Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 758K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
διμητρακη και σε μενα περσι το καλοκαιρι ζητησε μια μικρη 18 κλειδια και κοδικο,χωρις να μου κατσει το βραδι απλα για να με ληστεψει χαχαχαχ.η κοπελιτσα που την φοβερισα με τον γκομενο και την πηρα παρα κατω απο την οπερα  λεγωντας τις εκει εχει καμερες ασφαλειες και δεν μπορω να σε καθαρισω  με τους βλακες που μας παρακολουθουν με το καθαρο πιστολακι μου που αγορασα προχτες 200 ευρο απο την μαυρη αγορα χαχαχαχ.χεστηκε και ετρεξε σε αυτους.μετα απο 2 μηνες που ξαναπηγα μου ειπανε εκλεψε 600 δολαρια απο ενα μικρο αζερπαιζαν.

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
49
Πόντοι
16

Συνημμένα

• 4_small.jpg
    4_small.jpg
    21,2 KB · Εμφανίσεις: 25

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Το έχω  γράψει και παλια το λέω  και τώρα το 99 % αυτών που ψαχνούνται για γυναίκες στα ανατολικά κράτη είναι διανοητικά ανάπηροι, χοντροί, μπουληδες,εκτρώματα ,φρικιά ,κακάσχημοι.Αν προσέξεις πως γράφουν θα καταλάβεις ότι οι περισσότεροι ούτε το νηπιαγωγείο τελείωσαν δες και τις φωτογραφίες τους που κατά καιρούς ανεβάζουν και θα καταλάβεις ότι όλα τα ζωντόβολα είναι εδώ μαζεμένα. Επειδη ντρέπονται να πουν ότι πλήρωσα για να είναι η άλλη δίπλα  μου λένε τις μαλακίες με τα δώρα.Αύτες που πάνε μαζί τους είναι βίζιτες που έρχονται και Ελλάδα με διάφορα γραφεία. Σαν τον πορνοπεπονία που πάει στα μασατζιδικα πληρώνει για το  :fuck2: και μετά μας γράφει ότι είναι γκόμενες του.  :2funny:  

τυπε,δεν πιστευεις στον ελληνα εραστη των ανατολικων γυναικων?  :think: :think:  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• ggg.jpg
    ggg.jpg
    99,7 KB · Εμφανίσεις: 30

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
διμητρακη και σε μενα περσι το καλοκαιρι ζητησε μια μικρη 18 κλειδια και κοδικο,χωρις να μου κατσει το βραδι απλα για να με ληστεψει χαχαχαχ.η κοπελιτσα που την φοβερισα με τον γκομενο και την πηρα παρα κατω απο την οπερα  λεγωντας τις εκει εχει καμερες ασφαλειες και δεν μπορω να σε καθαρισω  με τους βλακες που μας παρακολουθουν με το καθαρο πιστολακι μου που αγορασα προχτες 200 ευρο απο την μαυρη αγορα χαχαχαχ.χεστηκε και ετρεξε σε αυτους.μετα απο 2 μηνες που ξαναπηγα μου ειπανε εκλεψε 600 δολαρια απο ενα μικρο αζερπαιζαν.
Μολδαβία ειχε ενα καλό οτι δεν ειχε εγγληματικότητα.Τρέμανε την Αστυνομία!Εμενα δεν ηθελε να μου πάρει 100-200 Ευρώ αλλα να σπιτωθεί μαζι μου για πάντα....γ'αυτο και την έκανα για Οδησσό.Αν σου πω οτι μετάνιωσα που την πήδηξα! :'(

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
  Πρεπει να σου κάνει μαθηματα ο Ψευτης  :2funny: αυτος λεει οτι γαμησε 4 γκομενες στο Κισινιώφ σε τρεις μέρες  :2funny:βεβαια να με συναντησει δεν τόλμισε  :2funny:κρυβόταν  :2funny:.
Ενταξει και ο αλλος παραολιγο θα μας επειθε οτι γαμαει δωρεαν,αλλα εκανε το μοιραιο λαθος να βαλει την φοτο του,οποτε προδοθηκε,οσο για τον ψευτη αν μιλουσε κανα εξαμηνο με την καθεμια κατι μπορει να γαμησε,αλλα το παραγαμησε και αυτος με τα παραμυθια

Ολοι οσοι ειχαν παει μολδαβια πριν απο εμενα ξεσκιστηκαν να γαμανε ασχετως αν ηταν κουτσοι στραβοι και κακασχημοι και ολοι δωρεαν,με ενα δειπνο μονο τις σαγηνευσαν,εκτος απο εμενα  που  οι γκομενες μυριστηκαν απο χιλιομετρα τη μιζερια και την τσιγκουνια μου.
Ποσα κοροιδα τρεχανε μολδαβια να γαμησουν στο ντεζαβου που ειναι μια τρυπα 10 μετρα  :2funny: :2funny:,και να δωσουν 200 ευρω για οτι οι αφραγκοι μολδαβοι γαμανε τσαμπα.

Και το ωραιο ειναι απο τα τοσα εκατονταδες κοροιδα κανεις δεν βγηκε να πει,τι μαλακιες ειναι αυτες που λετε στο κοσμο τοσα χρονια.

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
βαλε την φωτο σου ρε παπαρα στελλαρα να γελασουμε  :2funny: βαλε και τα μουνια που γαμησες  :jerking: :jerking: :jerking:...
πηγες ενα μηνα στην μολδαβια την φτωχοτερη χωρα της ευρωπης με τις μολδαβες καριολες και ΕΜΕΙΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕΣ "ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΚΑΦΕ Ή ΦΑΓΗΤΟ..ΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΜΙΛΑΩ"
απο την τσιγγουνια σου ρε μπαζο αγαμητο ουτε μπουρδελα δεν πας  :2funny: :2funny:

ευτυχως που ΔΕΝ ΠΑΤΕ  εξωτερικο γιατι μας ρεζιλευετε πυρφοροι  :jerking:

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
βαλε την φωτο σου ρε παπαρα στελλαρα να γελασουμε  :2funny: βαλε και τα μουνια που γαμησες  :jerking: :jerking: :jerking:...
πηγες ενα μηνα στην μολδαβια την φτωχοτερη χωρα της ευρωπης με τις μολδαβες καριολες και ΕΜΕΙΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕΣ "ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΚΑΦΕ Ή ΦΑΓΗΤΟ..ΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΜΙΛΑΩ"
απο την τσιγγουνια σου ρε μπαζο αγαμητο ουτε μπουρδελα δεν πας  :2funny: :2funny:

ευτυχως που ΔΕΝ ΠΑΤΕ  εξωτερικο γιατι μας ρεζιλευετε πυρφοροι  :jerking:
Αν βγω  με ανατολικια εννοειται θα πληρωσω εγω,αλλα εφοσον βγω μαζι της, δεν θα κερασω καμια που μιλαω σε κλαμπ ,πριν βγω μαζι της,
πρωτον γιατι υποβιβαζω τον εαυτο μου  στα ματια της,αν και στα αρχιδια μου τι θα πει αυτη βασικα, και δευτερον γιατι αυτο το εχουν συνδεσει ολες τους με τους πυρφορους,εσυ αναγκαστικα θα την κερασεις και πριν και μετα γιατι ετσι οπως εισαι δεν θα σου μιλησει καμια, αλλα αφου ανεχεσαι εσυ τον εαυτο σου να χεις αυτα τα χαλια και δεν αυτοκτονεις  :grin:,για ποια αξιοπρεπεια να μιλαμε.

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
Σιχαματα και κλωνοι παρεα με ενα καρο αγαμητους φτωχομπινεδες συνθετουν το μαγικο μπου...τσιπηδες ζωα και αμορφωτοι...ζηλευουν καποιους που γαμανε και κραζουν γιατι τους εχει χτυπησει η αγαμια στο κεφαλι!
Τουλαχιστον ο δημητρακης ζει στον πορνοπαραδεισο της αγιας πετρουπολης και φορτωνει ρωσιδες,ο αλλος βουκουρεστι και ανατολικα χωνει και χαλα,ο γκλοκ καμακωνει αβερτα ροδο και ταξιδευει στα σλαβιδια,εγω εχω γραψει τι κανω ταξιδια κλπ ειτε επιτυχιες ειτε αποτυχιες..εχω βαλει φωτο εχω δωσει πληροφοριες...
Μονο φυλης να πατε και καντε οικονομιες να πηδησετε τιποτε στα μπουρδελα γιατι κανονικη γκομενα δε σας κοιταξε ποτε!

Εσεις τα αγαμητα ΖΩΑ καλυτερα που δε πατε εξωτερικο θα μας ρεζιλευατε!

το πουλο τωρα ζωα..

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Σιχαματα και κλωνοι παρεα με ενα καρο αγαμητους φτωχομπινεδες συνθετουν το μαγικο μπου...τσιπηδες ζωα και αμορφωτοι...ζηλευουν καποιους που γαμανε και κραζουν γιατι τους εχει χτυπησει η αγαμια στο κεφαλι!
Τουλαχιστον ο δημητρακης ζει στον πορνοπαραδεισο της αγιας πετρουπολης και φορτωνει ρωσιδες,ο αλλος βουκουρεστι και ανατολικα χωνει και χαλα,ο γκλοκ καμακωνει αβερτα ροδο και ταξιδευει στα σλαβιδια,εγω εχω γραψει τι κανω ταξιδια κλπ ειτε επιτυχιες ειτε αποτυχιες..εχω βαλει φωτο εχω δωσει πληροφοριες...
Μονο φυλης να πατε και καντε οικονομιες να πηδησετε τιποτε στα μπουρδελα γιατι κανονικη γκομενα δε σας κοιταξε ποτε!

Εσεις τα αγαμητα ΖΩΑ καλυτερα που δε πατε εξωτερικο θα μας ρεζιλευατε!

το πουλο τωρα ζωα..
Τι πληροφοριες εδωσες,οτι γαμησες δωρεαν ειπες μετα το αλλαξες οτι εδωσες δωρακι,δηθεν εδωσες σοκολατα,στο τελος θα πεις την αληθεια οτι εδωσες κανα 100ευρο,γιατι εχεις ρεψει απο την μαλακια  :grin:.

Αν δεν ειχες βαλει φοτο θα μας ειχες ταραξει τωρα,αφου εφθασες μεχρι το σημειο να μου πεις οτι δεν πανε μπαζα ουκρανια και εδωσες παραδειγμα τον εαυτο σου  :2funny: :2funny: :2funny:,λες που να με εχει δει αυτος

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
ANTE βαρα καμμια παχια ρε τρομπα πηξαμε με τις μαλακιες σου ΑΓΑΜΗΤΕ ΠΥΡΦΟΡΕ  :jerking: :jerking: :jerking:

ΕΜΕΙΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΟΛΔΑΒΙΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ????????  :jerking: :jerking: :jerking:

ΑΝΤΕ ΤΟ ΠΟΥΛΟ ΧΩΡΙΑΤΗ ΜΠΑΖΟ

Εγγρ.
8 Δεκ 2013
Like
2
Πόντοι
1

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ολοι οσοι ειχαν παει μολδαβια πριν απο εμενα ξεσκιστηκαν να γαμανε ασχετως αν ηταν κουτσοι στραβοι και κακασχημοι και ολοι δωρεαν,με ενα δειπνο μονο τις σαγηνευσαν,εκτος απο εμενα  που  οι γκομενες μυριστηκαν απο χιλιομετρα τη μιζερια και την τσιγκουνια μου.
Ποσα κοροιδα τρεχανε μολδαβια να γαμησουν στο ντεζαβου που ειναι μια τρυπα 10 μετρα  :2funny: :2funny:,και να δωσουν 200 ευρω για οτι οι αφραγκοι μολδαβοι γαμανε τσαμπα.

Και το ωραιο ειναι απο τα τοσα εκατονταδες κοροιδα κανεις δεν βγηκε να πει,τι μαλακιες ειναι αυτες που λετε στο κοσμο τοσα χρονια.
Κοιτα ο Φιντέλιο εδωσε μια πραγματικη εικόνα της Ουκρανίας και αν δεις αλλαξε γνωμη ενω πρωτα ελεγε οτι η Ελλάδα ειναι παράδεισος τωρα που ειδε τι παραδεισος ειναι η Ουκρανία ειπε μακαρι να μπορουσα να μεινω εδω μόνιμα!Ρωσσια σε πολλα πραγματα ειναι ακομα καλητερα  :).
 Δε νομιζω οτι εχετε τιποτα να χωρίσετε.Γιατι και οι δυο αληθεια λέτε
 Αυτό εδώ το μεγάλο καμάκι της Μολδαβίας το γνωρισες?Οταν ημουν εγω εκει δεν ηταν Κρίμα θα ειχε πολυ γελιο να μου ελεγε πως γαμαγε τα 18χρονα :2funny:

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
το ξαναγραφω για τελευταια φορα...

Εσεις τα αγαμητα ΖΩΑ καλυτερα που δε πατε εξωτερικο θα μας ρεζιλευατε!ομορφαντρες  :jerking:

ΒΑΛΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ σας ΦΩΤΟ ,ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΑΤΣΕΣ ΣΑΣ να ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΛΛΙΩΣ ΜΗΝ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΩ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΩΣ ΖΩΑ

το πουλο τωρα ζωα..

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
49
Πόντοι
16
Μολδαβία ειχε ενα καλό οτι δεν ειχε εγγληματικότητα.Τρέμανε την Αστυνομία!Εμενα δεν ηθελε να μου πάρει 100-200 Ευρώ αλλα να σπιτωθεί μαζι μου για πάντα....γ'αυτο και την έκανα για Οδησσό.Αν σου πω οτι μετάνιωσα που την πήδηξα! :'(
Αυτό που μ αρέσει σ εσένα είναι ότι τα πιστεύεις αυτά που γράφεις  :idiot: Αλλά εμείς ρε τυπε τι φταίμε να διαβάζουμε τις ηλιθιότητες σου και τα ψέματα σου

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
49
Πόντοι
16
το ξαναγραφω για τελευταια φορα...

Εσεις τα αγαμητα ΖΩΑ καλυτερα που δε πατε εξωτερικο θα μας ρεζιλευατε!ομορφαντρες  :jerking:

ΒΑΛΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ σας ΦΩΤΟ ,ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΑΤΣΕΣ ΣΑΣ να ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΛΛΙΩΣ ΜΗΝ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΩ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΩΣ ΖΩΑ

το πουλο τωρα ζωα..
Από ότι κατάλαβα έχεις πρόβλημα με τον προστάτη  :2funny: Οπότε κάνε κλύσμα και γάμα κάτι {ξέρεις εσύ όπως είπε και ο παραπάνω με την όπισθεν}   :effemine:  :2funny:

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
49
Πόντοι
16
τυπε μην μου κλέβης τη δόξα χαχαχα εγώ τον έβγαλα έτσι μόλις τον είδα έπεσα κάτω από τα γέλια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ο γαμιάς της ουκρανίας με τον ευρωπαϊκό αέρα  :2funny: :2funny: :2funny:
Είναι πολύ καλύτερος από τον παππού δημητράκη 2,9 πόντους  :2funny: Οπότε δεν είναι απίθανο να βγει βόλτα και να κεράσει κανα μπουγατσομάχαιρο  :2funny: Που θα έρθη πακέτο με μια η δύο φίλες της για να απόκλιση το ενδεχόμενο  :fuck1:  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom