Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 758K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.306
Πόντοι
2.356
:)

Συνημμένα

• 55.jpg
    55.jpg
    41,2 KB · Εμφανίσεις: 39
  • 59.jpg
    59.jpg
    41,1 KB · Εμφανίσεις: 41

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.306
Πόντοι
2.356
καλησπερα τασο,κορη μιας φιλησ στην κυπρο σε γνωρισε ελ γρεκο,μου ειπαι ελληνας με ταξι και ηρθες στο μυαλο μου.η κοπελα τωρα ειναι κυπρο μονιμα,ιρινα 18 χρονον,μπλε ματακια,μαυρα μαλλια πολυ λεπτι κοπελιτσα,κοντουλα με ασπρο δερμα με φακιδες.την ακουσες που μιλουσε ελληνικα  ελ γρεκο και της μιλησες μετα εβαλες ελληνικη μουσικη.ελπιζω να την θυμηθηκες.τελος ιουλιου θα ειμαι οδησσο,δεν εχω χρονο για μολδαβια.αν ερθεις εσυ ευχαριστως να συναντηθουμε.καπεια φαση θα ερθω να σας γνωρισω απλα παιζουν πολλα γκομενακια οδεσσα και μου αποροφουν τον χρονο μου.
Καλησπέρα φίλε,δεν θυμάμαι αυτό το περιστατικό που λες.Στο El Greco έρχονται αρκετές που μιλάνε ελληνικά,μπορεί και να έγινε αυτό που λες αλλά απλά δεν το θυμάμαι.Για Οδησσό θα δω μέχρι τέλη Ιουλίου και θα σου πω,να περνάς καλά.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Ελλαδα ειναι καλητερες οι Μολδαβές γιατι της πηδας με 10 Ευρω  :).Γιατι να πας εκει γ'αυτο,δεν ειναι πιο ευκολο να καλεσεις τον Τάσο και το Μόλντο στη Χαλκιδικη? :)Το μονο που εχει η Μολδαβία που δεν μπορεις να βρεις πουθενα αλλου ειναι τα εκει ζωα  :2funny: οι γέροι και ο Γερμενής αν ειναι να πας για να τους βλεπεις και να πεθαινεις στα  :2funny: τοτε αξιζει να πας για 2-3 μερες.  Οκτωβριο θα πας Οδησσό?

eeeeeee  ενοειτε οτι εγω παω και για τις παρεες και τον χαβαλέ οχι μονο για τις γκομενες.....
συνδυαζω και τα δυο.
Ο μολντο μας τιμησε δυο φορες με την παρουσια του εδω  με μεγαλη παρεα και οικονομικα δυναμη μεγαλη απο Μολντοβα αλα και με τον ερωτα της ζωης του Ινκογνιτο.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Απο τουριστριες εδω μεχρι στιγμης χαλια πραγματα ολα τα ΚΑΠΗ της Σερβιας  και κατι λιγο σε καλο απο Ρωσσια.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τάσο αντι να βαζεις φωτο απο μέτριες που εχεις  :knockinb: κατα καιρους δεν μας βαζεις αν εχεις καμια φωτο του Davarits αυτο περιμενουν ολοι στο σα'ι'τ!Μια μετρια μου γνωρισε κ'εμενα ο Αλέκος και να την ειχα γκομενα δεν θα το καυχιόμουνα.
  Αν μπορεις εκει που ο Γερμενής μερακλωνει και λεει Λάμπη πόσο κανει να τα σπάσω  :2funny: και αφηνει το τάβλι και σηκωνεται σα γορίλας παρτον βίντεο  :2funny: θα χτυπισει τρελλά views  :2funny:!Αν μπορεις τραβα τον και οταν μιλαει  :2funny:.Αυτο ειναι λιγακι δυσκολο γιατι μιλαει πολυ λιγο εως καθολου.Εχει πλακα που μιλαει σαν παραπληγικος στην αρχη νομιζα οτι εχει καποια παραλληση στο προσωπο  :think: Μιλαει σαν αυτον απο το ανεκδοτο που  λεει μου ειπαν τσιμπα ενα αρχηδι  :2funny: και δυσκολευεται να μιλησει με τ'αρχηδι στο στομα  :2funny:.
Η Μολδαβία αξιζει να ερθει κανεις για 2-3 μερες για να  :2funny: με τους γέρους  :2funny: που καθονται στο ΟΠΑ και παιζουν τάβλι  :2funny:!

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.306
Πόντοι
2.356
Δεν παίζεσαι ρε Δημητράκη :2funny:
μέσα στην βδομάδα ενδέχεται να βγω με μια ρώσσο εβραία,ωραία γκόμενα είναι πες μου να της πω κανένα εβραϊκό και άσε τους γέρους στην ησυχία τους :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δεν παίζεσαι ρε Δημητράκη :2funny:
μέσα στην βδομάδα ενδέχεται να βγω με μια ρώσσο εβραία,ωραία γκόμενα είναι πες μου να της πω κανένα εβραϊκό και άσε τους γέρους στην ησυχία τους :2funny:
Καποτε το Κισινιώφ ειχε πανω απο 50% Εβραιους.Το Ρωσσοεβραια δεν λεει τιποτα,και η μια γίδα μου ειναι Ρωσσοεβραια (εχει ενα παππου Εβραιο) δεν μοιαζει με Εβραια και δεν εχει καμια σχεση μαζι τους.Ειχα μια φοβερα θρησκευαμενη Εβραια που οι γονεις της της ειπανε να παρει μονο Εβραιο.Με πηγε στους γονεις της σαν Ισραηλινο απο τη Χά'ι'φα  :2funny: οι γονεις της δεν μιλαγαν Εβρα'ι'κα εγω μιλαγα Εβρα'ι'κα και αυτη μετεφραζε στους γονεις της οτι της ελεγα  :2funny:Αν δεν ειναι φανατικη Εβραια φερσου κανονικα μην μιλησεις γ'αυτο γιατι μπορει να κομπλαρει.Αν ομως ειναι φανατικη Εβραια πες της οτι κ'εσυ εισαι Εβραιος,παρε κ'ενα Εβρα'ι'κο καπελακι και αστο σπιτι στο τραπέζι ή καλητερα στ'αμαξι στο ντουλαπακι και ανοιξε και καλα το ντουλαπακι να παρεις κατι για να δει το καπελάκι  :2funny: θα σε πιστεψει σιγουρα οτι εισαι Εβραιος  :2funny:.Πες της οτι στη Θεσσαλονικη εχετε παρα πολλους Εβραιους και συναγωγες.Το οτι δεν ξερεις Εβρα'ι'κα δεν ειναι τοσο τρομερο γιατι κανενας τους δεν ξερει  :2funny:!
  Σημερα ημουν εδω  :2funny:  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• 08_big.jpg
    08_big.jpg
    63,1 KB · Εμφανίσεις: 29
  • buddist_hram_peterburg_vhod.JPG
    buddist_hram_peterburg_vhod.JPG
    175,2 KB · Εμφανίσεις: 57

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Πηγα στο Βουδιστικο ναο να καμακωσω αλλα δεν ειχε τιποτα ολα τα Panasonic  :2funny: ετσι λεει της σχιστοματες ενας φιλος μου  :2funny: φυγανε διακοπες  :2funny: Μονο λάμα ειχε που προσυεχονταν :2funny:
  Στ'αρχηδια μου ο Βουδισμος αλλα ειναι το καλητερο μερος που μαζευονται σχιστομετες και μπορεις να της καμακωσεις και μετα να της βαλεις στ'αμαξι λεγοντας τους οτι κ'εσυ εισαι Βουδιστης  :2funny:
Μια φορα στις δυο βδομαδες προσπαθω να πηγαινω εκει  :2funny: Δεν εχει ομως παντα ψωμι

Συνημμένα

• antar.jpg
    antar.jpg
    91,9 KB · Εμφανίσεις: 32
  • foto-buddyiskyhrambig1.jpg
    foto-buddyiskyhrambig1.jpg
    91,4 KB · Εμφανίσεις: 26

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.306
Πόντοι
2.356
Καποτε το Κισινιώφ ειχε πανω απο 50% Εβραιους.Το Ρωσσοεβραια δεν λεει τιποτα,και η μια γίδα μου ειναι Ρωσσοεβραια (εχει ενα παππου Εβραιο) δεν μοιαζει με Εβραια και δεν εχει καμια σχεση μαζι τους.Ειχα μια φοβερα θρησκευαμενη Εβραια που οι γονεις της της ειπανε να παρει μονο Εβραιο.Με πηγε στους γονεις της σαν Ισραηλινο απο τη Χά'ι'φα  :2funny: οι γονεις της δεν μιλαγαν Εβρα'ι'κα εγω μιλαγα Εβρα'ι'κα και αυτη μετεφραζε στους γονεις της οτι της ελεγα  :2funny:Αν δεν ειναι φανατικη Εβραια φερσου κανονικα μην μιλησεις γ'αυτο γιατι μπορει να κομπλαρει.Αν ομως ειναι φανατικη Εβραια πες της οτι κ'εσυ εισαι Εβραιος,παρε κ'ενα Εβρα'ι'κο καπελακι και αστο σπιτι στο τραπέζι ή καλητερα στ'αμαξι στο ντουλαπακι και ανοιξε και καλα το ντουλαπακι να παρεις κατι για να δει το καπελάκι   :2funny: θα σε πιστεψει σιγουρα οτι εισαι Εβραιος  :2funny:.Πες της οτι στη Θεσσαλονικη εχετε παρα πολλους Εβραιους και συναγωγες.Το οτι δεν ξερεις Εβρα'ι'κα δεν ειναι τοσο τρομερο γιατι κανενας τους δεν ξερει  :2funny:!
  Σημερα ημουν εδω  :2funny:  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Δεν ξέρω αν είναι φανατική πάντως γράφει Εβραϊκά στο fb της,οπότε δεν θα έχει πρόβλημα.
Πολύ  καλό αυτό με τις συναγωγές της Θεσσαλονίκης δεν το είχα σκεφτεί :2funny: η πλάκα είναι ότι είχα παλιότερα και ένα καλό φίλο εβραίο αλλά έχουμε χαθεί εδώ και αρκετά χρόνια.Όπως  είπα δεν έχω βγει ακόμα μαζί της πιστεύω να γίνει αυτές τις μέρες,έχει κάτι  το μυστηριώδης πάνω της που με εξιτάρει πολύ.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.306
Πόντοι
2.356
Συγχαρητηρια Τασο  :thumbsup:,φετος εσυ και ο ΣΙνοχαρας ειστε στην κορυφη και θα χτυπηθειτε σκληρα για το πρωταθλημα  :rockon:
Ευχαριστώ nyktere ;) αλλά αιώνιος πρωταθλητής στην ουκρανομολδαβία είναι o Moldo,κάτι σαν τοv ολυμπιακό στην ελλάδα  :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ευχαριστώ nyktere ;) αλλά αιώνιος πρωταθλητής στην ουκρανομολδαβία είναι o Moldo,κάτι σαν τοv ολυμπιακό στην ελλάδα  :2funny:

ο μητσος τον ελεγε μονογαμικο πιρφορο με 40αραφευγα γκομενα  :think:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.306
Πόντοι
2.356
ο μητσος τον ελεγε μονογαμικο πιρφορο με 40αραφευγα γκομενα  :think:
Ναι τα τελευταία τρία χρόνια έτσι είναι :2funny: η  γκόμενα του πάντως είναi 27άρα και όχι σαρανταφευγα.
Είναι όμως ο παλιότερος εδώ και σύμφωνα με δικές του δηλώσεις έχει γαμήσει πάνω από 500 ουκρανομολδαβες τον βγάλαμε και καινούργιο παρατσούκλι "o πουλμανακιάς" : 10 πούλμαν χ 50 μολδαβές ίσον πεντακόσιες  :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
τον έχουν δει αρκετά άτομα με πολλές να κυκλοφορεί,όλα αυτά βέβαια παλιότερα.
Τωρα ομως του βγαλανε το παρατσούκλι ο Αγαπητούλης.Αυτη που εχει ειναι πολυ ομορφη σαν Μπάρμπι αλλα εχει αγρια ενστηκτα!Μόνο να καταλαβει οτι σκεφτεται ο Μόλντο να παει με αλλη θα τον ξεσκίσει μετα νυχια της! :2funny:
  Τάσο Πρεπει να ερθεις Αγια Πετρουπολη.Εδω το καλοκαιρι ειναι δροσερο.Βεβαια φετος παραειναι δροσερο  :2funny: τη μερα εχει 12 βαθμους!τη νυχτα 6-8.Βεβαια θα ζεστανει αυτες οι θερμοκρασιες ειναι κατω του κανονικου το κανονικο γ'αυτη την εποχη ειναι 16-19.
Η Μπαλκάν Εξπρεςς μετα την επυτηχημενη εκδρομη στη Λαπωνία το χειμωνα εβαλε καινουργιο όχημα και μπορει να κανει εκδρομη στην Αγια Πετρουπολη το καλοκαιρι τιμη 20 Ευρω το ατομο .Διανυκτερευσεις σε σκηνή με 2 Ευρω τη βραδυα και Super προσφορα με 1 Ευρω απεριοριστα  :knockinb: και πρωτερεοτητα στη Μα'ι'μου (αν θελουν κ'αλλοι να τη γαμησουν θα τη γαμαει αυτος που εχει την προτερεωτητα πρωτος :2funny:)!Η super προσφορα ειναι για τον πρωτο που θα κλεισει θεση :2funny:.

Συνημμένα

• witnessed_in_traffic_25.jpg
    witnessed_in_traffic_25.jpg
    65,5 KB · Εμφανίσεις: 36

vasospele777

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
βρηκα καποια βιντεο με ελληνες
ας τα ανεβασουν οι πιο ειδικοι

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
49
Πόντοι
16
βρηκα καποια βιντεο με ελληνες
ας τα ανεβασουν οι πιο ειδικοι

40 αντρες ουτε μια γυναικα  :2funny:  :2funny:  :2funny: εχω την εντυπωση οτι ο τρελος αληθεια λεει οτι ειναι ολα τα μπακουρια εκει  :2funny:  :2funny:  :2funny:

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
49
Πόντοι
16
Ελλαδα να ηταν περισσοτερες γυναικες θα ειχε το μαγαζι  :2funny:

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
49
Πόντοι
16
Ευχαριστώ nyktere ;) αλλά αιώνιος πρωταθλητής στην ουκρανομολδαβία είναι o Moldo,κάτι σαν τοv ολυμπιακό στην ελλάδα  :2funny:
Ντοκουμεντα δεν ειδαμε απο κανενα μολτο, μαλλον θα εισαι ο μονος που θα γαμας στην Μολδαβια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom