Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 758K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ΔΕΝ ΜΑς ΒΑΖΕΙς ΚΑΜΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠ ΑΥΤΟ?το μωρο λεω νταβαριτς...
απο συντεκνους  εχουμε χορτασει,,, :grin:
:2funny: :2funny: :2funny:  παραολιμπιαδα παλι πουτανα τους εκανες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  εισε μεγαλη τσατσα ρουμανα !! αξιος αξιος :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: παρε το τελευτεο μολδαβικο χιτ !!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  [video]  
[/video]

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
:2funny: :2funny: :2funny:  το χετε καψει από την αγαμια!! παλιι λοιπονν το ξαναγραφοο μιας και εχο να κανο με πανεξυπνους σιντροφους  :2funny: :2funny: :2funny:  !! λοιπον η μπαταρισμενη βληματοφορα του δημου νεας γυφταριονας  σαν γνήσιος ρουμανοςς όταν τον πεταξε ο πιτσιρικας που ποσταρετε μαζι με ολους τους γνοστους φιλους του μολδαβους αραβεσ τουρκουσ κτλ κτλ  :jerking: :jerking: :jerking: ειπε για να τον εκδικηθεί και να τον βγαλει στο διαδικτιο  ότι εγο είμαι φιλος του!! :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:  ο μητσους τσαρους κτλλ  εβαλε στο διαδικτιο ότι φοτο του βρηκε μαζι με αυτές που εστηλε ο τασος στον ευτραφή συντροφο στην ελλαδα!! και αφου ειδαν και αποειδαν βαζουν τορα και τους νεκρους  :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:  κοψτε την μαλακια και πλιροστε καμια πουταν ανα γαμησετε να ξελαμπικάρετε!!!! γιατι στο κισηινεουυ σας εχει φαει η μαλακια !!!  ΝΤΑΒΑΡΙΤΣ ΣΠΙΚΙΝΓΚ  εδο και πολύ καιρο δεν υπαρχει φοτογραφια μου πουθενα στο διαδικτιο αλλα αν θελη καποις φοτογραφιες μου να μου το πει να του στηλοοο !!!!
Καλα τα σκεφτεσαι αυτα που λες? :2funny:
 Γιατι να την ανεβασω εγω?Και να μην την ανεβασει ο Τάσος απο μονος του? :2funny:
 Παντος εισαι τα ιδια χάλια με τον Παναγιωταρο γ'αυτο και ειστε φιλοι  :2funny:
Οταν σε βρει ο Σορίτας που σε ψαχνει πες του τα ολα αυτα  :2funny:.

Συνημμένα

• a2.jpg
    a2.jpg
    42,8 KB · Εμφανίσεις: 51

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
 Γιατι να την ανεβασω εγω?Και να μην την ανεβασει ο Τάσος απο μονος του? :2funny:
αυτοσ είναι σαν κουραμπιεσσσ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: και σουπα ανεβα επιπεδο !!! θα τρεχεις παλι !!   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ανεβασε και τον μιχαλολιακο και τον κασιδα και τον ομερ βριονη και τον αμοαρ σαριφ!!!!  !!!!!!!!! καπου θα με πετηχεις !!!!  αστης μαγκιες δεν το εχεις !!!ανεβασε κανα βιντεο επετιακο φουστανελα  να γουστάρουμε ο σεφερλης εκανε πολλα μιρια  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
αυτοσ είναι σαν κουραμπιεσσσ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: και σουπα ανεβα επιπεδο !!! θα τρεχεις παλι !!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ανεβασε και τον μιχαλολιακο και τον κασιδα και τον ομερ βριονη και τον αμοαρ σαριφ!!!!  !!!!!!!!! καπου θα με πετηχεις !!!!  αστης μαγκιες δεν το εχεις !!!ανεβασε κανα βιντεο επετιακο φουστανελα  να γουστάρουμε ο σεφερλης εκανε πολλα μιρια  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Ναι εσυ εισαι  :2funny:.Ετσι στόκος σαν τον φιλο σου το Γερμενή γ'αυτο και κανετε παρεα στη Μολδαβία  :2funny:Αν σε εβλεπα θα με πιαναν τα γέλια οπως δεν μπορουσα να κρατησω τα γέλια οταν εβλεπα το φιλο σου  :2funny:.
  Θα μου κλασεις ενα αρχηδι  :2funny:Τι παλι βιντεακια θα βαλεις μέ'μενα? :jerking:Στο Σόριτα να δω τι θα πεις οταν σε βρει? :2funny:Τωρα δεν μπορεις πια να του κρυφτεις  :2funny:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
@dimitrakis29...τον έχεις κατατροπώσει τον @davarits... :grin:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.712
Πόντοι
606
νταβαριτς το τσιπουρο στην Μακεδονια εφευρεθεί  :) να σε κερασω φρέσκο :)  ήδη  εδω που μενω πολλοί  εχουν βγάλει :) και αλλοι βραζουν τωρα φρεσκαδουρα ολα :) :) :) :) Το τσιπουρο που βγαινει στην Μακεδονια σκεπαζει τον ατλαντικο ωκεανό  και οι γατες τσιπουρο πίνουν εδω αλλα το βγαζουμε γαμάτο  :grin: 

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ο ορεινοσ διναμη !!!!!! και ανδρας παντελονατος!!! και σε καλες εποχές γαμουσε μολντοβα καλα !!! μακαρι να μπει να μου τα χοσειιι μου χει λιψει :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  δεν στροφαρε βεβεα οπος εση!!!!!! εσενα δεν σε πιανει κανενας!!!! τσαρεβιτσσ λεμε αβεε!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  Υ/Γ επι προσοπικου βιντεα  και μαλακιες μαλακισου μονο σου ορνειο !!! στο ξαναγραψα!!!!!

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
νταβαριτς το τσιπουρο στην Μακεδονια εφευρεθεί  :) να σε κερασω φρέσκο :)  ήδη  εδω που μενω πολλοί  εχουν βγάλει :) και αλλοι βραζουν τωρα φρεσκαδουρα ολα :) :) :) :) Το τσιπουρο που βγαινει στην Μακεδονια σκεπαζει τον ατλαντικο ωκεανό  και οι γατες τσιπουρο πίνουν εδω αλλα το βγαζουμε γαμάτο   :grin:   
που σε ορε νεε μου ???? ποσ και από τα ανατολικα θρεντ!!!!!???  γραπα μονο!!! κοψε το γλικανησο!! στοίχημα μπέιζμπολ κανει λευτα στης μερες μαςς  πανεθκολα το μαθενεις!!!

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: αστον ρε τυπα μου χορις πορνοδιμιτρακι δεν μπορούμε!!! :2funny: :2funny: :2funny: είναι ο ηγέτης ο τιτανοτεραστιοαπεραντογαλαξικος!!!!! :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  μιτσου ζουμεεε σεφερλιι να σε δουμε!!!!! :rockon: :rockon: :rockon:  εθνικη εορτηη σημεςρααα :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: αιντε τα λεμε χαιβανια!!!  :rockon: :rockon: :rockon: μιν με πιασει καμια μουρλεια και παρο τα χαπια μου νορις και βελαξει παλι το ζοντανο!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ειχα να γελασω τοσο απο τοτε που πρωτοειδα της φωτο του Σκυλοχάρα  :2funny:Κ'αυτος εδω ζωο ειναι  :2funny: Σαν κ'αυτους γ'αυτο και κανει παρεα μαζι τους  :2funny:και υποστηριζονται μεταξυ τους  :2funny: :2funny:
 Παντος και αυτα τα ζωα χρειαζονται για να γελάμε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.712
Πόντοι
606
που σε ορε νεε μου ???? ποσ και από τα ανατολικα θρεντ!!!!!???  γραπα μονο!!! κοψε το γλικανησο!! στοίχημα μπέιζμπολ κανει λευτα στης μερες μαςς  πανεθκολα το μαθενεις!!!
το τσιπουρο πρεπει να ειναι εύγευστο  αρα με γλυκάνισο να κατεβαίνει ομορφα  :) Αλλα οπως ειπε ενας φιλοσοφος τα γουστα ειναι καθαρα προσωπικά :) οσο αυτο που λες για τα ανατολιτικα θρεντ οι μπουρδελιαριδες δεν εχουν συνορα :)  

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
:2funny: :2funny: :2funny: αστον ρε τυπα μου χορις πορνοδιμιτρακι δεν μπορούμε!!! :2funny: :2funny: :2funny: είναι ο ηγέτης ο τιτανοτεραστιοαπεραντογαλαξικος!!!!! :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  μιτσου ζουμεεε σεφερλιι να σε δουμε!!!!! :rockon: :rockon: :rockon:  εθνικη εορτηη σημεςρααα :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: αιντε τα λεμε χαιβανια!!!  :rockon: :rockon: :rockon: μιν με πιασει καμια μουρλεια και παρο τα χαπια μου νορις και βελαξει παλι το ζοντανο!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τι του έχεις κάνει ρε...? Γιατί σε κράζει έτσι...?
Είναι τύπος ο δημητράκης...τον έχω γνωρίσει και έχουμε τσαρκάρει κιόλας...γαμάει αβέρτα... :)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
το τσιπουρο πρεπει να ειναι εύγευστο  αρα με γλυκάνισο να κατεβαίνει ομορφα  :) Αλλα οπως ειπε ενας φιλοσοφος τα γουστα ειναι καθαρα προσωπικά :) οσο αυτο που λες για τα ανατολιτικα θρεντ οι μπουρδελιαριδες δεν εχουν συνορα :)  
Αφου ολο στο ΟΠΑ καθονται και παιζουνε τάβλι  :jerking: :2funny: κατα φαντασιαν γαμιαδες ειναι  :2funny:
 Μαμοθρεφτος ειναι  :2funny: μεγαλη κωλοστρα.Πισω απ'το πληκτρολογιο εβριζε ολο τον κοσμο.Και οσο για της εκδρομες του  :jerking:.Με τους υπολοιπους αποτυχημενους στο ΟΠΑ καθοτανε και  :jerking:.
 Γελασαμε και σημερα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
σε τι τον κατατρόπωσε ρε τυπε  :think: αν είναι έτσι  ο davarits είναι 100 φορές καλύτερός από τον παραπληγικό
Κ'εσυ πουστράκι εισαι  :2funny: πισω απ'το πληκτρολογιο ολοι αντρες και μεγαλοι γαμιαδες εισαστε  :2funny:κ'εσυ ενας φουκαρας εισαι  :2funny:

το αλλο το ΖΩΟ η σασα λεει στο 0.48 "τι δουλεια εχουν οι σπετσες με τους τουρκους"  :headbang:
Ποιός ξερει πόσες  :jerking: εχετε παιξει για παρτι της? :2funny:

Συνημμένα

• a2.jpg
    a2.jpg
    42,8 KB · Εμφανίσεις: 45

Dimex Black

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2012
Κριτικές
18
Like
174
Πόντοι
26
Ποιός ξερει πόσες  :jerking: εχετε παιξει για παρτι της? :2funny:
Τουλάχιστον δεν ξεφτιλιστήκαμε μπροστά της όπως εσύ με το γαριδάκι σου που έγινες περίγελος της Σάσας και όλης της Ελλάδας  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Dimex Black

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2012
Κριτικές
18
Like
174
Πόντοι
26
Γελασαμε και σημερα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Κ'εσυ πουστράκι εισαι  :2funny: πισω απ'το πληκτρολογιο ολοι αντρες και μεγαλοι γαμιαδες εισαστε  :2funny:κ'εσυ ενας φουκαρας εισαι  :2funny:
Εσύ είχες σχέσης με τραβελια άρα εσύ είσαι το πουστράκι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Εσύ ποτέ θα βάλεις καμία φωτο με γκόμενα και σένα δίπλα της? πραγματική όχι μούφα.
Όχι τίποτα αλλά από τα γραφόμενα σου εδώ μόνο μουνάρες φαίνεται να γαμάς και συ....για βάλε να δούμε.
///?????  :think:??? Μηπως με μπερδευεις?εδω που ειμαι εγω μονο αυτο το χομπυ δεν εξασκειτε..κ δη με μουναρες,,,,μαλλον αλλος εκανε τετοιες δηλωσεις,,μαλλον ο συντεκνος νταβαρις  :)

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
σε τι τον κατατρόπωσε ρε τυπε  :think: αν είναι έτσι  ο davarits είναι 100 φορές καλύτερός από τον παραπληγικό
εσυ φιλε εχεις κολησει με τον περνομεταναστη,,,κατι  για γατια του  ελεγες την αλλη φορα!!! :grin: :grin: :grin:
οτι ναναι,,, :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom