Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 758K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16

Συνημμένα

• 08a4025fd3a2f3d028fd91b7bef77cd1.jpg
    08a4025fd3a2f3d028fd91b7bef77cd1.jpg
    43,1 KB · Εμφανίσεις: 30
  • 369a46de91ec98eaf1e1d81b1d0b07e0.jpg
    369a46de91ec98eaf1e1d81b1d0b07e0.jpg
    48,9 KB · Εμφανίσεις: 26

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
μπουταρες  λεμε  

Συνημμένα

• c03848de8e6ab799bc8f642cf02ac5b0.jpg
    c03848de8e6ab799bc8f642cf02ac5b0.jpg
    52 KB · Εμφανίσεις: 29
  • 4d724eb43b1a192e7ff09b4c43a2554b.jpg
    4d724eb43b1a192e7ff09b4c43a2554b.jpg
    51,9 KB · Εμφανίσεις: 28

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
δωσε  :s&m_3:

Συνημμένα

• 74d344a71bf8fe49d945cfcd4e91345f.jpg
    74d344a71bf8fe49d945cfcd4e91345f.jpg
    46,1 KB · Εμφανίσεις: 35

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
την μαλακεια πολοι αγαπισαν τον μαλακα ουδειςςςςς!!!!!!!  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: κισηινεουυ εμαθαν τα καμοματα και της μαλκιεςς  και οι σιγκενοις του νεκρουυυ και  οι σιγκενης του πιστιρικα στην ελλαδα !!!!!!!!!!!   :S :S :S :S :S :S :S  η μαλακια ειναι η υγεια  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: και ο μαλακας που λεει για τον μολντο εμενα τον πιτσιρικα και στελενει φοτογραφειες ανεβαζει βιντεαα με ζειμπεκικα απο γιορτες με προσοπα κτλ χορις να γνοριζει τι του γινετε στο κεφαλιι!!!!ασ κοιματε ισιχα!  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:  για  τους αλλους σιντροφους   κτλ  τεσ πα  και μην μου ζαλιζετε τα αρχιδια στο σκαιπ ολη μερα  μπειτε και γραφτεε  !!!   υ.γ πορδομεταναστηη μου κατσασιες το δεξι αρχιδι απο το κλασιμοο!!!!!!!!  οξιαα δεξιοαρχιδιαση για χιλιοστη εξικοστη τριτι φοραα !!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: επι προσοπικου σινδεμενοςς !!   !!!! και σοβαρεψουυ !!! στο θεμα τορα εχει βουηξει ο τοπος οι ρουμανοι περνουν εκτατα στρατιοτικα μεσα στα σινορα μαζι με τους  σλοβακους και τουσ πολονουςς γιατι φοβουντε επεμβαση τον ροσον !!!!!!!!!! οι μολδαβοι λογο εκλογον εχουν αραξει και ψαχνονται  μεταξι τους ρευστα τα πραγματα!!!!!!!!  και χιονισε και μολντοβαα μαζι με ενα κουτσομπολιο  λενε ότι ο βλαδιμιρος ο πουτανιαρις εχει καρκινο!!!!!!!!!!!!  .ΥΓ κουτση μαριαα!!!! η μαλακια είναι υγειαααα σου κανει μπρατσα ορεαα φατσα και είναι και οικονομικη!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• 2014-10-29_105934.jpg
    2014-10-29_105934.jpg
    56,1 KB · Εμφανίσεις: 26

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δεν καταλαβα καταρχην για ποιον παλι μιλας?Και ο Μάριαν εσυ πρεπει να εισαι :think:.
 Ο νεκρος ποιος ειναι παλι?Ο Παναγιωταρος ζει.Παντος χτες γελασε μαζι σου ολο το σα'ι'τ  :2funny:
Σου κανανε μεγαλο χουνέρι  :2funny: Δεν μπορει να ειμαι εγω ο Αστυνομος Σα'ι'νης γιατι 1. εκεινη την ωρα πεταγα με τ'αεροπλανο,ερχομουν απο Καζαχσταν μεσω Μόσχας στο αεροπλανο στις συντομες πτησεις ιντερνετ δεν εχει και 2. και πιο σημαντικο που βρηκα αυτη τη φωτογραφια σου?Αφου δεν ηξερα ποιος εισαι? :think:Ο Παναγιωταρος στο Facebook του ειχε καποιες φωτογραφιες αγκαλιά μαζι σου  :2funny: αλλα αυτη η φωτογραφια δεν υπαρχει στο Facebook του ουτε και σε εχει στους φιλους του για να σε βρει καποιος γιατι πιθανοτατα δεν εχεις Facebook.Αρα την φωτογραφια την εβαλε καποιος που σε ηξερε προσωπικα και του εκανες καποια πουστια.
 Παντος μπραβο του καλα σου εκανε για να το μαζευτης λιγακι εσυ και τα τέρατα  :2funny:.Γιατι το ειχατε κανει το σα'ι'τ χαβούζα.
 Εισαι παντος και πολυ φλώρος  :2funny: εντελως μαμοθρεφτος  :2funny:.Εγω εχασα καθε ιδεα οταν μου ειπαν οτι εισαι κολλητος με τον Παναγιωταρο  :think:Ειδηκα οταν τον εβλεπα να ξαπλωνει στην αγκαλια των φιλων του στον καναπε στο ΟΠΑ  με επιαναν τα γέλια  :2funny: :2funny: :2funny:,και εσυ τα ιδια χάλια εχεις γ'αυτο και κανετε παρεα και εσενα να εβλεπα θα με επιαναν τα γέλια :2funny:Χτες γέλαγε ολο το σα'ι'τ μαζι σου.Και τωρα μαζεμενος εισαι  :2funny: σα βρεγμενη γάτα γραφεις  :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
αυτος που ειναι με τα λευκα εδω φαινετε 35 νομιζω,,,,
ο αλλος με τα μαυρα φαινεται μεγαλος οντως αν ειναι μονο 33,,,,....
μονο εσυ διατηρησε ακμαιος ρε πορνομεταναστη,,κατι κρεμες θα βαζεις ρωσσσικες σαν του που τιν!! :grin: ;) ;)
Ο Παναγιωταρος ειναι 32-33 αλλα μοιαζει σαν 45αρης.Ο Davarits ειναι 40 και μοιαζει σα 55 γιατι ειναι εντελως αλκοολικος και συνηθως πιωμενος γραφει εδω πέρα.Αξιζει να πας Μολδαβια για να δεις ολους αυτους τους τελειωμενους και να  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 Κρεμες βαζω La Praire.Σχετικα με τον Πούτιν και να εχει καρκινο που λένε εχει πανω απο 10 σωσίες και ο Σαντάμ Χουσε'ί'ν ειχε πεθανει το 1999 απο καρκινο αλλα οι σωσιες του συνεχιζαν το εργο του.Απλος στις επομενες εκλογες αν ειναι αληθεια ολα αυτα σχετικα με τον Πούτιν ο σωσιας του θα δηλωσει οτι δεν θα λαβει μερος στις επομενες εκλογες γιατι κουραστικε και θα αναλαβει ο Μεντβέτζεφ ή καποιος αλλος να συνεχισει το εργο του Πούτιν απλα πραγματα.

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Δεν καταλαβα καταρχην για ποιον παλι μιλας?Και ο Μάριαν εσυ πρεπει να εισαι :think:.
 Ο νεκρος ποιος ειναι παλι?Ο Παναγιωταρος ζει.Παντος χτες γελασε μαζι σου ολο το σα'ι'τ  :2funny:

Εισαι παντος και πολυ φλώρος  :2funny: εντελως μαμοθρεφτος  :2funny:.Ργω εχασα καθε ιδεα οταν μου ειπαν οτι εισαι κολλητος με τον Παναγιωταρο  :think:Ειδηκα οταν τον εβλεπα να ξαπλωνει στην αγκαλια των φιλων του στον καναπε στο ΟΠΑ  με επιαναν τα γέλια  :2funny: :2funny: :2funny:,και εσυ τα ιδια χάλια εχεις γ'αυτο και κανετε παρεα και εσενα να εβλεπα θα με επιαναν τα γέλια :2funny:Χτες γέλαγε ολο το σα'ι'τ μαζι σου.Και τωρα μαζεμενος εισαι  :2funny: σα βρεγμενη γάτα γραφεις  :2funny:
ποιος νεκρος ρε?? :think: :think: :think:
ρε πορνομιτσε ,,ξεκολα ρε συ
αν εινναι ο νταβαρις στη φωτογραφια δεν βλεπω τι ειναι το χαλι που λες..κανονικος ειναι ο ανθρωπος...
οι αλλοι δυο με τα μαυρα ειναι πολυ χειροτεροι σε στυλ κ φατσα

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
 Κρεμες βαζω La Praire.Σχετικα με τον Πούτιν και να εχει καρκινο που λένε εχει πανω απο 10 σωσίες και ο Σαντάμ Χουσε'ί'ν ειχε πεθανει το 1999 απο καρκινο αλλα οι σωσιες του συνεχιζαν το εργο του.Απλος στις επομενες εκλογες αν ειναι αληθεια ολα αυτα σχετικα με τον Πούτιν ο σωσιας του θα δηλωσει οτι δεν θα λαβει μερος στις επομενες εκλογες γιατι κουραστικε και θα αναλαβει ο Μεντβέτζεφ ή καποιος αλλος να συνεχισει το εργο του Πούτιν απλα πραγματα.
1.αμ το καταλαβα... ;)
  2.αναλυση μπομπα!!10 συν.. :thumbsup:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
καθυστερημενε!!! κλασε μου και το αριστερο αρχιδι με φορα!!! :2funny: :2funny: :2funny: τα καψες και τα λαχανα και τα μαρουλεια !!!  :2funny: :2funny: :2funny:!!!στο θεμα θα πεισ τιποτα?? τα πουστηκα εκει που σε περνει!!!! σε τροει η κολαρασου πεδαρα μου??????????  Υ.Γ οι εποχεσ είναι πολι δισκολες σημερα ακουσα πολους μουρλαμένους τελειος μα τελειος!!!! σθνεχισε εση σθνεχησε !!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: ελλα αντρακλα ρα μου !!! τιτανοτερσατιογαλαξιακεε!!! ! πεξτον με διναμη και φορααα καυλεα μου !!! ανεβασε μαςς!! !  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
εφυγε ο ρπορνομιτσος
20% σε φοβηθηκε,,
η

80% εχει βγαλει τα γατια βολτα!!! :grin:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

Συνημμένα

• a2.jpg
    a2.jpg
    42,8 KB · Εμφανίσεις: 60

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
σαν κουραμπιές ξεγανοτος είναι αυτος!! τ :2funny: :2funny: :2funny  καυλε αμου ανεβασε μα ςς κιαλοο φτιαξεμαςς αρχιβλακα!!!!! βαλε βαλε φοτο στον λαο!!!! τιτανοτερστιοαπεραντεεε  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: αρε που στη και ειμουν εγοοο !!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ετσι μουρχετε να ανεβασο δικες μου φοτογραφιες να σε τρεχο μεχρι τα γειρατια σου!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: τιποτα για το θεμα καυλεουρααα ?? και που σε εγο ότι λεο είναι!!!!! 

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
εχει παει για πολεμοφοδια ο πορνομιτσος  :grin: :grin: :grin: :grin: :s&m_3:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
σαν κουραμπιές ξεγανοτος είναι αυτος!! τ :2funny: :2funny: :2funny  καυλε αμου ανεβασε μα ςς κιαλοο φτιαξεμαςς αρχιβλακα!!!!! βαλε βαλε φοτο στον λαο!!!! τιτανοτερστιοαπεραντεεε  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: αρε που στη και ειμουν εγοοο !!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ετσι μουρχετε να ανεβασο δικες μου φοτογραφιες να σε τρεχο μεχρι τα γειρατια σου!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: τιποτα για το θεμα καυλεουρααα ?? και που σε εγο ότι λεο είναι!!!!! 
Αυτος εισαι εσυ μου το επιβεβαιωσανε κ'αλλοι   :2funny: οι φωτογραφια σου δωθηκε στο Σόριτα  :2funny: οποτε τη γαμησες  :2funny: αργα ή γρηγορα θα σε βρει  :2funny:.

τσιμπησες ομως!!! ;)
ενταξει ειναι ο ανθρωπος ρε ,,λυσσαξες,,, :grin:
Καλά δεν βλέπεις τι γελοίο άτομο ειναι ,τι ενταξει ειναι?  :2funny:.

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Αυτος εισαι εσυ μου το επιβεβαιωσανε κ'αλλοι   :2funny: οι φωτογραφια σου δωθηκε στο Σόριτα  :2funny: οποτε τη γαμησες  :2funny: αργα ή γρηγορα θα σε βρει  :2funny:.
1.ποιος ειναι ο σοριτα?μεξικανος εκτελεστης? :grin: :grin: :grin:

τι εχει ο ανθρωπος?βαλε γκαλοπ να ψηφισουμε

πως σας φαινετε ο εικονιζομενος..
α κουκλος
β λιγο μπαγιατικος αλλα γλυκουλης
3 σπονσορεας αποτυχημενος
δ,ψεκασμενος!

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
  χαχαχα όλα λααα βαλε και καμια άλλη φοτογραφια μου καυλεουραα κανεμε ομορφοοο δοσε δοξαα στον λαοοο!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  εισαι τιτανοτερστιοαπερνοτσσσσσσ :2funny: πανε και τα καροτα και τα σελινασαα τα καψε ολαα το ζοντανοοο!! βαλε βαλεε τσολια μουυ τσιτσινουμπαααααα

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
1.ποιος ειναι ο σοριτα?μεξικανος εκτελεστης? :grin: :grin: :grin:

τι εχει ο ανθρωπος?βαλε γκαλοπ να ψηφισουμε

πως σας φαινετε ο εικονιζομενος..
α κουκλος
β λιγο μπαγιατικος αλλα γλυκουλης
3 σπονσορεας αποτυχημενος
δ,ψεκασμενος!
  ορεινη πιροβολαρχια!!! σε ξεπερναειι σεβασμος!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom