Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 759K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 264 άτομα (0 μέλη και 264 επισκέπτες)

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
49
Πόντοι
16
Μπα του Νίντζα η μάνα δεν έκλαψε ποτέ  :cheesy: Πάντως για τέσσερις μέρες που σκοπεύω να κάτσω, μαζί με το δρόμο και όλα τα υπόλοιπα...Πρέπει να έχω κάνα χιλιάρικο μαζί μου ε?
Δεν ξέρω τυπε δεν έχω ανέβει ποτέ εκεί πάνω. Αν μπορεί να σου απαντήσει ο συνοχαράς που τα ξέρει τα περί εξόδων

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αγαπητέ πορνομετανάστη την γνώρισα στο odnoklassniki και μιλάμε εδώ και ένα χρόνο μαζί. Μιλάμε είτε με Ρώσικα είτε με λίγα Ελληνικά που ξέρει. Έχουμε μιλήσει πολλές φορές και στο Skype και απ' ότι κατάλαβα τα βγάζει δύσκολα πέρα και μεγαλώνει την κόρη της που μίλησα και με αυτήν στο Skype, πανέμορφο κοριτσάκι 14 ετών. Αυτά που είπε πιο πάνω ο φίλος τα σκεφτόμουν και εγώ και ακόμα χειρότερα, αλλά δεν την έκοψα για πονηρή. Το μόνο αρνητικό είναι ότι ψάχνει κάτι σοβαρό αυτή, ενώ εγώ δεν θα επέλεγα μία μεγαλύτερη μου και με παιδί για σοβαρές δεσμεύσεις. Πάντως μου έκανε εντύπωση ότι γούσταρε από την αρχή χωρίς καθόλου ψήσιμο και ήξερε κιόλας οτι έχω κοπέλα και δεν είχε πρόβλημα να κάνω κάτι με αυτήν. Βέβαια της εξηγήθηκα ότι δεν μπορώ να χωρίσω την δικιά μου χωρίς να γνωριστούμε από κοντά και το δέχτηκε.  :hi:
Δοκιμασε το δεν χανεις τίποτα πηγαινε μεσημέρι στη χειροτερη περιπτωση αν δεις οτι δεν ειναι αυτο που εψαχνες σηκώνεσε και φευγεις.Σιγουρα θα ψωνίσεις για το σπίτι φαγητά και ειναι λογικό αφου σε καλεί σπίτι της και ειναι φτωχή κοπελα.Ενας απο τους λόγους που σε καλει ειναι αυτος οτι 5 μέρες θα σκάσει στο φα'ι'.
  Θυμίθηκα το 1993 εναν φοιτητή απο το Κορδελιό που ενω δεν ηταν φτωχος ηταν φοβερα τσιγγούνης ειχε παει και έμενε σε μια γκόμενα που είχε (την ελεγα Κιμ Μπάσιντζερ  :2funny: η μονη ομοιότητα με την πραγματική Κιμ Μπάσιντζερ ηταν το χρώμα μαλλιών :2funny:) και δεν χάλαγε φράγκο και ετρωγε μανιταρόσουπες απο μανητάρια που μαζευε η μανα της στο δάσος  :2funny:.
Παντος βιζα δεν χρειαζονται οι Μολδαβοι για την Ε.Ε. το πιθανοτερο ειναι να μην εχει πουθενα να αφησει το παιδι.

Εγγρ.
8 Δεκ 2013
Like
2
Πόντοι
1
Από βδομάδα μάγκες θα βάλω υγραέριο στο αυτοκίνητο μου και σε ένα πενθήμερο ρεπό σκέφτομαι να ανέβω Μολδαβία οδικώς. Γνώρισα μία χωρισμένη πολύ όμορφη 35αρα που μένει μία ώρα μακριά από την πρωτεύουσα, η οποία παλιά δούλευε στην Ελλάδα για κάμποσο καιρό αλλά δεν μπορεί να κάνει τα χαρτιά της να κατέβει.Με παρακαλαει να πάω να μείνω σπίτι της αλλά το φοβάμαι λίγο...Τι λέτε αξίζει?
να πας αλλά πρόσεξε να μην σε ερωτεύει και θέλει να σε κρατήσει για πάντα μαζί της χαχαχα όπως τον πορνοπεπονία που θαμπώθηκε από την ομορφιά του :2funny: :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μπα του Νίντζα η μάνα δεν έκλαψε ποτέ  :cheesy: Πάντως για τέσσερις μέρες που σκοπεύω να κάτσω, μαζί με το δρόμο και όλα τα υπόλοιπα...Πρέπει να έχω κάνα χιλιάρικο μαζί μου ε?
Ενα χιλιάρικο καλο ειναι να εχεις.Τουλαχιστον ενα πεντακοσαρικο σιγουρα.
  Εγω τι θα εκανε στη θεση σου με καθε λεπτομέρια:Πες της απο πριν οτι υπαρχει περιπτωση να χρειαστει να πας στο Κισινιωφ για μερικες ωρες (δεν ειναι σιγουρο) πηγαινε εκει μεσημερι 12-3  αν μενει μονο με την κορη της ειναι πολυ καλα αν εχει παπουδες και γιαγιαδες ειναι -1.Δες το ολο σκηνικό,πως σε βλεπει,πως σου φερεται?και ειναι θετικη κάτσε εκει.Για καλο και για καο πες σε ενα φιλο σου να σε παρει τηλεφωνο ή παρτον εσυ να μιλησεις για τη δουλεια που εχεις στο Κισινιώφ.Αν ειναι ολα καλα ο φίλος σου θα σου πει οτι δεν χρειαζεται να πας εκει  :2funny: αν δεις οτι ειναι  :shit: την κανεις για Κισινιώφ της λες οτι θα την παρεις τηλεφωνο και θα γυρισεις οταν τελειωσεις τη δουλεια (εξαρταται απο τη δουλεια σου και το στυλ σου.Μπορεις να πεις απο το οτι σε θελει ο Ελληνας προξενος μεχρι οτι εχεις συναντηση για κατι εξαγωγες) φυσικά δεν θα γυρισεις ουτε σε 200 χρόνια  :2funny: :2funny: :2funny:.
  Αυτο το τηλεφωνο το ειχε βαλει ο Μολφολάγνος στο σά'ι'τ ειναι ενα γραφειο που βρισκει διαμερίσματα στο Κισινιώφ πριν 2 χρονια οι τιμες αρχιζαν απο 20 Ευρώ (τωρα δεν ξερω).Αν το τηλρφωνο ισχυει δεν μπορω να ξερω γιατι ο Μολδολαγνος το ειχε βαλει στο σά'ι'τ πριν απο 2,5 χρόνια.Παντος ψαξε διαμερισμα και το ιντερνετ.Αν η γυναικα αυτη μιλαει αλλη γλωσσα εκτος απο Ρωσσικά και πιθανον Ρουμάνικα (π.χ. Αγγλικά) δεν μπορω να ξέρω.Παρτην τηλεφωνο πριν φτασεις ή πριν ξεκινησεις και ρωτα για διαμερισμα στο Κισινιώφ για οσες μερες θα κατσεις,πες της οτι υπαρχει περιπτωση να ερθεις Κισινιώφ αλλα δεν ξερεις ακόμα?Αν δεν σ'αρεσει εκει με το που φυγεις την παίρνεις τηλεφωνο και πηγαινεις σε διαμέρισμα στο Κισινιώφ,απλά πράγματα  :)
  Τωρα το τι θα σου τύχει ειναι 50%-50% μπορει να περάσεις φανταστικά,η γκόμενα να ειναι πολυ καλη και να εχεις ολες της ανέσεις σου αλλα μπορει να ειναι στο σπίτι 5-6 συγγενεις που να σε ζαλίζουν και για πήδημα ούτε λόγος εγω στη θέση σου θα εκανε οτι εγραψα παραπάνω :)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αυτο το μεγάλο καμάκι που ειναι διπλα στον Παναγιώταρο το έχει δει κανένας? :2funny:ας γραψει καποιος σχετικα μ'αυτόν για να  :2funny:λιγάκι :2funny:Κριμα που δεν ηταν Μολδαβία οταν ημουν θα ειχα ρίξει πολυ  :2funny: :2funny: :2funny:
 Παρτε και το τέρας στη δευτερη φωτο για να ξεράσετε αν πάθετε δηλητηρίαση  :2funny:

Συνημμένα

• kamakia3a.jpg
    kamakia3a.jpg
    125,9 KB · Εμφανίσεις: 70
  • teras1a.jpg
    teras1a.jpg
    92,1 KB · Εμφανίσεις: 95

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Αυτο το μεγάλο καμάκι που ειναι διπλα στον Παναγιώταρο το έχει δει κανένας? :2funny:ας γραψει καποιος σχετικα μ'αυτόν για να  :2funny:λιγάκι :2funny:Κριμα που δεν ηταν Μολδαβία οταν ημουν θα ειχα ρίξει πολυ  :2funny: :2funny: :2funny:
 Παρτε και το τέρας στη δευτερη φωτο για να ξεράσετε αν πάθετε δηλητηρίαση  :2funny:
Αυτος μοιαζει πολυ με το εκτρωμα που δουλευε μαγειρας στο μαλλ,στο μυκονος που σου λεγα,αυτος πρεπει να ναι,εχουν περασει χρονοα και δεν θυμαμαι αλλα ετσι ηταν αυτος

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
49
Πόντοι
16
Αυτο το μεγάλο καμάκι που ειναι διπλα στον Παναγιώταρο το έχει δει κανένας? :2funny:ας γραψει καποιος σχετικα μ'αυτόν για να  :2funny:λιγάκι :2funny:Κριμα που δεν ηταν Μολδαβία οταν ημουν θα ειχα ρίξει πολυ  :2funny: :2funny: :2funny:
Ο συνοχαρας είναι ρε βλακα  :idiot:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αυτος μοιαζει πολυ με το εκτρωμα που δουλευε μαγειρας στο μαλλ,στο μυκονος που σου λεγα,αυτος πρεπει να ναι,εχουν περασει χρονοα και δεν θυμαμαι αλλα ετσι ηταν αυτος
Για το έκτρωμα μάγειρα του Μύκονος εχω ακούσει κ'εγώ  :2funny: πηγα μια φορα εκει για να τον δω για να  :2funny: αλλα δεν τον πέτυχα :2funny:Ισως γ'αυτο δεν συχναζε στο ΟΠΑ γιατι δουλευε μαγειρας στο Μύκονος και ηταν εκει συνέχεια.Το Μύκονος ειναι ενα φαγάδικο διπλα στα μακ ντοναλντς στο μαλλ με τιμες εξωπραγματικές  :rockon: χωρις να εχει και κανενα φα'ι' της προκοπής  :2funny:αξιζει μονο να περάσετε απ'εξω μπας και δειτε το τέρας που δουλευει εκει  :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ο συνοχαρας είναι ρε βλακα  :idiot:
Στην πρωτη φωτογραφία ειναι αλλο εκτρωμα δεν ειναι ο Σινοχάλιας  :2funny: στη δευτερη ειναι ο Σκυλοχάλιας  :2funny:Στην πρωτη φωτο ειναι καποιος απο τα μεγάλα καμάκια της Μολδαβίας  :2funny:

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
49
Πόντοι
16
Στην πρωτη φωτογραφία ειναι αλλο εκτρωμα δεν ειναι ο Σινοχάλιας  :2funny: στη δευτερη ειναι ο Σκυλοχάλιας  :2funny:Στην πρωτη φωτο ειναι καποιος απο τα μεγάλα καμάκια της Μολδαβίας  :2funny:
Θα ελεγα οτι ειναι το ιδιο ατομο  :think: Αν σε βρισει ο συνοχαρας οταν μπει σημαινει οτι ειναι αυτος

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Θα ελεγα οτι ειναι το ιδιο ατομο  :think: Αν σε βρισει ο συνοχαρας οταν μπει σημαινει οτι ειναι αυτος
Ισως στην προηγούμενη φωτογραφία εμοιαζε με το συνοχάρα αλλα δεν ειναι αυτός ειναι άλλο εκτρωμα  :2funny: απλός ειναι σε πολλές φωτογραφίες διπλα στον Παναγιώταρο και μου έκανε εντυπωση που δεν τον είδα στη Μολδαβία για να  :2funny:γ'αυτό και ρωτάω.Σε αυτη τη φωτογραφία φενεται πολυ καθαρότερα.
 Ο σινοχάρας συνεχεια μέσα στο σάιτ ειναι, εχει καμια 10αρια κλώνους και γράφει δεν κανει και τιποτ'αλλο τωρα που έμεινε ανάπηρος και δεν εχει λεφτα.

Για γράψε μου Στέλιο αυτος ειναι το έκτρωμα που δούλευε στο Μύκονος? :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• 11831648_10153578661738885_8397521741011022058_na.jpg
    11831648_10153578661738885_8397521741011022058_na.jpg
    77,8 KB · Εμφανίσεις: 84

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ενα χιλιάρικο καλο ειναι να εχεις.Τουλαχιστον ενα πεντακοσαρικο σιγουρα.
   Εγω τι θα εκανε στη θεση σου με καθε λεπτομέρια:Πες της απο πριν οτι υπαρχει περιπτωση να χρειαστει να πας στο Κισινιωφ για μερικες ωρες (δεν ειναι σιγουρο) πηγαινε εκει μεσημερι 12-3  αν μενει μονο με την κορη της ειναι πολυ καλα αν εχει παπουδες και γιαγιαδες ειναι -1.Δες το ολο σκηνικό,πως σε βλεπει,πως σου φερεται?και ειναι θετικη κάτσε εκει.Για καλο και για καο πες σε ενα φιλο σου να σε παρει τηλεφωνο ή παρτον εσυ να μιλησεις για τη δουλεια που εχεις στο Κισινιώφ.Αν ειναι ολα καλα ο φίλος σου θα σου πει οτι δεν χρειαζεται να πας εκει  :2funny: αν δεις οτι ειναι  :shit: την κανεις για Κισινιώφ της λες οτι θα την παρεις τηλεφωνο και θα γυρισεις οταν τελειωσεις τη δουλεια (εξαρταται απο τη δουλεια σου και το στυλ σου.Μπορεις να πεις απο το οτι σε θελει ο Ελληνας προξενος μεχρι οτι εχεις συναντηση για κατι εξαγωγες) φυσικά δεν θα γυρισεις ουτε σε 200 χρόνια  :2funny: :2funny: :2funny:.
  Αυτο το τηλεφωνο το ειχε βαλει ο Μολφολάγνος στο σά'ι'τ ειναι ενα γραφειο που βρισκει διαμερίσματα στο Κισινιώφ πριν 2 χρονια οι τιμες αρχιζαν απο 20 Ευρώ (τωρα δεν ξερω).Αν το τηλρφωνο ισχυει δεν μπορω να ξερω γιατι ο Μολδολαγνος το ειχε βαλει στο σά'ι'τ πριν απο 2,5 χρόνια.Παντος ψαξε διαμερισμα και το ιντερνετ.Αν η γυναικα αυτη μιλαει αλλη γλωσσα εκτος απο Ρωσσικά και πιθανον Ρουμάνικα (π.χ. Αγγλικά) δεν μπορω να ξέρω.Παρτην τηλεφωνο πριν φτασεις ή πριν ξεκινησεις και ρωτα για διαμερισμα στο Κισινιώφ για οσες μερες θα κατσεις,πες της οτι υπαρχει περιπτωση να ερθεις Κισινιώφ αλλα δεν ξερεις ακόμα?Αν δεν σ'αρεσει εκει με το που φυγεις την παίρνεις τηλεφωνο και πηγαινεις σε διαμέρισμα στο Κισινιώφ,απλά πράγματα  :)
   Τωρα το τι θα σου τύχει ειναι 50%-50% μπορει να περάσεις φανταστικά,η γκόμενα να ειναι πολυ καλη και να εχεις ολες της ανέσεις σου αλλα μπορει να ειναι στο σπίτι 5-6 συγγενεις που να σε ζαλίζουν και για πήδημα ούτε λόγος εγω στη θέση σου θα εκανε οτι εγραψα παραπάνω :)
Χίλια συγγνώμη ξέχασα να βάλω το τηλέφωνο της μεσήτριας με τα διαμερίσματα που εγραψα παραπάνω.

Συνημμένα

• 12028931_1099776106701745_2077596206_n.jpg
    12028931_1099776106701745_2077596206_n.jpg
    26,3 KB · Εμφανίσεις: 27

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
49
Πόντοι
16
Ισως στην προηγούμενη φωτογραφία εμοιαζε με το συνοχάρα αλλα δεν ειναι αυτός ειναι άλλο εκτρωμα  :2funny: απλός ειναι σε πολλές φωτογραφίες διπλα στον Παναγιώταρο και μου έκανε εντυπωση που δεν τον είδα στη Μολδαβία για να  :2funny:γ'αυτό και ρωτάω.Σε αυτη τη φωτογραφία φενεται πολυ καθαρότερα.
 Ο σινοχάρας συνεχεια μέσα στο σάιτ ειναι, εχει καμια 10αρια κλώνους και γράφει δεν κανει και τιποτ'αλλο τωρα που έμεινε ανάπηρος και δεν εχει λεφτα.

Για γράψε μου Στέλιο αυτος ειναι το έκτρωμα που δούλευε στο Μύκονος? :2funny: :2funny: :2funny:
Μπορείς τότε να μου πεις γιατί μιλάς για κάποιο άτομο εν αγνοία του τον σχολιάζεις και τον προσβάλεις και ανεβάζεις φωτογραφίες του στο φόρουμ. Ο συγκεκριμένος ούτε σε ξέρει ούτε σου έκανε κάτι κακό. Πέρα από την πλάκα που κάνουμε είσαι σκατόψυχος και πούστης  πορνοπεπονία  

Συνημμένα

• image (2).jpg
    image (2).jpg
    14,4 KB · Εμφανίσεις: 27

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μπορείς τότε να μου πεις γιατί μιλάς για κάποιο άτομο εν αγνοία του τον σχολιάζεις και τον προσβάλεις και ανεβάζεις φωτογραφίες του στο φόρουμ. Ο συγκεκριμένος ούτε σε ξέρει ούτε σου έκανε κάτι κακό. Πέρα από την πλάκα που κάνουμε είσαι σκατόψυχος και πούστης  πορνοπεπονία  
Καταρχήν οι φωτογραφίες ειναι με κρυμμένα τα πρόσωπα οποτε άστο  :2funny:.Ο καθε λογικός ανθρωπος με αυτα τα τέρατα θα γελάει  :2funny: ειναι κατι το απολυτα φυσικό να γελάς μαζι τους  :2funny: εκτός αν εισαι στο επίπεδο τους? :think:και εμφανησιακά μοιάζει μ'αυτούς  :2funny:
  Με αυτά τα τέρατα και τους κακομοίρηδες ή γελάς ή κλαις? :2funny:εγω προτιμάω να γελάω :2funny:δηλαδή τι πρέπει να τους λυπάμαι και να λεω κοίτα τους καημένους? :'(Αν δεν τους πάρεις στην πλάκα σε πιάνει ψυχοπλάκωση και σου ερχεται να  :'(.Σε κώβω να εισαι κ'εσυ ετσι φουκαράς σαν κ'αυτούς  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16

Αυτος ειναι,η φωτογραφια τον ομορφαινει παντως,ειναι γουρουνοφατσα  :S απο κοντα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αυτος ειναι,η φωτογραφια τον ομορφαινει παντως,ειναι γουρουνοφατσα   :S απο κοντα.
Και αυτός και ο Παναγιώταρος ειναι πολυ ασχημόφατσες  :2funny: αλλά εχουν φωτογέννια και στις φωτογραφίες φενονται πολυ πιο ωραιοι απ'οτι ειναι στ'αλήθεια  :2funny: ειναι τα παιχνήδια του φακού  :2funny:.Σκεψου πόσο κακομπορης πρεπει να'ναι κάποιος για να πάει στη Μολδαβία να δουλευει μάγειρας  :2funny:για να παίρνει πενταροδεκάρες για μισθό  :2funny:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
οι μολδαβοι δεν χρειαζονταει απο οσο ξερω βιζα για να εισελθουν ευρωπαικη ενωση,
δεν αξιζει μην πας καποιο λακκο εχει η φαβα
μου θυμιζει κατι βουλγαρες που ζητανε 50 ευρω για να ερθουν ελλαδα με το λεωφορειο και καλα

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
επιβεβαιωνω οτι οι μολδαβοι δεν θελουν βιζα για ευρωπαικη ενωση.απο κισινιοβ ειναι τσαμπα να πανε μεσω βουκουρεστι παντου ευρωπη.μολησα με την κοπελα απο τιρασπολ,σας ειπα εφενεται καλη κοπελα και επιβεβαιωθηκε.προτεινα να παρει αδεια και να της στειλω λεφτα για να ερθει,αρνηθηκε.λεει εχουμε χρονο να γνωριστουμε αν και εισαι συμπαθητικος και καλο παιδι χαχαχαχα.εγω να παω δυσκολο,τα συνορα ελεχει ο πραβι σεκτορ,της ειπα γεναρι θα παω τιρασπολ και απο εκει ισως λισαβωνα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom