Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 758K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αθανατη Ελλαδα, παντου διαπρεπουν τα παιδια σου  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Εχει καιρο να γραψει και ο Νταβαριτς  :think: Να αρχισουμε να ανησυχουμε  :think:
Δεν ξερω αν το γραφεις για πλακα δε νομιζω οτι ειναι αυτος παντος γιατι δεν ειναι τόσα χρονια στη Ρουμανία  :think: εγραφε οτι η κλινικη δουλευει απο το 1998.Και δε νομιζω οτι ειναι καν γιατρος.Χωρις παντα να ειμαι σιγουρος για τιποτα  :think: :think:.
  Παντος στη φυλακη ο Σορίτας λιγακι δυσκολο να τον βρει για να τον  :s&m_1:.Οποτε το γλυτωσε ξυλο τουλαχιστον  :2funny:

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
Δεν ξερω αν το γραφεις για πλακα δε νομιζω οτι ειναι αυτος παντος γιατι δεν ειναι τόσα χρονια στη Ρουμανία  :think: εγραφε οτι η κλινικη δουλευει απο το 1998.Και δε νομιζω οτι ειναι καν γιατρος.Χωρις παντα να ειμαι σιγουρος για τιποτα  :think: :think:.
  Παντος στη φυλακη ο Σορίτας λιγακι δυσκολο να τον βρει για να τον  :s&m_1:.Οποτε το γλυτωσε ξυλο τουλαχιστον  :2funny:

1. Ο YANTIS δεν πήρε ΠΟΤΕ πτυχίο. Αιώνιος φοιτητής και παντελώς άχρηστος...
2. Επειδή γνωρίζω ποιος είναι, σε Ελληνική φυλακή δεν είναι, όπου παρεπιτόντως, θα ήταν εξαιρετικά εύκολο να τον εντοπίσω, αν ήθελα.
3. Ξύλο δεν πρόκειται να φάει από εμένα τουλάχιστον. Αυτός είπε ότι θέλει να με δείρει.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.278
Πόντοι
2.356
Τώρα που γράφουν ο allan και ο soritas ας μπω και εγώ πάλι.
Ακόμη θα ήθελα να ζητήσω να σταματήσουν να γράφονται μαλακίες,δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι μεταξύ μας.
@ Δημητράκη τα παιδιά σου φέρθηκαν μια χαρά όταν ήσουν εδώ,γιατί γράφεις αυτά που γράφεις για αυτούς ότι είναι τελειωμένοι και όλα τα άλλα μόνο εσύ το ξέρεις.φιλικά πάντα.
O Moldo έκανε ανακαίνιση το μαγαζί και μαζεύει καλό κόσμο το βράδυ και το Flamingo γεμάτο και πάλι τα σαββατοκύριακα όπου γίνεται χαμός.Το Cocos σταθερό,πριν μια βδομάδα γνωρίσαμε δύο ρωσσάκια 21 χρόνων και το άλλο βράδυ τα πήγαμε El Greco,ο μολντο που τα είδε και ως γνήσιος ρωσσομολδολαγνος τα γούσταρε πολύ :grin: Αυτά προς το παρόν.

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
Γειά σου Μπαρμπα Τάσο!
Χαιρετισμούς στον μοναχοφάη.
Σας πεθύμισα, αλλά βρίσκομαι μακρυά.
Αν τα καταφέρω το καλοκαίρι να ξεκλέψω μερικές ημέρες, θα έρθω να σας δω και επί τη ευκαιρία να δω και τις ανηψούλες μου.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.278
Πόντοι
2.356
Γεια σου γίγαντα sorita μετά χαράς να σε δούμε και πάλι!
Και εγώ για τις ανηψούλες μου βρίσκομαι εδώ.

7/6/2014 El Greco,Chisinau

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ακόμη θα ήθελα να ζητήσω να σταματήσουν να γράφονται μαλακίες,δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι μεταξύ μας.
@ Δημητράκη τα παιδιά σου φέρθηκαν μια χαρά όταν ήσουν εδώ,γιατί γράφεις αυτά που γράφεις για αυτούς ότι είναι τελειωμένοι και όλα τα άλλα μόνο εσύ το ξέρεις.φιλικά πάντα.
O Moldo έκανε ανακαίνιση το μαγαζί και μαζεύει καλό κόσμο το βράδυ και το Flamingo γεμάτο και πάλι τα σαββατοκύριακα όπου γίνεται χαμός.Το Cocos σταθερό,πριν μια βδομάδα γνωρίσαμε δύο ρωσσάκια 21 χρόνων και το άλλο βράδυ τα πήγαμε El Greco,ο μολντο που τα είδε και ως γνήσιος ρωσσομολδολαγνος τα γούσταρε πολύ :grin: Αυτά προς το παρόν.
Συγγνωμη πες μου ενα που ειπα και δεν ειναι ετσι.Οι γκομενες την εχουνε δει οτι καποιες ειναι γιατι οι Μολδαβοι ειναι τα μεγαλητερα θυματα  :2funny: και την παιφτουνε παντου σα  :jerking:. Σε αυτο συμφωνησε και ο Αλέκος.
  Σε σχεση με Ρωσσια,Ουκρανια ειναι κλασεις πιο κατω οι γκομενες εκει.Το θεμα ομως δεν ειναι στην εμφανιση τους αλλα στο χαρακτηρα τους.Οταν μου λεει γκομενα οτι χωρισε με τον γκομενο της γιατι την κερατωσε και οταν την ρωταω πως το εμαθε μου ειπε οτι ο ιδιος της το ειπε και παρολαυτα τον χωρισε  :headbang: και μιλαμε για γκομενα μπάζο εντελως μετρια η μονη καινουργια που  :knockinb: εκει (συν μια αλλη που ηρθε απο το Μπεντέρι που την ειχα απο την προηγουμενη φορα που ειχα παει ΠΜΡ).Οι Μολδαβες εχουνε αυτο το τριτοκοσμικο οτι και καλα θες να με  :knockinb:!Αν σε δουνε οτι εχεις σε μισουνε και βγαζουνε κακία και καλα σκεφτονται γιατι εσυ εχεις κ'εγω δεν εχω.Οι γκομενες που εβαλες στη φωτο ειναι ενα παραδηγμα μιας μεσης Μολδαβης.Για εκει ειναι καλές για Ουκρανια,Ρωσσια ομως κατω του μετριου το προβλημα δεν ειναι τοσο στην εμφανιση αλλα στον χαρακτήρα τους.Το πιο αθλιο με της Βουλγαρες,Ρουμανες,Μολδαβες ειναι οτι συγκρινουνε τους ντοπιους που ειναι πρόβατα (με τη Ρωσσικη εννοια του προβατου) με καποιον αλλον.Οταν μια γκομενα καθεται και σου λεει οτι εχει γκομενο ταξιτζη (οδηγο ταξί) ή Σεκιουριτά  :headbang: και καμαρωνει κιολας  :jerking: τι μπορεις να πεις.Εδω και να ειχε καποια εναν τετοιο δεν θα τον εδειχνε πουθενα και καθε μερα θα εκλαιγε τη μοιρα της που εχει εναν τετοιο και οχι καποιον καλητερο αν και συνηθως προτιμανε να μενουνε μονες τους παρα να ειναι με καποιον τετοιο.Η πλακα ειναι οτι εδω της Μολδαβες και τους Μολδαβους τους εχουνε πολυ υποτημιμενες της κοιτανε οπως εμεις τους Πακιστανους....

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
....τωρα σχετικα με τους Ελληνες πες μου τι δεν ισχυει απο αυτα που ειπα?Βεβαια δεν ηταν ολοι ζωα ο Νικολάκης ειναι πολυ καλο παιδι συνηθως με αυτον εκανα παρέα καθως και μερικοι αλλοι.Ευτυχως που υπηρχε και ο Μολντο που εχει φοβερη κουζινα (ευτυχως που υπηρχε κ'αυτος γιατι η Μολδαβικη κουζινα δεν τρωγεται).Ολοι με τον Μολντο εκτος απο ελαχιστους ειναι τσακωμενοι και δεν πηγαινουν εκει.Κριμα που δεν ησουν τοτε εκει να καναμε παρέα γιατι ο Νικολάκης και οι αλλοι καλα παιδια αλλα ντισκο δεν εβγαιναν.Σχετικα με τη Μολδαβικη ντισκο εκει πηγαινουν παρεες αντρες με γυναικες μαζι πραγμα εξωπραγματικο για τη Ρωσσια  :headbang:.Μονες παρεες με γυναικες ειναι πολυ λιγες και να ειναι καμια τετοια παρεα οι Μολδαβοι τους την παιφτουνε σα  :jerking:.
  Σχετικα με αυτους που καθονται στο ΟΠΑ απο το πρω'ι' μεχρι το βραδυ και παιζουν τάβλι  :2funny: τι να πω?Πότε προλαβαινουν και  :knockinb:?.
  Πιο πολυ  :2funny: :2funny: εσκασα με τον Γερμενή της Μολδαβίας  :2funny: :2funny: ετσι οπως ηταν με το που τον εβλεπα με πιαναν  :2funny: :2funny: και ειχε τσαντιστει μαζι μου :2funny:.Μ'αρεσει που ολοι εκει οι γέροι τον θαυμαζανε  :2funny: ηταν ο ηγετης τους :2funny:με γυναικα δεν τον εχει δει ποτέ κανενας και αυτος μιλαγε συνεχεια για μια παντρεμενη που εχει και  :knockinb:!Αν αυτο ειναι κατορθωμα εγω τι να πω?

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.278
Πόντοι
2.356
Συγγνωμη πες μου ενα που ειπα και δεν ειναι ετσι.Οι γκομενες την εχουνε δει οτι καποιες ειναι γιατι οι Μολδαβοι ειναι τα μεγαλητερα θυματα  :2funny: και την παιφτουνε παντου σα  :jerking:. Σε αυτο συμφωνησε και ο Αλέκος.
  Σε σχεση με Ρωσσια,Ουκρανια ειναι κλασεις πιο κατω οι γκομενες εκει.Το θεμα ομως δεν ειναι στην εμφανιση τους αλλα στο χαρακτηρα τους.Οταν μου λεει γκομενα οτι χωρισε με τον γκομενο της γιατι την κερατωσε και οταν την ρωταω πως το εμαθε μου ειπε οτι ο ιδιος της το ειπε και παρολαυτα τον χωρισε  :headbang: και μιλαμε για γκομενα μπάζο εντελως μετρια η μονη καινουργια που  :knockinb: εκει (συν μια αλλη που ηρθε απο το Μπεντέρι που την ειχα απο την προηγουμενη φορα που ειχα παει ΠΜΡ).Οι Μολδαβες εχουνε αυτο το τριτοκοσμικο οτι και καλα θες να με  :knockinb:!Αν σε δουνε οτι εχεις σε μισουνε και βγαζουνε κακία και καλα σκεφτονται γιατι εσυ εχεις κ'εγω δεν εχω.Οι γκομενες που εβαλες στη φωτο ειναι ενα παραδηγμα μιας μεσης Μολδαβης.Για εκει ειναι καλές για Ουκρανια,Ρωσσια ομως κατω του μετριου το προβλημα δεν ειναι τοσο στην εμφανιση αλλα στον χαρακτήρα τους.Το πιο αθλιο με της Βουλγαρες,Ρουμανες,Μολδαβες ειναι οτι συγκρινουνε τους ντοπιους που ειναι πρόβατα (με τη Ρωσσικη εννοια του προβατου) με καποιον αλλον.Οταν μια γκομενα καθεται και σου λεει οτι εχει γκομενο ταξιτζη (οδηγο ταξί) ή Σεκιουριτά  :headbang: και καμαρωνει κιολας  :jerking: τι μπορεις να πεις.Εδω και να ειχε καποια εναν τετοιο δεν θα τον εδειχνε πουθενα και καθε μερα θα εκλαιγε τη μοιρα της που εχει εναν τετοιο και οχι καποιον καλητερο αν και συνηθως προτιμανε να μενουνε μονες τους παρα να ειναι με καποιον τετοιο.Η πλακα ειναι οτι εδω της Μολδαβες και τους Μολδαβους τους εχουνε πολυ υποτημιμενες της κοιτανε οπως εμεις τους Πακιστανους.... 
Σε αυτά που γράφεις εδώ δεν διαφωνώ καθόλου μαζί σου και ούτε είπα ότι οι γκόμενες των φωτογραφιών που έβαλα είναι μουνάρες.Απλά ανέφερα ότι είναι εικοσάχρονα που τα γνωρίσαμε στο cocos και το άλλο βράδυ τα πήγαμε στο el greco και μετά τα γαμήσαμε.Χωρίς λεφτά οπότε ήτανε μια χαρά η όλη φάση για εμάς που είμαστε 45άρηδες,δεν πιστεύω να διαφωνείς πάνω σε αυτό.Για το χαρακτήρα των μολδαβεζων συμφωνώ,οι περισσότερες είναι γεμάτες με κόμπλεξ όπως άλλωστε είναι και οι ουκρανές και σχεδόν όλες οι γκόμενες της Α.Ευρώπης.Αυτό όμως εκτός από την αρνητική του πλευρά έχει και την θετική του αν ξέρεις και μπορείς να το χειριστείς κατάληλα.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.278
Πόντοι
2.356
....τωρα σχετικα με τους Ελληνες πες μου τι δεν ισχυει απο αυτα που ειπα?Βεβαια δεν ηταν ολοι ζωα ο Νικολάκης ειναι πολυ καλο παιδι συνηθως με αυτον εκανα παρέα καθως και μερικοι αλλοι.Ευτυχως που υπηρχε και ο Μολντο που εχει φοβερη κουζινα (ευτυχως που υπηρχε κ'αυτος γιατι η Μολδαβικη κουζινα δεν τρωγεται).Ολοι με τον Μολντο εκτος απο ελαχιστους ειναι τσακωμενοι και δεν πηγαινουν εκει.Κριμα που δεν ησουν τοτε εκει να καναμε παρέα γιατι ο Νικολάκης και οι αλλοι καλα παιδια αλλα ντισκο δεν εβγαιναν.Σχετικα με τη Μολδαβικη ντισκο εκει πηγαινουν παρεες αντρες με γυναικες μαζι πραγμα εξωπραγματικο για τη Ρωσσια  :headbang:.Μονες παρεες με γυναικες ειναι πολυ λιγες και να ειναι καμια τετοια παρεα οι Μολδαβοι τους την παιφτουνε σα  :jerking:.
  Σχετικα με αυτους που καθονται στο ΟΠΑ απο το πρω'ι' μεχρι το βραδυ και παιζουν τάβλι  :2funny: τι να πω?Πότε προλαβαινουν και  :knockinb:?.
  Πιο πολυ  :2funny: :2funny: εσκασα με τον Γερμενή της Μολδαβίας  :2funny: :2funny: ετσι οπως ηταν με το που τον εβλεπα με πιαναν  :2funny: :2funny: και ειχε τσαντιστει μαζι μου :2funny:.Μ'αρεσει που ολοι εκει οι γέροι τον θαυμαζανε  :2funny: ηταν ο ηγετης τους :2funny:με γυναικα δεν τον εχει δει ποτέ κανενας και αυτος μιλαγε συνεχεια για μια παντρεμενη που εχει και  :knockinb:!Αν αυτο ειναι κατορθωμα εγω τι να πω? 
Για τον γερμενή της μολδαβίας όπως τον ονομάζεις εσύ,κάνεις μεγάλο λάθος γιατί και γαμάει και είναι καi καλό παιδί.Τον ξέρω δύο χρόνια είναι φίλος μου και ξέρω πολύ καλά τι λέω.Το ότι δεν κάνατε παρέα όταν ήσουν εδώ αυτό εναι άλλο θέμα και δεν με αφορά.Για τις ντίσκο έτσι είναι αλλά το ίδιο συμβαίνει και στην Οδησσό για παράδειγμα,δεν είδα καμία τεράστια διαφορά.Για την Ρωσσία δεν γνωρίζω γιατί δεν έχω πάει,για να το λες έτσι θα είναι.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.308
Πόντοι
506
Που είσαι ρε Τασο????? Εχεις να γραψεις ενα χρονο. Πολυ καλα τα εικοσαχρονα  :thumbsup: ασε τους αλλους να λενε, οποιος εχει ματια βλεπει.Ολοι εσεις εκει πανω οταν εχετε χρονο γραψτε μια στηλη παραπανω και κρατηστε ζωντανο το νημα της Μολδαβιας

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.278
Πόντοι
2.356
Που είσαι ρε Τασο????? Εχεις να γραψεις ενα χρονο. Πολυ καλα τα εικοσαχρονα  :thumbsup: ασε τους αλλους να λενε, οποιος εχει ματια βλεπει.Ολοι εσεις εκει πανω οταν εχετε χρονο γραψτε μια στηλη παραπανω και κρατηστε ζωντανο το νημα της Μολδαβιας
Είχα κάτι υποχρεώσεις στην Ελλάδα και έκατσα λίγο περισσότερο αυτό το χρόνο,το τελευταίο τρίμηνο έχω ξεκινήσει μια καινουργεια δουλειά στο Κισινάου και ελπίζω να πάει καλά.Θα γράφω και θα δίνω πληροφορίες αλλά ελπίζω και κάποιοι άλλοι που γνωρίζουν πράγματα και καταστάσεις από εδώ να κάνουν το ίδιο.Από βδομάδα θα πάω και Τιρασπολ κάποια στιγμή,εχω αρκετό καιρό που δεν πήγα εκεί.Στην Οδησσό ήμουνα κανένα δεκαήμερο τον περασμένο Νοέμβριο για τελευταία φορά,σχεδίαζα να ξαναπάω το καλοκαίρι αλλά φυσικά μετά τα γεγονότα έδωσα άκυρο.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Για τον γερμενή της μολδαβίας όπως τον ονομάζεις εσύ,κάνεις μεγάλο λάθος γιατί και γαμάει και είναι καi καλό παιδί.Τον ξέρω δύο χρόνια είναι φίλος μου και ξέρω πολύ καλά τι λέω.Το ότι δεν κάνατε παρέα όταν ήσουν εδώ αυτό εναι άλλο θέμα και δεν με αφορά.Για τις ντίσκο έτσι είναι αλλά το ίδιο συμβαίνει και στην Οδησσό για παράδειγμα,δεν είδα καμία τεράστια διαφορά.Για την Ρωσσία δεν γνωρίζω γιατί δεν έχω πάει,για να το λες έτσι θα είναι.
Ναι μόνο που εγώ ένα μήνα δεν τον είδα με καμιά γκομενα 20 μέρες που ήμουν εκει και δεν τον έχει δει και κανένας με γυναίκα από αυτούς που ρώτησα.Όλο στο ΟΠΑ ήταν από το πρωί μέχρι το βράδυ και έπαιζε τάβλι.Και μιλαγε μόνο για την παντρεμένη που έχει και γαμάει.Όταν του την είπα το μόνο που απαντάνε ήταν γαμαω κάτι περίεργους.Όταν τον ρώταγα αν γαμαει γκομενες επαναλάμβανε το ιδιο  :jerking:.Είπανε δε ότι υποψιάζονται ότι τον παίρνει κιόλας.ξυρισμενο στήθος,βυζάκι,φοράει και αυτά τα κολλητά ελαστικά μπλουζάκια όλο με αντροπαρεες είναι και όλοι μου είπαν ότι όταν σε χαιρετάει σου πιάνει το μπούτι  :2funny:.Γ'αυτο δεν έχω αποδείξεις οπότε δεν μπορώ να το δηλώσω δημόσια.Αλλά το ότι είναι για  :2funny: σαν μπαλλα  :2funny: μπορώ να το πω χωρίς καμία αμφιβολία όπως και το ότι κανένας δεν τον είδε ποτέ με γυναίκα.Αυτό που γελάω με τους Έλληνες εκεί που ήρθαν από Ρουμανία είναι που όλοι λένε ότι έχτισαν κατοικίες στη Ρουμανία και ενώ είναι τελειωμένοι λένε ότι είναι μεγιστανες  :2funny:
  Οδησσό ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με Μολδαβια γκομενες κλασεις ανώτερες νομίζεις ότι είσαι σε άλλο κόσμο.Στην Οδησσό δεν είδα να πηγαίνουνε στις ντίσκο παρέες με άντρες και γυναίκες όπως στη Μολδαβία αλλά χωριστές παρέες.Αυτό μπορεί να το επιβεβαιώσει και ο Κύπριος.Οδησσό είναι σαν τη Ρωσσια με τη διαφορά ότι έχει μερικους Τουρκους και περισσότερους άντρες στις ντίσκο από ότι έχει στη Ρωσσια και ότι οι Ουκρανοί καμακωνουν στις ντίσκο ενώ οι Ρώσσοικοιτανε πιο πολύ να πιουνε πάρα να καμακωσουν.Μια άλλη διαφορά της Οδησσου με τη Ρωσσια είναι ότι στο κέντρο όλες ζητάνε λεφτά για να της  :knockinb: ενώ Ρωσσια όχι.Και γενικά τους Ουκρανους τους είδα πιο καμακιαριδες από τους Ρωσσους.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.278
Πόντοι
2.356
Καλά άστο,βλέπω ότι κόλλησες με τον τύπο και άμα κολλήσεις ότι και να σου λένε οι άλλοι δεν ακούς κανέναν.
Όσο για την Οδησσό σιγά γιατί θα με τρελλάνεις.Εγώ τον Νοέμβριο που ήμουνα δεν είδα κανένα άλλο πλανήτη και πήγα σχεδόν παντού στο κέντρο...Granat, Captain Morgan κτλ
Εσύ για πες μου σε ποια κλαμπ πηγες στο Κισινάου για να καταλάβω,Cocos? Drive? που ?

vasospele777

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
οδησος το καλοκαιρι, απο ιουνη μεχρι 20αυγουστου, μαζι με τα περιξ ,κομπλεβο ιλιτσοφσκ ζατοκα κλπ ειναι πολυ ωραια ,ευχαριστο περιβαλλον πολλες γκομενες,οδεσα πιο ακριβουτσικα,τα περιξ πιο φτηνα
καμμια σχεση με την ηπειρωτικη ουκρανια η μολδαβια...
το χειμωνα δεν λεει τιποτα το ιδιαιτερο,μαλιστα επειδη εχει κ πολλους που κονομανε το καλοκαιρι,ο ανταγωνισμος ειναι πιο υψηλος απο αλλες περιοχες,κι οι γκομενες της οδδησου  πιο ξεψαρωτες απο τις αλλες ουκρανες,,,,οποτε οποιος το σκεφτεται μονο καλοκαιρακι ενδυκνειται για  :tits2:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Καλά άστο,βλέπω ότι κόλλησες με τον τύπο και άμα κολλήσεις ότι και να σου λένε οι άλλοι δεν ακούς κανέναν.
Όσο για την Οδησσό σιγά γιατί θα με τρελλάνεις.Εγώ τον Νοέμβριο που ήμουνα δεν είδα κανένα άλλο πλανήτη και πήγα σχεδόν παντού στο κέντρο...Granat, Captain Morgan κτλ
Εσύ για πες μου σε ποια κλαμπ πηγες στο Κισινάου για να καταλάβω,Cocos? Drive? που ?
Συγγνωμη επειδη ειναι φιλος σου πρεπει για να τον υποστηριξεις να λες πραγματα που δεν ειναι αληθεια?!Εγω γραφω οτι ειδα.Και ο Χάρης φιλος μου ειναι και εγραψα γ'αυτον τη γνωμη μου αν διαβασεις εγραψα και τα αρνητικα του.Αλλα δεν ειναι κομπλεξικος και δεν παρεξηγειται.
  Κάλα αυτος δε μιλαει καθολου και ολο στο ΟΠΑ καθεται και παιζει τάβλι εγω σε εχω για πιο δραστηριο,τι κοινο μπορει να εχετε?Ενα αλλο γελοιο μαζι του ειναι που ειναι φιλος με τον Davarits  :2funny: Οταν ο Davarits πηγαινει εκει κανουνε παρέα.
  Στο Ё που πηγα στην Οδησσό μου αρεσε πολυ γεματο πιτσιρικαρια κατι σαν το Ночной Океан στο Νόβγκοροντ και τα Ρωσσικα κλαμπ της επαρχιας  αλλα λιγο χειροτερο γιατι ειχε περισσοτερους αντρες σε σχεση με το Νοβγκοροντ και οι Ουκρανοι καμακωνουνε ενω οι Ρωσσοι στ'αρχηδια τους.Φυσικα και εκει δεν ηταν μικτες παρεες οπως στη Μολδαβια που ειναι σπανιο να δεις παρεα απο μονο γυναικες σε κλαμπ.Και μονος σου το ειπες οτι ΠΑΣ ΣΤΗ ΝΤΙΣΚΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ!Πριν παω Μολδαβια αυτο μου φενοταν εξωπραγματικο για τα Ρωσσικα δεδομενα!?Να παει καποιος με γκομενα στην ντισκο οταν ειναι γεματες με κοριτσακια που ειναι μονα τους και εχει σχετικα λιγους αντρες που καθονται και πινουν.
  Οι γκομενες της Μολδαβιας δεν μπορουνε να συγκριθουνε με τιποτα με αυτες της Οδησσού ειναι για  :2funny: μονο και να το σκεφτεται κανεις.Η συμπεριφορα των Ουκρανων μοιαζουν καπως με των Ρωσσιδων με τη διαφορα οτι οι Ουκρανες κοιτανε να σου φάνε λεφτα ειναι ομως πολυ φτηνιαρες  και αυτο που δεν μου αρεσε ειναι οτι πηγαινουν με Τουρκους και Πακιστανούς.
  Το Κισινιώφ δεν εχει τιποτα ειναι μια πολη που σε 2 μερες τη βαριεσαι καμια ομορφια η Οδησσος ειναι πανεμορφη πολη.Οι Μολδαβες εχουνε μια συμπεριφορα σαν των Ελεηνιδων εχουν μεγαλη ηδεα για τον εαυτό τους! :rockon:Ενω ειναι άχρηστες,ζώα και κομπλεξικες σε μισουνε αν εχεις λεφτα και εισαι καλητερος τους ΟΜΟΡΦΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ολο μέτριες εχει Ο Αλεκος μου εφερε μια γκομενα να μου γνωρισει (την εβαλα φωτο στο σα'ι'τ) ηταν πολυ μέτρια οπως και ολες εκει.Και να καθοταν να την  :knockinb: θα την  :knockinb: σα να εκανα αγκαριά.
Αφου ειναι ωραιες και ευκολες γιατι δεν πας εκει?Φτηνα ειναι,κοντα ειναι,τι προβλημα εχεις να πας? :2funny:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.278
Πόντοι
2.356
Ποτέ  είπα ότι πάω στη ντίσκο με γκόμενα? το αντίθετο γίνεται και αυτό είπα ότι για παράδειγμα αυτές τις πρόσφατες γκόμενες τις γνωρίσαμε στο Cocos που ήταν μόνες τους.Εντάξει εσύ που είσαι συνηθισμένος στις ρωσσίδες μπορεί να μην τις βλέπεις όμορφες τις μολδαβές,εγώ πάντως άνετα τις ξαναγαμάω τις συγκεκριμένες άσε που η "δικιά" μου σπουδάζει στην Αμερική οπότε μπορώ να πάω και κανένα ταξιδάκι προς τα εκεί :2funny: φεύγει τον αύγουστο.Για το χαρακτήρα τους σου είπα ότι δεν διαφωνώ,έτσι είναι οι περισσότερες αλλά δεν θα τις παντρευτούμε,καλά θέλουμε να περνάμε μόνο και αυτό είναι όλο.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
μια χαρα ειναι οι γκομενες τασο μη μασας. και το κυριοτερο, πιπινακια

Stories

Νέο!

Stories