Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 758K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.312
Πόντοι
2.356
Το Μπελτσι ηταν η πολη με τους περισσοτερους ρωσους στην Μολδαβια. Δεν ξερω αν ειναι ακομα ετσι .
Έτσι είναι ακόμα.Με 300 λει βρίσκεις και γαμάς εκεί βίζιτα,όχι τίποτα σπουδαία μουνιά βέβαια  αλλά από 20 μέχρι 24 χρόνων αρκετά εμφανίσιμα.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.341
Πόντοι
506
αυτα ειναι πολεις με 70-80χιλ ρε [αιδια..τι να παιξει για εναν ξενο??δυσκολα πολυ,,θελει 400-500χιλ κοσμο κατα την γνωμη μου για να παιχτεις καπου ανατ ευρωπη σαν τουριστας  :fuck2:
Στης 70-80 χιλιαδες σιγουρα θα υπαρχουν και 5000 ομορφες και καταληλες δεν σου φτανουν  :)

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Στης 70-80 χιλιαδες σιγουρα θα υπαρχουν και 5000 ομορφες και καταληλες δεν σου φτανουν  :)
οχι εισαι λαθος εδω,,
ενας ξενος 7ημερου σε μια τοσο μικρη πολη δεν μπορει να παιχτει,,
καθημερινες δεν κυκλοφορει γατα ,κ μαγαζια δεν υπαρχουν γενθξα σε τετοιες πολεις... 2-4 καφε κ κανα ρεσυοραντ που πανε καποιες με τους γκομενους
δεν παιζετε μπαλιτσα ετσι  :fuck1:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.341
Πόντοι
506
Τυπε εγω κυνηγω στα παρθενα μερη και δεν με ενδιαφερουν καθολου η μεγαλουπολεις που ειναι καταλληλες μονο για βιζιτες

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Τυπε εγω κυνηγω στα παρθενα μερη και δεν με ενδιαφερουν καθολου η μεγαλουπολεις που ειναι καταλληλες μονο για βιζιτες
δεν μιλαω μεγαλουπολεις πχ 2-3 μυρια
μιλαω μεσαιες πχ 300-700 χιλ οχι πιο πανω οχι πιο κατω
απο εμπειρια αυτες ειναι πιο καλα
γι αυτο πχ δεν παω κιεβο,αλλα πχ  μακιφσκα η μαριοπολ
εισαι κ ρωσοφωνος  οπως κ ειπες
εμεις  οι υπολοιποι οχι..

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.341
Πόντοι
506
Σε τετοιες πολεις συμφωνω και εγω.Αλλα μην περιμενεις να πας εκει ,μπορεις να κανονισεις απο το διαδικτυο και πριν ακομα φτασεις να εισαι καβατζομενος

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Σε τετοιες πολεις συμφωνω και εγω.Αλλα μην περιμενεις να πας εκει ,μπορεις να κανονισεις απο το διαδικτυο και πριν ακομα φτασεις να εισαι καβατζομενος
κρατα μικρο καλαθι,,με το διαδικτυο..πολυ μουφα κ χαμενος χρονος

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ΠΙΟ ΚΑΛΑ? :think:
μα το ενα εχει 800χιλ κισινιοφ λ το αλλο 120χιλ
ειναι δυνατον?ερωτηση ειναι πορνομιτσε
Κ'ομως ηταν καλητερο.

Ναι αυτό είναι.Καλά Τίρασπολ όλες ρωσσίδες το παίζουν :2funny:  Μπέλτσι είναι καλά και όλα φθηνότερα από Κισινάου.
Στο Κισινάου το προβλημα δεν ηταν οτι ηταν ακριβα παμφτηνα ηταν!Για μενα ηταν ολα τσαμπα!
Το προβλημα ηταν οτι οι γκομενες την ειχανε δει οτι καποιες ειναι  :jerking:!Και αν πηδαγες καποια μετα επρεπε να την πηγαινεις χεράκι χεράκι και να εισαι ο γκομενος της.
Για Μπέλτσι δεν ξερω.Αυτες της ιμηεπαγγελματιες πως της βρισκεις?Γιατι και για το Κισινιώφ μου λεγανε ολοι οτι εχει με 300-350 λέι.Αλλα ηταν τοσο πουριτανοι εκει περα που αν ρωταγες κανεναν γ'αυτο το θεμα θα σε κοιταγε σαν να τον ρωταγες που θα βρεις ηρω'ι'νη  :2funny:!
 Οσο γ'αυτες απο την τελευταια σελιδα των εφημεριδων μια πηρα και την εστειλα πισω ηρθε μια εντελως χωριάτα χοντρη που δεν βλεποτανε χειροτερη και απ της μετριες του Μεταξουργειου  :2funny:
 Για Μπέλτσι δεν ξερω τι ποιοτητα εχει αλλα αν εχει Ρωσσικης καταγωγης σιγουρα θα ειναι πιο ομορφες :)Και φυσικα θα θελουν ολες να πανε Ρωσσια  :)

εισαι κ ρωσοφωνος  οπως κ ειπες
εμεις  οι υπολοιποι οχι..
Αν δεν εισαι Ρωσσοφωνος μην πας καθολου μονο Κίεβο ή σε τιποτα τουριστικα.Αν παλι θελεις πολυ να πας παρε καποιον Ρωσσοφωνο μαζι και πηγαινε.

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
εχω παει ρε πορνομιτσε σε πολλα μερη απο μπλαγκοεβραντ μεχρι χαρκοβ,,κ λιγα ρωσσικα ταχω
εμπειριες μου λεω,,οχι την γνωμη μου απλα
κιεβο οτι πιο ακυρο,,,
υγ ο φιλος σου ο νταβαριτς?χαθηκατε... :grin:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.341
Πόντοι
506
κρατα μικρο καλαθι,,με το διαδικτυο..πολυ μουφα κ χαμενος χρονος
Εχω εντελως διαφορετικη αποψη. Αν εισαι για παράδειγμα σε μια πολη της Ουκρανιας και οχι Ελλαδα  και βαλεις μια εξυπνη αγγελια στο μαμπα καθε μερα θα εχεις τουλαχιστον δεκα μειλ απο ντοπιες που δυο-τρεις σιγουρα θα σου κανουν.Και εκει τα μειλ δεν ειναι αλληλογραφια ειναι ραντεβου.Το να εισαι Ελλαδα και να γραφεις δεν μετραει γιατι εκτος απο εμας καθημερινα τους γραφουν απο ολα τα μηκη και τα πλατη του πλανητη.Το μαμπα εχει προσδιορισμο θεσεις και δειχνει ακριβως που εισαι στον αλλων. Οποτε και η γκομενα ξερει οτι ειναι εφικτο να βρεθειτε και δεν θα χασει ασκοπα τον καιρο της σε  ανουσιες αλληλογραφιες Οτι γραφω ειναι δοκιμασμενο τσεκαρισμενο

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ενα αρνητικο για τη Μολδαβια ειναι οτι το Λέι που ειναι υπερτιμιμενο δεν εχει πεσει καθολου βλεπω εισοτημια της κεντρικης τραπεζας 1 Ευρω 18,41 Λέι  :headbang: αν βαλετε και τον πλυθορισμο γυρω στο 5,8% επισημα εχει ακριβηνει λιγακι.
Η ΠΜΡ τωρα θα ειναι πολυ ακριβοτερη σε σχεση με προπερσι που ειχα παει τοτε το Ευρω το αλλαζα με 14,4 ρουβλια (η εισοτημια της κεντρικης τραπεζας ηταν 13,9) τωρα η κεντρικη τραπεζα της ΠΜΡ εχει την ιδια εισοτημια 13,89 αν βαλετε και τον πλυθορισμο της ΠΜΡ που για φετος την υπολογιζουν 4-5% σε 2 χρονια ακριβηνε 10% επισημα.Αλλα οπως ξερουμε τον πλυθορισμο τον υπολογιζουν βαζοντας οχι ολα τα εξοδα  :) πολλα απο τα εξοδα ενος ανθρωπου δεν υπολογιζονται στον πλυθορισμο οποτε οι αυξησεις των τιμων ειναι παντα αρκετα παραπανω απο τα επισημα στοιχεια.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Που το βρήκες αυτό? :2funny: :2funny: :2funny:
Το Straseni είναι 40 λεπτά μακριά από το Κισινάου,αν είναι καλύτερα να πας στο Beltsy που είναι μια ώρα και κάτι αλλά αξίζει πιο πολύ.
Προχθές πήγα Singera είναι μετά το αεροδρόμιο κανένα δεκάλεπτο,στο καφέ της περιοχής ήταν 25 γκόμενες και 2-3 οδηγοί μολδαβοί :grin: φουλ χωριάτικο μουνί.

εεεε  εμενα ρωτας που το βρηκα;;;; τοσες ανηψουλες εχω αποκτηση  εκει απο τις μικρες μου επισκεψεις...  :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:
με καλουν συνεχως λες κι  θα παω .... χαχαχχαααααααααααααααα
το οτι δεν γραφω δεν σημαινει οτι δεν ενημερώνομαι για θεματα προφυλαξης προστατη  :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1:      :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2:
Ιατρικος σεξοτουρισμος παντα ελκυει το ενδειαφερον μου,
ειμαστε και σε περιεργη ηλικια ......
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
Εχω εντελως διαφορετικη αποψη. Αν εισαι για παράδειγμα σε μια πολη της Ουκρανιας και οχι Ελλαδα  και βαλεις μια εξυπνη αγγελια στο μαμπα καθε μερα θα εχεις τουλαχιστον δεκα μειλ απο ντοπιες που δυο-τρεις σιγουρα θα σου κανουν.Και εκει τα μειλ δεν ειναι αλληλογραφια ειναι ραντεβου.Το να εισαι Ελλαδα και να γραφεις δεν μετραει γιατι εκτος απο εμας καθημερινα τους γραφουν απο ολα τα μηκη και τα πλατη του πλανητη.Το μαμπα εχει προσδιορισμο θεσεις και δειχνει ακριβως που εισαι στον αλλων. Οποτε και η γκομενα ξερει οτι ειναι εφικτο να βρεθειτε και δεν θα χασει ασκοπα τον καιρο της σε  ανουσιες αλληλογραφιες Οτι γραφω ειναι δοκιμασμενο τσεκαρισμενο

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
συμφωνο μαζι σου τακη,παραδειγμα χτες εκανα πανω απο 100 λικε στο κοντακτε,καμια ανταποκριση αφου στο προφιλ λεει ειμαι κυπρο τι να χανουν τον χρονο τους.οι γκομενες ηταν κρυφοβιζιτες για αυτο δεν κανω αιτημα φιλιας μην ρεζιλευομαστε με καμια νορμαλ κοπελα.γνωρισα ενα ζευγαρι απο κιροβογραντ 3 ωρες απο οδυσσο,ηταν διακοπες κυπρο.η γθναικα μουναρα και μαλλον θα βρεθω και οδυσσο με το ζευγαρι αφου εχει φιλες η μουναρα εδω.εκανα και στο κιροβογρατ πολλες κοπελες λικε χωρις ανταποκριση,αν εβαζα οπως λες οτι ειμαι οδησσο και τι θελω εχει σιγουρα επιτυχια.κοπελες που ετυχε να ειναι μαιλ ρυ και νε θελουν χρημα,οταν τυχαια βρηκα το κοντακτε τους και εστειλα μυνημα εκαναν τις παπιες και ειπαν μην με ενοχλεις εχω αντρα,γκομενο,καλη τυχη η με εβριζαν χαχαχα,για νε τακαγια για ζτου ντραμβαγια,καπως ετσι φερονται νυχτερε.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.341
Πόντοι
506
Αυτα λεω και εγω ρε Χαρη και δεν με πιστευουν  :grin: .

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.341
Πόντοι
506
Αν εισαι Ουκρανια και βαλεις αγγελια στο μαμπα εχεις τεραστια επιτυχια. Αν βαλεις απο Ελλαδα δεν εχεις καμια τυχη. 

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.341
Πόντοι
506
συμφωνο μαζι σου τακη,παραδειγμα χτες εκανα πανω απο 100 λικε στο κοντακτε,καμια ανταποκριση αφου στο προφιλ λεει ειμαι κυπρο τι να χανουν τον χρονο τους.οι γκομενες ηταν κρυφοβιζιτες για αυτο δεν κανω αιτημα φιλιας μην ρεζιλευομαστε με καμια νορμαλ κοπελα.γνωρισα ενα ζευγαρι απο κιροβογραντ 3 ωρες απο οδυσσο,ηταν διακοπες κυπρο.η γθναικα μουναρα και μαλλον θα βρεθω και οδυσσο με το ζευγαρι αφου εχει φιλες η μουναρα εδω.εκανα και στο κιροβογρατ πολλες κοπελες λικε χωρις ανταποκριση,αν εβαζα οπως λες οτι ειμαι οδησσο και τι θελω εχει σιγουρα επιτυχια.κοπελες που ετυχε να ειναι μαιλ ρυ και νε θελουν χρημα,οταν τυχαια βρηκα το κοντακτε τους και εστειλα μυνημα εκαναν τις παπιες και ειπαν μην με ενοχλεις εχω αντρα,γκομενο,καλη τυχη η με εβριζαν χαχαχα,για νε τακαγια για ζτου ντραμβαγια,καπως ετσι φερονται νυχτερε.
Συνηθως ρωσοι και ουκρανοι στελνουν διακοπες τις γυναικες με τα παιδια και οι ιδιοι πηγαινουν διακοπες με τις γκομενες τους.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.341
Πόντοι
506
Λες χοντρές μαλακίες και αποτι φαίνεται είσαι τελείως ασχετος με τη Ρωσσική πραγματικότητα και την Πουτιναική οικονομία ....

Η οικονομία που κρίνεις είναι πατόκορφα εσωτρεφής και πολύ λίγο ταλαντεύεται απο διεθνείς παράγοντες ......

οπότε χέστα όλα και μακριά κι αλάργα ....
Κοιτα να δεις τωρα ποιος ειναι ο ασχετος απο την ρωσικη οικονομια .  :2funny:  :2funny:  :2funny: 

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16