Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 758K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Ειχα να γελασω τοσο απο τοτε που πρωτοειδα της φωτο του Σκυλοχάρα  :2funny:Κ'αυτος εδω ζωο ειναι  :2funny: Σαν κ'αυτους γ'αυτο και κανει παρεα μαζι τους  :2funny:και υποστηριζονται μεταξυ τους  :2funny: :2funny:
 Παντος και αυτα τα ζωα χρειαζονται για να γελάμε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ελα ρε πορνομεταναστη,,εισαι κι εμπειρος,,καπιος κανει πλακα με φωτογραφιες απο ιντερνετ,,αφου εχει κ λογοτυπο μαγαζιου πανω,,,η πρωτη τουλαχιστον,, ;)

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.341
Πόντοι
506
Ειπα και εγω θα μαζευτουμε τωρα που σφιξανε τα κρυα να γραψουμε κατι σοβαρο  :jerking:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.712
Πόντοι
606
δημητρακη εχω γατο ραμπο :) δηλαδη αρσενικο δεν τον ευνούχισα :) τωρα που  αρχισαν να σερνουν οι γκομενογατες :grin:  ειναι ολη την ημερα στην γύρα εχει  :zfuck: οτι κανει νιαου σε θηλυκό :) Έρχεται τρωει  και την κοπαναει ειναι μπουρδελιαρης οσο  δεν παει αλλο :) Μονο σκυλι δεν εχει  :knockinb: ακομα :)

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
δημητρακη εχω γατο ραμπο :) δηλαδη αρσενικο δεν τον ευνούχισα :) τωρα που  αρχισαν να σερνουν οι γκομενογατες :grin:  ειναι ολη την ημερα στην γύρα εχει  :zfuck: οτι κανει νιαου σε θηλυκό :) Έρχεται τρωει  και την κοπαναει ειναι μπουρδελιαρης οσο  δεν παει αλλο :) Μονο σκυλι δεν εχει  :knockinb: ακομα :)
κι αλλλος με γατια!!!επιδημια επεσε?  :grin:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.712
Πόντοι
606
κι αλλλος με γατια!!!επιδημια επεσε?  :grin:
μαν εμενα ηρθε αδεσποτο μικρο στην πολυκατοικία :) και το αγαπησα για την φιλικότητα του  :) Κατα βαθος σκυλας ειμαι :)  αλλα τωρα ενταξει ειμαι γατιας αναγκαστικα :) Ενταξει το σκυλι δεν μπορει να το φτασει η γατα ουτε για πλακα στην αγαπη για το <αφεντικο> του :) αλλα ενταξει και αυτο ζωντανο ειναι το αγαπας :) :)  

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
μαν εμενα ηρθε αδεσποτο μικρο στην πολυκατοικία :) και το αγαπησα για την φιλικότητα του  :) Κατα βαθος σκυλας ειμαι :)  αλλα τωρα ενταξει ειμαι γατιας αναγκαστικα :) Ενταξει το σκυλι δεν μπορει να το φτασει η γατα ουτε για πλακα στην αγαπη για το <αφεντικο> του :) αλλα ενταξει και αυτο ζωντανο ειναι το αγαπας :) :) 
Δοκιμασε με κατσικακι ειναι πολυ καλητερο  :2funny:
Εσύ είχες σχέσης με τραβελια άρα εσύ είσαι το πουστράκι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Και ο αλλος εκανε το μάγκα πισω απ'το πληκτρολογιο και σημερα επαθε κωλουμπρα  :2funny: τρεχει και δε φτανει  :2funny:Δε φοβασαι μην την παθεις κ'εσυ ετσι? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
γιατι ρε πορνομιτσε?
ακομα κι αν ειναι στις φωτογραφιες αυτος,τι επαθε δηλαδη?καντο λιανα,,, :think: :think:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ειπα και εγω θα μαζευτουμε τωρα που σφιξανε τα κρυα να γραψουμε κατι σοβαρο   :jerking:
Καταρχην απο αυτους που γραφουν εδω σχεδον κανενας τους Μολδαβια δεν πηγαινει και ουτε προκειται να παει.
 Αλλα και οι Ελληνες εκει σοβαροι δεν ειναι :2funny: Δεν ειδες τι σουργελα εχει εκει περα  :2funny:.Η μονη εξαιρεση ηταν ο Νικολάκης ο φοιτητης,ο Μολντο και ο Τάσος ολοι οι αλλοι ειναι για κλαμματα  :2funny:
γιατι ρε πορνομιτσε?
ακομα κι αν ειναι στις φωτογραφιες αυτος,τι επαθε δηλαδη?καντο λιανα,,, :think: :think:
Αυτος ειναι 100% ρεντικολο εγινε  :2funny: κουραδομαγκας δεν τον βλεπεις τι μαμοθρεφτος ειναι?Με τα λεφτα του μπαμπα του πηγαινει και κανει το μάγκα,και κρυβεται πισω απ'το πληκτρολογιο  :2funny:

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Καταρχην απο αυτους που γραφουν εδω σχεδον κανενας τους Μολδαβια δεν πηγαινει και ουτε προκειται να παει.
 Αλλα και οι Ελληνες εκει σοβαροι δεν ειναι :2funny: Δεν ειδες τι σουργελα εχει εκει περα  :2funny:.Η μονη εξαιρεση ηταν ο Νικολάκης ο φοιτητης,ο Μολντο και ο Τάσος ολοι οι αλλοι ειναι για κλαμματα  :2funny:Αυτος ειναι 100% ρεντικολο εγινε  :2funny: κουραδομαγκας δεν τον βλεπεις τι μαμοθρεφτος ειναι?Με τα λεφτα του μπαμπα του πηγαινει και κανει το μάγκα,και κρυβεται πισω απ'το πληκτρολογιο  :2funny:
σε πια φωτογραφια?η αλλιως με τα λευκα η με τα μαυρα??
παλι δεν νομιζω οτι ειναι απαραδεκτος..οι μισοι ιταλοι ετσι ειναι.... :grin:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
σε πια φωτογραφια?η αλλιως με τα λευκα η με τα μαυρα??
παλι δεν νομιζω οτι ειναι απαραδεκτος..οι μισοι ιταλοι ετσι ειναι.... :grin:
Αυτη εδω.Αυτος ειναι ο Davarits.Στην αλλη φωτογραφια ειναι ο κολλητος του στη Μολδαβια ο Παναγιωταρος.Εγω τον Davarits δεν τον ειχα δει ποτέ και δεν μπορουσα να ξερω πως ειναι για να βαλω τη φωτογραφια του.Καποιος απο τους φιλους του στη Μολδαβια του την εκανε :2funny: θα εκανε σε κανεναν καμια πουστια και θα του την εκανε και τρεχει και δεν φτανει  :2funny:Μου το επιβεβαιωσανε ατομα απο τη Μολδαβια (οχι ο Τάσος) οτι η αυτος στην φωτο ειναι ο Davarits  :2funny: :2funny: :2funny:
  Στην αλλη που λες με τα μαυρα ειναι ο κολλητος του στη Μολδαβια ο Παναγιωταρος εχω γραψει σχετικα μ'αυτον  :2funny:.
  Τελος παντων θλυβερες καταστασεις!Ο Davarits ειναι ενας 40χρονος αλκοολικος που μοιαζει με 50+ ετων,και ο φιλος του ο Παναγιωταρος ενω ειναι 33 ετων αν τον δεις θα νομισεις οτι ειναι 45.

Συνημμένα

• a2.jpg
    a2.jpg
    42,8 KB · Εμφανίσεις: 38

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Αυτη εδω.Αυτος ειναι ο Davarits.Στην αλλη φωτογραφια ειναι ο κολλητος του στη Μολδαβια ο Παναγιωταρος.Εγω τον Davarits δεν τον ειχα δει ποτέ και δεν μπορουσα να ξερω πως ειναι για να βαλω τη φωτογραφια του.Καποιος απο τους φιλους του στη Μολδαβια του την εκανε :2funny: θα εκανε σε κανεναν καμια πουστια και θα του την εκανε και τρεχει και δεν φτανει  :2funny:Μου το επιβεβαιωσανε ατομα απο τη Μολδαβια (οχι ο Τάσος) οτι η αυτος στην φωτο ειναι ο Davarits  :2funny: :2funny: :2funny:
  Στην αλλη που λες με τα μαυρα ειναι ο κολλητος του στη Μολδαβια ο Παναγιωταρος εχω γραψει σχετικα μ'αυτον  :2funny:.
  Τελος παντων θλυβερες καταστασεις!Ο Davarits ειναι ενας 40χρονος αλκοολικος που μοιαζει με 50+ ετων,και ο φιλος του ο Παναγιωταρος ενω ειναι 33 ετων αν τον δεις θα νομισεις οτι ειναι 45.
αυτος που ειναι με τα λευκα εδω φαινετε 35 νομιζω,,,,
ο αλλος με τα μαυρα φαινεται μεγαλος οντως αν ειναι μονο 33,,,,....
μονο εσυ διατηρησε ακμαιος ρε πορνομεταναστη,,κατι κρεμες θα βαζεις ρωσσσικες σαν του που τιν!! :grin: ;) ;)

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
@@@ ρε γκλοκ εσυ που μιλας με ολους με το σκαιπ,λυσε μας την απορια..ειναι η οχι αυτος ο νταβαρις που λεει ο πορνομεταναστης?
τι ηλικια εχει? :think:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
@@@ ρε γκλοκ εσυ που μιλας με ολους με το σκαιπ,λυσε μας την απορια..ειναι η οχι αυτος ο νταβαρις που λεει ο πορνομεταναστης?
τι ηλικια εχει? :think:
Μιλάω και με τον Μίδα και μου είχε δώσει μια πολύ σωστή συμβουλή που δεν την τηρώ όμως αλλά ούτε κι εσύ.... ε χμμμμμ  αυτός :dancing:  ;)

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Ειπα και εγω θα μαζευτουμε τωρα που σφιξανε τα κρυα να γραψουμε κατι σοβαρο   :jerking:
Έχεις κάνει νομίζω πολλές αναφορές για Ρουμανία!!! Δεν μπόρεσα όμως να τις βρώ... Πάμε για 4 μέρες στις 10 Ιανουαρίου! Πως προτίνεις να κινηθούμε?

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Ρε κοιταξτε και λιγο διπλα σας μην ειστε κολημενοι μα τα ανατολικα.. :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Τα πέταξαν όλα οι μαθήτριες με τις ευλογίες καθηγητών και γονέων! Καμαρώστε...
τυφλα να εχουν τα Ρωσσουκρανακια....

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Ρε κοιταξτε και λιγο διπλα σας μην ειστε κολημενοι μα τα ανατολικα.. :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Τα πέταξαν όλα οι μαθήτριες με τις ευλογίες καθηγητών και γονέων! Καμαρώστε...
τυφλα να εχουν τα Ρωσσουκρανακια....

πεστα χρυσοστομε!!! :rockon:

Συνημμένα

• 841cd1b4224398a4611489d6ff8158c9.jpg
    841cd1b4224398a4611489d6ff8158c9.jpg
    32,7 KB · Εμφανίσεις: 26
  • c4fc6f912e3c2d2d7f55f6aab230a2ff.jpg
    c4fc6f912e3c2d2d7f55f6aab230a2ff.jpg
    41 KB · Εμφανίσεις: 24

Stories

Νέο!

Stories