κατανοω τον στελιο,μην του κανετε ολοι επιθεση.ειναι το πολιτισμικο σοκ που παθαινουν και φιλοι μου,φρικαρουν οταν ερχονται ουκρανια.οι φιλοι μου σπουδαζαν στα καλυτερα πανεπιστημια αγγλια,βουτηρακια μπορω να πω.αυτοι μεγαλωσαν σε λονδινα,παρισια,βρυξελες,διακοπες στην ευρωπη σε κλασατα μερη,καμια σχεση με ανατολικη ευρωπη.ενας φιλος μου τετειος μικροτερος με υποτιμουσε γιατι δεν ειχα μορφωση και σπουδες.20 χρονια μετα που το εφερε η τυχη να δουλευει σε ρωσια,ουκρανια να γραφει εταιρειες εγινα το ιδωλο του και με θαυμαζει απερειορηστα χαχαχαχ.πρωτη φορα μοσχα ελεγε θα τα βρει με το μετρο,το λονδινο ειναι μεγαλυτερο και μαλακιες,δεν με ακουγε που ελεγα αγγλικα μηδεν.το επομενο ταξιδι μοσχα μου λεει,ολα πληρωμενα να ερθεις μαζι μου.εδινα 300 ευρο την ωρα ταξι να με κυκλοφορει στα επαγγελματικα ραντεβου χαχαχαχαχ.εδωσε και 200 να τον παρει το ταξι στο χοτελ,ενω θα τον επαιρνα με 3-4 ευρο το πολυ.αυτος πηγε κιεβο 3 φορες και δεν εβλεπε πουτανες στο χρισιατικ!του ελεγα σχεδον ολες ειναι,απλα δεν κοβει το ματι σου,δεν ερχονται μονες να σου μιλησουν.ετσι πηγα μαζι του και του εκανα μερικα μαθηματα.τωρα ειμαι το ιδωλο του και με βλεπει σαν θεο!εχει δικαιο ο στελιος,ειναι ξεφτιλα να σε κοροιδευουν απλα για να πιουνε τσαμπα,να σου μιλανε και να γελανε απλα για να φανε και να φυγουν.απο την αλλη στελιο μου,τωρα βλεπουμε και στην χωρα μας να εχουμε πεινα και στερησεις και ανθρωπους να ψαχνουν βοηθεια.ειναι παιχνιδι επιβιωσης για τις ανατολικες,η ομορφια δεν τους γεμιζει το στομαχι.ειδα χτες κυπρο 50χρονο μολδαβο με γκομεναρα 26-27 με παιδακια,ντυμενοι ολοι με αρμανι.σιγουρα η κοπελα δεν τον πηρε για την ομορφια του.ακομα και ο μπραντ πιτ δεν θα γαμησει τζαμπα ουκρανια φιλε στελιο,εκτος αν ειναι ουκρανος και δωσει χαστουκια χαχαχαχαχ.