Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 758K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
  εγω ετσι γαμαω κ αμα θελω μετα κανω δωρακι σε οποια θελω! αναφορα θα σου δωσω ρε μπαζο...;;;ποια μαγουλακια ρε τρομπα  με ξερεις και απο χτες ρε γυφτο αμορφωτο που δε γαμας ουτε την χουφτα σου γιατι εισαι αφραγγος και σκεφτεσαι αν θα κερασεις καφε;πανε σε καμμια θειτσα να σε κερασει βλαχο!!!
Μαζευτηκαν ολοι οι αγαμητοι εδω μεσα να μας την πουν πως θα ριξουμε γυναικες στα ανατολικα...που νομιζουν οτι ειναι και μορφονοι και δεν εχουν βγει απο το κωλοχωρι τους!

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
Πηγε μολδαβια αλλα επειδη ειναι τσιπης ενα μηνα δε γαμησε καμμια εκει και εβγαλε τις μολδαβες χωριατες !ο παριζιανος!!!ο  αλεν ντελον ....
ξερετε γιατι δε γαμησε στην φτωχοτερη χωρα της ευρωπης;;;;;;;

Γιατι ειναι ενας τελειωμενος και αφραγγος !μονο μολδαβια μπορει να παει αλλα και εκει  :jerking: :jerking:... :2funny:

Μετα κραζει αυτους στο ΩΠΑ...Αλλα κι αυτος δε παει πισω...σκεφτεται αν θα πληρωσει τον καφε σε γκομενα ο μπραντ πιτ ο αδωνις της μολδοβλαχιας :jerking:

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
49
Πόντοι
16
εγω παρατηρω να γραφουν μαλακιες ατομα που δεν εχουν πατησει ανατολικο μπλοκ τρολλαροντας γιστι δεν μπορουν να πανε πουθενα!η μαλακια ειναι ανικητη οταν σου την λενε τυποι που σκεφτονται κ το καφε να κερασουν σε μια γκομενα απο την γυφτια τους!εγω εγραψα πληροφοριες για κιεβ γιατι πηγα 3φορες σε 1.5 χρονο και ειχα σχεση με ουκρανη που δουλευε σε υπουργειο...οι γκομενες που βγηκα ηταν σε καλες δουλειες και τυπους σαν εσας που λετε μαλακιες δεν θα σας κοιταγαν ποτε!
γραψτε καμμια πληροφορια για τα μερη και αφηστε το τρομπαρισμα  ποιος ειναι ομορφαντρας η αν πληρωνει φαγητα!
Σε είδα στην φωτογραφία ρε μπουλη  :2funny:  Φαίνεται από μακριά ότι είσαι αιμοδότης  :2funny:

Συνημμένα

• kdauhsb2.jpg
    kdauhsb2.jpg
    16,4 KB · Εμφανίσεις: 45

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
49
Πόντοι
16
Ο Χάρης τον συνάντησε και τα εγραψε όλα.Δεν ειχε ουτε γκόμενα να του φερει  :2funny: μια πουτάνα του Σινοχάρα έφερε να του δείξει  :2funny: Αυτο ειναι κατάντια ο χοντρός και τερας να τους δίνει γκόμενες  :2funny:.
Με το Στέλιο εχω μιλησει στο Σκά'ι'π δεν ειναι κακό παιδί.Αν διαβάσεις παλιά ποστ του κράζει τους ανάπηρους του ΟΠΑ και εγραψε ακριβως οτι κ'εγω για τη Μολδαβία γκόμενες μετριες,εντελως χωριάτισες,φριχτες στο χαρακτήρα και πολυ κακομαθημένες.Οι δε Ελληνες αν δεν προσεξεις μπορει να σου ζητησουν δανεικά και αγύριστα  :2funny:.
 Εγραψε οτι ενα μηνα εκει που ειχε παει δεν γαμησε καμια.
 Το τι σουργελα εχει το ΟΠΑ το ειδατε στις φωτογραφίες  :2funny: δε νομιζω οτι υπαρχει ανθρωπος που να μη γέλασε με τα χάλια τους  :2funny:.
 Παρτε ενα βιντεάκι για να  :2funny: και λιγάκι γιατί πολυ κατσούφιδες και κακοί εχετε γινει στην Ελλάδα απο την αγαμία  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
   [video]j88FAALDnrM&feature=youtu.be[/video]
 Ετοιμαζω και με του Χάρυ κλιν  :2funny: :2funny: :2funny:
Κάνε κανα μάθημα πως  :zfuck: πεπόνια και κατσίκια γιατί τίποτα άλλο δεν προβλεπεται να γαμήσεις  :2funny:

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
Σε είδα στην φωτογραφία ρε μπουλη  :2funny:  Φαίνεται από μακριά ότι είσαι αιμοδότης  :2funny:

εγω ειμαι αιμοδοτης?σπερματοδοτης ειμαι ρε!
αντε παιξε το πουλι με καμμια τσοντα ρε γιδι  :jerking:

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
Μάλλον είσαι σπερματοδοχείο ρε μπουχέσα  :bigdick: πάρε και τα αρχίδια μέσα  :2funny: :2funny: :2funny:

βρε φιδεμπορα τρομπα αντε γαμησου εσυ και οι οπαδοι σου.εγω γαμαω ουκρανιδακια και οχι τρομπαριμπες πυρφορους σαν εσενα που τους εχεις ρεψει η μαλακια!

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
49
Πόντοι
16
βρε φιδεμπορα τρομπα αντε γαμησου εσυ και οι οπαδοι σου.εγω γαμαω ουκρανιδακια και οχι τρομπαριμπες πυρφορους σαν εσενα που τους εχεις ρεψει η μαλακια!
Μπουλη με το μεγαλο προγουλι  :2funny: :2funny: :2funny: Πηγές 5 μέρες και για να μην  φυγής άκαπνος πλήρωσες μια βίζιτα  :2funny: Μόνος σου έγραφες ότι δεν γίνεται τίποτα και θα πάρεις βίζιτα  :2funny: Έκανες κατόρθωμα  :2funny: χάλασες 700-1000 ευρώ για να πας με μια βίζιτα  :2funny: :2funny: :2funny: 

Συνημμένα

• lis6.jpg
    lis6.jpg
    79,6 KB · Εμφανίσεις: 30

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
Εγω γαμαω και δε πουλαω φιδια για να νιωσω καλυτερα οπως εσυ ...παρε την σβετα

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    116,3 KB · Εμφανίσεις: 87

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
Πηγαινε σε κανα μπουρδελο ρε νοβασιχαμα γιατι εχεις τυφλωθει απο την μαλακια... :jerking: γιατι αλλου δε γαμας τυπε  :jerking:

Βαλε μας και αυτες που πηρες στο στουντιο να ξεροχυσουμε μαλακακο

Μπαζο η σβετα και η φιλη της..... :headbang:

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    84,2 KB · Εμφανίσεις: 55
  • image.jpg
    image.jpg
    147 KB · Εμφανίσεις: 70

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.543
Πόντοι
17.085
Μανούρες στοπ περικαλώ.  :woldman:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Πηγε μολδαβια αλλα επειδη ειναι τσιπης ενα μηνα δε γαμησε καμμια εκει και εβγαλε τις μολδαβες χωριατες !ο παριζιανος!!!ο  αλεν ντελον ....
ξερετε γιατι δε γαμησε στην φτωχοτερη χωρα της ευρωπης;;;;;;;

Γιατι ειναι ενας τελειωμενος και αφραγγος !μονο μολδαβια μπορει να παει αλλα και εκει  :jerking: :jerking:... :2funny:

Μετα κραζει αυτους στο ΩΠΑ...Αλλα κι αυτος δε παει πισω...σκεφτεται αν θα πληρωσει τον καφε σε γκομενα ο μπραντ πιτ ο αδωνις της μολδοβλαχιας :jerking:
οι μολδαβες ειδικα οι ρουμανοφωνες ειναι πολυ πιο δυσκολες απο τις ουκρανες
λογικο να μην γαμησει χωρις γλωσσα κ
επιδηξη πλουτου στο κισιναου
ο ιδιος ανθρωπος μπορει να γαμησει 3-4 φορες πιο ευκολα στην ουκρανια..εκτος κιεβου οδεσας ,,παντα
αλλα κι εκει πολυ πιο ευκολα απ οτι στο κισιναου  :lheel:

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
οι μολδαβες ειδικα οι ρουμανοφωνες ειναι πολυ πιο δυσκολες απο τις ουκρανες
λογικο να μην γαμησει χωρις γλωσσα κ
επιδηξη πλουτου στο κισιναου
ο ιδιος ανθρωπος μπορει να γαμησει 3-4 φορες πιο ευκολα στην ουκρανια..εκτος κιεβου οδεσας ,,παντα
αλλα κι εκει πολυ πιο ευκολα απ οτι στο κισιναου  :lheel:
Μου αρεσει που του απαντας κι ολας...  :helpplea:,αν δεις την φοτο που δειχνω στις γκομενες διπλα στη  φοτο που εβαλε αυτος εδω μεσα θα γελας για 1 μηνα   :2funny: :2funny: :2funny:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Μου αρεσει που του απαντας κι ολας...  :helpplea:,αν δεις την φοτο που δειχνω στις γκομενες διπλα στη  φοτο που εβαλε αυτος εδω μεσα θα γελας για 1 μηνα   :2funny: :2funny: :2funny:
απανταω γενικα,για οποιον ενδιαφερεται να καταλαβει τι συμβαινει σε σχεση με 2 ενδιαφερουσες σεξουαλικα χωρες ,,δεν μιλαω προσωππικα  ;)

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
απανταω γενικα,για οποιον ενδιαφερεται να καταλαβει τι συμβαινει σε σχεση με 2 ενδιαφερουσες σεξουαλικα χωρες ,,δεν μιλαω προσωππικα  ;)
Φιλαρακι στο κισιναου 4 γκομενες κολλησα τη πρωτη μερα ,4 μια αλλη,και 3 βγηκα απο ιντερνετ,σε 20 μερες που καθησα,απο τις 8 που κολλησα οι 5 δεν ηξεραν αγγλικα,οποτε δεν θα το ελεγα στατιστικη καποιου που προσπαθησε να γαμησει,αν κολλουσα καμια 100στη και δεν γαμουσα παντως θα ηταν πραγματικα για γελια το μερος,και τις 3 που βγηκα ομως δεν καθισαν να γαμηθουν,κατι που δειχνει πολλα αν σκεφτεις πως ειναι οι αντρες εκει

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Φιλαρακι στο κισιναου 4 γκομενες κολλησα τη πρωτη μερα ,4 μια αλλη,και 3 βγηκα απο ιντερνετ,σε 20 μερες που καθησα,απο τις 8 που κολλησα οι 5 δεν ηξεραν αγγλικα,οποτε δεν θα το ελεγα στατιστικη καποιου που προσπαθησε να γαμησει,αν κολλουσα καμια 100στη και δεν γαμουσα παντως θα ηταν πραγματικα για γελια το μερος,και τις 3 που βγηκα ομως δεν καθισαν να γαμηθουν,κατι που δειχνει πολλα αν σκεφτεις πως ειναι οι αντρες εκει
Εγω σε πιστευω γιατι πηγα και ετσι ειναι.Και να σου καθόταν μια απ'αυτες να την πηδήξεις θα το μετάνιωνες μετά οτι την  :knockinb: θα αρχιζε να σε ελεγχει,να σου λεει σχέδια για το μέλλον και μετα την τριτη τεταρτη συνάντηση θα σου ζήταγε και τα κλειδια του διαμερίσματος για να ερχεται μετα το πανεπηστήμιο....γ'αυτό εγω εξαφανίστηκα και πηγα Οδησσό  :2funny: και δεν της ειπα οτι γυρισα παρα 2 μερες πριν φυγω πισω για Αγία Πετρούπολη.
  Πρεπει να σου κάνει μαθηματα ο Ψευτης  :2funny: αυτος λεει οτι γαμησε 4 γκομενες στο Κισινιώφ σε τρεις μέρες  :2funny:βεβαια να με συναντησει δεν τόλμισε  :2funny:κρυβόταν  :2funny:.
  Παντος δεν εριξες γέλιο με τους εκει γαμιάδες το ειχες πάρει σοβαρά  :- καλο ειναι να γελάς με ολους αυτούς το γελιο κανει καλό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom