι παθεις ειναι φυσιολογικο εκει.πριν 5 μερες οδυσσο μπηκανε με κουκουλες στο δικαστηριο οι φασιστες και αναγκασανε τους δικαστες να υπογραψουν την απολυση τους.μεχρι και νεα αστυνομια εχει τωρα,καινουργια αμαξια και γραφει πολιτσια.τελωνιακους απολυουν ολους,οπως και αστυνομια για να φερουν δικους τους.οταν γινονται αυτα τα πραγματα τι παραλογο ειπα η φαντασιωση που μου εκαναν ετσι.ο αστυνομικος μου ειπε εχει πολεμο,καταλαβε τα μετρα μας.ειπα ναι,ειδε στο βαλιτσακι απο καμερα εχω φωτογραφικη και λεφτα.πηγα εξω για λαιφ καρτα,ξαναπερνω και θελει να με ανοιξει.ανοιγω δειχνω φωτογραφικη,λεεω στην αλλη θυκη μονο λεφτα και επιμενει να ανοιξει να δει.αφου βλεπει απο καμερα τι εχει,δεν εχω κατι υποπτο για να ανοιξω και την αλλη θηκη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom