Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 762K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
πορνομιτσε ειχες γραψει παλλιοτερα οτι ειχες βρει καποιο γραφειο η σαιτ που νοικιαζε μερσεντες με γκαζι πιο παλλια,10ετιας
δεν το βρηκα το ποοστ αυτο
μηπως το θυμασαι?ποιο γραφειο η σαιτ ηταν?
Οχι δεν συγκράτησα το σά'ι'τ.Απο τότε εχουν περασει και μερικα χρόνια.Ειχε κατι παλιες Mersedes 124 νομιζω της νοικιαζε προς 23-25 Ευρω τη μέρα όσο περιπου και τα Renault Logan.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Οχι δεν συγκράτησα το σά'ι'τ.Απο τότε εχουν περασει και μερικα χρόνια.Ειχε κατι παλιες Mersedes 124 νομιζω της νοικιαζε προς 23-25 Ευρω τη μέρα όσο περιπου και τα Renault Logan.
τα124  ειναι του 92 95...πολύ παλιά. ..άστο. ..και 25μερα  πολλά. .για λογκαν. .με τόσα έχει χιουνται και κια σχετικά  καινούρια 5ετιας

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Που τα είδες αυτα γραμμένα; Ποτέ το Σεκιουριτυ δεν μου έχει ζητήσει να ανοίξω πορτοφόλι κλπ. Παλιά στην Οδεσσα στο φευγιο με σταματούσε μια ψηλή ξανθιά μούναρος ή μια αχλαδοκόλα τελωνειακός και με ρωτουσαν πόσα λεφτα έχω μαζι μου. Η απαντηση πάντα η ιδια: "Λιγότερο απο 3000 δολλαρια" και ποτέ δεν ζητησαν να τα δούνε. Ειπα παλιά, διότι τα τελευταία 2 χρονια δεν με έχει ρωτήσει κανεις, ουτε Οδεσσα, ουτε Χερσόν. (Κίεβο έχω πανω απο 3 χρόνια να πατησω)
στο τελωνείο γκρικοροπολ μου χε τύχει. .ΠΡΜ Μια φορά μου τάχα μετρήσει. Και τους έσωσα 50ε γιατί ήμουν μαλακά κι είχα παρει5000 μαζί μου χωρίς λόγο. ..

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
884
απο λαρνακα παω οδυσσο μεσω κιεβ,ετσι περνω απο τρανζιτ και ελεχο ξανα.παλαιοτερα και μοσχα μου  εκαναν τα ιδια.δεν καταλαβες τι γραφω,κρατουσα τσαντακι που κρεμας στον ωμο ρε λευτερη,που να βαλω 3000 στο πορτοφολι,χαζος ειμαι.ενοω το εχω σαν πορτοφολι το τσαντακι αυτο.το μικρο πορτοφολι,κλιδια,κινιτο τα κλινω στο σακακι.μοσχα παλαιοτερα παλι ζητουσαν να δουν ποσα εχεις,κιεβο το ιδιο μεχρι πριν 4 χρονια που πηγαινα,τωρα μονο περαστικος.κανεις λες και ειναι κατι παραξενο για ουκρανια.οτι παθεις ειναι φυσιολογικο εκει.πριν 5 μερες οδυσσο μπηκανε με κουκουλες στο δικαστηριο οι φασιστες και αναγκασανε τους δικαστες να υπογραψουν την απολυση τους.μεχρι και νεα αστυνομια εχει τωρα,καινουργια αμαξια και γραφει πολιτσια.τελωνιακους απολυουν ολους,οπως και αστυνομια για να φερουν δικους τους.οταν γινονται αυτα τα πραγματα τι παραλογο ειπα η φαντασιωση που μου εκαναν ετσι.ο αστυνομικος μου ειπε εχει πολεμο,καταλαβε τα μετρα μας.ειπα ναι,ειδε στο βαλιτσακι απο καμερα εχω φωτογραφικη και λεφτα.πηγα εξω για λαιφ καρτα,ξαναπερνω και θελει να με ανοιξει.ανοιγω δειχνω φωτογραφικη,λεεω στην αλλη θυκη μονο λεφτα και επιμενει να ανοιξει να δει.αφου βλεπει απο καμερα τι εχει,δεν εχω κατι υποπτο για να ανοιξω και την αλλη θηκη.
αυτο που λες Χαρη πρεπει να εγινε παρα πολυ παλια 3ετια 4ετια τουλαχιστον -για το τελωνειο μιλαω...πλεον δεν εχει...καταργηθηκε
μαλιστα ειχα και αντιπαραθεση το 2012 με τον lefteris38 που μου ελεγε δεν ειναι δυνατον να εφυγε η βαλιτσα απ ευθειας οδησσο και δεν την πηρες κιεβο για να περασει τελωνειο...
Το μονο που κανουν ειναι ρωτανε να δουν αν εχεις πανω απο 10.000 πανω σου κι αυτο μονο στην εξοδο...το μονο που μπορω να πω ειναι αν στο τσαντακι ειχες 60 πενηνταρικα πχ και το ειδαν τιγκα  λογικα θα σε ρωτησουν για να δουν αν ειναι 50αρικα ή 500αρικα...για αυτο τα λεφτα παντα στην τσεπη )

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
884
στο τελωνείο γκρικοροπολ μου χε τύχει. .ΠΡΜ Μια φορά μου τάχα μετρήσει. Και τους έσωσα 50ε γιατί ήμουν μαλακά κι είχα παρει5000 μαζί μου χωρίς λόγο. ..
και παλι κακως τα εδωσες μεχρι 10.000 ειναι νομιμο
εγω το μονο που εχω παθει και ηταν τσιμπουκι αλλα παλι αρκετα χρονια παλιοτερα ηταν να μου βαλουν φορο στα <δωρακια> οταν ισχυε το τελωνειο

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.404
Πόντοι
2.356
Παντος αξιζει να πας Κισινιωφ για 2-3 μερες για να πας στο ΟΠΑ να γελασεις με τα χάλια τους  :2funny: :2funny: :2funny:
Που να δεις και τους παλιούς έμπειρους γαμιαδες που σκασανε μύτη με το καινούργιο περουκίνι τους στο cocos  :grin: καφέ ανοιχτό σε χρώμα κομοδίνου  :grin:

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
και παλι κακως τα εδωσες μεχρι 10.000 ειναι νομιμο
εγω το μονο που εχω παθει και ηταν τσιμπουκι αλλα παλι αρκετα χρονια παλιοτερα ηταν να μου βαλουν φορο στα <δωρακια> οταν ισχυε το τελωνειο
Σωστα, αν και δεν είμαι εντελώς σιγουρος για το τι ισχύει στην Ουκρανία. Σε μερικες χωρες δεν ισχύει το 10 χιλιαρο. Ας πουμε Ελλαδα τωρα... Στο φευγιο ειναι καπου 2500 ευρω. Ας παμε και στην Νορβηγία που δεν έχει καπιταλ κοντρολ. Εκει κάπου 3.000 ειναι. Αν δεν τα δηλώσεις στο εμπα, σου τα κατασχουνε στο εβγα. Στην ουκρανία ειπαμε.... κακως εδωσες το πενηνταρι. Αν δεν ησουν νόμιμος, θα σου τα είχανε παρει, θα σου δινανε νομιμότατη αποδειξη της κατασχεσης, και πριν βγεις απο την πύλη θα τα μοιραζοταν εκει μπροστα στον κόσμο.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
884
Σωστα, αν και δεν είμαι εντελώς σιγουρος για το τι ισχύει στην Ουκρανία. Σε μερικες χωρες δεν ισχύει το 10 χιλιαρο. Ας πουμε Ελλαδα τωρα... Στο φευγιο ειναι καπου 2500 ευρω. Ας παμε και στην Νορβηγία που δεν έχει καπιταλ κοντρολ. Εκει κάπου 3.000 ειναι. Αν δεν τα δηλώσεις στο εμπα, σου τα κατασχουνε στο εβγα. Στην ουκρανία ειπαμε.... κακως εδωσες το πενηνταρι. Αν δεν ησουν νόμιμος, θα σου τα είχανε παρει, θα σου δινανε νομιμότατη αποδειξη της κατασχεσης, και πριν βγεις απο την πύλη θα τα μοιραζοταν εκει μπροστα στον κόσμο.
νομιζω ειναι παγκοσμιος νομος στα αεροδρομια το 10.000 στην ουκρανια σιγουρα ισχυει
εκτος απο χωρες κακη ωρα που ειναι 2,500 στο εβγα πλεον

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
τον οκτωβριο οδυσσο περασα κανονικα απο το δωματιο που πας για να παρεις την βαλιτσα που ειναι για εσωτερικες πτησεις.παιρνεις απο τον παγκο την βαλιτσα και βγαινεις χωρις να περασεις τελωνειο.τον ιουλιο η αυγουστο που πηγα δεν περασαμε απο το δωματιο αυτο αλλα στον χωρο που ειναι για διεθνεις  πτησεις και παιρνεις απο τον γυριλλα την τσαντα σου και περνας απο τελωνειο.μοσχα παλαιοτερα που με ρωτησαν ποσα εχω,ειδα την πινακιδα που εγραφε ρωσικα με το ποσα δικαιουμε και την εδειξα,ετσι δεν με ανοιξαν καν να τα δουνε.κιεβο παντα με ρωτουσανε παλαιοτερα,μετα σταματησαν,αραια και που.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Που να δεις και τους παλιούς έμπειρους γαμιαδες που σκασανε μύτη με το καινούργιο περουκίνι τους στο cocos  :grin: καφέ ανοιχτό σε χρώμα κομοδίνου  :grin:
Πω πω  :2funny: δεν μπορώ να το φανταστώ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δεν θυμαμαι κανενα εκτος απο τον Παναγιώταρο και τους πολυ γέρους να ηταν καραφλός  :think: μπορει να μην τον ξέρω αυτόν  :think: βάλε σε παρακαλώ μια φωτογραφία του για να πεθάνουμε στα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Άσε την Μολδαβία γιατί περιμένουμε βίντεο με πολιτική ανάλυση της δεύτερης φοράς αριστερά!

Μην σκεδάζεσαι μύστη!  :hi:
Να μη γελάσουμε λιγάκι με τα ζώα? :2funny:ας εχει περάσει τόσος καιρος δεν μπορω να ξεχάσω τι τελειωμένους είδα εκει πέρα  :2funny: Ελλάδα πρεπει να ψαξετε πολυ για να βρειτε τετοιους.Μπορει σε κανα καφενείο στο Πέραμα ή στη Σάλαμίνα να δειτε κανα τέτοιο φουκαρά σαν κ αυτούς  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Like
0
Πόντοι
1
τα πλειμποι τισ μολδαβιαδ μετρανε πολι κε γαμανε τα καλιτερα μουνια τισ πιατσασ.!!!
Ιμε πολι περιφανοσ που γνορισα αυτουσ τουσ μεγαλουσ πορνοκαζανοβεσ!!!

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
63
Πόντοι
166

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
63
Πόντοι
166
δημητρακη σε τυροκομειο δουλευουν οι γαμιαδες  :huh:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
δημητρακη σε τυροκομειο δουλευουν οι γαμιαδες  :huh:
Οχι,σε σουβλατζίδικο σουβλάκια ψήνουν μέσα στην κουζίνα  :2funny: γ'αυτό και δεν μπορεσα να τους δω να τους φωτογραφίσω  :2funny:.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Οχι,σε σουβλατζίδικο σουβλάκια ψήνουν μέσα στην κουζίνα  :2funny: γ'αυτό και δεν μπορεσα να τους δω να τους φωτογραφίσω  :2funny:.

δεν αντιλαμβανομαι γιατι να φευγει κανεις απο ελλαδα για να κανει τον ψηστη σουβλακιων στη μολδαβια. μονο αμα εχει φεσια στην ελλαδα και τον κυνηγανε εφοριες και διαφοροι

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.720
Πόντοι
606
δημητρακη αν πιασω το τζοκερ την πεμπτη θα παω μολδαβια για καμια εβδομαδα

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
δημητρακη αν πιασω το τζοκερ την πεμπτη θα παω μολδαβια για καμια εβδομαδα
Αν δεν το πιάσεις να πας εκει  :2funny: ή αν χρεωκοπίσεις  :2funny:
δεν αντιλαμβανομαι γιατι να φευγει κανεις απο ελλαδα για να κανει τον ψηστη σουβλακιων στη μολδαβια. μονο αμα εχει φεσια στην ελλαδα και τον κυνηγανε εφοριες και διαφοροι
Ουτε εγω το εχω καταλάβει τι κανουν αυτοι οι κακομοίρηδες εκει? :think:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Αν δεν το πιάσεις να πας εκει  :2funny: ή αν χρεωκοπίσεις  :2funny:Ουτε εγω το εχω καταλάβει τι κανουν αυτοι οι κακομοίρηδες εκει? :think:

μητσο ζεις καλυτερα στο κισινιοφ σαν ψηστης απο το να εισαι ψηστης στην ελλαδα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom