Συγγνωμη πες μου ενα που ειπα και δεν ειναι ετσι.Οι γκομενες την εχουνε δει οτι καποιες ειναι γιατι οι Μολδαβοι ειναι τα μεγαλητερα θυματα
και την παιφτουνε παντου σα
. Σε αυτο συμφωνησε και ο Αλέκος.
Σε σχεση με Ρωσσια,Ουκρανια ειναι κλασεις πιο κατω οι γκομενες εκει.Το θεμα ομως δεν ειναι στην εμφανιση τους αλλα στο χαρακτηρα τους.Οταν μου λεει γκομενα οτι χωρισε με τον γκομενο της γιατι την κερατωσε και οταν την ρωταω πως το εμαθε μου ειπε οτι ο ιδιος της το ειπε και παρολαυτα τον χωρισε
και μιλαμε για γκομενα μπάζο εντελως μετρια η μονη καινουργια που
εκει (συν μια αλλη που ηρθε απο το Μπεντέρι που την ειχα απο την προηγουμενη φορα που ειχα παει ΠΜΡ).Οι Μολδαβες εχουνε αυτο το τριτοκοσμικο οτι και καλα θες να με
!Αν σε δουνε οτι εχεις σε μισουνε και βγαζουνε κακία και καλα σκεφτονται γιατι εσυ εχεις κ'εγω δεν εχω.Οι γκομενες που εβαλες στη φωτο ειναι ενα παραδηγμα μιας μεσης Μολδαβης.Για εκει ειναι καλές για Ουκρανια,Ρωσσια ομως κατω του μετριου το προβλημα δεν ειναι τοσο στην εμφανιση αλλα στον χαρακτήρα τους.Το πιο αθλιο με της Βουλγαρες,Ρουμανες,Μολδαβες ειναι οτι συγκρινουνε τους ντοπιους που ειναι πρόβατα (με τη Ρωσσικη εννοια του προβατου) με καποιον αλλον.Οταν μια γκομενα καθεται και σου λεει οτι εχει γκομενο ταξιτζη (οδηγο ταξί) ή Σεκιουριτά
και καμαρωνει κιολας
τι μπορεις να πεις.Εδω και να ειχε καποια εναν τετοιο δεν θα τον εδειχνε πουθενα και καθε μερα θα εκλαιγε τη μοιρα της που εχει εναν τετοιο και οχι καποιον καλητερο αν και συνηθως προτιμανε να μενουνε μονες τους παρα να ειναι με καποιον τετοιο.Η πλακα ειναι οτι εδω της Μολδαβες και τους Μολδαβους τους εχουνε πολυ υποτημιμενες της κοιτανε οπως εμεις τους Πακιστανους....