Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 758K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Οχι μονο αγγλικα,εχω αλλες προταιρεοτητες αυτη τη στιγμη απο το να μαθαινω καποια γλωσσα
χωρις λεφτα κ χωρις γλωσσα βαλε χ,,,
0 γκολ σε μολντοβα κ γενικα ανατ ευρωπη,, :o :o :o
μονο κεντρ ουκρανια εχεις ελαχιστες ελπιδες....εκει μολντοβα ρουμανια κλπ,ξεχαστο  ;)

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
Καταρχας ολοι οσοι πανε σε αυτες τις χωρες εδω και δεκαετιες ειναι πυρφοροι που δεν βλεπονται,εκτος των εξαιρεσεων λογω δουλειας,ετσι τις μαθανε ετσι κανουν δεν φταινε οι ιδιες,οταν μου παει ο  δυτικος πυρφορος εκει και  δινει 200 ευρω να τις γαμησει και τις συμπεριφερεται σαν να ειναι βασιλισσες τι θες να σου κανουν μετα,καταλαβαινουν οτι το μουνι τους εχει αξια για τους δυτικους και συμπεριφερονται αναλογα.

Εγω φιλε πηγα τρεις φορες ουκρανια(ανατολικα λες) γιατι βαρεθηκα τις ελλεινιδες και εκει εφαγα φοβερα μουνια νορμαλ κοπελες δε πληρωσα καμμια και ειχα και σχεση και γαμησα και χαβαλε εκανα με 10...ειμαι πυρφορος και μπαζο;και αλλοι φιλοι εδω που εχουν παει και τους εχω γνωρισει και εχουν πηδηξει τα απιστευτα εκει και εχουν κανει το ανατολικο μπλοκ τοπο διακοπων τους ειναι μπαζα;;;;μην τα ισοπεδωνεις ολα ρε φιλε

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Εγω φιλε πηγα τρεις φορες ουκρανια(ανατολικα λες) γιατι βαρεθηκα τις ελλεινιδες και εκει εφαγα φοβερα μουνια νορμαλ κοπελες δε πληρωσα καμμια και ειχα και σχεση και γαμησα και χαβαλε εκανα με 10...ειμαι πυρφορος και μπαζο;και αλλοι φιλοι εδω που εχουν παει και τους εχω γνωρισει και εχουν πηδηξει τα απιστευτα εκει και εχουν κανει το ανατολικο μπλοκ τοπο διακοπων τους ειναι μπαζα;;;;μην τα ισοπεδωνεις ολα ρε φιλε
τα μοθνια ουκρανια τσεχια κλπ χωρες δεν εχουν σχεση με ελλαδα...αλλη κλαση
βεβαια οτι εχει πολλλους πυρφορους εχει

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Καλα μας δουλευεις φοτο σου εχεις βαλει εδω μεσα οποτε ξερουμε πως εισαι,,τωρα το τι γαμησες δωρεαν  :think:.αν θελουμε σε πιστευουμε,εχουμε δει εδω μεσα πολλους κατα φαντασιαν γαμιαδες,ολως τυχαιως ολοι οι κατα φαντασιαν γαμιαδες εδω μεσα αμα τους δεις απο κοντα δεν βλεπονται  :S.
Αν κρινω απο την φοτο που εχεις βαλει ο ιδιος εδω μεσα μπορω να σου πω με σιγουρια 1000%, οτι δεν εχεις γαμησει τιποτα χωρις πληρωμη.

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
Πολλους ξενους πυρφορους ειδα στην Βαρσοβια τον απριλιο,ενω στο κιεβ απειροελαχιστοι !

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
ρε τρομπαριμπα στελιο12345 ποτε πηγες ανατολικα και που?φωτος εβαλα απο καποιες γκομενες οχι δικια μου...ο γκλοκ με εχει δει ποιος ειμαι και αλλα παιδια που γαμανε ανατολικα!εσυ παιξε το πουλι σου κ πηγαινε να σε κερασει καμμια θειτσα ποτο και ασε μας εμας να πηγαινουμε ανατολικο μπλοκ και στα νησια να γαμαμε ντεβουσκες μουναρες

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
ρε τρομπαριμπα ποτε πηγες ανατολικα και που?φωτος εβαλα απο καποιες γκομενες οχι δικια μου...ο γκκοκ με εχει δει ποιος ειμαι και αλλα παιδια που γαμανε ανατολικα!εσυ παιξε το πουλι σου κ πηγαινε να σε κερασει καμμια θειτσα ποτο και ασε μας εμας να πηγαινουμε ανατολικο μπλοκ και στα νησια να γαμαμε ντεβουσκες μουναρες
Δεν σε ειδε μονο ο γλοκ σε ειδαμε και μεις,ενας μπουλης εισαι με κατι μαγουλα μεχρι το πατωμα  :grin:,παλι καλα που εκανες το λαθος να μας βαλεις φοτο σου εδω μεσα γιατι αλλιως δεν θα ξεραμε πως εισαι και θα πιστευαμε τις μαλακιες που λες  :2funny: :2funny: :2funny:

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
παιξε το πουλακι σου και τους κλωνους ρε τρομπα...ποτε με ειδες? απο φωτο με καλυμενο προσωπο με 2μουνακια ουκρανιδες που δε τις βλεπεις εσυ ουτε με κυαλια:2funny:?+ εβγαλες συμπερασμα οτι δεν ειμαι αλεν ντελον?  :2funny: βαλε δικιες σου ρε τρομπα γυφτο ,μετα βαλε και τις γκομενες και γραψε για κανα ταξιδι ανατολικα ...παιξε το πουλι σου κ περιμενε καμμια θεια να σε κερασει! :jerking: :jerking: :jerking: :uglystupid:

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
παιξε το πουλακι σου και τους κλωνους ρε τρομπα...ποτε με ειδες? απο φωτο με καλυμενο προσωπο με 2μουνακια που δε τις βλεπεις ουτε νε κυακια :2funny:?+ εβγαλες συμπερασμα οτι δεν ειμαι αλεν.ντελον.? βαλε δικιες σου ρε τρομπα γυφτο ,μετα βαλε και τις γκομενες και γραψε για κανα ταξιδι ανατολικα ...παιξε το πουλι σου κ περιμενε καμμια θεια να σε κερασει! :jerking: :jerking: :jerking:
Αφου δεν φαινεσαι καθαρα οπως λες ξαναβαλτην εδω μεσα την φοτο να δουμε ποιος θα πιστεψει μετα τις μαλακιες που λες οτι γαμησες τσαμπα ουκρανια  :jerking: :jerking:

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
βαλε εσυ ρε μαλακακο να σε δουμε ομορφαντρα να ξεροχυσουμε.... :wanker: :wanker: :wanker:να σε δειξω στις ντεβουσκες να παρουν αεροπλανα βαπορια μαρσουτκες να ερθουν ελλαδα να σε πληρωσουν.να τις γαμησεις  :jerking:

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
εισαι ασχετος απο ανατολικο μπλοκ κ ονειρευσαι να πας αλλα δεν εχεις μια κ το ποτο το σκεφτεσαι να το πληρωσεις σα κατι γυφτους. :2funny:

εγω τις φωτο μου τις εχω στο φβ στο vk και τις στελνω στις ντεβουσκες....αυτες με αξιολογουν και οχι κατι τρομπες στο μπου κομ που ολη μερα τον παιζουν!! :jerking:

επισης χρημα εχω αλλα δεν το χαλαω εκει κ επαγγελμα που γαμει εχω αλλα κυριως μορφωση - μυαλο κ ντυσιμο κ  εμφανιση οκ στυλ...δεν το επαιξα μπραντ πιτ....μετρανε κι αλλα σε εναν αντρα...εννοειται πληρωνω φαγητα δωματια ποτα κλπ κανω και κανα δωρακι φτηνο αμα θελω ´η λουλουδια σοκολατες...!

σποκονι νοτσι ,δεν ασχολουμαι με ασχετους αλλο

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
εισαι ασχετος απο ανατολικο μπλοκ κ ονειρευσαι να πας αλλα δεν εχεις μια κ το ποτο το σκεφτεσαι να το πληρωσεις σα κατι γυφτουςή βλαχαδερα θα εισαι...anyway εγω τις φωτο μου τις εχω στο φβ στο vk και τις στελνω στις ντεβουσκες....αυτες με αξιολογουν και οχι κατι τρομπες στο νπου κομ που ολη μερα τον παιζουν!!επισης χρημα εχω εκει και επαγγελμα που γαμει μυαλο κ ντυσιμο κστυλ...εννοειται πληρωνω φαγητα δωματια ποτα κλπ κανω και κανα δωρακι φτηνο αμα θελω ´η λουλουδια σοκολατες...!

σποκονι νοτσι δεν ασχολουμαι με ασχετους αλλο
Αντε σιγα σιγα το αλλαξες,απο κει που δεν εδωσες μια,ξαφνικα δινεις και κανα δωρακι φτηνο  :S, αλλα ειπαμε οπως ολοι οι μπουληδες φροντισες και συ να το ριξεις στην δουλεια μπας και γαμησεις αλλιως θα σε φαει η  :jerking: :jerking:.
Φιλαρακι δεν ειμαστε ολοι ζαμπλουτοι σαν και σενα εμεις ειμαστε φτωχα παιδακια του μνημονιου  :S.
Τι να αξιολογησουν οι ντεβουσκες εχουν ματια και βλεπουν μονο φοτο με κουκουλα στο κεφαλι αν βαλεις θα σε αξιολογησουν θετικα  :grin:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.391
Πόντοι
1.686
Δεν σε ειδε μονο ο γλοκ σε ειδαμε και μεις,ενας μπουλης εισαι με κατι μαγουλα μεχρι το πατωμα  :grin:,παλι καλα που εκανες το λαθος να μας βαλεις φοτο σου εδω μεσα γιατι αλλιως δεν θα ξεραμε πως εισαι και θα πιστευαμε τις μαλακιες που λες  :2funny: :2funny: :2funny:

Ρε φίλε, έχει μαγουλάκια ο Φιντέλιος ;

Εντάξει και οι Ουκρανοί είναι πλατυπρόσωποι, δεν είναι πρόβλημα.

2578b0e6-45a6-414a-9486-871d83996f0a.jpg

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.391
Πόντοι
1.686

Φιντέλιο μη μασάς !   

Ο Στέλιος 12345 είναι γνωστό τρολλάκι !  :2funny: :2funny: :2funny:

Ρε άσχετε Στέλιο, δεν πας να διαβάσεις κανένα βιβλίο
να μορφωθείς ;  :2funny:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.391
Πόντοι
1.686
Οχι μονο αγγλικα,εχω αλλες προταιρεοτητες αυτη τη στιγμη απο το να μαθαινω καποια γλωσσα

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

προταιρεοτητες 

Δεν μαθαίνεις ορθογραφία πρώτα ρε ;

Αντε σταμάτα να τρολλάρεις.

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
Στελιο12345....Αμα εισαι καγκουρι ομορφο  δεν εχεις μια γιατι εισαι βλακας δεν σου φταιω εγω τυπε....η σοκολοτα ειναι ακριβο δωρο ´η ενα tshirt 25€ ?? ουτε ποτο δεν εχεις να κερασεις ρε κακομοιρε οπως ελεγες πριν..... :jerking:
Κατσε στο σπιτακι σου να τον παιξεις στο pc και να σχολιαζεις στο μπου τους αλλους "ωραιους ´η ασχημους" που γαμανε ντεβουσκες & που ταξιδευουν ανατολικα !!!! :jerking:

Σποκονι νοτσι

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Στελιο12345....Αμα εισαι καγκουρι ομορφο  δεν εχεις μια γιατι εισαι βλακας δεν σου φταιω εγω τυπε....η σοκολοτα ειναι ακριβο δωρο ´η ενα tshirt 25€ ?? ουτε ποτο δεν εχεις να κερασεις ρε κακομοιρε οπως ελεγες πριν..... :jerking:
Κατσε στο σπιτακι σου να τον παιξεις στο pc και να σχολιαζεις στο μπου τους αλλους "ωραιους ´η ασχημους" που γαμανε ντεβουσκες & που ταξιδευουν ανατολικα !!!! :jerking:

Σποκονι νοτσι
Ναι κερασες τη γκομενα μια σοκολατα και η γκομενα παρασυρθηκε απο την ομορφια σου και ειπε,τι καλο παιδι...ας του κατσω και μετα ξυπνησες

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Χαρυ τις τραβας της τρελλες εσυ..μηπως η ιστορια ειναι δικη σου; Γιατι καπου το εχεις ξαναπει για μια τρελλη που την πηγες σε τρελλογιατρο κ σε κλεισαν εσενα μεσα)))))))

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
οχι,αλλη τρελη ειναι η δικη μου.η δικη μου δεν ειναι στα αληθεια τρελη και εχει λεφτα.λογικη ειναι γιατι δεν εμπιστευεται οτι μπορω να τις προσφερω μια ζωη καλυτερη απο αυτην που περνα χαχαχαχ.μια χαρα την εχει αυτη,σπιτι,αυτοκινητο,ταξιδια,λεφτα.το ενα το παιδι που λεω ειναι ενας κτινιατρος νομιζω,ο αλλος φιλος μου λεφτας που ερχεται συνεχεια ουκρανια.αλλους ξερω μολδαβια κυπριους που τους αγορασαν σπιτια,αυτοκινητα,χωραφια μολδαβια και τους εφερναν και τον γκομενο κυπρο για ξαδερφο χαχαχαχ.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
κατανοω τον στελιο,μην του κανετε ολοι επιθεση.ειναι το πολιτισμικο σοκ που παθαινουν και φιλοι μου,φρικαρουν οταν ερχονται ουκρανια.οι φιλοι μου σπουδαζαν στα καλυτερα πανεπιστημια αγγλια,βουτηρακια μπορω να πω.αυτοι μεγαλωσαν σε λονδινα,παρισια,βρυξελες,διακοπες στην ευρωπη σε κλασατα μερη,καμια σχεση με ανατολικη ευρωπη.ενας φιλος μου τετειος μικροτερος με υποτιμουσε γιατι δεν ειχα μορφωση και σπουδες.20 χρονια μετα που το εφερε η τυχη να δουλευει σε ρωσια,ουκρανια να γραφει εταιρειες εγινα το ιδωλο του και με θαυμαζει απερειορηστα χαχαχαχ.πρωτη φορα μοσχα ελεγε θα τα βρει με το μετρο,το λονδινο ειναι μεγαλυτερο και μαλακιες,δεν με ακουγε που ελεγα αγγλικα μηδεν.το επομενο ταξιδι μοσχα μου λεει,ολα πληρωμενα να ερθεις μαζι μου.εδινα 300 ευρο την ωρα ταξι να με κυκλοφορει στα επαγγελματικα ραντεβου χαχαχαχαχ.εδωσε και 200 να τον παρει το ταξι στο χοτελ,ενω θα τον επαιρνα με 3-4 ευρο το πολυ.αυτος πηγε κιεβο 3 φορες και δεν εβλεπε πουτανες στο χρισιατικ!του ελεγα σχεδον ολες ειναι,απλα δεν κοβει το ματι σου,δεν ερχονται μονες να σου μιλησουν.ετσι πηγα μαζι του και του εκανα μερικα μαθηματα.τωρα ειμαι το ιδωλο του και με βλεπει σαν θεο!εχει δικαιο ο στελιος,ειναι ξεφτιλα να σε κοροιδευουν απλα για να πιουνε τσαμπα,να σου μιλανε και να γελανε απλα για να φανε και να φυγουν.απο την αλλη στελιο μου,τωρα βλεπουμε και στην χωρα μας να εχουμε πεινα και στερησεις και ανθρωπους να ψαχνουν βοηθεια.ειναι παιχνιδι επιβιωσης για τις ανατολικες,η ομορφια δεν τους γεμιζει το στομαχι.ειδα χτες κυπρο 50χρονο μολδαβο με γκομεναρα 26-27 με παιδακια,ντυμενοι ολοι με αρμανι.σιγουρα η κοπελα δεν τον πηρε για την ομορφια του.ακομα και ο μπραντ πιτ δεν θα γαμησει τζαμπα ουκρανια φιλε στελιο,εκτος αν ειναι ουκρανος και δωσει χαστουκια χαχαχαχαχ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom