Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 762K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Το νήμα χρειάζεται ένα καλό μοντάρισμα για να μείνουν μόνο χρηστικές πληροφορίες......

Pazuzu

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2013
Κριτικές
2
Like
89
Πόντοι
1
Αυτός είναι ακόμα πιο γνωστός εφοπλιστής και ειναι παντρεμένος και έχει παιδί...ποτέ δεν εχει πει κανενας τίποτα γ'αυτόν και για τους αλλους στις φώτογραφίες...δε νομιζω να υπονοεις οτι αυτα τα δημόσια πρόσωπα είναι πούστηδες  :think:θα τους στειλω το λινκ για να σε βρουνε να τους τα πεις αυτα απο κοντά  :2funny:
  Σχετικά με το Σινοχάρα εκτος απο τη φωτογραφία με τα γλωσσόφιλα είχε και φώτο με αράπηδες και με Πακιστανούς και λένε και για τον Ρωσσοπόντιο οτι του τον δίνει τσιμπούκι  :2funny:Θα το πω σ'αυτούς που λέει οτι ειναι πούστηδες ολοι εχουν σωματοφύλακες θα πέσει πολύ γέλιο  :2funny:
  Δεν μπορω να καταλάβω τι πούστικο εχουν αυτες οι φώτο που βάζει? :think:απλες φωτογραφίες ειναι.Η αγαμία και η κακομοιριά τους τους δημιουργει μεγάλη φαντασία  :2funny:
Και ο Φλωρινιώτης είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά  :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Και ο Φλωρινιώτης είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά  :2funny:
Παντος αυτοί δεν είναι πούστηδες,βγάζουν τα καλήτερα μουνιά που ο ψεύτης τα βλέπει μόνο στην τηλεόραση.Πρεπει να τον πηδήξουνε γιατι ο φτωχομπινές έχε σηκώσει κεφάλι  :2funny:
  Κριμα που ετοιμαζομαι για Πορνοεκδρομη στο Νόβγκοροντ.Εχει πολύ πλάκα να μπαίνω να  :2funny: με τους φουκαράδες  :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

Συνημμένα

• 11949470_963911273630765_2258686223697599448_na.jpg
    11949470_963911273630765_2258686223697599448_na.jpg
    143,4 KB · Εμφανίσεις: 62

Dimex Black

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2012
Κριτικές
18
Like
174
Πόντοι
26
Και ένα πράγμα να ξέρεις. Ψυχαναλυτικά η απόφαση σου να βρίζεις άλλους και να τους αποκαλείς άσχημους ή πούστηδες.. στην ουσία λέει πράγματα για εσένα.
Για πες μας τώρα? Που τους τσίμπησες αυτούς τους 2? Ρωσία ή Ελλάδα σε γαμούσαν? Η γλωσσίτσα όμως είναι must. Δείχνει πόσο σου αρέσει το παστέλι. Σου αρέσουν και οι γεματούληδες βλέπω.. μήπως τελικά για αυτό έχεις φάει κόλημα με τους γεματούληδες του site? Επειδή δεν σε παστελώνουν?

Υ.Γ. Λες για τους άλλους αλλά οι αποδείξεις αποκαλύπτουν την αλήθεια.
Όταν έχεις gay παρελθόν να είσαι πιο προσεκτικός. Αντε καληνύχτα λέμε..
:2funny: :2funny: :2funny: κλαίω με τον μουσατο που γλύφει τα αυτιά της γκόμενας του  :gay:  :2funny:
Έχει φάει ερωτική απογοήτευση από τους μουσάτους η δημητρούλα για αυτό τους έχει άχτι  :2funny: :2funny: :2funny:

Dimex Black

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2012
Κριτικές
18
Like
174
Πόντοι
26
Δεν μαζεύεται πλέον.. Βρήκες τους κωλομπαράδες και τους πλήρωσες να σε φυστικώνουν. Εμένα οι φίλοι μου δεν μου κάνουν κωλοδάχτυλα σε ημίγυμνες φωτογραφίες, ούτε προσποιούνται πως θα με γλύψουν. Εγώ μπορώ να σε συμπονέσω, η ιδιαίτερότητά σου είναι εμφανής. Δες όλες τις φωτογραφίες που ανεβάζεις. Άντρες και πούτσες και κυρίως μυώδεις άντρες που είναι η αδυναμία σου. Γυναίκες μόνο απο Super Market, φίλες της κόρης σου, και μια Καζακστανή πουτάνα που τη μάζεψες από Sallon για ξεκάρφωμα. Συνήθως οι πούστηδες παντρεύονται τη γραμματέα τους. Εσύ πλήρωσες μια για να δείξεις πως γαμάς.
Όλοι οι πούστηδες κάνουν το ίδιο πράγμα μέχρι να αποκαλύψουν την ιδιαιτερότητά τους.. Πρώτα περνάνε μια φάση άρνησης όπου δεν το παραδέχονται, μετά κάνουν προβολή και για αυτό που είναι οι ίδιοι κατηγορούν και βρίζουν τους άλλους και τέλος μπαίνουν στη φάση της αποδοχής όπου παραδέχονται την ιδιαιτερότητά τους και λυτρώνονται. Εσύ είσαι στο δεύτερο στάδιο ακόμη. Ελπίζω γρήγορα να μιλήσεις ειλικρινά και να σταματήσουμε να μαλώνουμε άδικα εδώ. Στην τελική δεν είναι κακό που είσαι πούστης και δεν αφορά κανέναν μας Αρκεί και εσύ να μην το παίζεις γκόμενος και κυνηγάς πούτσους. Πετυχημένος πορνομετανάστης μπορείς να είσαι και στους ρώσικους πούτσους. Είναι brutal, πίνουν και σε καυλώνουν. Σου αρέσει να σε γαμάνε και να σε δέρνουν. Κατανοητό.
Σιγά σιγά τα βγάζει στην αρχή με τα ζώα,μετά με τα κλύσματα,όπου νάναι θα το δηλώσει και αυτό  :effemine:

D

dude901123

Επισκέπτης
ντερτι και εσυ το παρακανες,σε τρωει και σενα ο κολος σου.οτι σου κανει μετα ο διμιτρακης μην εχεις παραπονο.δεν μαζευεσται με τιποτα.

Εγώ το παράκανα? Βρίζει όλο τον κόσμο και μας αποκαλεί ψεύτες, άσχημους, χοντρούς, πούστηδες. Ήρθε η σειρά του να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα. Όταν είσαι Πουστράκος τουλάχιστον δεν το παίζεις άντρακλας και δεν βρίζεις τους άλλους.

Αυτός είναι ακόμα πιο γνωστός εφοπλιστής και ειναι παντρεμένος και έχει παιδί...ποτέ δεν εχει πει κανενας τίποτα γ'αυτόν και για τους αλλους στις φώτογραφίες...δε νομιζω να υπονοεις οτι αυτα τα δημόσια πρόσωπα είναι πούστηδες  :think:θα τους στειλω το λινκ για να σε βρουνε να τους τα πεις αυτα απο κοντά  :2funny:
  Σχετικά με το Σινοχάρα εκτος απο τη φωτογραφία με τα γλωσσόφιλα είχε και φώτο με αράπηδες και με Πακιστανούς και λένε και για τον Ρωσσοπόντιο οτι του τον δίνει τσιμπούκι  :2funny:Θα το πω σ'αυτούς που λέει οτι ειναι πούστηδες ολοι εχουν σωματοφύλακες θα πέσει πολύ γέλιο  :2funny:
  Δεν μπορω να καταλάβω τι πούστικο εχουν αυτες οι φώτο που βάζει? :think:απλες φωτογραφίες ειναι.Η αγαμία και η κακομοιριά τους τους δημιουργει μεγάλη φαντασία  :2funny:

Είσαι χαζός? Αυτοί απλά σε γαμάνε.. Είναι ξεκάθαρο στις φωτογραφίες πως είσαι η πουτάνα τους. Σου βγάζουν γλώσσα, σου κάνουν κωλοδάχτυλο.. ότι κάνουν όλοι καλοί γαμιάδες στις πουτάνες τους.
Απλή φωτογραφία λοιπόν να είσαι ημίγυμνος παρέα με άλλους άντρες που σου κάνουν κωλοδάχτυλα και να κάνουν πως σε γλύφουν? Αν είσαι πουστάρα πιθανόν. Εγώ πάλι τέτοιες φώτο με άντρες δεν έχω. Ημιγυμνος ή γυμνός με γυναίκες ίσως. Με άντρες όχι.
Καιρός να πεις την αλήθεια να τελειώνουμε.
Δεν μας αφορά άλλωστε αν σε γαμάνε. Σου αρέσει και τον παίρνεις. Δικαίωμά σου στην τελική.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Θα το φας το κεφάλι σου οπως πας  :2funny: αυτοί ολοι ειναι επώνυμοι και είναι χοντρό να λες οτι ειναι πούστηδες.Εγω ημουν τότε στις Σπέτσες και ειχε χιλιάδες κόσμο που ηταν εκει γύρω και στα κλαμπ και παντου.Με γκόμενες ημουν και ακουγεται και η φωνη απο διάσημες γκόμενες στο στριπτίζ μου που εσυ μόνο στην τηλεόραση της βλέπεις  κακομοίρη:2funny:
  Φυσικά και θα κράξω τον Οχετό  :shit: φυσικά και θα κράξω τα τέρατα  :2funny: μ'αρέσει που με συγκρίνετε με τα τέρατα της φύσεως  :rockon:
  Φυσικά και είναι ζώα και αηδιαστικοί  :vomit: και ο Σκυλοχάλιας και αυτοί της Μολδαβίας.

D

dude901123

Επισκέπτης
Θα το φας το κεφάλι σου οπως πας  :2funny: αυτοί ολοι ειναι επώνυμοι και είναι χοντρό να λες οτι ειναι πούστηδες.Εγω ημουν τότε στις Σπέτσες και ειχε χιλιάδες κόσμο που ηταν εκει γύρω και στα κλαμπ και παντου.Με γκόμενες ημουν και ακουγεται και η φωνη απο διάσημες γκόμενες στο στριπτίζ μου που εσυ μόνο στην τηλεόραση της βλέπεις  κακομοίρη:2funny:
 Φυσικά και θα κράξω τον Οχετό  :shit: φυσικά και θα κράξω τα τέρατα  :2funny: μ'αρέσει που με συγκρίνετε με τα τέρατα της φύσεως  :rockon:
 Φυσικά και είναι ζώα και αηδιαστικοί  :vomit: και ο Σκυλοχάλιας και αυτοί της Μολδαβίας.

Το έχω ξαναπεί. Έχεις δυσαναγνωσία. Δεν μπορείς να διαβάσεις ένα απλό κείμενο και να καταλάβεις τι γράφει. Έχεις χάος μέσα στο μπερδεμένο σου μυαλό σου. Προφανώς ταράχτηκες τώρα που αποκαλύφθηκε η αλήθεια για εσένα.
Λοιπόν.. Εσύ τους λες πούστηδες. Εγώ λέω ότι βλέπω στις φωτογραφίες. Πως αυτοί σε γαμάνε και εσύ είσαι η πουτάνα τους. Πούστης είναι αυτός που τον γαμάνε οι άλλοι. Όχι αυτός που γαμάει πούστηδες. Τώρα το έπιασες ή ακόμη?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δηλαδη επιμένεις ότι τα παιδιά αυτά,οι γιοί γνωστών εφοπλιστών είναι ομοφυλόφιλοι?

Εγγρ.
8 Δεκ 2013
Like
2
Πόντοι
1
αυτο με τις φωτο εχει γινει βαρετο πλεον
μπαινεις να διαβασεις για κανα μουνι και βλεπεις αντρες  :headbang:
έχει άχτι η μήτσους που δεν τον γαμησαν :2funny: να σε σιχαινονται οι γυναίκες εντάξει συνηθισμένος είναι χαχαχα
αλλά να μην βρίσκεις ούτε άντρες να σε πηδήξουν αυτό πάει πολύ :2funny: :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μπα με τον κλώνο σου γράφεις τωρα  :2funny: δεν τολμισες να απαντήσεις με το αλλο νικ σου σαν Dirty .Μου φένεται θα τρεχετε και δεν θα φτάνετε ολοι σας πολυ συντομα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

D

dude901123

Επισκέπτης
Δηλαδη επιμένεις ότι τα παιδιά αυτά,οι γιοί γνωστών εφοπλιστών είναι ομοφυλόφιλοι?

Εγώ για εσένα μιλάω. Και σου λέω πως το ότι είσαι πούστης δεν με πειράζει. Τα περισσότερα παιδοβούβαλα, που τους έδιωξαν από τα σπίτια τους και τους εξόρισαν οι οικογένειες τους είχαν τέτοιο ιστορικό. Δεν με πειράζει αν σου αρέσει ο πούτσος. Δικαίωμά σου είναι να τον τρώς και να τον πίνεις τριχωτό παιδοβούβαλο. Μπούλη με προγούλι. Αλλά να έχεις και λίγη αυτογνωσία και όταν ανοίγεις το στόμα σου να σκέφτεσαι λίγο πριν. Λοιπόν ας το λήξουμε το θέμα εδώ, στην τελική είσαι κρίμα.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
οχι και πουστης ο μητσος. πολλα μπορεις να του πεις αλλα αδιαμφισβητητα κυνηγαει το μουνι και το γαμησι

D

dude901123

Επισκέπτης
οχι και πουστης ο μητσος. πολλα μπορεις να του πεις αλλα αδιαμφισβητητα κυνηγαει το μουνι και το γαμησι

Ναι το κυνηγάει.. Δες όλα τα ποσταρίσματά του το τελευταίο εξάμηνο. 100 ποσταρίσματα με άντρες συναγωνιστες, πούτσες, κοιλιές, μούσια, μπράτσα, 5 ποσταρίσματα σε Super Market και σε δρόμους με κοπέλες που μοιάζουν άσχετες και ανυποψίαστες, μερικές εξ' αυτών με κρυφή camera και μια εκδιδόμενη 35+ που τη μάζεψε από μπουρδελάκι και με την οποία κάνει υποτίθεται sex.
Μιλάμε.. Κυνηγός κανονικός. Δίχως αύριο. Σε έξι μήνες.. μας έχει πρήξει τα αρχίδια με το ποιος είναι άσχημος, ποιος είναι χοντρός, ποιος είναι καραφλός, ποιος είναι ψεύτης.. Από μουνιά τίποτα. Κανένα.
Ε Λ Ε Ο Σ

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ναι το κυνηγάει.. Δες όλα τα ποσταρίσματά του το τελευταίο εξάμηνο. 100 ποσταρίσματα με άντρες συναγωνιστες, πούτσες, κοιλιές, μούσια, μπράτσα, 5 ποσταρίσματα σε Super Market και σε δρόμους με κοπέλες που μοιάζουν άσχετες και ανυποψίαστες, μερικές εξ' αυτών με κρυφή camera και μια εκδιδόμενη 35+ που τη μάζεψε από μπουρδελάκι και με την οποία κάνει υποτίθεται sex.
Μιλάμε.. Κυνηγός κανονικός. Δίχως αύριο. Σε έξι μήνες.. μας έχει πρήξει τα αρχίδια με το ποιος είναι άσχημος, ποιος είναι χοντρός, ποιος είναι καραφλός, ποιος είναι ψεύτης.. Από μουνιά τίποτα. Κανένα.
Ε Λ Ε Ο Σ

δεν εχω παρακολουθησει το τελευταιο εξαμηνο ουτε ειπα οτι εχει γαμησει οσες εχει βαλει φωτογραφιες, δεν τοχει αποδειξει επαρκως αυτο. αλλα οτι του αρεσει το μουνι και οχι το πουλι αδιαμφισβητητα.
τις φωτογραφιες απο αντρες τις βαζει γιατι απο χαρακτηρος δεν ανεχεται τους ασχημους και κακοντυμενους (με τα κριτηρια του) και εκνευριζεται.

mailakos

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
4
Like
815
Πόντοι
96

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Θα το φας το κεφάλι σου οπως πας  :2funny: αυτοί ολοι ειναι επώνυμοι και είναι χοντρό να λες οτι ειναι πούστηδες.Εγω ημουν τότε στις Σπέτσες και ειχε χιλιάδες κόσμο που ηταν εκει γύρω και στα κλαμπ και παντου.Με γκόμενες ημουν και ακουγεται και η φωνη απο διάσημες γκόμενες στο στριπτίζ μου που εσυ μόνο στην τηλεόραση της βλέπεις  κακομοίρη:2funny:
  Φυσικά και θα κράξω τον Οχετό  :shit: φυσικά και θα κράξω τα τέρατα  :2funny: μ'αρέσει που με συγκρίνετε με τα τέρατα της φύσεως  :rockon:
  Φυσικά και είναι ζώα και αηδιαστικοί  :vomit: και ο Σκυλοχάλιας και αυτοί της Μολδαβίας.
Συγνωμη Δημητράκη,  αλλά αν εννοείς δίασημη γκόμενα την Σασα Μπαστα, ενα πουτανί (πρωην πολυτελείας και νυν στα αζήτητα), τοτε είσαι, φάουλ, οφσάιντ,  κόκκινη κάρτα, εσκεμένο, τεχνική ποινή.

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
41
Πόντοι
16
δεν εχω παρακολουθησει το τελευταιο εξαμηνο ουτε ειπα οτι εχει γαμησει οσες εχει βαλει φωτογραφιες, δεν τοχει αποδειξει επαρκως αυτο. αλλα οτι του αρεσει το μουνι και οχι το πουλι αδιαμφισβητητα.
τις φωτογραφιες απο αντρες τις βαζει γιατι απο χαρακτηρος δεν ανεχεται τους ασχημους και κακοντυμενους (με τα κριτηρια του) και εκνευριζεται.

Στάνταρ τον έχει φάει ο αποτυχημένος πλεϊμπόις τύπε! Αλλιώς δεν ασχολείσαι με τέτοιες μαλακίες.Κοιτάς να καμακώσεις κάνα μουνί και όχι αν εγώ είμαι άσχημος ή κοιλαράς!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αυτη την φωτο απο που την βρηκες φιλε;;;; Σε βλεπω με καμια πουτσα στον κολο δημητρακη με τις φωτο που ανεβαζεις
Επρεπε να τους είχα εδώ θα γελάγαμε πολύ  :2funny:.
Δεν ανέχομαι να λένε ψέματα!Μονο το οτι με συγκρίνουνε με αυτους του τελειωμένους μου τη σπάει  :rockon:.Στην πρώτη φωτογραφία ειναι οπ Παναγιώταρος οπως ηταν πριν 2 χρόνια καμια σχεση με της φωτογραφίες που μας έβαλαν που ειναι πανω απο 10 χρόνια πριν  :2funny:.Ειναι τα παιχνήδια τυ φακού δεν μπορείται να φανταστείτε τι συχαμερά άτομα θα συναντήσετε αν πατε εκεί  :vomit: :2funny:.Γ'αυτον που ψηνει τα σουβλάκια στο Μυκονος μου τον περιεγράφαν ολοι σαν το πιο αθλιο πλάσμα της γης  :2funny:
  Ο Fidelio με μια λεξη τους περιέγραψε  :2funny:οχετός  :2funny:
  Εκει πέρα γυναίκα δεν πατάει  :2funny:ασε που πρεπει να βαλεις αντιασφυξιογώνο μάσκα για να κάτσεις εκει γιατι απο την κάπνα απο τηντσιγαρίλα θα τα τεζάρεις  :2funny:

Συνημμένα

• kamakia2a.jpg
    kamakia2a.jpg
    50,1 KB · Εμφανίσεις: 61
  • pastet.jpg
    pastet.jpg
    46,7 KB · Εμφανίσεις: 31

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom