Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 758K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
 xontrenei η φαση σιμερα σκασαν μιτι στην διαρκει διαδηλοση βετερανοι στρατιποτικοι του πολεμου με τιν τρασνιστρια και δοασαν επαναστατικο μανιφεστο για την κλοπη του κρατικου πλουτου και την διαφθορα στους πολιτικους που κιβερνανε τα αντισκινα ειανι καπου στα 300 μπροστα απο το κοινοβουλειο παμε για δευτερη βδομαδα χαβαλε :2funny: :2funny:  φοβουντε ολοι προβοκατσιαα και η κηβερνηση επιστησε μεγαλη προσοσχη στης διναμεις ασφαλειας γαιτι σε αντιθετη περιπτοση θα γινη η μολδαβια κιεβο    :s&m_3: :s&m_3::2funny: :2funny:  Υ.Γ ΒΡΙΚΑ ΤΟΝ ΓΚΑΝΤΕΜΗ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ΚΑΙ ΠΕΡΣΙ ΚΑΙ ΠΡΟΠΕΡΣΙ ΠΟΥ Ο ΚΛΟΝΟΑΛΛΑΝ ΑΝΕΒΕΝΕΙ ΠΑΝΟ ΟΙ ΜΟΛΔΑΒΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΟΥΝ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  ΡΕ ΜΠΑ Σ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗς ΤΣΕ-ΚΛΟΝΑΛΛΑΝ Ο ΞΕΣΙΚΟΤΗς!!! ΚΝΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΟΔΗΓΗΤΗς ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: υ.γ 2 τσογλαν μαντριτ ξαδερφε τσα φου απο τιτε που μπλεξες με το μορο ξαφανιζολ  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:  μπεσ σκαιπ να στα χοσο και να παρεις οδιγιες  ;) ;) ;) ;)

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
 η κατασταση εφατσε στο απροχοριτο γιατι οι ροσοι κοψαν της εισαγογες της αγροτικης παραγογης της μολδαβιας το ευρο εφτασε απο 14 στα 22 λει με το κλεψιμο του κρατικου ταμειου απο γβνοστους τραπεζιτες που τους κλασαν τα αρχιδια δτο τελος ακομα ψαχνουν αμερικανοι που πιγαν τα λευτα  :2funny: :2funny: με το ανιγμα τον σινορον ολοι οι νεοι εφιγαν και οι αγροτικη παραγογη δεν εχει χερια ο βορονιν εκανε μηνοση στην κηβερνηση στο ευροπαικο δικαστηριο για το καθεστος τησ ελευθερις βιζαζ  βιβα βορονιν :rockon: :rockon: :rockon: :2funny: :2funny:  η φιλοδοτικη κιβερνηση αφου τα τσεποσε καλα τρχει μπασ και προλαβει και βαλει στην ευροπη την μολδοβα κατεπιγον η την ενοση πιο γρηγορα με την ευροπη ενονονταστην με την ρουμανια για να γλιτοσει την ροσικη φιλακα!!!! ειδομεν!!! βραζει η κατασταση!!

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
h Υ.Γ ΒΡΙΚΑ ΤΟΝ ΓΚΑΝΤΕΜΗ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ΚΑΙ ΠΕΡΣΙ ΚΑΙ ΠΡΟΠΕΡΣΙ ΠΟΥ Ο ΚΛΟΝΟΑΛΛΑΝ ΑΝΕΒΕΝΕΙ ΠΑΝΟ ΟΙ ΜΟΛΔΑΒΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΟΥΝ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  ΡΕ ΜΠΑ Σ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗς ΤΣΕ-ΚΛΟΝΑΛΛΑΝ Ο ΞΕΣΙΚΟΤΗς!!! ΚΝΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΟΔΗΓΗΤΗς ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ρε προκτολογε -χαιβάνντοκτορ ........παλι ληγμενα καταναλωσες;;;;;;
ποσο μαλακας εισαι ;;;......χαχχχχαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
κλαιω απο τα γελια.............

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ρε προκτολογε -χαιβάνντοκτορ ........παλι ληγμενα καταναλωσες;;;;;;
ποσο μαλακας εισαι ;;;......χαχχχχαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
κλαιω απο τα γελια.............

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αστα ψοφια παοντικοκλονομαμι  :2funny: :2funny: :2funny:  σιριζα εισε χορις το ριζ !!!! και το πεζεις καγκεμπε γαμιτις !!! μα καθε χρονο !!! καθε χρονο!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: ολο σε επισοδια εΙσε οπου πας!!!!!!!!  :ak:  ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΣΕΝΑ!!!!!  :think: :think: :think: :think: :think:  ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ!!!!!!!

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
αστα ψοφια παοντικοκλονομαμι  :2funny: :2funny: :2funny:  σιριζα εισε χορις το ριζ !!!! και το πεζεις καγκεμπε γαμιτις !!! μα καθε χρονο !!! καθε χρονο!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: ολο σε επισοδια εΙσε οπου πας!!!!!!!!  :ak:  ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΣΕΝΑ!!!!!  :think: :think: :think: :think: :think:  ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ!!!!!!!

λές  να εχεις δικιο;;;;;   Μπραβο παντως εχεις αποψη..........
παρά τα ληγμένα που λαμβάνεις....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• putin.....jpg
    putin.....jpg
    72,7 KB · Εμφανίσεις: 56

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
sthn μολδαβια αυτο το στυλ ειναι τοπ επιθυμητο απο ξεκωλα,αλλο που ο καραφλας καψουρηε με την μαυρη ηγρον αγοραζει.... :grin:

Ασε την Μολδοβα τωρα εχεις ξεφυγει αλου εσυ.......................
θα με φιλοξενησεις καμια εβδομαδουλα;;;;  ή εισαι σε στενο κλοιό;;;

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Δεν ειναι οικονομικο το θεμα,μες το ευρω μπορουν πανευκολα να σου κατασχουν τα λεφτα που εχεις ειναι σαν να μενεις ελλαδα,ουγγαρια γιατι δεν λεει?Μπρατισλαβα νομιζω ειναι σαν την μολδαβια δεν μιλαν αγγλικα και κει

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
πηγα 2 φορες το 2013 μπρατισλαβα.ολοι μιλανε αγγλικα και σε βοηθανε με τραμ,η πλιροφοριες.παρα πολλοι ελληνες εκει που ζουνε,σπουδαζουν.βαρετη πολη αλλα αξιζει απο γυναικες.βουδαπεστη μακρια,βουκουρεστι για καμακι σε κλαμπινκ απιαστες.ολες ειναι παρεα σε καναπε,φατε ματια ψαρια.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Ποια ειναι η ρεαλιστικη πλευρα ,να τρωω σα το ζωο,να γινομαι μπουλης ,απαισιος σιχαμερος,και μετα να κανω τον πυρφορο σε γκομενες που με σιχαινονται και να πιστευω οτι ειναι φυσιολογικο για ολους να πληρωνουν για να γαμησουν,και αν καποιος δεν θελει να πληρωσει να του λεω οτι ειναι μιζερος φραγκοφονιας,κ.τ.λ,μαλλον  δικιο εχεις

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
συγνωμη ρε φιλε,εχεις και εσυ δικαιο για αυτα που λες οπως και ο φιλος μου παρομειος με σενα τυπος που ηρθε κιεβο.σημερα μου αρχισε παλι για τους τριτοκοσμικους ουκρανους που παω και οτι με τα λεφτα που χαλω κρατω τοπ κοπελες σε ελλαδα,βαρκελωνη.λισαβωνα.αυτος το ιδιο δεν ηθελε να κερασει λογο νοοτροπιας ταχα,τσιγγουνης ηταν και περιμενε οι κοπελες οτι θα εβγαλαν και αυτες λεφτα να πληρωσουν.τι πηγες μολδαβια φιλε στελιο να κανεις δεν καταλαβα αν δεν πηγες να γαμησεις?η οπως και ο φιλος μου νομιζατε οτι ειναι φτωχοι και θα την βγαζατε και τζαμπα!μαλλον δεν εχεις την νοοτροπια της ανατολικης ευρωπης,αυτη δεν εχει λογικη.αυτο που ξερεις εσυ και ειναι λογικο αυτο δεν υπαρχει εκει φιλε στελιο,γαμησε τα.παραδειγμα ο φιλος κμαν και εγω γουσταρουμε κυνηγι οσα και αν μας στοιχησει.γουσταρουμε να τρωμε δεκαπλασια σε μια γκομενα ενω με τα ιδια αγοραζουμε υπιρεσιες απο αλλες 20.εχεις και εσυ δικαιο με την ελληνικη νοοτροπια σου,εχει και ο αλλαν δικαιο με την ανατολικη νοοτροπια που αποκτησε εκει και στις βουλγαριες.

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
αυτος το ιδιο δεν ηθελε να κερασει λογο νοοτροπιας ταχα,τσιγγουνης ηταν και περιμενε οι κοπελες οτι θα εβγαλαν και αυτες λεφτα να πληρωσουν
Τι σημαινει το ταχα,χαρη θα μου κανουν που θα μου μιλησουν και θα τις κερασω ποτο  :think:.να με κερασουν αυτες ποτο που τις κανω την τιμη και τις μιλαω

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
stelio εκει ακομα και κοπελες που εσυ θα βρισκεις μπαζα και δεν πηγαν πουθενα στην ζωη τους θα σου λενε ειμασται οι πιο ομορφες στον κοσμο και πρεπει να πληρωνεται για ολα χαχαχαχ.χιλιαδες φορες μου το ειπανε ουκρανια,ακομα και πιτσιρικια.αν θες ισοτητα τραβα σουηδια,γερμανια τι να σου πω,αν τους δωσεις σημασια και τις παρεις στα σοβαρα αυτες ειναι ικανες να σε στεικουν ψυχιατρειο.μια τρελη που ερωτευτηκε ο σαλονικιος κολητος μου οδυσσο ζητουσε μπε μπε και σπιτι για να τον παντρευτει ενω δεν του καθοταν ουτε και στο ταξιδι κινα,ταιλανδι που την πηρε.του εκανε την ζωη κολαση,ελεγε τις εκαναν μαυρη μαγεια και εβγαζε αφρους απο στομα και μουγριζε,συκωνε το ξενοδοχειο στον αερα χαχαχαχ.του ειπα επιλιψια θα εχει  η τρελη τελειος σπασε την απο το ξυλο.τελικα ο φιλος εμεινε σε ξεχωριστο δωματιο κινα!οταν γυρισαν οδυσσο του υποσχεθηκε να πανε σε γιατρο να την δει,ψυχιατρο χαχαχαχ.οταν πηγαν αυτη μιλουσε ρωσικα στον γιατρο,του ειπε πως αυτος ειναι αρωστος και να τον κρατησουν κλινικη χαχαχαχαχ.οι περισοτερες τετειες ειναι φορτωμενες ψυχολογικα,ιδικα αυτες που γνωριζεις μαμπα η που ζουνε απο χορηγιες.αυτη ειναι μια μονο ιστορια απο χιλιαδες που επαθαν φιλοι και εγω μαζι.αλλος ερχοταν 3 χρονια οδυσσο για μια τρελλη,τελικα η κοπελα πεθανε στο ψυχιατρειο.το παιδι ερωτευτηκε και ερχοταν μονο να της κανει παρεα!μαλλον και αυτος για δεσιμο ειναι,ολοι ειμασται οσοι της περνουμε στα σοβαρα χαχαχαχα

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
Στα ανατολικα ο αντρας πληρωνει...αν θες φεμινιστριες πηγαινε δυτικα

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
stelio εκει ακομα και κοπελες που εσυ θα βρισκεις μπαζα και δεν πηγαν πουθενα στην ζωη τους θα σου λενε ειμασται οι πιο ομορφες στον κοσμο και πρεπει να πληρωνεται για ολα χαχαχαχ.χιλιαδες φορες μου το ειπανε ουκρανια,ακομα και πιτσιρικια.αν θες ισοτητα τραβα σουηδια,γερμανια τι να σου πω,αν τους δωσεις σημασια και τις παρεις στα σοβαρα αυτες ειναι ικανες να σε στεικουν ψυχιατρειο.μια τρελη που ερωτευτηκε ο σαλονικιος κολητος μου οδυσσο ζητουσε μπε μπε και σπιτι για να τον παντρευτει ενω δεν του καθοταν ουτε και στο ταξιδι κινα,ταιλανδι που την πηρε.του εκανε την ζωη κολαση,ελεγε τις εκαναν μαυρη μαγεια και εβγαζε αφρους απο στομα και μουγριζε,συκωνε το ξενοδοχειο στον αερα χαχαχαχ.του ειπα επιλιψια θα εχει  η τρελη τελειος σπασε την απο το ξυλο.τελικα ο φιλος εμεινε σε ξεχωριστο δωματιο κινα!οταν γυρισαν οδυσσο του υποσχεθηκε να πανε σε γιατρο να την δει,ψυχιατρο χαχαχαχ.οταν πηγαν αυτη μιλουσε ρωσικα στον γιατρο,του ειπε πως αυτος ειναι αρωστος και να τον κρατησουν κλινικη χαχαχαχαχ.οι περισοτερες τετειες ειναι φορτωμενες ψυχολογικα,ιδικα αυτες που γνωριζεις μαμπα η που ζουνε απο χορηγιες.αυτη ειναι μια μονο ιστορια απο χιλιαδες που επαθαν φιλοι και εγω μαζι.αλλος ερχοταν 3 χρονια οδυσσο για μια τρελλη,τελικα η κοπελα πεθανε στο ψυχιατρειο.το παιδι ερωτευτηκε και ερχοταν μονο να της κανει παρεα!μαλλον και αυτος για δεσιμο ειναι,ολοι ειμασται οσοι της περνουμε στα σοβαρα χαχαχαχα

Χαρυ τις τραβας της τρελλες εσυ..μηπως η ιστορια ειναι δικη σου; Γιατι καπου το εχεις ξαναπει για μια τρελλη που την πηγες σε τρελλογιατρο κ σε κλεισαν εσενα μεσα)))))))

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16

Συνημμένα

• download.jpg
    download.jpg
    4,9 KB · Εμφανίσεις: 32

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Καταρχας ολοι οσοι πανε σε αυτες τις χωρες εδω και δεκαετιες ειναι πυρφοροι που δεν βλεπονται,εκτος των εξαιρεσεων λογω δουλειας,ετσι τις μαθανε ετσι κανουν δεν φταινε οι ιδιες,οταν μου παει ο  δυτικος πυρφορος εκει και  δινει 200 ευρω να τις γαμησει και τις συμπεριφερεται σαν να ειναι βασιλισσες τι θες να σου κανουν μετα,καταλαβαινουν οτι το μουνι τους εχει αξια για τους δυτικους και συμπεριφερονται αναλογα.

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Δεν ξερω φιλε χαρη,κανεναν απο αυτους που λες να κανουν κατι για να αλλαξουν την εμφανιση τους,ολοι παραμενουν απαισιοι και σιχαμεροι εμφανισιακα,και προσπαθουν να αντισταθμισουνε τα πραγματα με τα λεφτα,δικαιωμα τους βασικα,αλλα το να μου βγαινουν εδω και να πουλαν εξυπναδες δηθεν οτι ειναι λαρτζ κ.τ.λ κατανταει γελοιο.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Δεν ξερω φιλε χαρη,κανεναν απο αυτους που λες να κανουν κατι για να αλλαξουν την εμφανιση τους,ολοι παραμενουν απαισιοι και σιχαμεροι εμφανισιακα,και προσπαθουν να αντισταθμισουνε τα πραγματα με τα λεφτα,δικαιωμα τους βασικα,αλλα το να μου βγαινουν εδω και να πουλαν εξυπναδες δηθεν οτι ειναι λαρτζ κ.τ.λ κατανταει γελοιο.
γλωσσα μιλας τυπε?εστω τα βασικα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom