Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 758K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

vasospele777

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
Ποτέ  είπα ότι πάω στη ντίσκο με γκόμενα? το αντίθετο γίνεται και αυτό είπα ότι για παράδειγμα αυτές τις πρόσφατες γκόμενες τις γνωρίσαμε στο Cocos που ήταν μόνες τους.Εντάξει εσύ που είσαι συνηθισμένος στις ρωσσίδες μπορεί να μην τις βλέπεις όμορφες τις μολδαβές,εγώ πάντως άνετα τις ξαναγαμάω τις συγκεκριμένες άσε που η "δικιά" μου σπουδάζει στην Αμερική οπότε μπορώ να πάω και κανένα ταξιδάκι προς τα εκεί :2funny: φεύγει τον αύγουστο.Για το χαρακτήρα τους σου είπα ότι δεν διαφωνώ,έτσι είναι οι περισσότερες αλλά δεν θα τις παντρευτούμε,καλά θέλουμε να περνάμε μόνο και αυτό είναι όλο.
και απο τις φωτο φαινεται οτι ο "αντιδικος " σου ,μαλλον εχει δικιο..... εχω κι γνωρισει και  ωραιες μολδαβες,αλλα ειναι εξαιρεση,,γενικα δεν συγκρινονται με αλλες ρωσσοφωνες,ισως με αρμενια γεωργια κ κατι τετοιες νια ειναι συγκρισημες,με ουκρανιδες ομως οχι,,,
επισης σωστα λεει ο προλαλησας ο χαρακτηρας του θυμιζει βουλγαρες κ ρουμανες κι οχι ρωσσιδες,πραγμα ου ειναι σπασαρχ
ιδικο... :S

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.278
Πόντοι
2.356
και απο τις φωτο φαινεται οτι ο "αντιδικος " σου ,μαλλον εχει δικιο.....
Ασε τον "αντίδικο" μου και βάλε εσύ φωτο να δούμε τις δικές σου,από λόγια έχουμε χορτάσει εδώ μέσα.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Ναι μόνο που εγώ ένα μήνα δεν τον είδα με καμιά γκομενα 20 μέρες που ήμουν εκει και δεν τον έχει δει και κανένας με γυναίκα από αυτούς που ρώτησα.Όλο στο ΟΠΑ ήταν από το πρωί μέχρι το βράδυ και έπαιζε τάβλι.Και μιλαγε μόνο για την παντρεμένη που έχει και γαμάει.Όταν του την είπα το μόνο που απαντάνε ήταν γαμαω κάτι περίεργους.Όταν τον ρώταγα αν γαμαει γκομενες επαναλάμβανε το ιδιο  :jerking:.Είπανε δε ότι υποψιάζονται ότι τον παίρνει κιόλας.ξυρισμενο στήθος,βυζάκι,φοράει και αυτά τα κολλητά ελαστικά μπλουζάκια όλο με αντροπαρεες είναι και όλοι μου είπαν ότι όταν σε χαιρετάει σου πιάνει το μπούτι  :2funny:.Γ'αυτο δεν έχω αποδείξεις οπότε δεν μπορώ να το δηλώσω δημόσια.Αλλά το ότι είναι για  :2funny: σαν μπαλλα  :2funny: μπορώ να το πω χωρίς καμία αμφιβολία όπως και το ότι κανένας δεν τον είδε ποτέ με γυναίκα.Αυτό που γελάω με τους Έλληνες εκεί που ήρθαν από Ρουμανία είναι που όλοι λένε ότι έχτισαν κατοικίες στη Ρουμανία και ενώ είναι τελειωμένοι λένε ότι είναι μεγιστανες  :2funny:
  Οδησσό ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με Μολδαβια γκομενες κλασεις ανώτερες νομίζεις ότι είσαι σε άλλο κόσμο.Στην Οδησσό δεν είδα να πηγαίνουνε στις ντίσκο παρέες με άντρες και γυναίκες όπως στη Μολδαβία αλλά χωριστές παρέες.Αυτό μπορεί να το επιβεβαιώσει και ο Κύπριος.Οδησσό είναι σαν τη Ρωσσια με τη διαφορά ότι έχει μερικους Τουρκους και περισσότερους άντρες στις ντίσκο από ότι έχει στη Ρωσσια και ότι οι Ουκρανοί καμακωνουν στις ντίσκο ενώ οι Ρώσσοικοιτανε πιο πολύ να πιουνε πάρα να καμακωσουν.Μια άλλη διαφορά της Οδησσου με τη Ρωσσια είναι ότι στο κέντρο όλες ζητάνε λεφτά για να της  :knockinb: ενώ Ρωσσια όχι.Και γενικά τους Ουκρανους τους είδα πιο καμακιαριδες από τους Ρωσσους.
Ε κατσε ρε μητσο τα ιδια λενε και για σενα.Κανεις δεν σε εχει δει με γκομενα,μονο σε πουτανες τους εχεις παει.
και ο γκανγκστα και ολα τα αλλα παιδια που ηρθαν εκει αυτο ελεγαν.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ε κατσε ρε μητσο τα ιδια λενε και για σενα.Κανεις δεν σε εχει δει με γκομενα,μονο σε πουτανες τους εχεις παει.
Ναι γ'αυτο ξετρελαθηκανε και λεγανε να ξαναγεννηθω για να ζησω τη ζωη σου  :2funny:!Για να  :knockinb: πουτανες.
Αν διαβασες γραψανε οτι και στο Κρεμλίνο να πηγαινανε θα περνάγανε αν ηταν μαζι μου.Περιμεναν παντου ουρές για να τους ψαξουν και να πληρωσουν εισοδο και οποιος ηταν μαζι μου πέρναγε τσάμπα χωρια να περιμενει σε καμια ουρά.Αυτα εχουνε γραφτει,και για το αν καμακωνω ή οχι και αν οι γυναικες με γουσταρουν κ'αυτο εχει γραφτει απο ατομα που το ειδανε.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
και απο τις φωτο φαινεται οτι ο "αντιδικος " σου ,μαλλον εχει δικιο..... εχω κι γνωρισει και  ωραιες μολδαβες,αλλα ειναι εξαιρεση,,γενικα δεν συγκρινονται με αλλες ρωσσοφωνες,ισως με αρμενια γεωργια κ κατι τετοιες νια ειναι συγκρισημες,με ουκρανιδες ομως οχι,,,
επισης σωστα λεει ο προλαλησας ο χαρακτηρας του θυμιζει βουλγαρες κ ρουμανες κι οχι ρωσσιδες,πραγμα ου ειναι σπασαρχ
ιδικο... :S
Ο χαρακτηρας τους ηταν απαισιος!Βγαζουνε μια κακία του στυλ γιατι εσυ εχεις κ'εγω οχι.Γιατι εσεις ζεις ετσι κ'εγω παιρνω 100 Ευρω το μηνα  :2funny:!με Ρωσσιδες καμια σχεση ειναι εντελως αλλος λαός με εντελως αλλο τροπο σκεψης μην τα μπλεκεται γιατι δεν εχουνε καμια σχεση.
  Με τους Μολδαβους δεν μου αρεσε οτι θελαν να βγαλουν χαρτζηλικι δεν μιλαω για ολους αλλα για ενα μεγαλο ποσοστό.Οι Ελληνες εκει ηταν για  :2funny: αφραγκοι,γέροι,κακομοιρηδες  :2funny: χεσε τον εναν και κατουρα τον αλλον  :2funny: παλι δεν μιαλω για ολους αλλα για την τους περισσοτερους.Γενικα ηταν ενα μιζερο μερος που θυμιζε Ελληνικη επαρχια.Καλο ειναι να παει κανεις για οχι παραπανω απο 2-3 μερες απο την Οδησσό για να δει πως ηταν η Ρωσσια το 1990.Να αντεξει κανεις παραπανω ειναι λιγακι δυσκολο.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

ο μητσος δεν εχει πει για γκομενες. ισα ισα που ειπε στη μολδαβια δεν καμακωσε γιατι ειναι νουμερα.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ο χαρακτηρας τους ηταν απαισιος!Βγαζουνε μια κακία του στυλ γιατι εσυ εχεις κ'εγω οχι.Γιατι εσεις ζεις ετσι κ'εγω παιρνω 100 Ευρω το μηνα  :2funny:!με Ρωσσιδες καμια σχεση ειναι εντελως αλλος λαός με εντελως αλλο τροπο σκεψης μην τα μπλεκεται γιατι δεν εχουνε καμια σχεση.
  Με τους Μολδαβους δεν μου αρεσε οτι θελαν να βγαλουν χαρτζηλικι δεν μιλαω για ολους αλλα για ενα μεγαλο ποσοστό.Οι Ελληνες εκει ηταν για  :2funny: αφραγκοι,γέροι,κακομοιρηδες  :2funny: χεσε τον εναν και κατουρα τον αλλον  :2funny: παλι δεν μιαλω για ολους αλλα για την τους περισσοτερους.Γενικα ηταν ενα μιζερο μερος που θυμιζε Ελληνικη επαρχια.Καλο ειναι να παει κανεις για οχι παραπανω απο 2-3 μερες απο την Οδησσό για να δει πως ηταν η Ρωσσια το 1990.Να αντεξει κανεις παραπανω ειναι λιγακι δυσκολο.

μητσο και οι μολδαβες που ζουνε ελλαδα ετσι ειναι.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.278
Πόντοι
2.356
πληθωρικό 23χρόνο πριν τέσσερις μέρες.
allan,ελπίζω να σου θυμίζει κάτι ο καναπές :2funny:

Συνημμένα

• 27.jpg
    27.jpg
    41,7 KB · Εμφανίσεις: 33

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
καλησπερα τασο,κορη μιας φιλησ στην κυπρο σε γνωρισε ελ γρεκο,μου ειπαι ελληνας με ταξι και ηρθες στο μυαλο μου.η κοπελα τωρα ειναι κυπρο μονιμα,ιρινα 18 χρονον,μπλε ματακια,μαυρα μαλλια πολυ λεπτι κοπελιτσα,κοντουλα με ασπρο δερμα με φακιδες.την ακουσες που μιλουσε ελληνικα  ελ γρεκο και της μιλησες μετα εβαλες ελληνικη μουσικη.ελπιζω να την θυμηθηκες.τελος ιουλιου θα ειμαι οδησσο,δεν εχω χρονο για μολδαβια.αν ερθεις εσυ ευχαριστως να συναντηθουμε.καπεια φαση θα ερθω να σας γνωρισω απλα παιζουν πολλα γκομενακια οδεσσα και μου αποροφουν τον χρονο μου.

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
καλησπερα τασο,κορη μιας φιλησ στην κυπρο σε γνωρισε ελ γρεκο,μου ειπαι ελληνας με ταξι και ηρθες στο μυαλο μου.η κοπελα τωρα ειναι κυπρο μονιμα,ιρινα 18 χρονον,μπλε ματακια,μαυρα μαλλια πολυ λεπτι κοπελιτσα,κοντουλα με ασπρο δερμα με φακιδες.την ακουσες που μιλουσε ελληνικα  ελ γρεκο και της μιλησες μετα εβαλες ελληνικη μουσικη.ελπιζω να την θυμηθηκες.τελος ιουλιου θα ειμαι οδησσο,δεν εχω χρονο για μολδαβια.αν ερθεις εσυ ευχαριστως να συναντηθουμε.καπεια φαση θα ερθω να σας γνωρισω απλα παιζουν πολλα γκομενακια οδεσσα και μου αποροφουν τον χρονο μου.

τυπε αυτο θυμιζει αγγελια .. σε ειδα στο τρενο, φορουσες μαυρες ζαρτιερες. Φορουσα ρεπουμπλικα και μπερμπερυς καπαρντινα. Ηθελα να σου μιλησω αλλα ετρωγες σουβλακια με τζατζικι. Στειλε μηνυμα.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
πληθωρικό 23χρόνο πριν τέσσερις μέρες.
allan,ελπίζω να σου θυμίζει κάτι ο καναπές :2funny:

Aσε τον καναπε και συγκεντρω σου, στον στοχο αγορι μου !!!!!!!!!!!!!

Καλα να περνας ρε φιλε ,  εγω ειμαι Χαλκιδικη εως Οκτωβριο δεν μπορω να φυγω απο εδω ειμαι γεματος εως 5 Οκτωβρη, μετα βλεπουμε.......

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16

Μην ανησυχης θα ερθω εγω αλα...... μετα τον Οκτωβριο και παμε και Μολντοβα,
ασχετα απο αυτα που λεει ο Μητσος εχει καλες φασεις και εκει αλα σιγουρα οχι σαν Οδησσο αλλος κοσμος αλλες καταστασεις........
Εγω γυναικες αναμεσα στις δυο Χωρες ψηφιζω Οδησσο αλα για Παρεα  Τασσσος  & Σια........
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
ασχετα απο αυτα που λεει ο Μητσος εχει καλες φασεις και εκει αλα σιγουρα οχι σαν Οδησσο αλλος κοσμος αλλες καταστασεις........
Εγω γυναικες αναμεσα στις δυο Χωρες ψηφιζω Οδησσο αλα για Παρεα  Τασσσος  & Σια........

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
οραια,οκτωβριο θα ειμαι 14 μερες μαλλον αρα θα παμε μολδαβια.μπορω ομως 2-3 μερες σαβατοκυριακα που οι παντρεμενες ουκρανια δεν μπορουν να βρεθουμε χαχαχα.νικολαε θα τα πουμε.κριμα που δεν πηγα χαλκιδικι,ο φιλος παει πολυ πρωι και εγω δεν ξυπνω τοσο γρηγορα.ισως το αλλο καλοκαιρι.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
μητσο και οι μολδαβες που ζουνε ελλαδα ετσι ειναι.
Ελλαδα ειναι καλητερες οι Μολδαβές γιατι της πηδας με 10 Ευρω  :).
Γιατι να πας εκει γ'αυτο,δεν ειναι πιο ευκολο να καλεσεις τον Τάσο και το Μόλντο στη Χαλκιδικη? :)Το μονο που εχει η Μολδαβία που δεν μπορεις να βρεις πουθενα αλλου ειναι τα εκει ζωα  :2funny: οι γέροι και ο Γερμενής αν ειναι να πας για να τους βλεπεις και να πεθαινεις στα  :2funny: τοτε αξιζει να πας για 2-3 μερες. 
οραια,οκτωβριο θα ειμαι 14 μερες μαλλον αρα θα παμε μολδαβια.μπορω ομως 2-3 μερες σαβατοκυριακα που οι παντρεμενες ουκρανια δεν μπορουν να βρεθουμε χαχαχα.νικολαε θα τα πουμε.κριμα που δεν πηγα χαλκιδικι,ο φιλος παει πολυ πρωι και εγω δεν ξυπνω τοσο γρηγορα.ισως το αλλο καλοκαιρι.
Οκτωβριο θα πας Οδησσό?

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
θα παω και ιουλιο διμητρακι ενοειται και τον οχτωβριο θα ειμαι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom