Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 758K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
πολλα μπραβο στον τασο,η ξανθουλα πισω ειναι πανεμορφη.αν μπορουσες να ερχοσουν οδυσσο θα μου την εκανες ντελιβερι χαχαχαχ

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
μοιαζει πιο συμπαθητικο το τιρασπολ,3 φιλοι πηγαν 2-3 φορες εκει με την ομαδα τους προετειμασια και περασν πολυ οραια.μου ειπαν τοτε ομως πριν 3-4 χρονια προτιμησε κισινιοβ που εχει μολλ.φοβηθηκα τωρα με το λεωφορειο να ερθω και με ταξι δεν εμπιστευομαι απο οδυσσο να με φερει καπειος κιεβο μια φορα σταματησα καπειον τυχαιον και με πηρε απο το χερι βιαια και δεν με αφηνε να κατεβω για να του δωσω περοσοτερα οταν ειδε ποσα κρατουσα που πληρωνα.απο μηχανης θεοσ βρεθηκε γνωστος αστυνομικος να περιπολει κοντα μολισ πλισιασε λιγο με αφησε και χαθηκε αυτος.ο ιδιος ο αστνομικος με γλιτωσε ακομα μια φορα και ειναι ο μονος που δεν μου πηρε ποτε λεφτα η να μου ζητησει να του αγορασω κατι,οταν με εβλεπε να μιλω με περιεργους στο μετρο που περιπωλουσε μαινταν παντα με εδιωχνε να παω σπιτι και μου ελεγε θα σε κλεψουν αυτοι.μακαρι να ειναι παντα καλα ο ανθρωπος.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.314
Πόντοι
2.356
Τίρασπολ καλά είναι Χάρη αλλά προτιμώ Κισινάου.Έτσι και εξάλλου τις γκόμενες που θα δεις εκεί θα τις δεις και κισινάου αφού σχεδόν όλες έρχονται είτε για δουλειά είτε για διασκέδαση...το αντίθετο όμως σπάνια συμβαίνει για να μην πω ποτέ.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
πιστευω κισινιοβ με της ρωσοφωνες κοπελες θα εχω επιτυχια αν εχω χρονο.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
πιστευω κισινιοβ με της ρωσοφωνες κοπελες θα εχω επιτυχια αν εχω χρονο.
Εκει πολυ λιγες ειναι οι καθαρα Ρωσσοφωνες συνηθως ολες μιλανε και της δυο γλωσσες οσο πιο μορφωμενες ειναι τοσο καλητερα Ρωσσικα ξερουνε.Τα τελειως βούρλα δεν μιλανε λιγο Ρωσσικα.Η νοοτροπια ολων των γυναικων εκει ειναι η ιδια ειτε μιλαει Ρωσσικα ειτε μιλαει Ρουμανικα.Τα εχω γραψει πως φερονται.Παντος μια για να την γυριζεις να την τα'ι'ζεις και να την διατάζεις και να της το παιζεις σκληρο αντράκι θα βρεις παντος.Εννοειται οτι θα της πεις απο πριν οτι σκοπευεις να αγωρασεις διαμερισμα στο Κισινιώφ και να μενεις εκει μαζι της  :2funny:και να την παντρευτεις φυσικα  :2funny:

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
μαυρογαταααα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  τον γλοσοφαγατεεε τον μολντοο !!!!!!!!! μιν δειτε ανθριοπο να γαμαει!!!!!! φτου φτου φτου μαυρογατεσσσσσσσσσσσ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  καλα που υπαρχει και ο μολντο και γαμαει και μας βγαζει ασπροπροσοπους   :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  καλα ρε με τα κοκορια ξυπνάς το προι!!!!!!!!!!!!!  Υ/Γ ειδες ανταποκριση το σαιτ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: με το που εριξες σιρμα αμεσος που και τι και πος και γιατι!!!!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: ELLHNARADES :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ποιος ειναι ο μολντο ρε νταβαρις?ελληνικο καμακι?φοιτητης?μπιζνεσμαν?νυκτοβιος?ενδιαφερον θεμα,,,,αστε το ποιος ειναι πιο ομορφος εσυ η ο πορνομιτσος,,, :grin: :grin: :grin:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16

Συνημμένα

• 23dxmas.jpg
    23dxmas.jpg
    59,3 KB · Εμφανίσεις: 40
  • elGreco2015.jpg
    elGreco2015.jpg
    190,6 KB · Εμφανίσεις: 32

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Τι γινεται ρε παιδια με το El Greco ;;;;;;;  
Πολυ  life προγραμμα βλέπω τελευταια...
μαζευει τιποτα αξιολογο γαμευσιμο;;;;;

:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:
:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

Συνημμένα

• elgrco121214.jpg
    elgrco121214.jpg
    37,4 KB · Εμφανίσεις: 26

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.314
Πόντοι
2.356
Ναι έχει ελληνίδες φοιτήτριες :2funny: εκεί συχνάζουν τις καθημερινές ειδικά και γράφουν μετά στα fb τους...χαμοοος στο el greco και σήμερα  :2funny: :2funny: :2funny:
Σοβαρά τώρα σχεδόν πάντα υπάρχει κάτι γαμεύσιμο,τον περασμένο μήνα ψαρεψαμε δύο ουκρανές από εκεί :)

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Ναι έχει ελληνίδες φοιτήτριες :2funny: εκεί συχνάζουν τις καθημερινές ειδικά και γράφουν μετά στα fb τους...χαμοοος στο el greco και σήμερα  :2funny: :2funny: :2funny:
Σοβαρά τώρα σχεδόν πάντα υπάρχει κάτι γαμεύσιμο,τον περασμένο μήνα ψαρεψαμε δύο ουκρανές από εκεί :)
αβε σιζαρ οι Αγαμητοι σε χαιρετουν,,, :grin:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Ναι έχει ελληνίδες φοιτήτριες :2funny: εκεί συχνάζουν τις καθημερινές ειδικά και γράφουν μετά στα fb τους...χαμοοος στο el greco και σήμερα  :2funny: :2funny: :2funny:

Ελληνιδες δεν  :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:;;;;
:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

Τις προστατευετε απο τα Μολδαβικα καμάκια να υποθεσω;;;
 κατι σαν ανηψουλες σας δηλαδη;;;
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Καλημερα θειο Τάσσο...

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.314
Πόντοι
2.356
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Καλημέρα αλανιάρη...
τις ελληνίδες δεν τις προστατεύουμε αλλά τις πασάρουμε όσο μπορούμε στα μολδαβικά καμάκια μπας και γλυτώσουμε εμείς από αυτές :2funny:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16

19 ημέρες πριν τα Χριστούγεννα,
σκεφτήκατε το δώρο θα ζητήσετε από τον Άγιο Βασίλη η . .τη . . . .Βασιλίτσα του????

Συνημμένα

• 19dxmas.jpg
    19dxmas.jpg
    121,4 KB · Εμφανίσεις: 72

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16