Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 758K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.312
Πόντοι
2.356
Κατι τετοιο ειναι αλλα γιατι να ασχοληθουν αφου ετσι και αλλιως δεν θα αλλαξουν πολλα πραγματα :grin: Γενικα ο κοσμος ειναι απογοητευμενος τοσα χρονια και δεν τους νοιαζει πλεον.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Κατι τετοιο ειναι αλλα γιατι να ασχοληθουν αφου ετσι και αλλιως δεν θα αλλαξουν πολλα πραγματα :grin: Γενικα ο κοσμος ειναι απογοητευμενος τοσα χρονια και δεν τους νοιαζει πλεον.
Αυτο ακριβως ειδα κ'εγω τον ενα μηνα που εκατσα εκει και το ειχα γραψει,ο κοσμος εχει απο πολυ καιρο σταματισει να ελπιζει στα κομματα και στους πολιτικους σε αντιθεση με την Ελλαδα που ολοι ψαχνουνε ενα σωτηρα.Στ'αρχηδια τους για τους πολιτικους και για τα κομματα,το μονο που κοιτανε ειναι να πανε στο εξωτερικο για δουλεια να φερουνε λεφτα να χτισουν ενα σπιτι να παρουνε να αυτοκινητο και να εχουνε ενα καλο επιπεδο ζωης.

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Αυτο ακριβως ειδα κ'εγω τον ενα μηνα που εκατσα εκει και το ειχα γραψει,ο κοσμος εχει απο πολυ καιρο σταματισει να ελπιζει στα κομματα και στους πολιτικους σε αντιθεση με την Ελλαδα που ολοι ψαχνουνε ενα σωτηρα.Στ'αρχηδια τους για τους πολιτικους και για τα κομματα,το μονο που κοιτανε ειναι να πανε στο εξωτερικο για δουλεια να φερουνε λεφτα να χτισουν ενα σπιτι να παρουνε να αυτοκινητο και να εχουνε ενα καλο επιπεδο ζωης.
προτιμου την ευρωπαικη ταση η την ρωσσικη ομπρελλα?
δεν το απαντησε ο τασος3 αυτο..εχεις αποψη?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
προτιμου την ευρωπαικη ταση η την ρωσσικη ομπρελλα?
δεν το απαντησε ο τασος3 αυτο..εχεις αποψη?
Στ'αρχηδια τους!Και για την Ευρωπα'ι'κη ταση και για την Ρωσσικη ομπρελλα!Και ο Τάσος τα ιδια γραφει.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.312
Πόντοι
2.356
Ακριβώς!Από τις γκόμενες δε οι περισσότερες δεν ξέρουν καν ότι έχουν εκλογές,στο μουνί τους όλα.

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
το πουλι και το καυλι μην το πεζεται πολι :cum: :cum: :cum: :cum:  γκειι μπαρ το κανατε παλι το θρεντ!!!!  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: Υ.Γ σας τα γραψα παραπισο για τον πιτσιρικα και τον ρεντ!! παντα επιβεβεονομε!!! χρονια τορα!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: κοψτε την μαλακια!! με τους αλους !! μεγαλοσατε πια :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.312
Πόντοι
2.356
Τσαντιστηκε ο red που τον καταλαβαμε και εβαλε φωτο να μας κανει νταντα :2funny: Κατι τρεχει στα γυφτικα δηλ :grin:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.312
Πόντοι
2.356
Καμια φωτο πραγματικη και οχι απο ιντερνετ οι μεγαλοι και εμπειροι γαμιαδες της ουκρανομολδαβιας δεν μας βαλανε δυστυχως ποτε :grin: απο μουφα βεβαια απο το facebook και απο αναλυσεις των αναλυσεων μας εχουνε φλομωσει  :jerking:

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Τσαντιστηκε ο red που τον καταλαβαμε και εβαλε φωτο να μας κανει νταντα :2funny: Κατι τρεχει στα γυφτικα δηλ :grin:
τασο3 αν υπονοεις την αφεντια μου,red(H Dredd σωστα) σοθ εξηγω οτι εως τωρα δεν ποσταρω ταρω,ουτε γουσταρω ανδρικες φωτογραφιες  :S
μαλλον με εχεις μπερδεψει με τον ιποτη69 η τσατσο για 25χρονια  :rolleyes:
μετα τιμης... :grin:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.312
Πόντοι
2.356
τασο3 αν υπονοεις την αφεντια μου,red(H Dredd σωστα) σοθ εξηγω οτι εως τωρα δεν ποσταρω ταρω,ουτε γουσταρω ανδρικες φωτογραφιες  :S
μαλλον με εχεις μπερδεψει με τον ιποτη69 η τσατσο για 25χρονια  :rolleyes:
μετα τιμης... :grin:
dredd89 τον blakan expres εννοω,μην τσιμπας :grin:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.312
Πόντοι
2.356
Παντως για τις ανδρικες φωτο εχεις δικαιο,ας βαλουμε και καμια γκομενα.
Πριν μια βδομαδα σε σπιτι φιλου με τρεις,μετριες αλλα τουλαχιστον αληθινες :grin:

Συνημμένα

• 92.jpg
    92.jpg
    65,2 KB · Εμφανίσεις: 40
  • 94.jpg
    94.jpg
    60,2 KB · Εμφανίσεις: 38

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.312
Πόντοι
2.356
Αυτη με το ασπρο κωλαρα καλη και γυρω στο 1,76...σορρυ αν εχασα 2-3 ποντους δεν ειχα την μεζουρα μαζι μου :2funny:
οι φωτο τραβηγμενες απο το κινητο μου :grin: για να μην ακουω μαλακιες δηλ

Συνημμένα

• 95.jpg
    95.jpg
    50,5 KB · Εμφανίσεις: 32

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Αυτη με το ασπρο κωλαρα καλη και γυρω στο 1,76...σορρυ αν εχασα 2-3 ποντους δεν ειχα την μεζουρα μαζι μου :2funny:

Θειοοοοοοοοοοοοοοο    δεν σου ειπα να μην ενοχλεις τις ανηψιες μου ;;;;;;;;;;;;
Αλοιμονο σου οταν ανεβω .......................

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μια χαρα ειναι τα ανηψουδια κι αν περασατε και καλα ακομα ποιο καλα............

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.342
Πόντοι
506
Το TEAM της Μολδαβιας γαμαει  :rockon:

thodorio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
1.811
Πόντοι
216

η ξανθια απο πισω;;;;

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.312
Πόντοι
2.356
Θειοοοοοοοοοοοοοοο    δεν σου ειπα να μην ενοχλεις τις ανηψιες μου ;;;;;;;;;;;;
Αλοιμονο σου οταν ανεβω .......................

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μια χαρα ειναι τα ανηψουδια κι αν περασατε και καλα ακομα ποιο καλα............

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Μια χαρα ητανε...τηλεφωνα διαθεσιμα με τον καφε την Πεμπτη  :2funny:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.312
Πόντοι
2.356
Το TEAM της Μολδαβιας γαμαει  :rockon:
Αν και αθεος μπορω να πω δοξα τω θεο :grin: κατι γινεται.
Το καλυτερο αυτου του μηνα ηταν παντως η ουκρανη που ποσταρα πριν καμια εικοσιπενταρια μερες...
την αδικει λιγο η φωτο,γαματη γκομενα και πιπα απιστευτη :pipa1:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Παντως για τις ανδρικες φωτο εχεις δικαιο,ας βαλουμε και καμια γκομενα.
Πριν μια βδομαδα σε σπιτι φιλου με τρεις,μετριες αλλα τουλαχιστον αληθινες :grin:
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=579.0;attach=586610;image[/img[/URL]]
[/quote]

Μια χαρά,είναι αυτή... :headbang3:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom