Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 758K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
173
Πόντοι
376
Από βδομάδα μάγκες θα βάλω υγραέριο στο αυτοκίνητο μου και σε ένα πενθήμερο ρεπό σκέφτομαι να ανέβω Μολδαβία οδικώς. Γνώρισα μία χωρισμένη πολύ όμορφη 35αρα που μένει μία ώρα μακριά από την πρωτεύουσα, η οποία παλιά δούλευε στην Ελλάδα για κάμποσο καιρό αλλά δεν μπορεί να κάνει τα χαρτιά της να κατέβει. Με παρακαλαει να πάω να μείνω σπίτι της αλλά το φοβάμαι λίγο...Τι λέτε αξίζει?

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Από βδομάδα μάγκες θα βάλω υγραέριο στο αυτοκίνητο μου και σε ένα πενθήμερο ρεπό σκέφτομαι να ανέβω Μολδαβία οδικώς. Γνώρισα μία χωρισμένη πολύ όμορφη 35αρα που μένει μία ώρα μακριά από την πρωτεύουσα, η οποία παλιά δούλευε στην Ελλάδα για κάμποσο καιρό αλλά δεν μπορεί να κάνει τα χαρτιά της να κατέβει. Με παρακαλαει να πάω να μείνω σπίτι της αλλά το φοβάμαι λίγο...Τι λέτε αξίζει?

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
αν μεινεις σπιτι της θα μεινεις αγαμητος,θα κανεις μονο τα ψωνια,ασε που μπορει να μενει σε κανα δωματιο με αλλη οικογενεια.ενας φιλος 34,αθλητικος εμφανισημος αλλα μυαλο κουκουτσι δεν με ακουσε και πηγε μια φορα κισινεβ μεσω μπακαου ρουμανια και μια φορα μινσκ.λεει θα τον φιλοξενουσαν γνωστες του,τελικα πηρε αρχιδια οπως του ελεγα και εκανε τα ψωνια τους.εφερναν και τους γκομενους να τρωνε για ξαδερφια χαχαχαχ.μετα τον βρηκα μαμπα να εχει φωτο ποζαροντας δειχνωντας το κορμι του σε στιλ σβατζενεγερ σε κανα διαγωνισμο χαχαχχα.θυμηθηκα το ανεκδοτο με αυτον που εκανε ποζες το κορμι του και λεει η γκομενα θα με πησηξεις η να φερω καπειον να μας πηδηξει και τους δυο.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
τελικα οι γνωστες που ελεγε μαλλον απο μαμπα θα της βρηκε,τι γνωστες να ειχε αυτο το βλητο εκει χαχαχαχα

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Για διευκρίνησε μου για να καταλαβω :think: τη γνώρισε που?μέσω ιντερνέτ?Αν ναι,Πηρες το Facebook της ή το vkontakte της?μίλησες μεσω σκά'ι'π?την είδες?Αν εγιναν ολα αυτα και ειδες οτι ειναι σοβαρη κοπελα και ενδιαφερεται ρισκαρε το και πηγαινε δεν εχεις να χάσεις τιποτα.Συνηθως οταν γραφουν στο ιντερνετ 35 ειναι 40+.
 Αυτο που λεει ο Χάρης δεν ειναι απολυτο.Μπορει να ειναι μια απλη κοπέλα που να ψαχνει για αντρακαι να πας και να περάσεις καλά.Βεβαια δεν αποκλιεται να γινει οτι γράφει ο Χάρης.
 Εγγληματικότητα στη Μολδαβία δεν ειδα να έχει γιατι η Αστυνομία ειναι πολυ αυστηρη και δεν παίζει!

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
173
Πόντοι
376
Για διευκρίνησε μου για να καταλαβω :think: τη γνώρισε που?μέσω ιντερνέτ?Αν ναι,Πηρες το Facebook της ή το vkontakte της?μίλησες μεσω σκά'ι'π?την είδες?Αν εγιναν ολα αυτα και ειδες οτι ειναι σοβαρη κοπελα και ενδιαφερεται ρισκαρε το και πηγαινε δεν εχεις να χάσεις τιποτα.Συνηθως οταν γραφουν στο ιντερνετ 35 ειναι 40+.
 Αυτο που λεει ο Χάρης δεν ειναι απολυτο.Μπορει να ειναι μια απλη κοπέλα που να ψαχνει για αντρακαι να πας και να περάσεις καλά.Βεβαια δεν αποκλιεται να γινει οτι γράφει ο Χάρης.
 Εγγληματικότητα στη Μολδαβία δεν ειδα να έχει γιατι η Αστυνομία ειναι πολυ αυστηρη και δεν παίζει!
Αγαπητέ πορνομετανάστη την γνώρισα στο odnoklassniki και μιλάμε εδώ και ένα χρόνο μαζί. Μιλάμε είτε με Ρώσικα είτε με λίγα Ελληνικά που ξέρει. Έχουμε μιλήσει πολλές φορές και στο Skype και απ' ότι κατάλαβα τα βγάζει δύσκολα πέρα και μεγαλώνει την κόρη της που μίλησα και με αυτήν στο Skype, πανέμορφο κοριτσάκι 14 ετών. Αυτά που είπε πιο πάνω ο φίλος τα σκεφτόμουν και εγώ και ακόμα χειρότερα, αλλά δεν την έκοψα για πονηρή. Το μόνο αρνητικό είναι ότι ψάχνει κάτι σοβαρό αυτή, ενώ εγώ δεν θα επέλεγα μία μεγαλύτερη μου και με παιδί για σοβαρές δεσμεύσεις. Πάντως μου έκανε εντύπωση ότι γούσταρε από την αρχή χωρίς καθόλου ψήσιμο και ήξερε κιόλας οτι έχω κοπέλα και δεν είχε πρόβλημα να κάνω κάτι με αυτήν. Βέβαια της εξηγήθηκα ότι δεν μπορώ να χωρίσω την δικιά μου χωρίς να γνωριστούμε από κοντά και το δέχτηκε.  :hi:

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
49
Πόντοι
16
Αγαπητέ πορνομετανάστη την γνώρισα στο odnoklassniki και μιλάμε εδώ και ένα χρόνο μαζί. Μιλάμε είτε με Ρώσικα είτε με λίγα Ελληνικά που ξέρει. Έχουμε μιλήσει πολλές φορές και στο Skype και απ' ότι κατάλαβα τα βγάζει δύσκολα πέρα και μεγαλώνει την κόρη της που μίλησα και με αυτήν στο Skype, πανέμορφο κοριτσάκι 14 ετών. Αυτά που είπε πιο πάνω ο φίλος τα σκεφτόμουν και εγώ και ακόμα χειρότερα, αλλά δεν την έκοψα για πονηρή. Το μόνο αρνητικό είναι ότι ψάχνει κάτι σοβαρό αυτή, ενώ εγώ δεν θα επέλεγα μία μεγαλύτερη μου και με παιδί για σοβαρές δεσμεύσεις. Πάντως μου έκανε εντύπωση ότι γούσταρε από την αρχή χωρίς καθόλου ψήσιμο και ήξερε κιόλας οτι έχω κοπέλα και δεν είχε πρόβλημα να κάνω κάτι με αυτήν. Βέβαια της εξηγήθηκα ότι δεν μπορώ να χωρίσω την δικιά μου χωρίς να γνωριστούμε από κοντά και το δέχτηκε.  :hi:
Γιατί έτσι ρε τυπε; ξέρεις τη δύσκολο είναι να κανείς ένα παιδί και εσύ το βρίσκεις έτοιμο  :S Δηλαδή η γκόμενα έχει παιδί έξτρα κι εσύ δεν θες να την δεις σοβαρά  :think: Να γαμάς να ιδρώνεις να τρέχεις σε γυναικολόγους σε μαιευτήρια να ξεσκατώνεις και να αλλάζεις πάνες θέλεις;  Μην είσαι κορόιδο το λαχείο σου ετυχε  :rockon: έτοιμο παιδί  :S

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
173
Πόντοι
376
Γιατί έτσι ρε τυπε; ξέρεις τη δύσκολο είναι να κανείς ένα παιδί και εσύ το βρίσκεις έτοιμο  :S Δηλαδή η γκόμενα έχει παιδί έξτρα κι εσύ δεν θες να την δεις σοβαρά  :think: Μην είσαι κορόιδο το λαχείο σου ετυχε  :rockon:
Χαχαχα το παιδί όμως θα γίνει ένας κόμματος όταν μεγαλώσει ακόμα λίγο και εμένα μετά θα μου γυρίσει το μάτι! Δεν θα ξέρω ποια να διαλέξω. Μάνα ή κόρη?  :S

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
49
Πόντοι
16
Χαχαχα το παιδί όμως θα γίνει ένας κόμματος όταν μεγαλώσει ακόμα λίγο και εμένα μετά θα μου γυρίσει το μάτι! Δεν θα ξέρω ποια να διαλέξω. Μάνα ή κόρη?  :S
Είναι και αυτό σε 2-3 χρόνια έχεις μάνα - κόρη duo  :headbang2:  Να μ ακούς εμένα  :woldman:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
884
οι μολδαβοι δεν χρειαζονταει απο οσο ξερω βιζα για να εισελθουν ευρωπαικη ενωση,
δεν αξιζει μην πας καποιο λακκο εχει η φαβα
μου θυμιζει κατι βουλγαρες που ζητανε 50 ευρω για να ερθουν ελλαδα με το λεωφορειο και καλα

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
49
Πόντοι
16
οι μολδαβοι δεν χρειαζονταει απο οσο ξερω βιζα για να εισελθουν ευρωπαικη ενωση,
μου θυμιζει κατι βουλγαρες που ζητανε 50 ευρω για να ερθουν ελλαδα με το λεωφορειο και καλα
Αν ισχύουν αυτά που γράφεις τότε σίγουρα πάει για αρπακτική η γκόμενα  :think:
Μπραβο ρε τυπε

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
884
Αν ισχύουν αυτά που γράφεις τότε σίγουρα πάει για αρπακτική η γκόμενα  :think:
Μπραβο ρε τυπε
οποιος λεει οτι δεν επαθε για να εμαθε ψεμματα λεει
αν τον καβλωνει τοσο πολυ η γκομενα ας παει σε <ουδετερο> μερος
σε αυτην την περιπτωση συμφωνω με τον Χαρη δεν ειμαι απολυτος γιατι αυτος ξερει καλυτερα και εχει επικοινωνια μαζι της οπως λεει καθημερινη
μα βρε φιλε....τοσα χιλιομετρα για μια 35 φευγα; εδω δεν εχει;
αν ειναι για την εμπειρια ομως μαζι σου κι ας τον πιεις που λεει ο λογος

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
173
Πόντοι
376
Εμένα μου είπε ότι για να έρθει χρειάζεται να κάνει visa, ενώ λέει ότι εγώ μπορώ να πάω μόνο με ταυτότητα εκεί. Η αλήθεια είναι ότι δεν το έψαξα, αλλά αν παίζει κάτι τέτοιο τότε έχει κάτι άλλο στο μυαλό της  :S Ευχαριστώ για την σημαντική πληροφορία  :hi:

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
173
Πόντοι
376
οποιος λεει οτι δεν επαθε για να εμαθε ψεμματα λεει
αν τον καβλωνει τοσο πολυ η γκομενα ας παει σε <ουδετερο> μερος
σε αυτην την περιπτωση συμφωνω με τον Χαρη δεν ειμαι απολυτος γιατι αυτος ξερει καλυτερα και εχει επικοινωνια μαζι της οπως λεει καθημερινη
μα βρε φιλε....τοσα χιλιομετρα για μια 35 φευγα; εδω δεν εχει;
αν ειναι για την εμπειρια ομως μαζι σου κι ας τον πιεις που λεει ο λογος
Για την βόλτα ήθελα πιο πολύ να το κάνω και την εμπειρία, αλλά και ένα γαμησι με μια ωραία γυναίκα δεν θα με χάλαγε  :hi: Βέβαια με αυτά που είπατε δεν το βλέπω να πραγματοποιώ το ταξίδι ή αν πάω, να βρεθώ με αυτην, να κόψω κίνηση και αν δω κάτι περίεργο να αράξω σε κανένα ξενοδοχείο

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
884
Εμένα μου είπε ότι για να έρθει χρειάζεται να κάνει visa, ενώ λέει ότι εγώ μπορώ να πάω μόνο με ταυτότητα εκεί. Η αλήθεια είναι ότι δεν το έψαξα, αλλά αν παίζει κάτι τέτοιο τότε έχει κάτι άλλο στο μυαλό της  :S Ευχαριστώ για την σημαντική πληροφορία  :hi:
δεν ειδα καπου οτι καταργηθηκε

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
173
Πόντοι
376
Μπορεί βέβαια να μου το πε σαν δικαιολογία για να μην μπει σε έξοδα...Ναι σωστά καλύτερα να  κλείσω αμέσως ξενοδοχείο και αν θέλει αυτή έρχεται να αράξουμε εκεί  ;)

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
49
Πόντοι
16
Μπορεί βέβαια να μου το πε σαν δικαιολογία για να μην μπει σε έξοδα...Ναι σωστά καλύτερα να  κλείσω αμέσως ξενοδοχείο και αν θέλει αυτή έρχεται να αράξουμε εκεί  ;)
Φρόντισε τυπε μην σε κάνουν τίποτα τροπετο να σου πάρουν τα νεφρά και τέτοια  :2funny:

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
173
Πόντοι
376
Φρόντισε τυπε μην σε κάνουν τίποτα τροπετο να σου πάρουν τα νεφρά και τέτοια  :2funny:
Μπα του Νίντζα η μάνα δεν έκλαψε ποτέ  :cheesy: Πάντως για τέσσερις μέρες που σκοπεύω να κάτσω, μαζί με το δρόμο και όλα τα υπόλοιπα...Πρέπει να έχω κάνα χιλιάρικο μαζί μου ε?

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom