Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 762K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Συμφωνα με καποιον απο αυτους τους τελειωμένους και ψεύτες (ο μάριαν μας εβαλε φωτογραφιες απο μια Ουγγαρεζα πορνοσταρ και εγραψε οτι την γάμησε στο Ντονετσκ  :2funny: καθως και απο μια παρεα απο Ουγγρους πορνοσταρ και ειπε οτι ειναι οι καινουργοι Ελληνες του Κισινιώφ :2funny:) οι γκόμενες γουστάρουν το στυλ φυλακόβιων και σκατόφατσες  :2funny: Ελλάδα μπορει μερικές να γουστάρουν τους κουραδόμαγκες αν χαλάνε λεφτά για πάρτι τους  :2funny: εδω λιγάκι δύσκολο  :2funny: αυτούς απλός τους συχαίνοντε.Οσο για το συγκεκριμένο ατομο δεν τον ειδα ποτέ με γκόμενα 25 μέρες που ημουν εκει!Ελεγε οτι εχει μια παντρεμένη και γαμάει οι αλλοι θαμώνες του ΟΠΑ που ηταν εντελώς αγάμητοι τον θαυμάζαν γιατι εκτός απο την παντρεμένη ειχε λεφτά να φάει στο ΟΠΑ  :2funny:
  Σας βάζω εδω φωτογραφίες απο ένα στο στυλ του  :2funny:εγω δεν ειδα παντος οι γυναικες να γουστάρουν κατι τέτοιους  :2funny: το αντίθετο θα έλεγα  :vomit: :2funny:

Συνημμένα

• 1e81b37cd156c55058e090047bbda45a.jpg
    1e81b37cd156c55058e090047bbda45a.jpg
    40,4 KB · Εμφανίσεις: 62
  • Blf8u1414416619.jpg
    Blf8u1414416619.jpg
    29,8 KB · Εμφανίσεις: 57

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.718
Πόντοι
606
δημητρακη μας εκανες καπου καπου κανα βιντεακι γελουσαμε καλοπροαιρετα  με το χαβαλε σου :) τωρα μας ξεχασες :grin: ουτε χαβαλες με βιντεακια πανε ολα μας συνηθισες στα γουστα  :grin: και σε λιγο αν αφηναμε γενια θα ημασταν παπαδες απο το τελευτεο σου βιντεακι. Δεν βαζω εκεινα με τα ταξι γιατι εκτος που ηταν και μικρα δεν ειχαν γελιο. δεν μας αναλυεις τιποτα πια ουτε το κυπριακο ουτε το μεσανατολικο το αφγανιστικανικο μας ξεχασες τους φανς σου :grin: :grin: :grin: :grin: Που θα παει αυτη η καταταση θελουμε βιντεακι πορνοβιντεακι χωρις μονταζ η αναλυση για το ρωσικο τωρα με τα τεκτενομενα στην συρια και με το ΝΑΤΟ τιποτα μας ξεχασες στους ερημους δρομους του μπουρδελα κομ  :grin:

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.468
Πόντοι
216
Αν γαμας χαζογκόμενα, ζώον δηλαδή, διώκεσαι? Εμπίπτει στην κατηγορια των ζώων?

konpap71

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Εϊ, ψιτ "γαμιά"! Μην ξεχάσεις να πάρεις φόρα... και να 'ρθεις με την όπισθεν

Διάβασα τις απαντήσεις σου σε όλα τα νήματα που συμμετέχεις . Καμία ουσιαστική συμμετοχή στο θέμα του σιτε. Μόνο να κοροϊδεύεις ξέρεις. Χρωστάς απάντηση σε άλλο νήμα από που μας ήρθε η βλακεία στον εγκέφαλο σου ...

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Πρε Μάγκες της Μολδαβίας, τι παίζει εδώ??------------>

Τι χώρα είναι αυτή? Ο ραδιενεργός σκουπιδότοπος της ΕΣΣΔ...? Κι εσείς πάτε και μένετε εκεί...
Έγιναν συλλήψεις? Υπάρχει σταθερότητα στη χώρα? Για πείτε μας τι γίνεται

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16

Τι χώρα είναι αυτή? Ο ραδιενεργός σκουπιδότοπος της ΕΣΣΔ...? Κι εσείς πάτε και μένετε εκεί...
Ολα αυτα τα τριτοκοσμικα μερη σκουπιδοτοποι ειναι ,ενας θεος ξερει αν υπαρχει ελεγχος σε αυτα που εισαγουν για τροφη.Αλλα ποιος νοιαζεται για αυτα απο οσους μεταναστευουν εκει.Και ελλαδα να ζουσαν με μπουγατσες θα τη βγαζαν,το τερας του μολ ειναι το παραδειγμα το πως καταληγει καποιος με αυτα που τρωει,απο το πως ειναι αυτος καταλαβαινεις τι τρων οι πελατες του.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
αυτο παιζει...μουνι μουνι και παλι μουνι  :orchestra:
Παλι φώτο απο γκόμενες που πλησίαζε σε κλαμπ και φωτογραφιζόταν μας βάζεις  :jerking: :2funny:

Εγω εχω παντα μαζι μου Ντοζίμετρο και δεν μέτρησα τίποτα περίεργο?Πανω απο 35 μικρορεντγκέν δεν μέτρησα πουθενά (το όριο ειναι 40 μικρορεντγέν Αγία Πετρούπολη συνηθως μετράω 10-12 Μικρορεντγέν.Σε ενα μέρος κοντα στο γκαράζ εδειξε 22).Δεν ξερω που είναι αυτά  που γράφουνε:think:?

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Παλι φώτο απο γκόμενες που πλησίαζε σε κλαμπ και φωτογραφιζόταν μας βάζεις  :jerking: :2funny:
Εγω εχω παντα μαζι μου Ντοζίμετρο και δεν μέτρησα τίποτα περίεργο?Πανω απο 35 μικρορεντγκέν δεν μέτρησα πουθενά (το όριο ειναι 40 μικρορεντγέν Αγία Πετρούπολη συνηθως μετράω 10-12 Μικρορεντγέν.Σε ενα μέρος κοντα στο γκαράζ εδειξε 22).Δεν ξερω που είναι αυτά  που γράφουνε:think:?

να πάρω και γω κανένα τέτοιο Κίεβο ρε μεγάλε; που το πήρες; μετράς και τα φρούτα;

D

dude901123

Επισκέπτης

Αν αγοράσεις βλακόμετρο θα χτυπάει όλη την ώρα δίπλα σου. Chisinau, Odessa, Tiraspol, St.petersburg δεν θα σταματάει. Αλλά σου έχω τη λύση. Να το βάζεις 1km μακριά από εσένα μήπως και σταματήσει.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Παλι φώτο απο γκόμενες που πλησίαζε σε κλαμπ και φωτογραφιζόταν μας βάζεις  :jerking: :2funny:
Εγω εχω παντα μαζι μου Ντοζίμετρο και δεν μέτρησα τίποτα περίεργο?Πανω απο 35 μικρορεντγκέν δεν μέτρησα πουθενά (το όριο ειναι 40 μικρορεντγέν Αγία Πετρούπολη συνηθως μετράω 10-12 Μικρορεντγέν.Σε ενα μέρος κοντα στο γκαράζ εδειξε 22).Δεν ξερω που είναι αυτά  που γράφουνε:think:?
στο λεω σιγουρα για τον Π.εχει θεμα γκομενες δηλ συνεχεια οχι σε συγκλονιστικους ρυθμους,αλλα βρισκει,,ειναι κ πουρογαμιας αλλα βρισκει κ καλες μικρες ενιοτε,,,
παλια ηταν κ ολιγον τσιγκανολατρης ομως τωρα μαθαινω εχει ανεβει
λογικο ειναι νεο παιδι γυμνασμενο με τζιπ κλπ,στη μολδαβια,ε δεν θα βρει μια δυο το μηνα φοιτητριες η νοσοκομες,που δουλευει κ διπλα τους?
μην το κουραζομαι,δεν ειναι κι ο τζειμς μποντ αλλα εχει παλμαρε καλο
το πιο βασικο ειναι κ καλο παιδι κι οποιος τοιυ ζητησει βοηθεια σε πρακτικα θεματα βοηθαει χωρις πουστιες οπως αλλοι ισως εκει...

μην το κουραζεις το θεμ α
ουτε πουστης ουτε τιποτα απ αυτα,,,μην λεμε χοντρομαλακιες..

τωρα το πιο σημαντικο

αυτο το οργανο που το αγορασες?ουκρανια οδησο λες να υπαρχει η εχεις καποιο σαιτ ευρωπαικο που το πουλανε?πολυ βασικο εργαλειο
καθε φορα που παω εκει αυτο σκεφτομαι κ το φαγητο τους το φοβαμαι,νερα επειν μονα ειδαγωγης κ αποφευγα παντα να πηγαινω προς τα βορεια κιεβο κλπ και γι αυτοδωσε καποια πληροφορηση για το ντοζιμετρο που λες

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Αν αγοράσεις βλακόμετρο θα χτυπάει όλη την ώρα δίπλα σου. Chisinau, Odessa, Tiraspol, St.petersburg δεν θα σταματάει. Αλλά σου έχω τη λύση. Να το βάζεις 1km μακριά από εσένα μήπως και σταματήσει.
διαβασα καπου θα πας φρανκισφκ εχει δυο δρομους,διαλεξε αυτον που παει απο στρυι,ειναι πιο μακρια αλλα εχει λιγες λακουβες
ο αλλος ειναι 30χλμ πιο λιγα αλλα θα σπασεις το αμαξι,εγω κ με  ψηλο αμαξι κ σε καποια φαση γυρισα πισω δεν μπορουσα αλλο τα γκαπ γκουπ κ τα νεροφαγωματα  :S
αμορτισερ [ρεπει ναχεις σε αριστη κατασταση αλλιως μπορει κ να βγουν οφφ  κ να μεινεις επιτοπου,,,,βασικοτατο

D

dude901123

Επισκέπτης
διαβασα καπου θα πας φρανκισφκ εχει δυο δρομους,διαλεξε αυτον που παει απο στρυι,ειναι πιο μακρια αλλα εχει λιγες λακουβες
ο αλλος ειναι 30χλμ πιο λιγα αλλα θα σπασεις το αμαξι,εγω κ με  ψηλο αμαξι κ σε καποια φαση γυρισα πισω δεν μπορουσα αλλο τα γκαπ γκουπ κ τα νεροφαγωματα  :S
αμορτισερ [ρεπει ναχεις σε αριστη κατασταση αλλιως μπορει κ να βγουν οφφ  κ να μεινεις επιτοπου,,,,βασικοτατο

Έχω εμπειρία.. τους έκανα αυτούς τους δρόμους το καλοκαίρι. Δέντρα δεξία, αριστερά με μήλα και τεράστιες λακούβες αν πηγαίνοντας από Chernivcy προς Lviv κάνεις το λάθος και στρίψεις 30km πριν το Ivano-Frankiv δεξία και ακολουθήσεις την ταμπέλα προς Lviv. Πηγαίνεις πάντα μέσα από πόλεις και δεν ακολουθείς συνομότερες παρακάμψεις για να γλιτώσεις χιλιόμετρα. Αν πάντως ακολουθήσεις την πορεία Ivano.frankiv, Rohatyn, Birbka ο δρόμος επισκευάστηκε,επισκευάζεται και πας σε αποδεκτά όρια δρόμου για Ουκρανία. Σίγουρα η διαδρομή προς Stryl είναι προτιμότερη και καλύτερη.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
στο λεω σιγουρα για τον Π.εχει θεμα γκομενες δηλ συνεχεια οχι σε συγκλονιστικους ρυθμους,αλλα βρισκει,,ειναι κ πουρογαμιας αλλα βρισκει κ καλες μικρες ενιοτε,,,
λογικο ειναι νεο παιδι γυμνασμενο με τζιπ κλπ,στη μολδαβια,ε δεν θα βρει μια δυο το μηνα φοιτητριες η νοσοκομες,που δουλευει κ διπλα τους?
το πιο βασικο ειναι κ καλο παιδι κι οποιος τοιυ ζητησει βοηθεια σε πρακτικα θεματα βοηθαει χωρις πουστιες οπως αλλοι ισως εκει...

μην το κουραζεις το θεμ α
ουτε πουστης ουτε τιποτα απ αυτα,,,μην λεμε χοντρομαλακιες..

τωρα το πιο σημαντικο

αυτο το οργανο που το αγορασες?ουκρανια οδησο λες να υπαρχει η εχεις καποιο σαιτ ευρωπαικο που το πουλανε?πολυ βασικο εργαλειο
καθε φορα που παω εκει αυτο σκεφτομαι κ το φαγητο τους το φοβαμαι,νερα επειν μονα ειδαγωγης κ αποφευγα παντα να πηγαινω προς τα βορεια κιεβο κλπ και γι αυτοδωσε καποια πληροφορηση για το ντοζιμετρο που λες
Σχετικα με τον Παναγιώταρο για να μην ακούω  :jerking:το εχω πει 1.000.000 φορές οτι ενα μηνα που ημουν εκει δεν τον ειδα με γκόμενα ποτέ!Μιλαγε μόνο για μια παντρεμένη που ελεγε οτι γάμαγε που δεν την ειδα ποτέ.Εμφανησιακά ειναι εντελώς άθλιος και συχαμερός,ειναι 1,60-1,65 και μιλάει σα να εχει ενα αρχήδι στο στόμα  :2funny: ειναι στο ΟΠΑ συνεχεια και παίζει τάβλι και χαρτιά  :2funny:
  Για να γελάσουμε και λιγάκι με τα ζώα  :2funny: σε μια φάση ειχε πιει και ειχε ξαπλώσει στην αγκαλιά αυτουνού  :2funny: και έλεγε ωραια δεν περνάμε ρε Χ.. .Ο Χ... που ηταν μόνιμος απογοητευμένος απο τη ζωή και ηταν σα να τον ειχανε φορτώσει σακιά στην πλάτη και αγκομαχούσε  :2funny: του απάντησε:Αχ,να 'χαμε και μια γυναίκα  :2funny:.
  Για το αν τον Παναγιώταρο τον πηδάνε δεν μπορώ να το ξέρω? :think:υποψίες έχω γιατι όλο αγκαλιά τον έβλεπα,φόραγε και αυτα τα κολλητά σαν γυναικία κολάν  :think:.Και οτι δεν του σηλωνετε απο τα αναβολικά ειναι σίγουρο!
    Αυτα τα Ντοζίμετρα παντου τα πουλάνε αρχίζουν απο 80-90 $ τα φτηνα δεν διαχωρίζουν της ακτινες Β απο της ακτίνες Γ και εχουν μια αποκλιση της τάξεως του 20% εκτος αυτου τα φτηνά δέχονται παρεμβολες απο κινητα τηλεφωνα.Με 200-300 Ευρώ μπορεις να πάρεις πολυ καλο μηχάνημα ιμηεπαγγελματικό.

Με σένα θα γελάσουμε ακόμα περισσότερο με αυτα που θα γράψει ο Χάρης μολις παει στην Κύπρο σου εχει κατι που θα αποδειξει για μια ακομα φορα οτι εισαι ψευτης :2funny:λιγη υπομονή  :2funny:

Συνημμένα

• 531498_544128065609090_1130555909_na.jpg
    531498_544128065609090_1130555909_na.jpg
    67,9 KB · Εμφανίσεις: 45
Εγγρ.
8 Δεκ 2013
Like
2
Πόντοι
1
βαλε και το σπιτι που εχει ρουμουνια  :kneel:
τρελλαινονται οι μολδαβες για βουκουρεστι το χειμωνα και ελλαδα καλοκαιρι  :dancing:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
βαλε και το σπιτι που εχει ρουμουνια  :kneel:
τρελλαινονται οι μολδαβες για βουκουρεστι το χειμωνα και ελλαδα καλοκαιρι  :dancing:
Ναι το Βουκουρέστι ειναι οτι πιο χά'ι'  :2funny: Νέα Υόρκη  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom