Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 758K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ψηφιζω δ συντεκνε

ψεκασμενουα  :booty:
τντ>?? ντι τι τι?? ζιζανιοκτονο!!! τσικουδιά με οτανια??? βαλε οπτιον!!!!!!  που σε μιτσουυ??? παλι για κατουριμα πιγεσ?????????????   :think: :think: :think: :think: :think: :think: βοσκαει το ζοντανο!!!!!!!!  που σε ρε μιτσουμ!!!!!! ξαναβαλεμε!! ρε να με δο καλητερα!!!!!!!! :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:  χαλασμένα σανα παλι!!!! ??? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  το βοσκας ορε ονειο??? εχετε χερετισματα από παλλιον συντροφο σκατατζη στο αβαταρ αν θιμοστε τον εχο στο σκαυπ!!!!! εχουμε πεσει κατο από τα γελια!!!  :2funny: :2funny: μιτσους για πρεζιντεντ!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  :think: :think: :think: :think: :think:  που σε ρε μιτσουμμ ??? ακομα τα γατακια???????????

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
κοιματε ο τσαρος..δουλευει το πρωι  :grin:
τι λεσ ορεεε ορνεοοοο ????? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ολοκληρους τσαρους και δουλευει???!!!!  είναι εκατομιριουυυχοςς ρεε εχει και μποτες από τσιτσικοδερμαααα :dancing: :dancing: :dancing: μεγας εραστηςςς!!!! θα σε μαλοσοο ρε!!!! :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:  υ.γ  σε τετιεσ εποχεσ το γελιο κανει καλο!!!! αλλα θιμιθειτε!!!! οι ανδρεσ φορανε πανελονια!!!! :rockon: :rockon: :rockon: τα αδερφιστηκα είναι για της αδερφες!!! επιλογή είναι ολαα!! η διαλέγεις και φορας παντελόνια που τιμας !! η επιλεγεισ να εισε πουσταλεκος  !!!   ΝΤΑΒΑΡΙΤΣΣ ΣΠΙΚΙΝΓΚΚ !!και ελπιζο να μην γινει καμια μαλακια !!!!!! γιατι σημερα ειχε φρικαρει πολη ασχημα πολη κοσμος!!!!! :S :S :S :S  αντε τα λεμε χαιβανια!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  που σε ορε μιτσο μου ελλα να φας την πουτσα σου!!!! ελλα ρε με αγαπη!!!  :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Καταντισες σαν τον Σκυλοχάρα που εγραφε σελιδες με  :jerking: και βλεπανε τη φωτο του και  :2funny:.Για σενα υπαρχει υποψια οτι τον παιρνεις :2funny: Εγω δεν ξαπλωνα στους καναπεδες του ΟΠΑ αγκαλια με τον Παναγιώταρο οπως εσυ  :2funny: ουτε ημουν κολλητος του  :2funny:Οσες σελιδες με  :jerking: και να γραψεις με την φωτογραφια σου ρεζιλι των σκυλιων εγινες  :2funny:.

Άστο τύπε μου εσύ δε γαμάς ούτε στο φεγγάρι.Μόνο ο Davarits και ο Παναγιώτης γαμάνε στο ανατολικό μπλοκ που έχουν στυλ και μετράνε
η δευτερη φωτογραφια τα λεει ολα αγκαλιτσα ολες οι φωτο του κολλητου σου τετοιες ειναι  :think:Υποπτα πραγματα.Παντος ο Αστυνόμος Σα'ι'νης διαλευκανε και αυτη την υποθεση  :2funny: βρηκε ποιος εισαι  :2funny:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Ρε κοιταξτε και λιγο διπλα σας μην ειστε κολημενοι μα τα ανατολικα.. :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Τα πέταξαν όλα οι μαθήτριες με τις ευλογίες καθηγητών και γονέων! Καμαρώστε...
τυφλα να εχουν τα Ρωσσουκρανακια....

Φίλε Άλλαν δυστηχώς είμαστε άρρωστοι και οι Ανατολικιές είναι εξάρτηση... Κατι σαν πρέζα... Τα πρεζάκια δεν τα νοιάζει αν έχουν το ωραιότερο γευμα από τον καλύτερο σέφ στο καλύτερο περιβάλλον... Ένα πράγμα μόνο στον κόσμο θέλουν!
Η ανατολική γυναίκα δεν είναι μόνο η εμφάνιση... Είναι πολλά πέρα της εμφάνισης όχι απαραίτητα καλά... αλλά όπως και να έχει είναι εκ των εξαρτήσεων η ωραιότερη...
Πάμε τώρα στο δια ταυτα... πρώτο μου ταξίδι στα Βαλκάνια τον Ιανουάριο! ΄Μήπως είναι καλύτερα να την κάνω προς Κισινάου? Μένει κανένας εκεί και να είναι "active" να έχει δηλαδή όρεξη για ξενύχτι κάθε βράδι και κυνήγι?
Βέβαια με όσα γράφει εδώ και καιρό ο Πορνομετανάστης εδώ αρχίζω να έχω ενδιασμούς...
Επίσης κανένας δεν ενδιαφέρθηκε με πμ να βοηθίσει σε αντίθεση με άλλα ταξίδια που είχα πολλούς συναγωνιστές που έδιναν ότι πολύτιμη πληροφορία είχαν...
Το Μολδαβο-φόρουμ δείχνει το πιο "καμένο"...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Φίλε Άλλαν δυστηχώς είμαστε άρρωστοι και οι Ανατολικιές είναι εξάρτηση... Κατι σαν πρέζα... Τα πρεζάκια δεν τα νοιάζει αν έχουν το ωραιότερο γευμα από τον καλύτερο σέφ στο καλύτερο περιβάλλον... Ένα πράγμα μόνο στον κόσμο θέλουν!
Η ανατολική γυναίκα δεν είναι μόνο η εμφάνιση... Είναι πολλά πέρα της εμφάνισης όχι απαραίτητα καλά... αλλά όπως και να έχει είναι εκ των εξαρτήσεων η ωραιότερη...
Πάμε τώρα στο δια ταυτα... πρώτο μου ταξίδι στα Βαλκάνια τον Ιανουάριο! ΄Μήπως είναι καλύτερα να την κάνω προς Κισινάου? Μένει κανένας εκεί και να είναι "active" να έχει δηλαδή όρεξη για ξενύχτι κάθε βράδι και κυνήγι?
Βέβαια με όσα γράφει εδώ και καιρό ο Πορνομετανάστης εδώ αρχίζω να έχω ενδιασμούς...
Επίσης κανένας δεν ενδιαφέρθηκε με πμ να βοηθίσει σε αντίθεση με άλλα ταξίδια που είχα πολλούς συναγωνιστές που έδιναν ότι πολύτιμη πληροφορία είχαν...
Το Μολδαβο-φόρουμ δείχνει το πιο "καμένο"...
Πηγαινε Οδησσο με τον Χάρη  :)Κισινωφ αξιζει μονο για να γέλας με τον Παναγιωταρο και τα εκει ζωα.Για  :knockinb: ομως δεν λεει.
κολησε το νημα.... :grin: :grin: :grin: ο σαινης φταιει... :tickedoff:
Ο Σα'ι'νης μου εγραψε ΠΜ ψαχνει λεει να βρει κ'αλλες φωτο των μεγαλω γαμιαδων  :2funny:.η πλακα ειναι που δεν μου το ειπε με ειρωνια  :2funny: αλλα σοβαρα  :2funny:.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
διμητρακι ειπα στον ρολογα να κατεβει οδησσο.μολδαβια ακυρο γιατι φοβαμαι να παω με λεωφορειο μπας και μου κανουν μαλακια οι ουκρανοι στα συνορα θα ειμαι φωρτωμενοσ χαχαχαχ.οδησσο αν ερθει θα παμε και κλαμπ καθε βραδι αλλα στο κλαμπ παντα μενεις με το πουλι στο χερι.δεν υπαρχει κοπελα οδεσσα που δεν εχει γκομενο η γκομε.νους.ρουμανια παλι δεν μπορει να παιξει ο ρολογας,αν παει στα κλαμπ εκει pelagio,player,boa,fradelli,baboo και μιλησει με τον κοσμο εκει θα καταλαβει ποσο λαθος εχει για τους ρουμανους.ολοι ηταν ευγενικοι μαζι μου και ολοι ηταν με κρατηση στα τραπεζια με παρεα και μπουκαλες.δεν ειναι οι γυφτοι που βλεπουμαι στισ χωρες μας.μολδαβια εχει καλα κλαμπ αλλα μικρουλες ειναι σε αυτα και τα αλλα που πηγε ο διμητρακις συνοδευονται,μιλω με μολδαβους.οδησσο σιγουρα θα γαμησει απο 18 ευρο μεχρι 60 το πιο πολυ σε σαλον.οι κοπελες στο μαμπα και μαιλ ρυ ειναι οι ιδιες και στα σαλον,επιβεβαιωμενο.30 νιοβρη παω οδησσογια οπειον ενδιαφερεται η αν θα ερθει καπειος απο μολδαβια  βολτα.μετανιωσα που παω οδησσο αφου δεν εχω λογο 400 ευρω εισιτιριο ενω κιεβο πας με 120 παλι με ουκρανιαν,απλα δεν παω με τρενα,λεωφορεια.τωρα σοφια,βαρσοβια,βελιγραδι,βουκουρεστι πας με 70 ευρο με βαλιτσες με wizzair απο λαρνακα,η 40 ευρο με χειροαποσκευη!τι να δινω 400 χωρισ λογο,ισως ωεπιστρεψω κιεβο παλι μετα απο 3 χρονια απουσια.τελος γεναρι αρχες φεβραρι παιζεται απο κιεβο να παω λισαβωνα.θα εκανα 2 εβδομαδες οδησσο αλλα μετανιωσα,δεν τραβω αλλο με ουκρανια ετσι παω μια εβδομαδα να δω αν θα παιξει κατι με την τρελη αλλιως πρωχωρω.ειδη ομως με περιμενει ενα 18 χρονο και μια 27 που γνωρισα κοντακτε,για να μιλα με αγνωστο κρυφοβιζιτα θα ειναι χαχαχα.κανω σε πολλες λικε αλλα μηδεν ανταποκριση,οι καλες με τιποτα μονο βιζιτες απαντανε.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.312
Πόντοι
2.356
Καλά δεν συνοδεύονται και όλες στα κλαμπ,είπαμε έχει αρκετούς άνδρες πράγματι αλλά και αρκετές γυναικοπαρέες μόνο.Την προηγούμενη βδομάδα πήραμε δύο που ήταν στο μπαρ μόνες τους,βέβαια είχαμε τραπέζι με μπουκάλι ουίσκι οπότε είναι πιο εύκολα τα πράγματα έτσι :grin:
Στα συνοικιακά κλαμπ δε έξω από το κέντρο είναι καλύτερα αφού σπάνια πάνε ξένοι.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Καλά δεν συνοδεύονται και όλες στα κλαμπ,είπαμε έχει αρκετούς άνδρες πράγματι αλλά και αρκετές γυναικοπαρέες μόνο.Την προηγούμενη βδομάδα πήραμε δύο που ήταν στο μπαρ μόνες τους,βέβαια είχαμε τραπέζι με μπουκάλι ουίσκι οπότε είναι πιο εύκολα τα πράγματα έτσι :grin:
Στα συνοικιακά κλαμπ δε έξω από το κέντρο είναι καλύτερα αφού σπάνια πάνε ξένοι.

τι λεει αυτο το μαγαζι;;;;;;  χαχχαχααααααααα

Simbata 8 Noiembrie!
Night Club COOL

Bar · Karaoke · Nightclub
Address
    No street address

Sireţi, Chişinău, Moldova

Phone +373 681 75 825

#Girls_Night_Out
Music By Dj Dennys
Fetele au intrare gratis!
Masa cu cele mai multe fete va primi cadou o shampanie!

Συνημμένα

• girlsnight.jpg
    girlsnight.jpg
    41 KB · Εμφανίσεις: 27

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Πηγαινε Οδησσο με τον Χάρη  :)Κισινωφ αξιζει μονο για να γέλας με τον Παναγιωταρο και τα εκει ζωα.Για  :knockinb: ομως δεν λεει.Ο Σα'ι'νης μου εγραψε ΠΜ ψαχνει λεει να βρει κ'αλλες φωτο των μεγαλω γαμιαδων  :2funny:.η πλακα ειναι που δεν μου το ειπε με ειρωνια  :2funny: αλλα σοβαρα  :2funny:.
χωρις τον πορνομιτσο κουτσα-κουτσα παει το θρεντ,,, :grin: :grin: :grin:

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16

Simbata 8 Noiembrie!
Night Club COOL

Address
    No street address

Phone +373 681 75 825

#Girls_Night_Out
Music By Dj Dennys
:fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.312
Πόντοι
2.356

Simbata 8 Noiembrie!
Night Club COOL

Address
    No street address

Phone +373 681 75 825

#Girls_Night_Out
Music By Dj Dennys
Που το βρήκες αυτό? :2funny: :2funny: :2funny:
Το Straseni είναι 40 λεπτά μακριά από το Κισινάου,αν είναι καλύτερα να πας στο Beltsy που είναι μια ώρα και κάτι αλλά αξίζει πιο πολύ.
Προχθές πήγα Singera είναι μετά το αεροδρόμιο κανένα δεκάλεπτο,στο καφέ της περιοχής ήταν 25 γκόμενες και 2-3 οδηγοί μολδαβοί :grin: φουλ χωριάτικο μουνί.

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Το Straseni είναι 40 λεπτά μακριά από το Κισινάου,αν είναι καλύτερα να πας στο Beltsy που είναι μια ώρα και κάτι αλλά αξίζει πιο πολύ.
Προχθές πήγα Singera είναι μετά το αεροδρόμιο κανένα δεκάλεπτο,στο καφέ της περιοχής ήταν 25 γκόμενες και 2-3 οδηγοί μολδαβοί :grin: φουλ χωριάτικο μουνί.
  :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
καταλαβα για ποιο μερος μιλας ειναι διπλα στο αεροδρομιο στο δρομο προς την ΠΜΡ.Πρεπει να ειναι 2 χλμ. μετα το αεροδρομιο περιπου.
Τιρασπολ στο υπογειο του ξενοδοχειο που ειναι το κλαμπ Βίλλι ετσι ηταν παντα ειχε πολυ λιγους αντρες αλλα εκει και καλα ηταν αρχοντοχωριατισες την ειχανε δει  :2funny:Οταν της ρωταγες ολες σου λεγαν οτι μενουν Μόσχα και ειναι εκει για διακοπες  :2funny:.
Για το Μπάλτσι δεν ξερω τι παιζει γιατι δεν εχω παει,παντος η ΠΜΡ ειχε πιο πολλες γκομενες ποσοτικα απο τη Μολδαβια.Το κακο ηταν οι ζηλιες που κανανε και με ξενερωνανε  :tickedoff:!
  Τωρα ο παραδισος ειναι η Ουκρανια βεβαια πρεπει να μη φοβαται καποιος για να παει.Αυτα που λεει ο Χάρης μπορουν να συμβουνε δεν ειναι σεναρια επιστημονικης φαντασιας.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.312
Πόντοι
2.356
Ναι αυτό είναι.Καλά Τίρασπολ όλες ρωσσίδες το παίζουν :2funny:  Μπέλτσι είναι καλά και όλα φθηνότερα από Κισινάου.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.341
Πόντοι
506
Το Μπελτσι ηταν η πολη με τους περισσοτερους ρωσους στην Μολδαβια. Δεν ξερω αν ειναι ακομα ετσι .

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Τιρασπολ στο υπογειο του ξενοδοχειο που ειναι το κλαμπ Βίλλι ετσι ηταν παντα ειχε πολυ λιγους αντρες αλλα εκει και καλα ηταν αρχοντοχωριατισες την ειχανε δει  :2funny:Οταν της ρωταγες ολες σου λεγαν οτι μενουν Μόσχα και ειναι εκει για διακοπες  :2funny:.
,παντος η ΠΜΡ ειχε πιο πολλες γκομενες ποσοτικα απο τη Μολδαβια.
ΠΙΟ ΚΑΛΑ? :think:
μα το ενα εχει 800χιλ κισινιοφ λ το αλλο 120χιλ
ειναι δυνατον?ερωτηση ειναι πορνομιτσε

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Το Μπελτσι ηταν η πολη με τους περισσοτερους ρωσους στην Μολδαβια. Δεν ξερω αν ειναι ακομα ετσι .
αυτα ειναι πολεις με 70-80χιλ ρε [αιδια..τι να παιξει για εναν ξενο??δυσκολα πολυ,,θελει 400-500χιλ κοσμο κατα την γνωμη μου για να παιχτεις καπου ανατ ευρωπη σαν τουριστας  :fuck2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom