μαριουπολη πηγε ο γαμπρος μου για δουλεια με ενα φιλο του πριν 5 χρονια και ειχε επυτυχια το ταξιδι.ενας ελληνας δασκαλος που γνωρισαμε με τον διμητρακη μας ελεγε ειναι δυσκολα εκει με γκομενες και καθοταν με τιν ιδια για 3 χρονια.ο φιλος μου που θα ειναι οδεσσα περιμενει γκομενα απο μαριουπολ.ειναι θετικο να εισαι ελληνασ εκει συν το οτι τωρα λογο του πολεμου εχασαν πολλοι της δουλειες τους.η γκομενα απο μαριουπολη μονο μπλα μπλα ηταν 2 χρονια με τον φιλο,τωρα που ειναι ανεργη την συναντησε πριν ενα μηνα,τωρα θα ειναι δευτερη φορα.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μολδαβία - Chişinău
- Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 12K
- Εμφανίσεις 758K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εχουν τελη του μηνα αλλα κανενας δεν ασχολειταιDavarits έχει εκλογές εκεί? Μολνταβια
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Judge Dred89
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2014
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
ωωωπ φιλε Τάσος πιάστηκε μόνος σου. .Εσύ είσαι ο νταβαριτσς λοιπον ?ότι Κ να λέει ο πορνομιτσος εμένα μου φαίνεσαι οκ τυποςΕχουν τελη του μηνα αλλα κανενας δεν ασχολειται![]()
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Μηπως εσυ εισαι ο Σκυλοχάρας?ωωωπ φιλε Τάσος πιάστηκε μόνος σου. .Εσύ είσαι ο νταβαριτσς λοιπον ?ότι Κ να λέει ο πορνομιτσος εμένα μου φαίνεσαι οκ τυπος
Οχι μονο για πολιτικη αλλα για τιποτα δεν τους φτανει εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων φυσικα,εντελως βουρλαΘυμηθηκα με τους Μολδαβους που στο ιντερνετ καφε παραπονιοντουσαν επειδη προσθετα τα Ελληνικα οτι δεν μπορουσαν να αλλαξουν της γλωσσες και μπερδευοντουσαν![]()
![]()
.Δεν φτανει το μυαλο τους για πολιτικη
.
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Και να θελω φιλε τον davarits να του μοιασω δεν μπορωωωωπ φιλε Τάσος πιάστηκε μόνος σου. .Εσύ είσαι ο νταβαριτσς λοιπον ?ότι Κ να λέει ο πορνομιτσος εμένα μου φαίνεσαι οκ τυπος
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Αν παρεις καμια 30αρια κιλα,καραφλιασεις και πινεις ενα με δυο μπουκαλια βοτκα τη μερα για 4-5 χρονια θα του μοιασειςΚαι να θελω φιλε τον davarits να του μοιασω δεν μπορω![]()
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Judge Dred89
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2014
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
σορρυ αλλα ρωτησα "νταβαριτς εχει εκλογες?" κι απαντησες εσυ,,,δηλ αν ρωταγες τον πορνομιτσο κατι θ απαντουσα εγω?Και να θελω φιλε τον davarits να του μοιασω δεν μπορω![]()
δεν τρεχει μια,,ετσι να περναει η ωρα λεμε
Judge Dred89
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2014
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
σκυλοχαρας δεν μου λεει κατι,,,παμε στο επομενο..Μηπως εσυ εισαι ο Σκυλοχάρας?Αυτη την υποψια εχω
.
υγ καλο η κακο ειναι αυτο?"το σχυλοχαρας"
Judge Dred89
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2014
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
δεν ασχολουνται ?γιατι/?ταχουν λυμενα ολα τους τα θεματα?μονακο φαση δηλ?Εχουν τελη του μηνα αλλα κανενας δεν ασχολειται![]()
οποιος κ νασαι μπορεις να το εξηγησεις?
ειτε σαν τασος ειτε σαν νταβαρις..
nukteros
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2.341
- Πόντοι
- 506
Μηπως εσυ εισαι ο Σκυλοχάρας?Αυτη την υποψια εχω
.
Ρώτα τον Red,ξέρει καλύτερα αυτόςδεν ασχολουνται ?γιατι/?ταχουν λυμενα ολα τους τα θεματα?μονακο φαση δηλ?
οποιος κ νασαι μπορεις να το εξηγησεις?
ειτε σαν τασος ειτε σαν νταβαρις..![]()
Judge Dred89
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2014
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
δεν κανω πλακα ,μου κανει εντυπωση οι ουκρανοι ναχουν πολεμο για πολιτικα θεματα κι αυτοι δεν ασχολουντε....Ρώτα τον Red,ξέρει καλύτερα αυτός![]()
Βουλευτικές είναι και όχι προεδρικές εκλογές...τι να σου πω,δεν υπάρχει σχεδόν κανένα ενδιαφέρον από τον κόσμο.δεν κανω πλακα ,μου κανει εντυπωση οι ουκρανοι ναχουν πολεμο για πολιτικα θεματα κι αυτοι δεν ασχολουντε....![]()
blakanexpres
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2013
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
ξέρει....ξέρει :o :o :o νταβαρις..Ρώτα τον Red,ξέρει καλύτερα αυτός![]()
Συνημμένα
blakanexpres
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2013
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Δεν ειναι ο Σκυλοχάρας ειναι ο Red τωρα ολα ειναι η κατασταση ξεκαθαρισε το πραγμα.Φαγώθηκες να τον διωξεις και τωρα σκιες και εφιαλτες βλεπεις με τον Σινο.
Απλος και ο φιλος σου με κλωνους μπαινει οπως γεροξούρας κ.α.
Μιλαμε για εντελως τελειωμενα ατομα ο Ρεντ δεν ειναι καλητερος
![Shit :shit: :shit:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/shit.gif)
Judge Dred89
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2014
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
να συμπερανω λοιπον οτι το συστημα ειναι προεδρικη δημ τυπου ΗΠΑ?παλι ενημερωτικα κι αν ασχολισαι,ο κοσμος εκει πολιτικα σαν επιλογη ειναι υπρ της ΕΕ οπως οι ουκρανοι του κιεβου,η υπερ της ρωσικης ομπρελας?καθοεσον ξερω οτι πολλοι εκει δουλευουν κ ζουν στην ρωσσια?τα κομματα,εχουν διαφορετικους προσανατολισμους?υπαρχει κομμα οπως το πραβι σεκτορ πχ?εθνικιστικο?Βουλευτικές είναι και όχι προεδρικές εκλογές...τι να σου πω,δεν υπάρχει σχεδόν κανένα ενδιαφέρον από τον κόσμο.
αυτα τα λιγα ...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις
- 39K
- Απαντήσεις
- 35
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 1