Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 758K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
σου λεο τι διβαζουμε εδο πανο!!!!!!! και για αυτό σε ροτησα!!!!!!!!!!!! ριξε καμια αναληση να σκαμαρουμε και εμισ!!!! δηλαδή πχ αν ερθει ενας ελληναρασ στην τσαμπικια και ανοιξη γιραδικο  η φασβουνταδικο πιτσαρια κτλ  δεν θα δουλεψει!!!!!!?? φετοσ διλαδη δεν τραβηξε???????
Το πιο Τοπ Γυράδικο εδώ το έχει ΑΛΒΑΝΟΣ.... Μέρα νύχτα γεμάτο!!! Εκατομμύρια....

Ελληνές εδώ δεν μπλέκουν με τέτοιες δουλειές δυστηχώς...

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Το πιο Τοπ Γυράδικο εδώ το έχει ΑΛΒΑΝΟΣ.... Μέρα νύχτα γεμάτο!!! Εκατομμύρια....

Ελληνές εδώ δεν μπλέκουν με τέτοιες δουλειές δυστηχώς...
αααααα διλαδη οι ντοπιοι είναι λορδοιι εεε!!!!!!!!!! δεν καταπιανοντε με τετιες  ποταπες και ιποτιμιτικες δουλειεσ!!!!!!!!!!!  ο αλβανος μαγκας ??? η δαγκας ?? κατά την γνομη σου!!!!?????? σε τζιρους τα μαγαζια τι καναν φετοσ???  οι κλαμπαρεσ που εχει παντου δεν γεμισαν φετοσ????? τυπε μου η τσαμπικια είναι από τα ομορφοτερα νισια και εχει και φανταρους τεζα !!!! και γερμανιδες σκανδιναβεσσ κτλ!!!!!!!!!  :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:  οσ προ στιι ι σιφιλις λοιπον????? και το αεροδρομιο βγαζει λευτακια για τους ντοπιους καλα!!!!!  :think: :think: :think: :think: :think:  δεν πιστευο να μου λεν μαλακιες!!!!!! περιεργο :think: :think: :think: :think: :think:και η ζεζον διαβαζο εγινε εξαμινο από πασχα μεχρι νοεμβρη!!!!!! ευροπηη!! λεμε!!!!!!  Υ.Γ μηπος εχο την τιμη και ομιλο με γονο εκλεκτης οικογενειας με αινετικες οι φραγκικες καταβολες???

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
αααααα διλαδη οι ντοπιοι είναι λορδοιι εεε!!!!!!!!!! δεν καταπιανοντε με τετιες  ποταπες και ιποτιμιτικες δουλειεσ!!!!!!!!!!!  ο αλβανος μαγκας ??? η δαγκας ?? κατά την γνομη σου!!!!?????? σε τζιρους τα μαγαζια τι καναν φετοσ???  οι κλαμπαρεσ που εχει παντου δεν γεμισαν φετοσ????? τυπε μου η τσαμπικια είναι από τα ομορφοτερα νισια και εχει και φανταρους τεζα !!!! και γερμανιδες σκανδιναβεσσ κτλ!!!!!!!!!  :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:  οσ προ στιι ι σιφιλις λοιπον????? και το αεροδρομιο βγαζει λευτακια για τους ντοπιους καλα!!!!!  :think: :think: :think: :think: :think:  δεν πιστευο να μου λεν μαλακιες!!!!!! περιεργο :think: :think: :think: :think: :think:και η ζεζον διαβαζο εγινε εξαμινο από πασχα μεχρι νοεμβρη!!!!!! ευροπηη!! λεμε!!!!!!  Υ.Γ μηπος εχο την τιμη και ομιλο με γονο εκλεκτης οικογενειας με αινετικες οι φραγκικες καταβολες???
υπάρχει πολύ σνομπαρία εδώ γενικώς!Ο δε λόρδος σου άντε να του πεις ότι γαμάς Ρωσίδες...Γίαυτούς όλες ειναι σαν τις πουτάνες του '90Εκτός αν είναι κανένας βολεψάκιας που έχει φάει λιγότερα παλούκια απο τους υπόλυπόυς μας...
Όσο για το αεροδρόμιο ....Μαλακίες της χαλιμάς ...η διαδρομή του χρήματος είναι Ρόδος-Αθήνα-Βερολίνο-....ΗΠΑ...

Είπαμε σε είχα για ΕΞΥΠΝΟ τρελό παιδι!!!

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
υπάρχει πολύ σνομπαρία εδώ γενικώς!Ο δε λόρδος σου άντε να του πεις ότι γαμάς Ρωσίδες...Γίαυτούς όλες ειναι σαν τις πουτάνες του '90Εκτός αν είναι κανένας βολεψάκιας που έχει φάει λιγότερα παλούκια απο τους υπόλυπόυς μας...
Όσο για το αεροδρόμιο ....Μαλακίες της χαλιμάς ...η διαδρομή του χρήματος είναι Ρόδος-Αθήνα-Βερολίνο-....ΗΠΑ...

Είπαμε σε είχα για ΕΞΥΠΝΟ τρελό παιδι!!!
kai trelos exo kanei και παιδι ειμουναα τεζα μουνακιας!!!! αλλα από εξιπναδα δεν το χο!!!! κεοο καρβουνοοο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  καντο λιανα το δρομολογιοο  να το σκαμπασο βαλε μα σ στα κολπα του χρηματοσσσσσσσ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  εξυπνοσ είναι μονο ο τσαροσσσσσ :rockon: :rockon:  μιν μου χαλασ το σκινικο καυλεουραααα  :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
μολισ μιλησα με τον μπουλντοζοκατακτιτη τον βαλκανιον και πασης χαλκιδικης αλλαν νταλονν κατσεεε ντεβουσκα να στον βαλλοννν skaipata   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  λοιπον χαλκιδικη σημερα εδιοξε τους τελευτεουσ πελατεσ από μοσχα!!! πιγε καλητερα από περσιι και λευτα του αφησαν οι ροσοι και οι ρουμανοι!!!! σέρβοι σκοπιανοι  φθινοτουριστες και τα μαγαζια δεν δουλεψαν τεζα αγοραζαν ότι είναι μεχρι 5 ευρο τιμη στα σουβενίρ ουτε το φαγητο τραβηξεε και το όλα μεσα τους εκανε ζιμια μπορει να μπει και να τα γραψει!!! εχετε χερετισματα απαντες διαβαζει καθιμερινα με τον προινο καφε!!!! :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon: και ξενοι πολοι περισοτεροι από περση σε αντιθεση με τους ελληνες που μιοθικαν ακομα και αυτοι που εχουν εξοχικα!!!! αλλανιαρης σπικινγκκκκκκ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  Υ.Γ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΜΑΘΙΜΑΤΑ ΡΟΣΙΚΟΝ και κουρα γιμναστηκης  για να κοντραρει στα ισα στο καμακι τον μοντελοο που ειταν μαζι οντεσσα που φορτονε αβερτα ολες της γκομενεσ !!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  το χει παρει πατριοτηκα!!!!!!!!!!!!!! τορα κοντα ετιμαζονται για καινουργεια εξορμηση!!!!!!διναμη λεμεεεεεε οι συντροφοι!!!!!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  Υ.Γ αγνοείτε ο μολντολαγνος από το διαδικτιο τον εψαχνε ο αλλαν και αλλοι για χρονια πολλα εχτεσ και εχει ζβισει τα παντα  :think: :think: μαλοον τιν εκανε κανα τιρασπολ!!!!!  αββα βαα βα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ξερει τι κανει ο κρυφοπουτανιαρης !!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.312
Πόντοι
2.356
Όλο μαλακίες γράφεις,ποια Τίρασπολ? :2funny: :2funny: :2funny: Ο Μόλντο χώρισε με το ξανθό,έσβησε το fb του και ξεσκίζεται κάθε μέρα και με άλλη στο Κισινάου :2funny:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Όλο μαλακίες γράφεις,ποια Τίρασπολ? :2funny: :2funny: :2funny: Ο Μόλντο χώρισε με το ξανθό,έσβησε το fb του και ξεσκίζεται κάθε μέρα και με άλλη στο Κισινάου :2funny:

Καλημερααααααααα    θειο Τασσοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο  το καταλαβααααααααα  οτι κατι συμβαινει αλα δεν ηξεραααααααααααααα  το καλυτερο νεο που ακουσα και εγραψα,,,,  στο ειπα χαιβαν Ντοκτόοοοοοοοοοοοοοοορ  οτι κιατι δεν παει καλαααα.

Θειο δωσε την αγαπη μου και τους χαιρετισμους μου και τα χρονια μου πολλλά.

(την αγαπη μου στις ντεβουσκες τα υπολοιπα στον Μολδο...).

ΥΓ ,, καλα το χωρισε αλα για ποσο καιρο δεν μας ειπες  χαχχαχαχαχαααααααααααααααα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.312
Πόντοι
2.356
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Καλημέρα αλλανιαρηηη ;) Όλα καλά εδώ,φιλιαααααααα

astynomos sainis

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Θυμάσε τότε που πήγα Κρακοβία με αποτυχία και με έκραξες που δεν πήγα Λβιβ.... Είχες πει το αλησμόνητο " πέρασες έξω από το Μπερναμπέου και δεν μπήκες μέσα" ;)

Τιμισοάρα μακριά... Από Βουκουρέστι θα πάρουμε μετά τη πτήση για Πράγα... Περι το Βουκουρέστι τι παίζει .. Άλλη πόλη καλή?? Φοιτητούπολη μήπως?
Άστο τύπε μου εσύ δε γαμάς ούτε στο φεγγάρι.Μόνο ο Davarits και ο Παναγιώτης γαμάνε στο ανατολικό μπλοκ που έχουν στυλ και μετράνε

Συνημμένα

• Davarits.jpg
    Davarits.jpg
    42,8 KB · Εμφανίσεις: 85
  • 547387_548503028504927_1673561769_n2.jpg
    547387_548503028504927_1673561769_n2.jpg
    133,7 KB · Εμφανίσεις: 40

astynomos sainis

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Χτες φόρτωσε απο το μαγαζί ένα 18χρονο πάνω άπο 180 ύψος.Κάθε μέρα και άλλη πηδάει ο μπαγάσας.Γι αυτόν είναι η ζωή.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Άστο τύπε μου εσύ δε γαμάς ούτε στο φεγγάρι.Μόνο ο Davarits και ο Παναγιώτης γαμάνε στο ανατολικό μπλοκ που έχουν στυλ και μετράνε

Σαινι.......... βγαλε την δευτερη φωτο βαλε καποια αλλη.....  αν εισαι επανω η της παρεας θα επρεπε να το ηξερες οτι ο ενας δεν ειναι πλεον μαζι μας....
Ας σεβωμαστε καποιες καταστασεις.....  ευχαριστώ.

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.712
Πόντοι
606
Σαινι.......... βγαλε την δευτερη φωτο βαλε καποια αλλη.....  αν εισαι επανω η της παρεας θα επρεπε να το ηξερες οτι ο ενας δεν ειναι πλεον μαζι μας....
Ας σεβωμαστε καποιες καταστασεις.....  ευχαριστώ.
για σου αλλαν αρχηγε :) :)

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.712
Πόντοι
606
Ακομα κυνηγας το ΤΖΟΚΕΡ εσυ;;;;;;;;; 
υγεια να εχουμε φιλε μου :) οχι μια χαρα ειμαι  :) :) αν μου πεσει το τζοκερ θα τα μοιράσω ολα σε ολο τον κοσμο που εχει ανάγκη :) ενταξει θα κρατησω κανα κατομμυριο να τα φαμε στις φουτανες :) :) :) :) :) :)

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.312
Πόντοι
2.356
Κατεβάστε την δεύτερη φωτογραφία!
και γενικά το έχετε γαμήσει το θρεντ με τις αμπελοφιλοσοφίες σας περί οικονομικών και πολιτικών θεμάτων........................................... :jerking:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.312
Πόντοι
2.356
ΔΕΝ ΜΑς ΒΑΖΕΙς ΚΑΜΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠ ΑΥΤΟ?το μωρο λεω νταβαριτς...
απο συντεκνους  εχουμε χορτασει,,, :grin:
Εσύ ποτέ θα βάλεις καμία φωτο με γκόμενα και σένα δίπλα της? πραγματική όχι μούφα.
Όχι τίποτα αλλά από τα γραφόμενα σου εδώ μόνο μουνάρες φαίνεται να γαμάς και συ....για βάλε να δούμε.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Κατεβάστε την δεύτερη φωτογραφία!
και γενικά το έχετε γαμήσει το θρεντ με τις αμπελοφιλοσοφίες σας περί οικονομικών και πολιτικών θεμάτων........................................... :jerking:
Στην πρωτη παντος ειναι ο Davarits  :2funny:.Τη στέλνω στο Σόριτα  :2funny: δεν προκειται να ξαναπατησει Μολδαβια.
  Ειναι παντος μεγαλος κουραδομαγκας,το μονο που μπορει να κανει ειναι να βριζει τον κοσμο πισω απο το πληκτρολογιο  :jerking:
  Μπραβο του Σα'ι'νη  :2funny:.
  Τα πολιτικα εσενα πρεπει να σε ενδιαφερουν περισσοτερο απ'ολους γιατι η κατασταση στη Μολδαβια ειναι ρευστη,δεν ξερει τι μπορει να γινει στο μελλον?Δυσκολο να δεχτουνε οι Γκαγκαούζοι και οι τσιγγανοι της Σαρόκα την ενωση με τη Ρουμανια :think:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny:  το χετε καψει από την αγαμια!! παλιι λοιπονν το ξαναγραφοο μιας και εχο να κανο με πανεξυπνους σιντροφους  :2funny: :2funny: :2funny:  !! λοιπον η μπαταρισμενη βληματοφορα του δημου νεας γυφταριονας  σαν γνήσιος ρουμανοςς όταν τον πεταξε ο πιτσιρικας που ποσταρετε μαζι με ολους τους γνοστους φιλους του μολδαβους αραβεσ τουρκουσ κτλ κτλ  :jerking: :jerking: :jerking: ειπε για να τον εκδικηθεί και να τον βγαλει στο διαδικτιο  ότι εγο είμαι φιλος του!! :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:  ο μητσους τσαρους κτλλ  εβαλε στο διαδικτιο ότι φοτο του βρηκε μαζι με αυτές που εστηλε ο τασος στον ευτραφή συντροφο στην ελλαδα!! και αφου ειδαν και αποειδαν βαζουν τορα και τους νεκρους  :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:  κοψτε την μαλακια και πλιροστε καμια πουταν ανα γαμησετε να ξελαμπικάρετε!!!! γιατι στο κισηινεουυ σας εχει φαει η μαλακια !!!  ΝΤΑΒΑΡΙΤΣ ΣΠΙΚΙΝΓΚ  εδο και πολύ καιρο δεν υπαρχει φοτογραφια μου πουθενα στο διαδικτιο αλλα αν θελη καποις φοτογραφιες μου να μου το πει να του στηλοοο !!!!

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Καλημερααααααααα    θειο Τασσοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο   το καταλαβααααααααα  οτι κατι συμβαινει αλα δεν ηξεραααααααααααααα   το καλυτερο νεο που ακουσα και εγραψα,,,,  στο ειπα χαιβαν Ντοκτόοοοοοοοοοοοοοοορ  οτι κιατι δεν παει καλαααα.

Θειο δωσε την αγαπη μου και τους χαιρετισμους μου και τα χρονια μου πολλλά.

(την αγαπη μου στις ντεβουσκες τα υπολοιπα στον Μολδο...).

ΥΓ ,, καλα το χωρισε αλα για ποσο καιρο δεν μας ειπες  χαχχαχαχαχαααααααααααααααα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
μαυρογαταααα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  τον γλοσοφαγατεεε τον μολντοο !!!!!!!!! μιν δειτε ανθριοπο να γαμαει!!!!!! φτου φτου φτου μαυρογατεσσσσσσσσσσσ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  καλα που υπαρχει και ο μολντο και γαμαει και μας βγαζει ασπροπροσοπους  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  καλα ρε με τα κοκορια ξυπνάς το προι!!!!!!!!!!!!!  Υ/Γ ειδες ανταποκριση το σαιτ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: με το που εριξες σιρμα αμεσος που και τι και πος και γιατι!!!!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: ELLHNARADES :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom